Kategorie: / Dla Dzieci

E-babystuff.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o E-babystuff.pl
5 / 5 2019-03-14

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie!

5 / 5 2019-03-13

Szybka wysyłka, super rzeczy. Polecam ☺

5 / 5 2019-03-03

swietne rzeczy ,bardzo dobra jakośc , blyskawiczna dostawa,

4 / 5 2019-02-27

Niezwykle miły kontakt, dobre pomysły na rozwiązanie problematycznych sytuacji i pozytywny stosunek do klienta. Szybka wysyłka. Mniej gwiazdek za pakowanie (zwykłe kartonowe pudełko), ale doszło całe więc jest ok :)

5 / 5 2019-02-23

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. realizacja zamowienia bardzo szybka. super promocje piekne rzeczy bardzo polecam

5 / 5 2019-02-06

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Duży wybór artykułów dla dzieci. Bardzo dobre ceny!

5 / 5 2019-02-03

Świetny sklep z bogatym asortymentem. Obsługa na najwyższym poziomie, paczki starannie zapakowane, szybka wysyłka. Polecam bardzo!

5 / 5 2019-01-29

Profesjonalna obsługa klienta. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Polecam.

5 / 5 2019-01-18

Wszystko na 6+ kontakt super wysyłka super zabawki super

5 / 5 2019-01-10

Profesjona i szybka obsługa w tym sklepie . W 100% polecę sklep znajomym.

4 / 5 2019-01-05

Super polecam

5 / 5 2018-12-27

Wszystko ok.

5 / 5 2018-12-26

jestem zadowolona

5 / 5 2018-12-22

Produkt godny swojej ceny, spełnił moje oczekiwania, serdecznie polecam !!!

5 / 5 2018-12-21

polecam

5 / 5 2018-12-10

Polecam, szybko i wszystko zgodne z opisem :)

5 / 5 2018-12-04

Jak najbardziej polecam. Ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-12-04

Dobrej jakości produkty, polecam!

5 / 5 2018-11-24

Polecam

5 / 5 2018-11-16

Wszystko jak najbardziej ok, szybko dobrze i na temat, polecam

5 / 5 2018-11-11

Polecam

5 / 5 2018-10-20

Piękne i oryginalne rzeczy dla maluszków, szybka dostawa. Z całego serca polecam.

5 / 5 2018-10-20

wszystko ok

5 / 5 2018-10-20

Szybko i przyjemnie nie raz zamawiałam od was rzeczy dla córki i napewno będę nadal korzystać . Obsługa profesjonalna .

4 / 5 2018-10-10

Wszystko super. Wysyłka błyskawiczna. Świetny kontakt ze sklepem. Zawsze odpowiadają na wszelkie pytania. Polecam.

5 / 5 2018-07-18

Bardzo polecam

5 / 5 2018-06-29

Polecam!!!!

5 / 5 2018-06-09

Najlepsi ❤️

5 / 5 2018-06-05

Super

5 / 5 2018-05-18

Profesjonalna obsługa , lampa przecudowna i warta swojej ceny

5 / 5 2018-05-09

Polecam.

5 / 5 2018-05-09

Polecam!

5 / 5 2018-05-09

Wszystko okey, szybka przesylka. Polecam!!!!!!

5 / 5 2018-04-22

Wszystko super

5 / 5 2018-04-19

Polecam jak najbardziej !!!

5 / 5 2018-04-07

Profesjonalna obsluga, artykul zgodny z opisem . Bardzo polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-03-28

Szybka przesyłka i bardzo dobre konkurencyjne ceny.

5 / 5 2018-03-17

Zamowienie zostalo zlozone o 13:00, a na drugi dzień juz bylo u mnie. Swietny wybor w sklepie i szybka wysylka

5 / 5 2018-03-09

polecam zakupy z tym sklepie

5 / 5 2018-02-27

Polecam

5 / 5 2018-02-26

Wszystko w najlepszym porządku, polecam gorąco

5 / 5 2018-02-07

Zabawka świetna, profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-01-26

Wszystko super!

4 / 5 2018-01-20

Bardzo dobry kontakt z klientem

5 / 5 2017-12-18

Wszystko profesjonalnie i w pełni sprawnie, polecam

5 / 5 2017-12-14

Wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2017-11-06

Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie ebabystuff!

5 / 5 2017-10-26

z całego serca polecam zakupy w tym sklepie. nigdy sie nie zawiodlam

5 / 5 2017-10-21

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-01

Nic dodać nic ująć

5 / 5 2017-09-11

Mój ulubiony sklep z zabawkami i artykułami dla dzieci. Produkty najwyższej jakości. Pełny profesjonalizm. Zamówienia realizowane błyskawicznie, a wybór ogromny. Za każdym razem dziecko z niecierpliwością czeka na każdą przesyłkę. Uwielbiam tu zaglądać i śledzić nowości, które regularnie się pojawiają. Zawsze trafione i udane zakupy. Bardzo dziękuję.

5 / 5 2017-08-26

Super sklep polecam

4 / 5 2017-08-18

Szybka i sprawna przesyłka. Produkty super jakości. Kontakt telefoniczny bardzo sprawny, uzyskałam odpowiedź na wszystkie pytania. Szeroki asortyment produktów. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-08-12

Wszystko w porządku, przemyślany kontakt z klientem.

5 / 5 2017-07-27

Polecam!

5 / 5 2017-07-11

Wysyłka szybka, jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-07-10

Szybka wysyłka bez problemow. Polecam każdemu ❤️

4 / 5 2017-07-05

Oryginalne zabawki, szybka wysyłka, mila obsługa

5 / 5 2017-06-24

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam serdecznie

5 / 5 2017-06-19

Polecam zakupy w tym sklepie internetowym

4 / 5 2017-05-27

Profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2017-03-30

swietne rzeczy ,bardzo dobra jakośc , blyskawiczna dostawa,

5 / 5 2017-03-28

Świetna realizacja

Rzetelne opinie o E-babystuff.pl

E-babystuff.pl

Siedziba
Radzionków

WWW
http://e-babystuff.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie