Kategorie: / Dom i ogród / Przemysł i produkcja / Usługi

Drzwi-expert.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.57
opinie o Drzwi-expert.pl
2018-09-22

Nieuczciwa firma- cwaniacy. Przed zakładaniem drzwi podają cenę "bez VAT" o czym nie mówią. Umowę podsuwają dopiero po założeniu drzwi z wyższą ceną. Gdy dzwonimy do biura, każą czekać na telefon- nie oddzwaniają oraz wyłączają telefon.

2018-09-15

Firma niewiarygodna,od chwili wpłacenia zaliczki na zamontowanie drzwi GERDA same problemy.Sposób załatwienia reklamacji dot.zamka drzwi skandaliczny,wizjer zamontowano nieprawidłowo i poprawiano.Firma nie posiada umowy z GERDA ani też autoryzacji.Na koniec dedykuję piosenkę "jak najdalej z tąd...jak najdalej."

2 / 5 2018-08-17

Fatalnie wykonanie drzwi , cena 1400 a nie adekwatna cena do wygladuw,wygladaja jak z targu za 500, niczym sie nie roznia, fatalna obsluga, Na reklamacje czekam juz drugi tydzien, i dalek nikogo nie ma , doliczaja vat o czym nie informuja, nie polecam

2 / 5 2018-07-08

MAsakra, Nic więcej, Firma nie wiarygodna oszuści zresztą jak każda firma która działa na odległość, Są z Gniezna a przedstawicielstwo mają w całym kraju he he śmiac mi się chce :p ja zamówiłem u nich drzwi i mi po dniu niby zamek "gerdy" się zacią i zgłaszałem 2 razy do biura reklamację, ale jak przeczytałem te marne opinię to nie chciało mi się tracić pieniędzy na telefonowanie do n ich, zrobiłem sobie na własną rękę. Z tego co słyszałem to ta firma robi na ilość montaży dziennie a nie na jakość. Więc minus jest po stronie prwwadzenia firmy. Ogólnie to ja swojej sprawy nie skączę polubownie. Mało im spraw w sądzie? Będą miel o jedą wiecej. Pozdrawiam i nie polecam nawet wrogowi takch osdzustów,

5 / 5 2018-06-24

Jestem zadowolony z obsługi i jakości wykonania montażu drzwi drewnianych w moim mieszkaniu. Przedstawiciel przyjechał na pomiar na drugi dzień od mojego zgłoszenia. Miła atmosfera z przedstawicielem, montażyści dobrze wykonali swoją robotę. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-05-29

Witam,miałem montowane drzwi wczoraj i jestem bardzo zadowolony , mila i profesjonalna obsługa , polecam

2018-05-24

Niestaranne,wręcz partackie zaistlowanieklamki,blokada antywłamaniowa gorsza od zwykłych gwożdzi śr.5mm,spiłowana i za krótka,nawet nie dotyka pochwy.na nterwencje telefoniczne i oficjalną reklamację brak odpowiedzi.Jak taka firma może ostzregać przed jeszcze gorszymi "przdsiębiorcami" i puszyć się w internecie!Nadal nie otrzymałem faktury ze składnikami kosztów wykonania.

5 / 5 2018-05-15

Mam zamontowane drzwi z,których jestem zadowolony,czytajac komentaze negatywne to nie odnosz sie do drzwi tylko do zamka TYPU GERDA dlaczego ktos wybiera najtanszy zamek,moja żona dopilnowała montażu i montazysta sprostał jej wymaganiom.Myśle ,że po pozytywnym komentażu drzwi będą mi służyć dłużej niż gwarancja.POZDRAWIAM

2018-04-03

"Agnieszko" Przedstawiciel na spotkaniu podał mi odrazu cenę brutto o czym wspomniał, że ceny katalogowe nie są cenami netto. Dobry towar za przyzwoite pieniądze. Montaż też dobry i w miłej atmosferze. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-09-28

polecam

2017-05-15

Ja kupiłam drzwi z montażem od tej firmy i byłam bardzo zadwolona, drzwi bardzo ładne, estetycznie zamontowane. Nie mam zastrzeżeń

1 / 5 2017-05-14

Firma nie płaci osobom, które zatrudnia - zajmujących się roznoszeniem ulotek. Proszę o kontakt mailowy osoby, którym także nie zapłacili. Jak się ich trochę nazbiera, to myślę że może da się tym prokuraturę zainteresować.

Rzetelne opinie o Drzwi-expert.pl

Drzwi-expert.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.drzwi-expert.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie