Kategorie: / Zegarki i biżuteria

e-arttime.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o e-arttime.pl
5 / 5 2021-08-17

Cała tranzakcja przebiegła szybko profesjonalnie 24h i zegarek był juz u mnie na reku pełna profeska polecam sklep e-arttime.pl

5 / 5 2019-02-24

Sklep jakich mało. Wzór szybkości i solidności. Polecam !

5 / 5 2019-02-24

W zeszłym tygodniu kupiłam zegarek i jestem bardzo zadowolona. Przed zakupem rozmawiałam z osobą ze sklepu, dostałam małą zniżkę, a towar dotarł szybko i bez problemów. Polecam

5 / 5 2019-01-29

Szybka realizacja, zegarek oryginalny w super cenie. Oby więcej takich sklepów internetowych.

2019-01-20

solidna firma

5 / 5 2018-12-06

Zegarek oryginalny, bardzo dobrze zapakowany, wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Szczerze polecam!!!

5 / 5 2018-12-04

Dobry kontakt, szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, solidnie zapakowany - sklep GODNY POLECENIA!

5 / 5 2018-12-03

Wysyłka w 24 G Wszystko ok zegarek ładnie zapakowany i oryginalny !! Polecam

2018-11-26

bardzo fajny sklep

5 / 5 2018-11-16

Polecam

5 / 5 2018-11-16

Sklep po mimo jakiś negatywnych komentarzy zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Wszystkim polecam e-arttime .pl zegarki oryginalne i szybka sprawna wysyłka.

5 / 5 2018-11-06

Szybka dostawa. Opis zgodny.

5 / 5 2018-11-03

wszystko wrecz perfekcyjne: kontakt ze sklepem 10/10, jakosc obslugi i udzielanych informacji 10/10, cena oraz promocje 10/10 dostawa oraz jej predkosc 10/10. Jeden dzien zamawiasz drugi dzien odbierasz przesylke!!! polecam serdecznie wszystkim. Towar jeszcze lepszy niz na zdjeciach, solidnie i bardzo dobrze zapakowany!!!

5 / 5 2018-10-28

Sprawna i pełna profesjonalizmu obsługa .Kupując drogi zegarek otrzymałem fachowe doradztwo i wyczerpuje odpowiedzi które chciałem uzyskać .Wysyłka w tym samym dniu co zamówiłem i na drugi dzień u mnie paczka z wymarzonym zegarkiem .Polecam sklep e-arttime i z czystym sumieniem

5 / 5 2018-10-23

Transakcja przebiegła bezproblemowo. super kontakt ze sprzedającym. Gorąco POLECAM!!!

2018-10-23

W niedzielę zamówienie, we wtorek dostawa.

2018-09-30

Błyskawiczna dostawa, produkt zgodny z zamówieniem i doskonałej jakości.

5 / 5 2018-09-28

Obsługa profesjonalna, godne podejście do klienta, zegarek przyjechał w nienaruszonym, dobrze zapakowanym stanie. Jak najbardziej na plus.

5 / 5 2018-09-24

Zegarek dobrze zapakowany wszystko jak należy. Dostałem gratis w postaci kubka reklamowego plus Torbę .Wydałem ponad 2000,- ale było warto w tym sklepie Kontakt bardzo profesjonalny uczciwa firma

2018-09-21

perfekt!

5 / 5 2018-09-17

Witam Niby wszystko zakończyło sie pomyślnie a jednak po zakupach w tym sklepie pozostał pewien niesmak. Zamówiłam zegarek Fossila, który dotarł do mnie z wadą, mianowicie odklejone było obramowanie datownika. Powiadomiłam o tym sklep, komunikacja przez cały czas reklamacji była dobra, sklep przysłał kuriera, jednak cały proces naprawy usterki i ponownego wysłania zegarka trwał łącznie ok. 2 tygodnie i to nie z mojej winy. Koniec końców otrzymałam naprawiony zegarek, ale oprócz tego żadnej rekompensaty, nawet małego rabatu na kolejne zakupy. Pan z którym rozmawiałam był miły jednak jego tłumaczenia wydawały mi sie dość naiwne, w żadnym innym sklepie internetowym ,w którym kupowałam wcześniej zegarki, nie zdażyło mi się nic takiego. Wiem jedno: na pewno już nigdy więcej nie kupię zegarka w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-13

Polecam w 100 %.

5 / 5 2018-09-12

Wszystko w jak najlepszym porządku, zegarek zgodny ze zdjęciem i opisem, super cena, szybka dostawa.

5 / 5 2018-09-03

Pełen profesjonalizm. Dostawa szybka, świetnie zapakowany towar. Sklep spełnił wszystkie oczekiwania w 100%

5 / 5 2018-08-28

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Polecam!!!

5 / 5 2018-08-18

Towar zgodny z opisem.szybki kontakt mailowy,na bieżąco informacje o realizacji zamówienia i jego wysyłki, krótki termin dostawy towaru.Szczerze polecam.

2018-08-14

wszystko w porzadku

5 / 5 2018-08-09

Wszystko bardzo dobrze. Szybko i tanio.

5 / 5 2018-08-07

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Potrzebowałam kupić zegarek na prezent, ale nie miałam za dużo czasu. Właściciele sklepu pomogli mi natychmiastowo mimo później pory dnia - ok. godz. 20:00. Następngo dnia rano dzwoniono do mnie w celu ustalenia dokladnego graweru, aby wszystko mnie satysfakconowało I tego samo dnia zegarek został wysłany. Według mnie perfekcyjne I godne naśladowania podejście do klienta a dodatkowo konkurencyjne ceny. POLECAM!!! :)

5 / 5 2018-08-05

Wszystko ok, polecam, przesyłka ekspresowa, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-08-05

Bardzo szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt. Jedyny sklep w Polsce, który miał upatrzony przeze mnie model zegarka.

5 / 5 2018-07-17

Wszystko ok polecam sklep

5 / 5 2018-07-16

Ekspresowa wysyłka, na drugi dzień otrzymałem przesyłkę. O każdym kroku dotyczącym przesyłki zostałem informowany przez SMS i maila. Gorąco polecam :)

5 / 5 2018-06-21

Jestem zadowolony z przebiegu transakcji. Szybka bezproblemowa dostawa, cena zakupionego przeze mnie produktu najnizsza na rynku.

5 / 5 2018-06-06

Witam. Dziękuję za profesjonalne podejście do klienta. Wszystko ok

2018-06-05

Wszystko wporzadku rzetelna i uczciwa firma Produkty oryginalne w 100 %!!!

2018-05-27

Transakcja przebiegła pomyślnie.

2018-05-19

Ogólnie bardzo pozytywnie.

5 / 5 2018-05-12

Wzorowa realizacja zamówienia - bardzo dobra cena, błyskawiczna wysyłka, rewelacyjny kontakt - informacje o każdym etapie realizacji zamówienia. Szybko i solidnie.

5 / 5 2018-05-11

Zegarek świetny, kupiłem zegarek marki Atlantic. Wszystko jak na zdjęciu i opisie w sklepie. Paczka dotarła do mnie szybko, nie mam żadnych uwag, serdecznie polecam.

5 / 5 2018-05-03

Wszystko w najlepszym porządku. POLECAM!

2018-05-01

Wszystko w jak najlepszym porządku, to był już mój drugi zakup w tym sklepie i pewnie nie ostatni :)

5 / 5 2018-04-17

Po początkowych perturbacjach finał współpracy wzorowy! Błyskawiczna dostawa, towar doskonale zapakowany. Pełen profesjonalizm. Polecam tego sprzedawcę.

2018-04-07

Witam serdecznie. Sklep internetowy PORAŻKA! Zegarek kupiłem w niedzielę wieczorem, Sklep internetowy otrzymał kasę na konto w poniedziałek o godzinie 11.01. W środę dzwoniąc do firmy, wiedząc że kurier już nie dotrze z zegarkiem, Pani mnie poinformowała że kurier dzisiaj odbiera paczkę. Paczka w czwartek nie dotarła, więc wieczorem dzwoniąc odebrał mąż, grzecznie powiedział że małżonka oddzwoni, bo w tej chwili nie może rozmawiać. Oczywiście nie oddzwoniła. W piątek niespodziewanie status zamówienia zmienił się na "wysłane", przedtem aż do piątku widniało "pakowanie". Dostałem również maila z przeprosinami i informacją że paczka dotrze jutro (sobota). Bardzo się zdziwiłem bo dotarła, chociaż nie dostałem numeru listu przewozowego do śledzenia paczki. Podsumowując... Sklep internetowy niepoważny, sprzedawają coś, co nie mają na półce. Brak jakiekolwiek informacji z ich strony że zaistniały jakieś problemy (po prostu olewka) Jedynie na plus, to dostarczenie przesyłki dodatkowo płatnej (sobota), ale czy to zmieni moją opinię o sklepie? Nie! NIE POLECAM ZAKUPU!!!

2018-03-26

Witam Transakcja przebigła sprawnie.Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna

5 / 5 2018-03-07

Wszystko ok. Zegarek jednego dnia kupiony, następnego dnia już był u mnie. Wszystko zgodnie z opisem.

2018-02-26

wszystko jak najlepiej, sklep godny polecenia :)

2018-02-25

brak mozliwosci wplaty karta kredytowa,ponoc awaria ktora trwala 2 tygodnie, kilkukrotny kontakt ze sklepem z zagranicy dodatkowe koszty, obietnice oddzwonienia i zalatwienia sprawy bez odzewu, ogolnie wszytko na nie :P transakcja ni edoszla do skutku

5 / 5 2018-02-09

Wszystko jak najbardziej w porzadku, profesionalna szybka obsługa. Bezproblemowo, jestem bardzo zadowolona:)

5 / 5 2018-02-03

Bardzo szybka realizacja i dostawa. Jestem pod dużym wrażeniem. Klarowne @ z każdym kolejnym etapem realizacji zamówienia. Towar bezpieczenie zapakowany, zgodnie z opisem i w super cenie! Bardzo polecam!

5 / 5 2018-01-28

ok

2017-12-31

dobra

5 / 5 2017-12-30

Sklep na 5+, super kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja,dobre ceny.Polecam

2 / 5 2017-11-26

ZDECYDOWANIE ODRADZAM KORZYSTANIA ZE SKLEPU E-ARTIME.PL - Sprzedajacy to krętacz i cfaniak, pazerny na pieniądze, pomimo zwodzenia w dalszym ciągu nie otrzymaliśmy pieniędzy za towar który był bardzo kiepskiej jakości w efekcie odstąpiliśmy od umowy - obecnie nie mamy ani zegarka ani pieniedzy. Sprzedajacy ignoruje próby kontaktu, STANOWCZO nie polecam usług firmy Matsew Group Artur Biernacki oraz odradzam korzystanie ze sklepu e-artime.pl

5 / 5 2017-11-21

Zegarek przepiękny, jak zwykle, obsługa profesjonalna, dostawa ekspresowa. Jesteście super, dziękuję! :)

5 / 5 2017-10-26

WSZYSTKO ODBYŁO SIĘ BARDZO SZYBKO I SPRAWNIE

5 / 5 2017-10-15

Bardzo dobry kontakt i doradztwo. Polecam

5 / 5 2017-10-14

wszystko w porządku, szybka wysyłka!

2017-10-06

W ciągu trzech dni otrzymałam tylko jednego email jeszcze tego samego dnia co zamówiłam z potwierdzeniem zamówienia, a później cisza w eterze, mimo że sklep się reklamuje, że w ciągu dwóch dni zamówienie będzie skompletowane :( dzwoniąc do firmy nie zastałam żadnego z pracowników w siedzibie, teraz czekam na ich oddzwonienie do mnie :( nie wspominając o tym, że nie dostarczywszy przesyłki już została przesłana mi ankieta o ocenę transakcji!

5 / 5 2017-10-04

Rewelacja! Jestem.bardzo zadowolona z obslugi! Na kazdym etapie zamowienia bylam informowana smsem, bardzo dobry pomysl, na nastepny dzien od wplaty zegarek mialam juz u siebie. Przyszedl kurierem, dobrze zapakowany. Zgodny z opisem, z gwarancjia i paragonem, nie trzeba sie bylo "prosic" o wszytko! Pelna profeska! Dziekuje i napewno skorzystam jeszcze z panstwa uslug!

5 / 5 2017-09-13

Miła, fachowa obsługa,błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem na stronie. POLECAM !

1 / 5 2017-09-02

Zostawiłam (lipiec 2015) uszkodzony zegarek do wyceny i ewentualnej naprawy. Jest połowa marca 2016 i zero kontaktu. Najpierw historyjki typu: : "właśnie odsyłamy do serwisu", " skontaktujemy się ...za tydzień, za dwa" , sms "jestem z synem w szpitalu, oddzwonię". Niby profesjonaliści, a w prostej sprawie chowają głowę w piasek. Szanowni właściciele, ja nie odpuszczam i jak myślicie, że zapomnę o swojej własności - to jesteście w błędzie.

5 / 5 2017-08-23

Sklep wzorowy, godny polecenia.Super informacja o przesyłce łącznie z doręczeniem. Wiarygodna Firma.

5 / 5 2017-08-16

Co tu dużo pisać ,oby wszystkie sklepy internetowe tak traktowały klientów,to czułbym się jak w Kanadzie.Worldmaster Lusso po 30 godz.od zamówienia był już na mojej ręce.I to tańszy o 600 zł niż u konkurencji która na dodatek nie odróżnia Ety 2824-2 od Selitty 200 w moim nowym zegarku Polecam sklep e-arttime

5 / 5 2017-08-07

Profesjonalna i miła obsługa. Fachowe doradztwo. Błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-07-31

Polecam. Dostawa szybka i bez problemów, Cena korzystna.

5 / 5 2017-07-29

Błyskawiczna dostawa,fachowo doradzają produkt zgadza się z opisem polecam,

2017-07-13

Opłaty dokonałam z góry a zamówienia nie otrzymałam już od trzech tygodni. Dzwoniąc zgłasza się poczta a na maile nikt nie odpowiada. Proszę o zwrot wpłaconych pieniędzy lub wyjaśnienie sprawy!!!!

5 / 5 2017-07-12

Doskonały kontakt, szybka wysyłka. Jestem pod wrażeniem.

5 / 5 2017-07-08

Szybka i sprawna transakcja. Polecam!! :)

5 / 5 2017-07-01

Witam. jesteśmy zadowoleni z ceny zamówionego zegarka, szybkości obsługi- telefon zwrotny w piątek po 20stej i z szybkości przesyłki, polecam

5 / 5 2017-07-01

Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Wszystko jak należy, towar wysłany błyskawicznie, podbita gwarancja jak należy, dołączony paragon do zakupu i karta gwarancyjna.

5 / 5 2017-06-28

Polecam sklep e-arttime. Zegarek dotarł bardzo szybko, super wygląda, wszystko jak najbardziej ok. Sklep warty polecenia!

5 / 5 2017-06-23

Wszystko ok jak najbardziej polecam sklep z zegarkami e-arttime

5 / 5 2017-06-22

Szybko, rzetelnie i bez przeszkód ! Polecam.

2017-06-18

Błyskawiczna realizacja zamówienia! Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-06-17

Wzorowa obsługa klienta. Polecam

5 / 5 2017-06-13

Wszystko w jak najlepszym porządku. Jestem bardzo zadowolony z usług tego sklepu.

5 / 5 2017-06-12

Bardzo dobry konrak. Szybka wysylka. Towar super :)

5 / 5 2017-06-09

Wszystko ok ,polecam sklep

5 / 5 2017-06-03

Szeroki asortyment, obsługa sklepu bardzo pomocna i miła, dziękuję za pomoc w wyborze zegarka. Dostawa błyskawiczna, polecam.

5 / 5 2017-06-02

Zakup przeprowadzony szybko i sprawnie bez zbędnych formalności mailowych. Polecam!

5 / 5 2017-05-28

Szybka i sprawna dostawa.

5 / 5 2017-05-28

Zegarek super, dobra cena i szybka dostawa do domu. Nie było żadnych problemów. Sklep profesjonalnie zrealizował zamówienie.

5 / 5 2017-05-20

Bardzo sprawna obsługa zamówienia. Polecam.

2017-05-15

Przesyłka błyskawiczna.

5 / 5 2017-05-09

super

5 / 5 2017-05-08

Miła, profesjonalna obsługa, świetny kontakt, polecam

5 / 5 2017-05-03

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2017-05-03

Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Profesjonalny kontakt oraz obsługa. Polecam

5 / 5 2017-04-28

Ekspresowa wysyłka, zamówiony zegarek na 2 dzień był już w moich rękach :). Gorąco polecam!!!

2017-04-27

Sklep godny polecenia! Wzorowo przeprowadzona transakcja.

5 / 5 2017-04-26

Wszystko ok Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej transakcji Muszę przyznać że sklep dba o klienta , dziękuje Pani Justyno za rozwiązanie problemu.

5 / 5 2017-04-22

Polecam sklep. Miła i fachowa obsługa

2017-04-22

Wszystko na 10/10. Fachowe doradztwo i obsługa.

5 / 5 2017-04-14

bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-04-08

Doskonały kontakt, rzeczowa i fachowa obsługa. Towar 100% orginalny. Polecam wszystkim zakup w tym sklepie.

Rzetelne opinie o e-arttime.pl

e-arttime.pl

Siedziba
Toruń

WWW
http://www.e-arttime.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
518420972 506082205

Infolinia
-

Logowanie