Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Sport / Artykuły Medyczne / Pozostałe

Dyskontmedyczny.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 61
opinie o Dyskontmedyczny.pl
5 / 5 2019-03-23

profesjonalnie i szybko

5 / 5 2019-03-08

Dobry polecam

5 / 5 2019-03-04

Sklep godny zaufania: rozsądne ceny, szybka dostawa, towar zgodny z opisem na stronie. Jedyne zastrzezenia dotyczą kontaktu: byłoby dobrze, gdyby oprócz standardowego maila z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia sklep wysyłał również informacje o nadaniu przesyłki. Poza tym wszystko ok, rzetelna firma warta polecenia.

2019-03-02

Bardzo dobry.Błyskawiczna realizacja.

2019-02-24

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Dziękuję

2019-02-11

Bez zastrzeżeń

2019-02-09

wszystko w porządku

2019-01-28

sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-01-25

Towar przyslano szybko,

5 / 5 2019-01-21

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu u Pani w sklepie. Polecamy bardzo serdecznie

5 / 5 2018-12-31

Pozytywny, polecam

5 / 5 2018-12-02

Polecam

5 / 5 2018-11-16

Sklep godny polecenia. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-11-16

ok

5 / 5 2018-11-10

Super sklep miła i fachowa obsługa.:)

2018-11-09

Spory asortyment i towar dobrej jakości.

5 / 5 2018-11-05

Wszystko OK :)

5 / 5 2018-10-24

Szybka odpowiedź na zapytanie złożone email em.

2018-10-21

Miła i skuteczna obsługa. Miałam problem z logowaniem, zadzwoniłam na podany w internecie numer i zostałam bardzo dobrze pokierowana

5 / 5 2018-10-20

Bardzo dobry kontakt. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-10-10

Polecam!

5 / 5 2018-10-06

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-09-25

wszystko zgodne z opisem ekspresowa przesyłka polecam

2018-09-24

Bardzo dobra

2018-09-22

Przede wszystkim tani z dużym wyborem produktów nie tylko do rehabilitacji.

2018-09-11

Bardzo dobry

2018-09-01

Bardzo dobry kontakt i transport

2018-09-01

REWELACYJNA

5 / 5 2018-08-30

pozytywna

5 / 5 2018-08-29

Super sklep ceny przystępne,szybka dostawa

5 / 5 2018-08-18

Polecam w 100 %

5 / 5 2018-07-30

Transakcja na najwyższym poziomie , polecam wszystkim !

5 / 5 2018-07-13

Towar pierwszej jakości, miła obsługa, gorąco polecam !!!

2018-06-20

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-06-17

Bardzo polecam. Szybka i mila obsluga. Profesjonalny sklep. Towar pierwsza klasa :)

2018-06-16

Wspaniały sklep.

5 / 5 2018-06-11

Szybko, sprawnie, bez komplikacji, bez zbędnych pytań

2018-06-10

Bardzo udane zakupy

5 / 5 2018-05-30

Super sklep!

5 / 5 2018-05-30

Szybka wysyłka . Polecam ten sklep .

2018-05-29

Serdecznie polecam!

2018-05-27

b.dobry

5 / 5 2018-05-14

Wszystko bardzo profesjonalnie załatwione, miła obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-11

Produkt zgodny z opisem dostawa szybka

2018-04-10

dobra

5 / 5 2018-04-05

Polecam!

2018-03-28

Strona przejrzysta,łatwa w obsłudze z dobrej jakości zdjęciami.

5 / 5 2018-03-21

Produkty ok, obsługa ok, niestety przesyłka dużo opóźniona (ale to raczej wina kuriera)

5 / 5 2018-03-17

Pozytywna.Szybka realizacja zamowienia i dostawa.

2018-03-06

bardzo czytelnie zorganizowany

5 / 5 2018-03-05

O sklepie dowiedziałem się od osoby, która korzystała z tego samego sklepu w celu zakupu tego towaru i była bardzo zadowolona, ja również.

5 / 5 2018-03-04

Bardzo dobra obsługa, szybka, solidna.

5 / 5 2018-03-02

Sklep super zakup bardzo dobry, szybko bez żadnych zakłóceń. Jestem ze sklepu i z zakupu bardzo zadowolona, polecam wszystkim.

2018-02-27

Zakup załatwiony błyskawicznie, sklep godny polecenia.

2018-02-23

sklep sumienny. wysyła towar natychmiast po otrzymaniu potwierdzenia zapłaty za zamówienie.

2018-02-10

Ofertę sklepu oceniam pozytywnie.

5 / 5 2018-02-10

polecam , szybka realizacja zamówienia

2018-02-09

Bardzo duży wybór. Błyskawiczna realizacja.

5 / 5 2018-02-07

Jestem zadowolona z szybkiego załatwienia zlecenia.

5 / 5 2018-02-05

szybko i sprawniie

5 / 5 2018-01-22

Wszystko OK. - polecam !

2018-01-14

Sklep godny polecenia, wiarygodny.

5 / 5 2018-01-14

Bardzo pozytywnie oceniam całą transakcję, potwierdza że aby szybko i dobrze zrobić zakupy nie trzeba biegać po sklepach

5 / 5 2018-01-10

super

5 / 5 2018-01-08

Wysoka jakość towaru i profesjonalna obsługa!

2018-01-03

Dobry

2017-12-30

sprawnie i błyskawicznie

5 / 5 2017-12-20

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar, przesyłka zgodne z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-12-19

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-12-13

100% Pozytyw , przyjemna i szybka transakcja , towar najlepszej jakości.

5 / 5 2017-11-22

Sklep super, godny polecenia, duży asortyment

2017-11-21

bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-11-21

Profesjonalny sprzedawca

5 / 5 2017-11-18

Transakcja przebiegła pomyslnie:) polecam.

2017-11-01

Niewiele mogę powiedzieć raczej pozytywnie,

5 / 5 2017-10-31

profesionalny, polecam w 100%

2017-09-27

Godnie polecam..

2017-09-19

ok....

2017-09-06

Przebieracie nogami, ale zamówiony towar jeszcze nie dotarł.

2017-08-19

Obsługa wzorcowa.

2017-08-05

Sklep pierwsza klasa

2017-07-25

OK.Bez uwag.OK!!!

2017-07-24

Łatwy w dostępie z szerokim asortymentem

2017-07-16

Wszystko jak najbardziej w porządku .

2017-07-14

Wszystko elegancko!

5 / 5 2017-07-13

Profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-07-02

ok

5 / 5 2017-07-01

Cała transakcja przebiegła pomyślnie ,towar zgodny z zamówieniem,wysłany następnego dnia i dotarł w terminie.Polecam sklep

5 / 5 2017-06-29

Sklep mogę z czystym sumieniem polecić. Nie trzeba zakładać konta do zamówienia. Zapłata przez PayU. i szybka odpowiedź sklepu, że towar jest w przygotowaniu. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Tak powinny wyglądać wszystkie zakupu w każdym e-sklepie. Polecam.

2017-06-24

Reklamowane produkty są bardzo dobrze opisane. Powiadomienia o przyjęciu zamówienia i sposobach płatności podane są zrozumiale i bardzo czytelnie. Dostawa produktów mieści się w granicach podanych przez sklep. Jedynie moje zastrzeżenie dotyczy cen podanych w ofercie oraz w moim zamówieniu, a cenami jednostkowymi ujętymi na fakturze. Wartość ogółem w obu przypadkach jest prawidłowa.

5 / 5 2017-06-24

wszystko ok.

5 / 5 2017-06-21

wysylka szybka, wszystko w należytym porządku, kurier FedEx polecany, bo potrafi się dogadać z klientem, a nie jak z innych firm np. UPS

5 / 5 2017-06-19

szybka obsluga

5 / 5 2017-06-08

Błyskawiczna dostawa. Polecam.

5 / 5 2017-05-31

bardzo szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2017-05-15

Super

2017-05-15

wszystko w porządku

5 / 5 2017-05-06

polecam

5 / 5 2017-04-28

jestem zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam z oferty

2017-04-19

Transakcja przebiegła pozytywnie/

5 / 5 2017-04-15

Bardzo jestem zadowolony z pracy slepu

5 / 5 2017-04-07

Szybko i profesjonalnie. Produkt zgodny z opisem. Dobry kontakt, miła obsługa.

Rzetelne opinie o Dyskontmedyczny.pl

Dyskontmedyczny.pl

Siedziba
Czechowice-Dziedzice

WWW
http://www.dyskontmedyczny.pl

Email
[email protected]

Telefon
728 575 897

Komórka
728 575 897

Infolinia
-

Logowanie