Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

e-aptekarodzinna.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.94
opinie o e-aptekarodzinna.pl
5 / 5 2019-02-28

Bardzo pozytywnie oceniam aptekę. Szybka wysylka.

2019-02-16

zbyt długa realizacja, brak informacji o numerze wysyłki

5 / 5 2019-02-05

Polecam

2019-02-04

Bezproblemowy zakup, realizacja zamówienia po 3 dniach, dobre pakowanie przesyłki, towar zgodny z zamówieniem. Ceny niewygórowane, duży wybór produktów. Mogę polecić :)

5 / 5 2019-01-20

Polecam.

5 / 5 2019-01-17

Rewelacja, szybko tanio i bezproblemowo.

5 / 5 2019-01-14

jak najbardziej polecam szybko sprawnie bardzo dobry kontakt

2019-01-14

Ceny rewelacyjne ale dostawa zbyt długo trwa

5 / 5 2018-12-27

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, ceny atrakcyjne. Nie znalazłam wszystkich leków, które chciałam kupić, jednak w tej aptece znalazłam najwięcej z tych, które mnie interesowały w najlepszych cenach. Polecam

5 / 5 2018-12-27

Polecam aptekę szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-12-16

Szybko, zwięźle i na temat.

5 / 5 2018-12-10

Doskonały kontakt oraz szybkie sfinalizowanie transakcji. Zdecydowanie polecam.

2018-12-02

Transakcja zrealizowana bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-12-01

Bardzo przyjazna apteka, ceny konkurencyjne, szybka rea;izacja.Polecam.

5 / 5 2018-11-20

Polecam.

5 / 5 2018-11-06

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-10-15

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-10-14

Polecam ! Transakcja przebiegła bez zarzutu!

5 / 5 2018-09-28

pozytywna

2018-09-27

Bez zarzutu

5 / 5 2018-09-26

wszystko jak najbardziej ok

5 / 5 2018-09-14

Szybko, sprawnie i rzeczowo. Polecam :)

5 / 5 2018-09-13

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, dobre ceny. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-09-05

Super, wszystko się zgadza, czekałem krótko i polecam wszystkim

5 / 5 2018-08-28

Ceny dużo niższe, niż w aptekach stacjonarnie. Szybka wysyłka. Na bieżąco informują o statusie zamówienia.

5 / 5 2018-08-24

Ekspresowa wysyłka, solidnie zapakowana, szczerze polecam!

2018-08-24

Brdzo Dobra

5 / 5 2018-07-22

byłam zadowolona z szybkości dostarczenia zamówienia

5 / 5 2018-07-13

Superszybki sprzedawca

5 / 5 2018-07-11

tanio, szybko, towar zgodny z opisem. Wszystko OK, nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-07-05

Bardzo szybko i bardzo solidnie.

5 / 5 2018-06-23

Szybko i sprawnie :) Polecam :)

5 / 5 2018-06-21

szybka przesylka, dobra cena, porzadnie zapakowane. wszystko swietnie!

5 / 5 2018-06-16

Apteka super obsługa, bez żadnych problemów, leki takie jak zamówiłem

2018-06-07

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-06-03

Super

5 / 5 2018-06-02

polecam - szybko i bez problemowo

5 / 5 2018-06-02

pozytywna

5 / 5 2018-06-01

wszystko ok

2018-05-23

Brak zakupionego towaru,który był w sklepie internetowym dostępny, musiałam sama interweniować w tej sprawie i prosić o zwrot kosztów. Radze wczesniej upewnic sie czy dany produkt jest aktualnie w sprzedaży.

5 / 5 2018-05-22

Polecam

5 / 5 2018-05-09

Szybko, sprawnie, bez zarzutów . Polecam.

5 / 5 2018-05-04

Polecam

5 / 5 2018-04-22

polecam

5 / 5 2018-04-10

Odbiór w aptece przy Kawaleryjskiej. Prezent gratisowy super. Bardzo polecam.

1 / 5 2018-03-23

Kompletnie brak kontaktu ze sprzedawcą pomimo wielu prób i mailowo i telefonicznie. Nie podano mi numeru przesyłki, na paczce pomylono numer telefonu kontaktowego do mnie. W efekcie paczka szła równy tydzień!!!

5 / 5 2018-03-17

Szybko, tanio i bezproblemowo - szczerze polecam!

5 / 5 2018-02-24

Polecam

2018-01-29

transakcja przebiegła bez problemów. Apteka godna polecenia.

5 / 5 2018-01-27

Super tanio. Rewelacyjnie szybka dostawa. Miły kontakt

2018-01-13

bdb

5 / 5 2018-01-12

Miła i profesjonalna obsługa.

2018-01-05

zdecydowanie polecam aptekę

5 / 5 2017-12-27

Ok

5 / 5 2017-12-10

Polecam szybka dostawa. Nie było problemu aby do zamówienia dodać dodatkowe produkty ( po złożeniu zamówienia )

5 / 5 2017-11-30

Szybka przesyłka, opakowania nienaruszone, polecam

5 / 5 2017-11-30

Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka

5 / 5 2017-11-21

Szybko, sprawnie, bez problemów. polecam.

5 / 5 2017-11-20

Szybka dostawa, profesjonalizm, zgodnie z ustaleniami. Polecam aptekę w 100 %

5 / 5 2017-11-05

Bezproblemowa szybka dostawa

5 / 5 2017-11-01

Tanio, szybko, sprawnie. Polecam!

5 / 5 2017-10-31

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Szybko, sprawnie i bez problemu.

5 / 5 2017-10-21

Bardzo dobry profesjonalny kontakt , błyskawiczna realizacja polecam wszystkim zaintresowanym

5 / 5 2017-10-20

Szybko, sprawnie, jak każde zakupy w tym sklepie :)

2017-10-10

sklep godny polecenia

5 / 5 2017-09-08

Szybko i sprawnie, bez problemów. Polecam!

5 / 5 2017-09-02

jak zawsze wszystko szybko i sprawnie. towar dostarczony solidnie zapakowany, dostawa ekspresowa

5 / 5 2017-08-27

Szybka przesyłka, dobra cena, 100% satysfakcji z zakupu!

5 / 5 2017-08-26

Kupiłam w aptece tanie suplementy , szybka obsługa i szybka dostawa , nie mam zastrzeżeń, polecam ☺

5 / 5 2017-08-22

Niskie ceny, szybką wysyłał. Polecam!

2017-08-21

Świetne ceny, bardzo ładnie przygotowana strona internetowa oraz bogaty asortyment. Zdecydowanie polecam zakupy w e-aptekarodzinna.pl! Do tego błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-08-20

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

2017-08-07

A jakąż mam wydać , skoro zapłaciłam kasę , a nie mam ani produktu.... ani zwrotu pieniędzy /jestem zawiedziona , ale zaczekam jeszcze 2-3 dni / w końcu posiadam dowód wpłaty ... WSTYDZCIE SIĘ!

5 / 5 2017-07-27

sklep przyjazny, szybka dostawa super ceny polecam

2017-07-25

Zamówienie niezgodne z opisem.

5 / 5 2017-07-24

Polecam w 100%.

5 / 5 2017-07-21

gorąco polecam!

5 / 5 2017-07-18

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-06-30

Sklep profesjonalny, dobre ceny, miła i komunikatywna obsługa, szeroki asortyment.

5 / 5 2017-06-16

Jestem zadowolona

2017-06-03

neutralna

5 / 5 2017-05-13

Polecam! Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-05-10

polecam!

2017-05-04

OK.

2017-05-03

We środę wieczorem zamawiam lek, czwartek przed południem płacę, po kwadransie informacja z Apteki o zaksięgowaniu, o g.15 o wysłaniu, o g.17 firma kurierska już wysyła numer przesyłki, w piątek po południu mam leki w domu. 700 km. Tak działa sprawna, rozumnie zarządzana firma. Można się dodzwonić i zapytać choćby o termin przydatności leku. Jest stacjonarny. Im zależy.

5 / 5 2017-04-30

POLECAM! Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-04-29

Polecam w 100%

5 / 5 2017-04-15

Szybka i sprawna transakcja i wysyłka oraz bardzo dobrej jakości produkty. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-04-13

Szybka realizacja zamówienia. Produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2017-04-05

Bardzo szybka realizacja zamówienia,na pewno będę jeszcze zamawiała ,ponieważ cena produktu też bardzo korzystna dla mnie a produkt bardzo potrzebny dla mojego dziecka.polecam bardzo

Rzetelne opinie o e-aptekarodzinna.pl

e-aptekarodzinna.pl

Siedziba
Świdnik

WWW
http://e-aptekarodzinna.pl

Email
[email protected]

Telefon
(81) 468 08 81

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie