Kategorie: / Pozostałe

Drukowanietanio.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.83
opinie o Drukowanietanio.pl
5 / 5 2018-12-10

szybko, sprawnie, bez problemów, kontakt bardzo dobry :)

5 / 5 2018-08-23

Wszystko Ok. polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-20

Wszystko ok, przesylka dotarla na nastepny dzien roboczy, tusze dobrze zapakowane, szybki kontakt mailowy. Polecam

5 / 5 2018-01-06

Bez żadnych wyrzutów sumienia polecam zakupy u tego sprzedawcy jak i jestem bardzo zadowolona z jakości produktów którym są tusze. Co do wysyłki również nie mam zastrzeżeń. Polecam ! Warto robić tu zakupy ze względu na jakoś i ceny. Pozdrawiam

1 / 5 2017-10-12

26 kwietnia zmówiłem tusze zapłaciłem kartą kredytową żeby przelew dostali od razu, brak kontaktu celowo chyba nie odbierają telefon, przesyłka miała iść kurierem chyba przez chiny idzie. Brak jakiego kolwiek odzewu chyba z 8 e-mali wysłałem i nic. oddajcie kasę.

2017-09-05

Zamówiłam w sklepie tusze 21.10.2014r., oczywiście zapłaciłam przelewem. Dostałam e'maila 28.10.2014r. że wysłali przesyłkę i od tego momentu żadnego kontaktu z firmą ani przesyłki. Telefony kontaktowe podane na stronie firmy poza jednym nie istnieją, a tego jednego nikt nie odbiera - włącza się tylko poczta głosowa.

2 / 5 2017-06-08

Przesyłka nie zawierała wszystkich zapłaconych towarów (brak dwóch tuszy). Brak odpowiedzi na maile i próby kontaktu telefonicznego. Nie polecam, a wręcz ostrzegam przed nieuczciwoscią.

Rzetelne opinie o Drukowanietanio.pl

Drukowanietanio.pl

Siedziba
Kłodzko

WWW
http://drukowanietanio.pl

Email
[email protected]

Telefon
(74) 8655 165

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie