Kategorie: / Odzież i Obuwie

e-baron.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 73
opinie o e-baron.pl
5 / 5 2019-03-25

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Torebka śliczna, ładnie wykończona, dostawa błyskawiczna. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2019-03-10

to już mój kolejny zakup w tym sklepie i jak zawsze profesjonalna obsługa i usługa. Torebka śliczna. Polecam sklep i jego asortyment. E. O.

5 / 5 2019-03-07

kolejny zakup i kolejna POZYTYWNA opinia, towar najlepszej jakości, przyjazne ceny, szybka przesyłka, jednym słowem POLECAM

2019-03-04

Wyroby e-baron są wykonane idealnie, a do tego sklep oferuje bardzo ciekawe wzornictwo. Realizacja przesyłki błyskawiczna i bardzo elastyczna obsługa. Moja torebka była trochę zmieniona w stosunku do oferty w sklepie.

5 / 5 2019-02-28

To już trzecia torebka z Barona- wysoka jakość, miła, profesjonalna pani konsultantka ( dosłała mi nawet próbki skór!!!), błyskawiczna wysyłka, i, co dla mnie ważne- torebka troszkę przerobiona dla mnie!polecam !!!!

5 / 5 2019-02-20

Pozytywna, produkty dobrej jakościi ladnie wykonane. Polecam

2019-02-17

Bardzo elegancka torebka. Jestem wierna firmie Baron (mam kilkanaście torebek tej firmy) bo jakość jest perfekcyjna.

2019-02-12

Miła obsluga idąca w parze z jakkościa oferowanych produktów. Poleecam i dziekuję za udane zakupy.

5 / 5 2019-02-06

Świetna jakość produktu, bardzo szybka wysyłka. Stosunek ceny do jakości i wzornictwa nieporównywalnie lepszy od wszystkich galanteryjnych sieciówek typu Ochnik. Bardzo poleam i będę na pewno jeszcze korzystał z oferty produktowej.

5 / 5 2019-02-04

Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa, doradztwo telefoniczne 14 godzin na dobę, solidna firma i jakość produktów oraz świadczonych usług na najwyższym poziomie. Polecam tę firmę z największą przyjemnością!

Rzetelne opinie o e-baron.pl

e-baron.pl

Siedziba
Nowy Sącz

WWW
http://e-baron.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48184444960

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie