Kategorie: / Odzież i Obuwie

e-baron.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-baron.pl
5 / 5 2019-03-25

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Torebka śliczna, ładnie wykończona, dostawa błyskawiczna. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2019-03-10

to już mój kolejny zakup w tym sklepie i jak zawsze profesjonalna obsługa i usługa. Torebka śliczna. Polecam sklep i jego asortyment. E. O.

5 / 5 2019-03-07

kolejny zakup i kolejna POZYTYWNA opinia, towar najlepszej jakości, przyjazne ceny, szybka przesyłka, jednym słowem POLECAM

2019-03-04

Wyroby e-baron są wykonane idealnie, a do tego sklep oferuje bardzo ciekawe wzornictwo. Realizacja przesyłki błyskawiczna i bardzo elastyczna obsługa. Moja torebka była trochę zmieniona w stosunku do oferty w sklepie.

5 / 5 2019-02-28

To już trzecia torebka z Barona- wysoka jakość, miła, profesjonalna pani konsultantka ( dosłała mi nawet próbki skór!!!), błyskawiczna wysyłka, i, co dla mnie ważne- torebka troszkę przerobiona dla mnie!polecam !!!!

5 / 5 2019-02-20

Pozytywna, produkty dobrej jakościi ladnie wykonane. Polecam

2019-02-17

Bardzo elegancka torebka. Jestem wierna firmie Baron (mam kilkanaście torebek tej firmy) bo jakość jest perfekcyjna.

2019-02-12

Miła obsluga idąca w parze z jakkościa oferowanych produktów. Poleecam i dziekuję za udane zakupy.

5 / 5 2019-02-06

Świetna jakość produktu, bardzo szybka wysyłka. Stosunek ceny do jakości i wzornictwa nieporównywalnie lepszy od wszystkich galanteryjnych sieciówek typu Ochnik. Bardzo poleam i będę na pewno jeszcze korzystał z oferty produktowej.

5 / 5 2019-02-04

Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa, doradztwo telefoniczne 14 godzin na dobę, solidna firma i jakość produktów oraz świadczonych usług na najwyższym poziomie. Polecam tę firmę z największą przyjemnością!

5 / 5 2019-01-28

To moje pierwsze i bardzo udane zakupy w sklepie Baron. Towar bardzo dobrej jakości, szybka , bezproblemowa dostawa. Być może kiedyś również skorzystam.

5 / 5 2019-01-23

Polecam, doskonała obsługa, błyskawiczna dostawa

5 / 5 2019-01-20

Polecam, miła i szybka obsługa

2019-01-17

Doskonała jakość realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-01-16

Kupiłam już 5 torebkę tej firmy i wszystkim polecam. Znakomita jakość towaru. Obsługa w sklepie internetowym bardzo przyjemna i profesjonalna. Dostawa na drugi dzień od zakupu.

5 / 5 2019-01-15

świetny sklep. polecam

5 / 5 2018-12-29

Bardzo dobry sklep, szybkie przyjecie i realizacja zamówienia, częste, ciekawe promocje na produkty, program rabatowy dla stałych klientów,bardzo przystępne ceny za super jakość, produkty polskie !!!

5 / 5 2018-12-27

Profesjonalna i sympatyczna obsluga..Zakupiona torebka zgodna z opisem .

5 / 5 2018-12-20

Świetny kontakt telefoniczny z Panią Konsultantką. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Sklep polecam koleżankom, które pragną kupić torbę wysokiej jakości.

5 / 5 2018-12-20

POLECAM KOLEJNY RAZ KUPUJĘ I CIGLE JESTEM ZASKAKIWANA. BŁYSKAWICZNA OBSŁUGA, PRZESYŁKA NA DRUGI DZIEŃ, TOREBKI FANTASTYCZNE I FUNKCJONALNE.

5 / 5 2018-12-01

Super torebki, super sklep

5 / 5 2018-11-14

Błyskawiczna wysyłka, kolejny udany zakup .Gorąco polecam

2018-11-11

Nie mam zastrzeżeń. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar najwyższej jakości. Na pewno jeszcze nie raz zamówię towar tej firmy.

5 / 5 2018-11-08

Profesjonalizm i dbałośc o klienta. B.miła i cierpliwa pani Konsultantka.

5 / 5 2018-11-03

Polecam produkty firmy baron oraz zakupy w sklepie internetowym Baron. Bardzo profesjonalna obsługa klienta, produkty zgodne z opisami, szybki termin realizacji.

5 / 5 2018-11-01

Dobry kontakt i bardzo szybka realizacja zamówienia. Mogę tylko polecić.

5 / 5 2018-10-26

błyskawiczna odpowiedź na e-mail z zapytaniem, super szybka wysyłka (24 h od zamówienia) i bardzo dobrze zabezpieczona paczka, towar w pełni wartościowy,, pięknie wykonany, w ogóle naprawdę godny polecenia, super, super, nigdy nie miałam tak fachowej obsługi przez internet.

5 / 5 2018-10-24

szybak dostawa , bardzo dobra jakość produktów , wzorowo przeprowadzane transakcje. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-19

Produkt doskonały. Polecam.

2018-10-14

Sklep rozsyła maile reklamowe do przypadkowych ludzi a spamowanie w Polsce jest niezgodne z prawem. Świadczy to o tym, że sklep nie szanuje polskiego prawa. Można więc spodziewać się problemów z poszanowaniem praw konsumenta przy realizacji zamówień lub załatwiania reklamacji.

5 / 5 2018-10-04

Jeśli chodzi o dostawę to jest naprawdę szybko.

2018-09-30

bardzo dobra

5 / 5 2018-09-17

Profesjonalizm w 100% bardzo sprawna dostawa i błyskawiczny kontakt. Polecam, naprawdę warto.

5 / 5 2018-09-09

bardzo dobry sklep;bardzo życzliwa i profesjonalna obsługa klienta!

5 / 5 2018-08-29

Sklep jest super, bardzo profesjonalny, mila obsluga i szybka wysylka. jestem bardzo zadowolona z zakupu i na pewno jeszcze nie raz skorzystam. :)

2018-08-24

Bardzo fane , staranie wykonane produkty Towar z Polski ktory przebija jakoscia wiele zagranicznych produktow !!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-08-23

Torba piękna. Wykonana bardzo starannie. Kolor zachwyca. Sklep super. Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-27

Super obsługa i przepiękna torebka. Jakość z najwyższej półki. Z pełną odpowiedzialnością polecam ten sklep.

2018-07-20

Realizacja zamówienia bez zarzutu. Bardzo dobrze zapakowany towar.

5 / 5 2018-07-19

sprawnie i szybko... polecam sklep

5 / 5 2018-07-16

Super sklep, gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-28

Sklep godny polecania pełny profesjonalizm!!!

5 / 5 2018-06-24

Kolejny zakup w tym sklepie, z którego jestem ogromnie zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-06-23

Od kilku lat dokonuję zakupu torebek firmy Baron i jestem zawsze pod dużym wrażeniem zarówno ich kunsztownego i profesjonalnego wykonania, jak również bardzo życzliwej i fachowej pomocy pracowników tego zakładu. Piękne, estetycznie wykonane oraz bardzo praktyczne torebki, które śmiało mogą konkurować z wieloma europejskimi markami. Bardzo gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-28

Super!

5 / 5 2018-05-15

Przesyłka zrealizowana bardzo szybko, dostałam paczkę w ciągu kilku dni od zamówienia. Sklep informował na bieżąco o realizacji zamówienia. To już moje drugie zakupy w Baronie i jestem bardzo zadowolona z obu torebek.

5 / 5 2018-04-18

Towar zgodny z opisem. Torebki bardzo dobrej jakości. Przesyłka błyskawiczna. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-04-05

Byłam i jestem bardzo zadowolona z produktów firmy Baron:mają elegancki wygląd i b.dobra jakość.

5 / 5 2018-04-05

To juz szosta torebka zakupiona w e baron.Konsultantka przyslala mi skrawek skory,abym mogla dokonac wyboru. Torba zostala niejako uszyta na zamowienie tj.zmienilam wnetrze.Torby z e baron dobrze sie nosza,swietna jakosc skory, fasony eleganckie a jedoczesnie praktyczne.Polecam bardzo i sama jeszcze bede zamawiac.

5 / 5 2018-03-13

Sklep - super. Obsługa świetna, dostępna, można się dodzwonić i porozmawiać - spytać o detale i zawsze doradzą. To, co ewentualnie chciałabym zobaczyć w ofercie sklepu - to możliwość zamówienia za drobną opłatą takiej bawełnianej "siateczki" ściąganej na sznureczek (z logo barona) do przechowywania torebki w szafie.

5 / 5 2018-03-11

Sklep godny polecenia. Obsługa super. To moja druga torba tej Firmy. Poprzednia kupiona 6-7 lat temu trzyma się dobrze. Obecnie kupiona spełnia moje oczekiwania - jest b.ładna i pakowna.

2018-02-27

Zamówienie złożone, przesyłka wysłana jak dobrze pamiętam w ciągu 3 dni, towar zgodny z opis, sprawia wrażenie wytrzymałego.

5 / 5 2018-02-27

Torebki tej Firmy kupuję od lat, ale ten raz był pierwszy przez internet. Wyroby są świetnie odszyte, bardzo miła i pomocna obsługa, życzliwość i profesjonalne podejście do Klienta. Bardzo ładnie zapakowany towar, szybka przesyłka - zgodna z ustaleniami z pracownikiem.

5 / 5 2018-02-25

Bardzo dobry produkt i obsługa. Polecam sklep GORĄCO

5 / 5 2018-02-22

Wyroby firmy Baron są wykonane z wysoko gatunkowych skór o bogatym wzornictwie idealnie dopracowane i perfekcyjnie wykończone .Torebka zakupiona razem z kosmetyczką w sklepie e-Baron jest prześliczna, elegancko wykonana wszystkim się podoba.Obsługa bardzo miła pełen profesjonalizm można zadzwonić porozmawiać zawsze doradzą.Dostawa ekspresowa sklep i firma godna polecenia.

2018-02-07

Perfekcyjna transakcja, bardzo miła, kompetentna i rewelacyjna obsługa.

5 / 5 2018-02-06

Bardzo szybka i sprawna obsługa, życzliwe doradztwo.

5 / 5 2018-01-16

Super sklep, bardzo miły kontakt. W 100% wyczerpujące informacje podczas kontaktu.

5 / 5 2017-11-02

super sklep, bardzo szybka realizacja zamówień, świetne promocje. polecam

5 / 5 2017-10-19

Torebka bardzo dobrej jakości,sprawna przesyłka,kompetentna obsługa.To mój kolejny i nie ostatni zakup w Państwa sklepie-polecam i serdecznie pozdrawiam:))

5 / 5 2017-10-19

Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu. Torebka śliczna. Szybka dostawa. Polecam ten sklep wszystkim.

5 / 5 2017-09-28

Bardzo miły kontakt, profesjonalne porady, które ułatwiają podjęcie decyzji dotyczącej zakupu.

5 / 5 2017-09-25

po prostu super: )))

2017-09-25

Wszystko idealnie. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-09-23

Jestem bardzo zadowolona zarówno z zamówionej torebki, jak i transakcji. Torebka przyjechała do mnie dosłownie z dnia na dzień. Jest bardzo ładnie wykonana i z dobrej jakości skóry. I to wszystko za nie wygórowaną cenę. Polecam!

5 / 5 2017-08-31

Jestem bardzo zadowolona z ostatniego zakupu.Jest taka jaką chciałam mieć. Bardzo elegancka torba i to dzięki miłej Pani konsultantce.

5 / 5 2017-08-22

Świetny sklep. super obsługa, towar najwyższej jakości.

5 / 5 2017-08-19

Realizacja ekspresowa. Torebka piękna. Polecam wszystkim sklep i towary.

5 / 5 2017-08-16

Profesjonalna obsługa,szybka wysyłka,towar zgodny z opisem.Kupując czujemy się - klient nasz Pan,perfect.

5 / 5 2017-08-12

Polecam ten sklep. Super obsługa. Produkt zamakowany bardzo elegancko. Terminowa dostawa.

5 / 5 2017-08-11

Wystarczą dwa słowa: PEŁEN PROFESJONALIZM, ufam tej firmie od lat i nigdy się nie zawiodłam!

5 / 5 2017-08-11

Bardzo czytelna strona, szybka dostawa, a torebki wspanialsze niż na zdjeciach.

5 / 5 2017-08-04

Bardzo dobry sklep, torebki pięknie wykonane, warte swojej ceny, sprawna obsługa klienta. Polecam towar i sklep.

5 / 5 2017-07-30

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Torebka znakomitej jakości, światowe wzornictwo i wykończenia. Towar wysłany błyskawicznie -w 23 godziny od zamówienia dotarł do mnie.Pierwszy raz kupowały w tym sklepie ale na pewno nie ostatni.

2017-07-25

To mój pierwszy zakup w sklepie internetowym Baron, z którego b. się cieszę, zamierzam kontynuować zakupy.

5 / 5 2017-07-16

REWELACJA-jakość towaru,cena,szybkość realizacji,fachowość obsługi sklepu.POLECAM SKLEP i PRODUKTY FIRMY BARON.

2017-07-14

Torebka zgodna z opisem. Bardzo miła obsługa i dokładne informacje o przesyłce. Serdecznie polecam ten sklep i firmę.

5 / 5 2017-07-12

Polecam z całego serca ! kupiłam już 4 tprebki :-)

5 / 5 2017-07-10

Jak zawsze wzorowy zakup. Towar na najwyższym poziomie, obsługa rownież. Jestem w pełni zadowolona z pięknych torebek i z szybkości przesyłki. Polecam!!!

2017-06-12

Obecnie robię zakupy już tylko w tym sklepie jeśli chodzi o torebki.Dobra jakość skór połączona z dobrą ceną konkurencje zostawia w tyle .

5 / 5 2017-06-12

Do niedawna nie byłam przekonana do zakupów w internecie, ale ten sklep zmienia moje poglądy. Kupiłam, szybko o ibez roblemów, świetną torbę i torebkę, słuchając kompetentnej i szczerej rady Pani doradazającej. Polecam asortyment i obsługę sklepu.

5 / 5 2017-06-05

Torebka bardzo elegancka, wykonana z wielką starannością i dbałością o szczegóły. Szybka obsługa i bardzo krótki czas realizacji zamówienia. Polecam.

2017-06-04

Sklep bez zarzutu. Terminowa wysyłka, a towar bardzo dobrze zapakowany.

5 / 5 2017-05-30

Zdjęcia umieszczone na stronie odpowiadają wyglądowi rzeczywistemu. Przesyłka dostarczona szybko i bez problemów.

5 / 5 2017-05-20

Błyskawiczna wysyłka a torebka piękna i bardzo dobrze wykonana.Gorąco polecam!

2017-05-14

Sklep działa bez zarzutu !!!!!

5 / 5 2017-05-11

Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-08

Torebki są bardzo eleganckie i dobrej jakości. już kolejna torebka kupiona w tym sklepie. Poleciła mi go koleżanka i nigdy nie żałowałam decyzji. Obsługa klienta jest bardzo dobra, chętnie odpowiadają na pytania i w razie potrzebie mogą doradzić z wyborem. Polecam

5 / 5 2017-05-06

produkt w porządku polecam

5 / 5 2017-04-22

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Torebka dokładnie taka jak w opisie i jaką sobie wymarzyłam.Natychmiastowa dostawa.Sklep godny polecenia, jestem bardzo mile zaskoczona.

Rzetelne opinie o e-baron.pl

e-baron.pl

Siedziba
Nowy Sącz

WWW
http://e-baron.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48184444960

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie