Kategorie: / Dom

Dywanstyl.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Dywanstyl.pl
5 / 5 2019-03-24

TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA BEZPROBLEMOWO

5 / 5 2019-03-09

OK Cacy

5 / 5 2019-03-03

Chodniczek pierwsza klasa, znakomity i zgodny z opisem. Szczerze polecam. Sprzedawca godny zaufania i polecenia. Zapewne skorzystam jeszcze z usług tego sklepu. :)

5 / 5 2019-02-22

Wszystko super!

5 / 5 2019-02-03

Wszystko OK

4 / 5 2019-01-29

Zakupy szybkie i profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-21

Jestem zadowolony

4 / 5 2019-01-20

Przesyłka dostarczona szybko, transakcja przebiegła bezproblemowo.

5 / 5 2019-01-16

Profesjonalna obsługa, szybka i bezproblemowa przesyłka.

5 / 5 2018-12-30

OK Dobrze

5 / 5 2018-12-22

Jak najbardziej na tak :)

5 / 5 2018-12-17

Pełen profesjonalizm, szybka obsługa i dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-12-15

Polecam!!!

5 / 5 2018-12-06

Szybko sprawnie, polecam.

5 / 5 2018-12-06

Profesjonalna obsługa , szybka wysyłka . Zakup zgodny z opisem Dziekuje

5 / 5 2018-12-05

Dywan taki jak w ofercie, szybka dostawa,polecam sklep!!!!!!!!

5 / 5 2018-12-01

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-30

polecam,szybka wysyłka,produkt dobrej jakości

5 / 5 2018-11-28

SUPER- polecam w każdym punkcie realizacji zamówienia

4 / 5 2018-11-27

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła sprawnie.

5 / 5 2018-11-23

Polecam

5 / 5 2018-10-18

Wszystko ok. Polecam sklep i produkty

4 / 5 2018-10-17

Nie mam żadnych zastrzeżeń.. Dywan super.. Dzieciaki zadowolone a uśmiech na ich twarzach to najlepsza ocena

5 / 5 2018-10-06

wszystko szybko i sprawnie dywan świetny

5 / 5 2018-10-01

Jedyny minus to dodatkowa opłata przy płatności kartą.

4 / 5 2018-09-23

Polecam

5 / 5 2018-09-17

Super Sprzedawca

5 / 5 2018-09-15

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-09-08

profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, polecam innym klientom

5 / 5 2018-09-03

Dywan tak jak w opisie. Bardzo dobra jakość, "mięsisty", jestem mega zadowolona. Kolor bardzo mi odpowiada, kolor wzoru to raczej kawa z mlekiem, na zdjęciu bardziej jest w odcieniu pomarańczy (to kwestia świata na zdjęciu). Dostawa bardzo szybka. Dywan bardzo dobrze zapakowany. Tym bardziej wart swojej ceny. Na pewno dokonam zakupu kolejny raz w tym sklepie I polecę go znajomym.

5 / 5 2018-08-25

Bardzo dobra

5 / 5 2018-08-02

Polecam dywan - idealny do salonu i praktyczny przy małych dzieciach.

5 / 5 2018-07-20

wszystko szybko jakość dobra

4 / 5 2018-07-13

Jest ok

4 / 5 2018-06-28

OK POLECAM

5 / 5 2018-06-20

Dywan super

5 / 5 2018-06-15

Extra

5 / 5 2018-06-06

Duży wybór, dobra cena, realizacja bez problemów. Polecam.

5 / 5 2018-06-02

Polecam zakupy

5 / 5 2018-05-18

Wszystko jak w najlepszym porządku

5 / 5 2018-05-17

Jest ok

5 / 5 2018-05-16

Wszystko sprawnie, bezproblemowo, na najwyższym poziomie. Bardzo miły kontakt i pomocne osoby. Polecam

5 / 5 2018-05-10

OK Cacy

5 / 5 2018-05-07

Szybka przesyłka, z drobną pomyłką, ale natychmiast po zgłoszeniu otrzymałam brakujący produkt.

5 / 5 2018-05-07

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-05-06

Wszystko sprawnie i bardzo szybko ! Towar w jak najlepszym porządku ! Szczerze polecam

5 / 5 2018-05-01

Polecam

4 / 5 2018-04-24

świetna jakość produktu, polecam wszystkim :)

5 / 5 2018-04-23

Ok. Polwcam

5 / 5 2018-04-19

Cała transakcja, dostawa i dodatkowe pytania do sklepu -> wszystko przebiegło szybko i poprawnie. Polecam sklep :)

5 / 5 2018-04-14

Bardzo szybka realizacja zamówienia, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-04-02

Polecam.szybka wysyłka.towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-03-14

Dywanik bardzo ładny i miły w dotyku /mikrofibra/, ale choćby nie wiem jak go mierzyć, nie ma 0,20 cm grubości podanych w opisie.

4 / 5 2018-03-12

Transakcja była zrealizowana szybko, informacja o przesyłce przesyłana na bieżąco. Dywan leży w pokoju, bez wychodzenia z domu. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-10

Wszystko przebiegło profesjonalnie a było to przed świętami. Polecam... świetny kontakt i elastyczność w trakcie realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-02-18

Wszystko bardzo super !!!

5 / 5 2018-02-13

Transakcja przebiegła pomyślnie . Jestem zadowolona polecam sklep

5 / 5 2018-01-26

bardzo zadowolona

5 / 5 2018-01-20

Szybka i sprawna dostawa.

4 / 5 2018-01-02

wszystko ok

5 / 5 2018-01-01

Wszystko w jak najlepszym porządku ;)

5 / 5 2017-12-31

Dziękuję bardzo za transakcję. Dywan jest fantastyczny, przesyłka została dostarczona szybko i sprawnie. Kontakt ze Sprzedającym - bardzo dobry. Pełen profesjonalizm :)

4 / 5 2017-12-29

szybko,sprawnie,

5 / 5 2017-12-15

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-12

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2017-12-01

Polecam !!!!! Super sklep , szybka wysyłka - towar super.

5 / 5 2017-11-21

Szybko, sprawnie, jakość super

5 / 5 2017-11-17

Polecam

5 / 5 2017-11-10

Profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim. Szybka wysyłka

5 / 5 2017-11-02

Szybko, solidnie, godne polecenia.

5 / 5 2017-10-26

Bez zastrzeżeń, produkt zgodny ze zdjęciem, szybka dostawa, dobra jakość dywanu i obszycia, wymiary zgodne z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-10-22

Dywan dużo ładniejszy niż na zdjęciu . super obsługa i szybka przesyłka . Zdecydowanie polecę znajomym zakupy w waszym sklepie

5 / 5 2017-10-21

Produkt zgodny z opisem, błyskawiczna realizacja.

4 / 5 2017-10-15

Szybko, fachowo

5 / 5 2017-10-12

wszystko ok bez problemów

5 / 5 2017-10-07

Chodnik okazał się ładniejszy niż na zdjęciu. Zamówienie i dostawa bardzo sprawnie.

5 / 5 2017-10-04

PROFESJONALNA OBSŁUGA, JAK NAJBARDZIEJ POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE. TRANSAKCJA SZYBKA I PRZYJEMNA.

5 / 5 2017-09-29

Szybka i fachową obsługę.

5 / 5 2017-09-17

Bardzo jestem zadowolony z towaru i obsługi

5 / 5 2017-08-29

Wszystko sprawnie, bezproblemowo, na najwyższym poziomie. Bardzo miły kontakt i pomocne osoby. Polecam

5 / 5 2017-08-27

Profesjonalna obsługa zamówienia.

5 / 5 2017-07-13

Polecam

5 / 5 2017-06-26

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-06-24

Szybka profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-06-10

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-28

Polecam

5 / 5 2017-05-23

Rewelacyjny dywan. Wszystko ok. Corka zachwycona

5 / 5 2017-04-28

Przepiękny dywan bardzo dobrej jakości.100% zadowolenia z zakupu.

5 / 5 2017-04-04

Jestem zadowolona z zakupów.

5 / 5 2017-03-28

Transakcja bez zarzutu. Polecam!

Rzetelne opinie o Dywanstyl.pl

Dywanstyl.pl

Siedziba
Tomaszów Mazowiecki

WWW
http://dywanstyl.pl

Email
-

Telefon
44 741 41 41

Komórka
604 506 167

Infolinia
-

Logowanie