Kategorie: / Firmy kurierskie

Dwacztery.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o Dwacztery.com
5 / 5 2019-03-22

ok

2019-03-19

bardzo dobry

5 / 5 2019-03-17

OK

5 / 5 2019-02-28

ok

2019-02-11

oceniam na 100%

2019-02-03

miły, kompetentny.

5 / 5 2019-01-28

ok

2019-01-23

bdb

5 / 5 2019-01-23

ok

5 / 5 2019-01-14

Szybka przesyłka. Polecam

2018-12-31

wszystko suprer i sprawnie, potwierdzenie na sms

2018-12-28

terminowy

2018-12-24

poprawnie

5 / 5 2018-12-13

super :D

5 / 5 2018-12-12

ok

5 / 5 2018-12-05

Profesjonalna obsługa - godna polecenia

2018-12-05

b dobry

1 / 5 2018-11-30

kurier fatalny, nie chciało mu sie poinformować, że przesyłki w punkcie odbioru do, którego mnie odesłał nie będzie wieczorem. Nie chciał wytłumaczyć gzie ten punkt się znajduje.

5 / 5 2018-11-29

ok

5 / 5 2018-11-18

było super

5 / 5 2018-11-17

szybki miły i solidny

5 / 5 2018-09-20

super

5 / 5 2018-09-03

Super.

5 / 5 2018-08-22

ok

2018-08-13

poczta polska, bardzo sprawna

2018-08-04

Uprzejmy

5 / 5 2018-08-02

jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy kurierskiej!!!

2018-08-01

Bez zastrzeżeń.

2018-07-26

bardzo dobra

2018-07-23

Solidny.

5 / 5 2018-07-07

super

5 / 5 2018-07-06

SUPER

2018-07-02

Błyskawicza dostawa towaru

2018-05-20

bardzo dobry

2018-05-09

O.K.

2018-05-09

przemiła obsługa

2018-05-04

bardzo dobra

2018-05-02

OK !

5 / 5 2018-04-20

Super

2018-04-17

dobra

5 / 5 2018-04-12

ok

2018-03-13

B.dobra

5 / 5 2018-03-09

szybki miły i solidny

5 / 5 2018-03-01

odbierałam w paczkomacie , bardzo szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-24

Szybka i doskonała orientacja w terenie,grzeczna obsługa

2018-02-19

Bez zarzutu.

2018-02-12

Bardzo dobra dbałość o klienta

2018-02-10

dobra

5 / 5 2018-02-01

ok

5 / 5 2018-01-20

Szybka dostawa, powiadomienie sms dostarczone, przebieg przesyłki do wglądu na stronie dpd.

5 / 5 2018-01-17

Super

2018-01-06

B.solidny , sympatyczny , paczkę dostarczył bez żadnych problemów , punktualnie.

5 / 5 2017-12-24

Szybka i bezproblemowa przesyłka. Dobre ceny.

2017-12-10

Dobrze wykonuje swoją prace.

2017-12-08

ok.

2017-12-05

ok:)

2017-11-13

bardzo dobra. Niestety nie pamiętam nazwy firmy kurierskiej zaznaczyłam losowo.

5 / 5 2017-11-10

profesjonalna firma kurierska

2017-11-08

Nie wiem, niestety, jaki to kurier, lecz skuteczny.

2017-11-01

Bardzo miła i sympatyczna obsługa

5 / 5 2017-11-01

sprawnie i szybko 100% zadowolenia

2017-10-29

bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-10-23

Dostarczono mi przesyłkę bardzo szybko w dobrym stanie. Kontakt z kurierem jest bardzo dobry. Polecam

2017-10-18

bardzo miły, sympatyczny. Profesjonany.

2017-10-16

Trudno mi cos na ten temat powiedzieć,bo paczka była zostawiona pod drzwiami.Wprawdzie kurier domnie dzwonil ale niemiałem akurat tel.przy sobie

5 / 5 2017-10-14

Szybka i terminowa dostawa

5 / 5 2017-10-13

Bardzo szybki

5 / 5 2017-10-08

ok

5 / 5 2017-09-27

pozytywna

5 / 5 2017-09-19

szybkość kontakt

2017-09-06

Kurier bardzo miły, uśmiechnięty. Produkt przyniesiony przez niego był zadbany.

5 / 5 2017-09-06

sprawna i szybka dostawa

2017-08-28

extra

5 / 5 2017-08-26

super

2017-08-19

Oceniam dobrze

2017-08-12

przesympatyczny

5 / 5 2017-08-09

Pełen profesjonalizm.

2017-07-30

faceci byli punktualnie, ale wieźli lodowke w poziomie pomimo wyraźnego zakazu w instrukcji kazdej lodówki; to wkurzające

5 / 5 2017-07-28

super !

2017-07-23

skontaktował się sam, aby ustalić godzinę dostawy

5 / 5 2017-07-12

Szybko

5 / 5 2017-07-05

ok

2017-07-03

Dostarczył zamówiony towar w sobotę.

5 / 5 2017-07-03

Miła i szybka obsługa

5 / 5 2017-06-29

Nie udało mi się odebrać paczki za pierwszym razem, kurier zachował się odpowiedzialnie i próbował się ze mną skontaktować do skutku. Bardzo sobie chwalę takie podejście do klienta. POLECAM.

5 / 5 2017-06-13

Polecam

5 / 5 2017-05-27

wszystko ok

5 / 5 2017-05-05

Szybka dostawa i bez problemów.

2017-05-01

Bardzo dobry kontakt z kurierem

5 / 5 2017-04-28

jestem zadowolona

2017-04-27

odbiur wlasny

2017-03-26

solidny, punktualny

Rzetelne opinie o Dwacztery.com

Dwacztery.com

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.dwacztery.com

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie