Kategorie: / Komputery / Biuro

Drukuj24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Drukuj24.pl
2019-03-25

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Transakcje zawsze przebiegają bezproblemowo i w ekspresowym tempie.

2019-03-18

Dobra !

2019-03-13

Bardzo pozytywnie oceniam zakupy na drukuj24.pl

5 / 5 2019-03-06

SUPER polecam

5 / 5 2019-03-02

super ceny szybka dostawa dobry kontakt

2019-02-27

Sam zakup przebiegł jak zwykle dobrze, chociaż tym razem po raz pierwszy nie otrzymaliśmy długopisu, który ponoć jest dodawany do każdego zakupu, a kwota nie była wcale mała. Jednak odejmuję punkty za notoryczne nękanie kupującego o wystawienie opinii - proszę to jakoś uzgodnić z ceneo i opineo, bo zahacza to już o prawdziwy spam. Naprawdę wystarczy poprosić to zrobić raz, najwyżej dwa razy.

5 / 5 2019-02-16

Gorąco polecam. Błyskawiczna realizacja. Przesyłkę dostałem już następnego dnia.

5 / 5 2019-02-15

zdecydowanie polecam, profesjonalizm i zaangażowanie godne naśladownictwa.

2019-02-14

Rzetelna obsługa.

2019-02-01

Bardzo dobry

5 / 5 2019-01-21

Po raz kolejny niezawodnie. Tonery zgodnie z opisem wysyłka faktycznie z dnia na dzień. Polecam

5 / 5 2019-01-15

Profesjonalne, szybkie zakupy i dobry kontakt ze sklepem. Polecam.

2019-01-13

Dobre ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-11

Bardzo pozytywna. Polecam

2019-01-11

Dobry sklep, kupuję w nim regularnie.

5 / 5 2019-01-06

super!!!!

5 / 5 2019-01-02

OK

5 / 5 2018-12-29

Super szybko, profesjonalnie i dokładnie to co chciałem

5 / 5 2018-12-23

Szybko, sprawnie i pewnie. Cena jak zawsze dobra. Ekipie Drukuj24.pl dziękuję i pozdrawiam.

2018-12-16

ok.

5 / 5 2018-12-13

Polecam !!!

5 / 5 2018-12-08

Wszystko w najlepszym porządku, szybko i prawnie. Dziękuję.

2018-11-30

Przyzwoity sklep.

5 / 5 2018-11-27

Towar zgodny z zamówieniem i szybka wysyłka. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-14

Polecam

5 / 5 2018-11-12

Jest ok.

2018-11-09

Bardzo duży wybór oraz niskie ceny.

2018-11-09

Rewelacja

5 / 5 2018-11-06

Od dawna korzystam z oferty Drukuj24.pl i jestem tak zadowolona, że zamierzam nadal tylko u nich zaopatrywać się w cartridge.

2018-11-04

Transakcja przebiegła pozytywnie

5 / 5 2018-11-01

ok

5 / 5 2018-10-29

sklep internetowy bardzo szybka dostawa wart polecenie

5 / 5 2018-10-27

Bardzo szybka transakcja. Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-10-25

Jak zawsze super profesjonalizm i wysyłka błyskawiczna, polecam zakupy wszystkim.

5 / 5 2018-10-24

Rzetelna firma. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-10-21

Bardzo dobry sklep! Jestem stałą klientką, od zawsze bardzo zadowoloną i z zakupów i z kontaktu z obsługą, która szybko i fachowo odpowiada na wszystkie pytania.

5 / 5 2018-10-20

Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-10-14

super szybkość, super obsługa

2018-10-13

Bardzo dobry sklep z niskimi cenami i ekspresowa wysyłką

5 / 5 2018-10-11

Polecam, szybko i tanio, dobra jakość.

5 / 5 2018-10-10

Ok

5 / 5 2018-09-26

Wszystko ok

2018-09-25

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-25

Wszystko jak zwykle ok. Brak uwag i zastrzeżeń. polecamy

2018-09-23

Idealna obsługa: 3-go zakupiłem tusze 4-go mi wysłano, 5-go rano miałem w domu

2018-09-17

Dobra obsługa.

5 / 5 2018-09-12

Kolejny raz tu kupuję tusze HP. Zawsze błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem i w bardzo przystępnej cenie. Polecam.

5 / 5 2018-09-06

Super szybka i profesionalna obsluga klienta polecam

5 / 5 2018-09-05

Szybka i profesjonalna usługa, polecam!

5 / 5 2018-09-04

Wszystko jak należy. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko (złożone w nocy ok. 1:00, a już ok. 8:00 zostało przekazane do transportu), produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2018-09-03

Super, wszystko sprawnie i szybko. Polecam

5 / 5 2018-09-01

Pełen profesjonalizm !!! Szybko sprawnie a zamówiony towar najwyższej jakości!!! POLECAM!!!

5 / 5 2018-08-29

Polecam wszystkim. Sprawna i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-08-17

Niskie ceny i szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-08-09

Od kilku lat jestem zadowolony z tego sklepu. Konkurencyjne ceny, przesyłka na drugi dzień i bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-08-06

Ok

2018-08-03

Bardzo pozytywnie !!

5 / 5 2018-08-03

super

2018-07-31

To było moje pierwsze zamówienie - po kolejnych zamówieniach opinia będzie odpowiadająca rzeczywistości.

5 / 5 2018-07-21

tani i szybko

5 / 5 2018-07-16

OK

5 / 5 2018-07-16

Polecam wszystkim. Błyskawicznie zrealizowane zamówienie oraz cena, która jest na poziomie konkurencyjnym.

5 / 5 2018-07-14

Korzystam z usług drukuj24 od dawna. Wszystko szybko, sprawnie i bez kłopotów. Polecam

2018-07-12

bardzo dobra obsługa

5 / 5 2018-07-06

Wszystko ok.

5 / 5 2018-07-04

Sprawnie i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-06-30

bardzo pozytywna - towar dostarczony zgodnie z zamówieniem, szybko. Miłym dodatkiem są punkty na prezenty

2018-06-28

Sklep na SZÓSTKĘ

5 / 5 2018-06-25

Profesjonalna i szybka obsługa, dostawa towaru nastąpiła juz dzień po złożeniu zmówienia

5 / 5 2018-06-17

Towar ok.Dostawa w porządku.

5 / 5 2018-06-16

Ok

2018-06-09

BEZ UWAG!!!

5 / 5 2018-06-07

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia. Gorąco polecam

5 / 5 2018-06-07

szybko, sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2018-05-22

Jestem zadowolona z usługi, szybko, dobra cena.

2018-05-06

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-05-06

Bardzo szybka wysyłka, zero problemów.

5 / 5 2018-05-05

Kolejny udany zakup w tym sklepie. Polecam.

2018-04-29

Sklep godny polecenia. Ceny korzystne i szeroki wybór asortymentów.

2018-04-29

Perfekcyjny sklep

5 / 5 2018-04-22

ok

5 / 5 2018-04-18

super sklep polecam

5 / 5 2018-04-04

Polecam

5 / 5 2018-03-24

Szybko tanio sprawnie. Polecam

2018-03-18

Dobry warty polecenia sklep. duży wybór tuszy do drukarek oryginalnych, oraz dobrej jakości zamienników.

5 / 5 2018-03-16

jestem zachwycona cała transakcją , dot. wymiany tonerów , bez problemu bardzo miła obsługa polecam , szybka realizacja i szybka wymiana

2018-03-15

Dobry sklep

5 / 5 2018-03-12

Polecam

5 / 5 2018-03-11

Jak zwykle od lat szybko, sprawnie i elegancko

5 / 5 2018-03-04

Bardzo szybka i fachowa obsługa.

5 / 5 2018-03-04

Produkty godne uwagi. Polecam ten sklep internetowy

5 / 5 2018-02-26

Jak zawsze szybko i absolutnie profesjonalnie.

5 / 5 2018-02-19

Polecam serdecznie. Szybka, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-02-15

Bardzo przyjemnie, sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie. Warto korzystać z usług Drukuj24.

5 / 5 2018-02-11

Kolejne udane zakupy. Trochę dłużej czekałam na realizację niż zwykle, może dlatego, że zamówienie zostało złożone w piątek. Poza tym wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-02-08

Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. To był mój pierwszy zakup w sklepie i nie ostatni.Rewelacja.

5 / 5 2018-02-01

Szybka realizacja. Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-01-29

polecam!

2018-01-08

Mój ulubiony dostawca.

5 / 5 2018-01-06

Polecam, sprawna obsługa, szybka wysyłka i miłe drobne bonusy do zamówienia.

5 / 5 2018-01-04

dobre ceny, szybka dostawa

5 / 5 2018-01-02

Bardzo szybko przebiegające transakcje;) Towar w najniższej cenie i najwyższej jakości. Kontakt i wysyłka w trybie błyskawicznym.Jestem bardzo zadowolona- POLECAM

5 / 5 2017-12-29

Każdemu życzę zakupów w tym sklepie. Doskonała organizacja sprzedaży, ogromny asortyment w przyzwoitych cenach oraz niskie koszty transportu. Świetny kontakt ze sprzedającym: PROFESJONALIŚCI

2017-12-28

Wybitna!

2017-12-21

Fantastyczny sklep - dobry interfejs.

5 / 5 2017-12-18

ok

5 / 5 2017-12-15

Dopiero zacząłem zakupy w tej firmie. Mam bardzo pozytywne zdanie. Mam nadzieję, że będę co raz bardziej zadowolony, że będzie doskonale.

5 / 5 2017-12-14

Super. Szubko i sprawnie.

5 / 5 2017-12-03

bardzo dobra i szybka obsługa

5 / 5 2017-11-29

Pozytywnie. Na pewno będę stałym klientem. Szybka wysyłka dobra cena.

5 / 5 2017-11-28

Sprawna transakcja, szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2017-11-26

Wszystko OK. Polecam

2017-11-20

Ok.

2017-11-12

Klarowny interfejs, troszkę za dużo wciskania zamienników ...

5 / 5 2017-11-10

Jak zwykle super

5 / 5 2017-11-06

Polecam.

5 / 5 2017-10-28

Szybko i bez problemów.

2017-10-26

Sklep doskonaly,kosmiczna dostawa,towar doskonały.

2017-10-24

Kupuję tonery w tym sklepie już trzeci raz. Zawsze transakcja przebiega bez zarzutu. Wysyłka jest ekspresowa, tonery są ładnie zapakowane i dobrej jakości. Serdecznie polecam.

2017-10-17

bardzo dobrze zaopatrzony w interesujące mnie tusze

5 / 5 2017-10-15

Szybka realizacja, bardzo szybkie rozwiązanie zaistniałego problemu, polecam sklep

2017-10-13

Duży asortyment produktów, znalazłem i wybrałem bez problemu to co szukałem.

5 / 5 2017-10-12

Szybko , towar zgodny z zamówieniem . Polecam

5 / 5 2017-10-11

Wzorowa transakcja. Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam ten sklep!

2017-09-28

Doskonały skle

2017-09-18

Moje drugie zakupy w tym sklepie i wszystko co dotyczy przedmiotów jest bez zarzutu, jedynie myślałem że dostawa będzie szybsza ale generalnie polecam

5 / 5 2017-09-16

Szybka i sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-09-16

Szybko, sprawnie, super

5 / 5 2017-09-13

Jak zawsze, szybko i skutecznie :)

2017-09-12

ok!

2017-09-06

Bardzo dobry i solidny sklep

5 / 5 2017-09-04

Szybko sprawnie profesjonalnie

5 / 5 2017-08-31

Szybko, niedrogo, uczciwie.

5 / 5 2017-08-26

Szybka obsługa.

5 / 5 2017-08-19

Bardzo dobry sklep zarówno pod względem obsługi jak i jakości i ceny towaru. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-27

Spory asortyment, niskie ceny i do tego szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-07-21

Bardzo polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-20

Wszystko gra w 100%. Polecam

5 / 5 2017-07-16

Bardzo pozytywna

5 / 5 2017-07-14

Bardzo dobry sklep. Szybko, fachowo i są tusze do drukarek, których nie ma gdzie indziej.

5 / 5 2017-07-13

Jestem stałym klientem, jak zawsze wszystko ok - szybko, solidnie, na czas, w przystępnej cenie. POLECAM.

5 / 5 2017-07-12

Zgodnie z oczekiwaniami, zasadami, kulturą, dziedzictwem narodowym, Biblią, Koranem, zapisami mnichów. Zgodnie z najlepszymi standardami europejskimi, Konstytucją, Polecam Tego Sprzedawcę!!!!!!!!

5 / 5 2017-07-09

Bardzo szybka realizacja, połączona ze świetną obsługą!

5 / 5 2017-07-08

Kolejna już transakcja z tym sklepem i mogę polecić jak najbardziej. Bardzo szybka wysyłka!!!

2017-07-07

Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-07-05

jestem bardzo zadowolony z obsługi i otrzymanego towaru.

5 / 5 2017-06-27

Szybka realizacja. Mam zaufanie do jakości sprzedawanych tuszy.

5 / 5 2017-06-26

Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja.Polecam

5 / 5 2017-06-22

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam.

5 / 5 2017-06-21

super

5 / 5 2017-06-14

Bardzo dobre ceny i szybko. Polecam.

5 / 5 2017-06-13

Bardzo szybka, jak zawsze, realizacja transakcji, starannie zapakowany towar, a toner (zamiennik Xerox-a) niezły. Polecam

2017-06-10

solidnie, bez wpadek

5 / 5 2017-06-07

Wszystko ok.Gorąco polecam.

5 / 5 2017-05-31

Bardzo szybka i sprawna obsługa, dodatkowo miłe gratisy do zamówienia. Polecam!

5 / 5 2017-05-28

Rzetelność, szybkość realizacji zamówienia, profesjonalizm w obsłudze klienta - to cechy charakteryzujące najlepiej ten sklep.

5 / 5 2017-04-29

polecam goraco

5 / 5 2017-04-28

Sklep jest ok.

2017-04-23

Wszystko w porzadku.

2017-04-23

Godna polecenia. Bardzo dobre zamienniki HP

5 / 5 2017-04-17

Polecam, szybko i sprawnie

2017-04-08

Rewelacja. Błyskawicznie. Tak jak być powinno.

5 / 5 2017-03-31

super polecam

5 / 5 2017-03-27

Rzetelne i profesjonalne podejście do klienta! Tak trzymać!

5 / 5 2017-03-26

Pozytywna

Rzetelne opinie o Drukuj24.pl

Drukuj24.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.drukuj24.pl

Email
[email protected]

Telefon
801 8000 20

Komórka
-

Infolinia
801 8000 20

Logowanie