Kategorie: / Komputery

Drukmistrz.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Drukmistrz.pl
5 / 5 2019-03-25

Profesjonalna obsługa i podejście do klienta. Expresowa wysyłka. Jak najbardziej polecam!

4 / 5 2019-03-17

Sklep ze wszech miar godny polecenia ze względu na konkurencyjne ceny i wzorową obsługę.

5 / 5 2019-03-05

ok

5 / 5 2019-02-27

POLECAM!!!

5 / 5 2019-02-11

Jak zwykle pełen profesjonalizm. Jestem stałym klientem tego sklepu. Polecam w 100 % !

5 / 5 2019-02-11

Super sklep !!!!!!!!!!!!

5 / 5 2019-02-05

Kupowałem w tym sklepie pierwszy raz. Obsługa na wysokim poziomie troska o zadowolenie klienta. No i szybkość realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-02-03

Super

5 / 5 2019-01-31

WIELKI POZYTYW.EXPRESOWE TEMPO.DRUKARKA TAKA JAK W OPISIE WSZYSTKIE FORMALNOŚCI DO ZAŁATWIENIA ,BARDZO PROSTO.

3 / 5 2019-01-30

Zamówienie zrobione i zapłacone 31 października, dostarczone 8 listopada. 9 dni to trochę przesada.

5 / 5 2019-01-29

Profesjonalny sklep. Polecam.

5 / 5 2019-01-27

Polecam. Szybkie, profesjonalne załatwienie tematu.

5 / 5 2019-01-10

Zamówiona drukarka HP LaserJet MFP M277dw została dostarczona bardzo szybko, realizacja zamówienia przebiegła bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-12-22

Szybko i sprawnie. Polecam.

4 / 5 2018-12-19

Wszystko OK. Zgodnie z umową i szybko.

4 / 5 2018-12-07

Rewelacja!

5 / 5 2018-12-04

Szybko i sprawnie. Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-12-02

Bardzo pomocni, realizacja bardzo szybka.

4 / 5 2018-11-27

Doś szybko i bez zbędnego zamieszania.

5 / 5 2018-11-25

Szybko i profesjonalnie, zgodnie z zamówieniem..

5 / 5 2018-11-18

wszystko ok !

5 / 5 2018-11-16

Błyskawiczna dostawa zakupionego towaru. Profesjonalna obsługa a co najważniejsze umiejętność wyjścia na przeciw oczekiwaniom klienta. Polecam sklep i sama na pewno skorzystam z jego usług jeśli zajdzie taka potrzeba.

5 / 5 2018-11-16

Bardzo szybko zrealizowana transakcja, profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-11-15

Jak zawsze wszystko zgodnie z opisem. Polecam firmę.

5 / 5 2018-11-14

Konkret

5 / 5 2018-11-08

DRUKMISTRZ

5 / 5 2018-10-26

Szybka i miła obsługa. Transakcja przebiegła sprawnie. Firma godna polecenia.

5 / 5 2018-10-23

Po prostu 100% zadowolenia

5 / 5 2018-10-15

Super kontakt, szybka dostawa. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-12

Jak zawsze - profesjonalni i szybcy jak błyskawica.

5 / 5 2018-10-10

obsługa na najwyższym poziomie, pełny profesjonalizm, błyskawiczna wysyłka sprzętu, świetnie spakowany, żadnych uwag nie mam. Pani w obsłudze klienta kompetentna i sympatyczna. Polecam

5 / 5 2018-10-09

Profesjonalna i miła obsługa.

5 / 5 2018-10-06

Zakup przebiegł szybko i sprawnie

5 / 5 2018-10-05

Nasza współpraca trwa już kilka lat i nieustannie jesteśmy zadowoleni z poziomu obsługi, indywidualnego podejścia (ale takiego realnego, a nie - jako oklepanego sloganu reklamowego), szybkości działania (jednodniowa realizacja blisko 100 % zamówień), a przede wszystkim (co chyba najbardziej cenię) - uczciwości i wagi dotrzymanego słowa. Z tym ostatnim to różnie bywa w naszej branży e-commerce, a panowie z Drukmistrz.pl jak mówią, to tak jest. A jak się nie da albo czegoś nie ma, to też mówią wprost - bez czarowania. Dlatego drukarki i materiały eksploatacyjne kupujemy właśnie u nich.

2018-09-27

Ceny OK, ale czas dostawy towarów dostępnych "na półce" to jakiś dramat... Brak płatności online daje się też we znaki.

5 / 5 2018-09-26

Wszystko ok:)

5 / 5 2018-09-25

Ekspresowa dostawa, towar świetnej jakości, komunikacja emailowa bez problemu - szybkie wyjaśnienie drobnej sprawy związanej z fakturą. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-09-24

super kontakt i szybka dostawa

5 / 5 2018-09-18

Pełen profesjonalizm !!!

5 / 5 2018-09-17

Sklep bardzo szybko reaguje na problemy klientów. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2018-09-15

zdecydowanie godny polecenia

5 / 5 2018-09-13

Jak zwykle robienie zakupów u Drukmistrza jest przyjemnością

5 / 5 2018-09-13

Wszystko przebiegło sprawnie.

5 / 5 2018-09-09

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-09-09

Szybko i sprawnie!

5 / 5 2018-09-01

Wszystko w porządku, sprzęt został wysłany bardzo szybko i spełnia moje oczekiwania.

5 / 5 2018-08-28

Błyskawiczna realizacja, pełne doradztwo, fachowość. Polecam.

5 / 5 2018-08-26

Profesjonalnie i szybko, polecam

5 / 5 2018-08-21

OK !!!

5 / 5 2018-08-19

Serdecznie polecam tego sprzedającego. Jakość obsługi na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-08-17

jestem zadowolony że właśnie u państwa zakupiłem ten sprzęt ponieważ wszystko przebiegło tak jak to powinno być a wcześniej zamówiłem w waszej konkurencji taki sam sprzęt i gdy po trzech dniach sprawdziłem moje zamówienie to okazało się że oni jeszcze się sprawą nie zajeli bo mają inwentaryzację .

5 / 5 2018-08-16

Jesteśmy klientem sklepu od dawna, obsługa zawsze sprawna i profesjonalna. Atrakcyjne ceny oraz szybka wysyła. Polecam. zespół Duo Med. Plus

5 / 5 2018-08-14

Jest bardzo OK.

5 / 5 2018-08-13

Szybko, tanio, skutecznie

5 / 5 2018-08-07

Polecam

5 / 5 2018-08-01

Szybka wysyłka, super kontakt, bez problemów i na czas.

5 / 5 2018-07-31

Polecam.

5 / 5 2018-07-26

polecam

5 / 5 2018-07-22

super. Wszystko poszło bardzo sprawnie.

4 / 5 2018-07-20

Na początku byłem bardzo podejrzliwy, ponieważ jako jedyni na Ceneo posiadali drukarkę M426fdw na stanie w bardzo konkurencyjnej cenie, przebili nawet takich turów jak centrudruku i morele od których brałem wcześniej. Wygląda na to, że trzeba będzie poszerzyć katalog dostawców o kolejnego.

5 / 5 2018-07-06

Gorąco polecam

5 / 5 2018-07-05

Polecam

5 / 5 2018-07-03

SUPER!

5 / 5 2018-06-26

Towar zgodny z opisem

4 / 5 2018-06-26

wszystko super

4 / 5 2018-06-25

szybko i sprawnie. Dziękuję

5 / 5 2018-06-25

Szybko i bezproblemowo polecam

5 / 5 2018-06-22

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam

4 / 5 2018-06-15

Jestem bardzo zadowolona,miła,szybka i sprawna obsługa. Profesjonalne doradztwo, znajomość tematu.

5 / 5 2018-06-14

Ja zawsze wszystko w najlepszym porządku. Szybka wysyłka, dobra cena. Polecam.

5 / 5 2018-06-01

Kolejna drukarka kupiona w sklepie Drukmistrz. Najwyższa jakość obsługi, pomoc przy wyborze produktu, bardzo dobre ceny i szybkość wysyłki... Te elementy sprawiają, że mogę polecić każdemu ten sklep.

5 / 5 2018-05-30

szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2018-05-26

Wszystko O.K

5 / 5 2018-05-23

Super sklep!!!

4 / 5 2018-05-14

Polecam, wszystko w porządku. Szybka realizacja. Dobre ceny.

5 / 5 2018-05-09

Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia polecam.

5 / 5 2018-05-08

Obsługa profesjonalna.

5 / 5 2018-05-04

Wystawiam bardzo dobrą opinię - szybki kontakt, niskie ceny, błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem i zamówieniem. Rewelacja. Polecam!

5 / 5 2018-04-29

Polecam

5 / 5 2018-04-28

OK :)

5 / 5 2018-04-26

Profesjonalna obsługa. Super szybka dostawa - 1 dzień i najniższa cena. POLECAM

5 / 5 2018-04-24

Bezproblemowo

4 / 5 2018-04-12

Polecam!

5 / 5 2018-04-11

Wszystko na bardzo wysokim poziomie, zakupy w takim sklepie to sama przyjemność. Dziękuję.

5 / 5 2018-04-03

Bardzo sprawny zakup i ceny konkurencyjne polecam.

5 / 5 2018-03-25

Profesjonalizm i pasja

4 / 5 2018-03-21

szybka obsługa, dobrze zrealizowane zamówienie

5 / 5 2018-03-17

Szybka i moa obsługa. Polecam

4 / 5 2018-03-16

Bezproblemowo, szybko.

4 / 5 2018-03-14

jestem zadowolony i polecam innym....

5 / 5 2018-03-02

Bardzo dobry kontakt i przemiła i pomocna obługa.

5 / 5 2018-02-12

profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-02-11

szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-02-01

Profesjonalny sklep, dobra obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-01-25

super. Wszystko poszło bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-01-23

Kolejny zakup i po raz kolejny super

5 / 5 2018-01-11

Oceniam bardzo pozytywnie ,dzwoniłam do kilku Firm ,jednak podjęłam decyzję o zakupie po rozmowie z Panią Katarzyną Szumiec ,która bardzo jasno przekazała mi wszystkie potrzebne mi informacje ,(bez nacisku telemarketera -czego nie znoszę) udzieliła fachowych porad ,życzyłabym sobie we wszystkich Firmach tak miłej fachowej i rzetelnej obsługi .Drukarka jest już w mojej Firmie zainstalowana i spełnia swoje zadania pozdrawiam

5 / 5 2018-01-07

Bardzo dobry kontakt, ekspresowa wysyłka, gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-30

Sklep super. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-12-29

Dzień Dobry kontakt ze sklepem bardzo dobry w moim przypadku telefoniczny dzwoniłem z pracy około godziny 11 a o 13 tej dnia następnego miałem telefon od kuriera który stał już pod drzwiami z drukarką trochę się zdziwiłem sklep polecam rewelka

5 / 5 2017-12-26

Sklep pełen profesjonalizm kontakt idealny, wysyłka błyskawiczna wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-12-22

Rewelacyjna i niespotykana obsługa. Realizacja zamówień na najwyższym poziomie. Dobre ceny. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-12-21

Sklep godny polecenia. Obsługa klienta na wysokim poziomie. EXPRESOWA WYSYŁKA!!! POLECAM!

5 / 5 2017-12-17

Dostawa na drug dzień. Towar taki, jaki zamawiałem. Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-12-09

Bardzo profesjonalna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem.

4 / 5 2017-12-06

Transakcja szybka i zgodna z zamówieniem. Jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-04

Super sklep. Dobre ceny. Błyskawiczna dostawa. Miła kompetentna obsługa. Polecam !

5 / 5 2017-12-03

Bardzo dobra

5 / 5 2017-12-03

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-11-21

Wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2017-11-19

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-11-19

Szybka i dobra transakcja,towar dotarł w ciągu 2 dni roboczych.polecam sklep każdemu.

5 / 5 2017-11-16

Sklep Drukmistrz.pl pierwsza klasa szybka dostawa miłą obsługa gorąco polecam

5 / 5 2017-11-15

Produkt zgodny z zamówieniem dostarczony bardzo szybko. Poleczm

4 / 5 2017-11-15

Bezproblemowo, szybko.

4 / 5 2017-11-09

Profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2017-11-02

BARDZO POLECAM SZYBKA DOSTAWA

5 / 5 2017-10-31

Szybko, konkretnie, dobry kontakt. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-10-26

Wszystko na najwyższym poziomie!!! Szczerze polecam!!

5 / 5 2017-10-18

Rewelacja. Wszystko szybko i sprawie.

5 / 5 2017-10-14

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka i dobra oferta, ekspresowa realizacja zamówienia. Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-10-12

Bardzo polecam ten sklep

5 / 5 2017-10-07

super. Wszystko poszło bardzo sprawnie.

5 / 5 2017-10-05

Wszystko na bardzo wysokim poziomie, polecam wszystkim

5 / 5 2017-10-01

Kontakt i szybkość realizacji zamówienia na najwyższym poziomie!

5 / 5 2017-10-01

Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Bardzo dobrze zapakowana paczka. Zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2017-09-29

Drukarkę otrzymałam dzień po złożeniu zamówienia. Pani Kasia z Obsługi Klienta bardzo pomocna :) Polecam ten sklep!

5 / 5 2017-09-28

rewelacyjny kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia, jestem pod wrażeniem jakości usług.

5 / 5 2017-09-28

Szybki kontakt, szybki zakup. Idealnie!

5 / 5 2017-09-18

10/10

5 / 5 2017-09-10

profesjonalnie, błyskawicznie

5 / 5 2017-09-07

Pozytywna

4 / 5 2017-09-04

Zamówienie zrealizowane poprawnie

5 / 5 2017-09-02

Wszystko w porządku,szybka dostawa.

5 / 5 2017-08-31

Profesjonalna obsługa. Ludzie znający się na rzeczy. Sklep polecam wszystkim kupującym.

5 / 5 2017-08-25

tak trzymać :)

4 / 5 2017-08-14

Transakcja przebiegła pomyślnie, nie mam uwag

5 / 5 2017-08-03

Miła obsługa, szybka wysyłka towaru, polecam

5 / 5 2017-07-26

Swietna, szybka obsługa.

5 / 5 2017-07-26

Miła obsługa. Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2017-07-20

Polecam, szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-07-17

Kupuje od wielu miesięcy, różne rzeczy, drukarki, materiały eksploatacyjne i zawsze wszystko jest w najlepszym porządku.

5 / 5 2017-07-15

Pierwszy raz robiłem zakupy w Drukarzu. Jestem w pełni usatysfakcjonowany. Miałem sytuację awaryjną- zabrakło mi tuszu w ploterze. Duże zaangażowanie w szybkiej wysyłce. Miła obsługa. Czułem, że mam przyjemność robić interes z prawdziwym handlowcem. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Szanowną Panią.

5 / 5 2017-07-08

Pełen profesjonalizm obsługi, polecam!

5 / 5 2017-07-06

Sklep gwarantuje dobre ceny i profesjonalną obsługę. Polecam

4 / 5 2017-07-06

dobry

5 / 5 2017-07-05

Jestem bardzo zadowolona :)

5 / 5 2017-07-03

Dziękuję, wszystko ok.

5 / 5 2017-06-12

Dwa zamówienia i dwa najlepsze doświadczenia. Dostawa w ciągu 2 h w Krakowie, a przy drugim zamówieniu dwa trafione gratisy. Chyba najlepiej i najszybciej zrealizowane zamówienie jakie pamiętam.

5 / 5 2017-06-10

super. Wszystko poszło bardzo sprawnie.

5 / 5 2017-06-08

Zamówienie zgodne z opisem. Szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2017-06-04

Jak zwykle zakupy w firmie DRUKMISTRZ przebiegły bez najmniejszych problemów, a towar doszedł błyskawicznie. Zawsze mogę też liczyć u DRUKMISTRZ-a na fachowe doradztwo przy doborze sprzętu.

5 / 5 2017-05-12

Superszybka, miła i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-05-10

Bardzo miła obsługa. Polecam z czystym sumieniem!

5 / 5 2017-05-03

Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, Polecam.

5 / 5 2017-05-02

Wszystko OK.Towar zgodny z opisem ,bardzo szybka wysyłka.Transakcja przebiegła bardzo profesjonalnie.

5 / 5 2017-04-28

Bardzo dobra obsługa ze strony sklepu!

5 / 5 2017-04-28

Bardzo dziekuje za pomoc w zamuwieniu, oraz przedlurzeniu faktury. Przesylka byla zapakowana i wyslana zgodnie terminow. Polecam.

5 / 5 2017-04-25

Transakcja zrealizowana szybko i profesjonalnie. Polecam sklep.

5 / 5 2017-04-22

Błyskawiczna dostawa. Polecam!

5 / 5 2017-04-12

Pełen profesjonalizm, szybka obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-04-09

polecam

5 / 5 2017-04-04

Przyjemne zakupy, fachowa obsługa :)

5 / 5 2017-03-29

Sprawna i bezproblemowa obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-03-27

Szybko i sprawnie

Rzetelne opinie o Drukmistrz.pl

Drukmistrz.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.drukmistrz.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 295 08 77

Komórka
512-914-544

Infolinia
-

Logowanie