Kategorie: / Budownictwo / Dom i ogród / Pozostałe

Drypol.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o Drypol.pl
5 / 5 2018-10-10

Bezproblemowo wykonane osuszanie mieszkania. Pan z Drypol od razu po telefonie przyjechał, zmierzył, rozstawił i wszystkiego przypilnował. Inne firmy kazały w tym czasie czekać po kilkanaście dni na wolny osuszacz... Cena w porządku. Od razu dostałem wszystkie dokumenty dla ubezpieczyciela i udało się całość odzyskać.

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalna i uczciwa firma . Firma Dry-pol wykonywała dla nas usługi osuszania i ozonowania domu po zalaniu. Kulturalni i rzeczowi pracownicy i elastyczne podejście. Polecam !

5 / 5 2018-03-11

Miałam grzyba na ścianie za szafą. Wezwałam firmę Drypol jako trzecią bo dwie wcześniejsze poza odgrzybieniem nie potrafiły wskazać powodu tego co się dzieje. Panowie bardzo szybko odkryli , że sąsiad z góry mnie systematycznie zalewa i to z jego polisy , bezgotówkowo osuszyli mi mieszkanie. Bardzo sprawnie, jestem pod dużym wrażeniem i polecam

5 / 5 2018-02-09

Bardzo dziękuję firmie Dry-pol za sprawne osuszenie mojego domu . Jako jedyna firma zgodziła się na usługę osuszania pod podłogą bez konieczności wyprowadzania się. Cena przystępna, fachowcy bardzo mili i rzeczowi i do tego rozliczenie bezgotówkowe z ubezpieczenia. Jestem pozytywnie zaskoczona i szczerze POLECAM tą firmę! :)

5 / 5 2018-01-13

Uzyskałam niezbędna pomoc w bardzo miłej atmosferze. Czołem się w pełni usatysfakcjonowana

4 / 5 2017-12-25

Dziękuje za profesjonalna usługę tz ustalenie i likwidacje skutków zagrzybienia mieszkania które bylo zalewane przez sąsiada w górnej części domu. Udało się całkowicie osuszyć wraz z przeprowadzeniem dezynfekcji.Firma spisała się na medal sprzęt oraz podejście do tematu Polecamy!

5 / 5 2017-11-30

DRY-POL to bardzo dobra, profesjonalna firma, którą w razie potrzeby polecam. Opanowana i kulturalna postawa Pana Dawida,który obsługiwał sprzęt do osuszania bardzo pomogła mi przejść przez ten trudny etap.Czułam,że moje zalane mieszkanie jest w wykwalifikowanych rękach.Dziękuje.

5 / 5 2017-10-13

Wysoki poziom profesjonalizmu, nadzór w trakcie trwania usługi, pomoc przy dalszym postępowaniu w związku z zalaniem mieszkania, ludzkie podejście do tematu i świetny kontakt, przez który wszystko było łatwiej zorganizować, umówić, dostarczyć i na koniec odebrać. Mieszkanie w 100% przygotowane do naprawy i osuszone. Zdecydowanie polecam współpracę, Pan Krzysztof jest nieoceniony w takich sytuacjach.

5 / 5 2017-08-03

Bardzo dobra obsługa polecam

5 / 5 2017-05-20

Wszystko pięknie ! Jednym słowem bardzo rzetelnie Pani Adela bardzo zaangażowana i monitorowała sprawę na bieżącą usługa super do tego fach owcy i obsługa sekretariatu na najwyższym poziomie POLECAM

5 / 5 2017-05-09

Bardzo rzeczowa firma, swoją pracę wykonuje profesjonalnie i rzetelnie. Polecam wszystkim, ponieważ jestem w 100% zadowolony z wykonanych w moim domu usług osuszania.

Rzetelne opinie o Drypol.pl

Drypol.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
http://drypol.pl

Email
[email protected]

Telefon
512321821

Komórka
512321821

Infolinia
512321821

Logowanie