Kategorie: / Pozostałe

Dworak.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.69
opinie o Dworak.com.pl
5 / 5 2019-02-08

Sklep prowadzący sprzedaż w sposób profesjonalny. Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka, solidnie zapakowana. Transakcja sprawna, możliwość śledzenia poszczególnych etapów transakcji, otrzymywane na bieżąco informacje o kolejnym etapie zakupu. Polecam.

1 / 5 2019-01-28

Nie wiem kto napisał te wszystkie pozytywne komentarze, bo nie ma tam ani grama prawdy! Obsługa fatalna, nie mozna sie skontaktować zupełnie, a kolejne umówione terminy mijają! Nie polecam tej firmy! Kpina, a nie obsługa klienta!

5 / 5 2019-01-20

Sklep jest ok. Tanio, szybko, profesjonalnie. Mają ogromny wybór materacy ale konsultant doradził mi jaki kupić :) A materac Medivis Lux 160x200 jest rewelacyjny!

5 / 5 2018-08-28

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Materac przesłany bez zaliczki. Pełne zaufanie do klienta. Rewelacyjna obsługa. Bardzo dobry kurier (Schenker). Polecam szczerze firmę dworak.com

5 / 5 2018-04-25

Sklep dworak.com.pl oceniam bardzo pozytywnie. Szybka realizacja zamówienia, miła i kompetentna obsługa, zakup wygodnego materaca, darmowa dostawa - czego chcieć więcej? :)

2018-04-24

Sklep nie radzi sobie z dramatycznie złym kurierem (Kolporter). Cala historia zajęła 5 tygodni! Pieniądze wpłacone w kwietniu, zamówienie zrealizowane w czerwcu. Pierwsza dostawa po 3 tygodniach, uszkodzone stelaże. Dostarczenie stelaży zajęło kolejne 2 tygodnie. Po pierwszych opóźnieniach i dostarczeniu uszkodzonego towaru właściciel sklepu zobowiązał się do przesłania w ramach rekompensaty poduszki. Nigdy nie dotrzymał słowa i przestał odpowiadać na maile.

5 / 5 2018-04-10

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, każdy etap realizacji zamówienia potwierdzony mailem, szybka przesyłka i przede wszystkim transport gratis. Polecam!

5 / 5 2018-03-03

Super!!! Gorąco polecam!!! Szybko, sprawnie i solidnie. Znakomity kontakt z pracownikami firmy. Towar solidnie zapakowany. Zgodny z opisem. Polecam w 100%

5 / 5 2018-01-25

Polecam ten sklep!Zakupiłem tam 2 materace Hilding Magic w najniższej cenie jaką udało mi się wyszukać w necie.Szybka realizacja, czegóż chcieć więcej :), a materacyki wygodne.

5 / 5 2018-01-16

zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie i szybko bez przedpłaty. bardzo fachowa i miła obsługa. super!!!

5 / 5 2017-12-13

Wielki pozytyw dla sklepu Dworak.com.pl - ogromny wybór materacy, miła i szybka obsługa mailowa, pomoc w wyborze materaca, dostawa gratis... no i na koniec udzielono mi spory rabat :) Fakt, na dostawę zamówionego materaca czekałam tydzień ale jest to termin do przyjęcia, zwłaszcza, że na każdej stronie produktu sklep informuje o teoretycznym terminie dostawy. Ogólnie, sklep na 5 :)

5 / 5 2017-08-31

Ogromny pozytyw dla sklepu Dworak.com.pl . Szybka wysyłka mimo że materac o nie typowym wymiarze.

5 / 5 2017-06-25

Obsługa bardzo miła-zwłaszcza Pan Jacek D. Zakup bez przedpłaty. Dostawa w ciągu tygodnia. Kurier uprzejmy. polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-14

Polecam zakupy u Dworak! Każdy etap realizacji zakupu monitorowany meilami. Dostawa szybka mimo niestandardowego wymiaru materaca;) Kupować i spać!:)

Rzetelne opinie o Dworak.com.pl

Dworak.com.pl

Siedziba
kolbuszowa

WWW
http://www.dworak.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
017 2271 346

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie