Kategorie: / Zdrowie I Uroda

e-belle.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-belle.pl
5 / 5 2019-03-25

Polecam zakupy w tym sklepie, dostawa błyskawiczna

5 / 5 2019-03-25

profesjonalna obsluga,towar zgodny z zamowieniem

5 / 5 2019-03-23

Polecam

5 / 5 2019-03-22

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko sprawnie rzeczowo. Perfumy oryginalne

5 / 5 2019-03-01

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2019-02-23

Bardzo szybka realizacja :)

5 / 5 2019-02-21

super realizacja

5 / 5 2019-02-17

wszystko super

2019-02-15

REWALACJA!!!!

5 / 5 2019-02-06

Cena podkładu Estee Lauder Double Wear okazała się najniższa w Internecie - jedyne 125zl. Zle wypelnilam zamówienie, ale okazało się ze nie ma żadnych problemów z kontaktem ze sprzedającym i wszystko poszło znakomicie. Wysyłka nastąpiła błyskawicznie (zamawialam za pobraniem) i w ciągu jednego dnia (nie licząc dnia wolnego kiedy kurier nie chodzi) miałam swój podkład. Oryginalny, dobrze zabezpieczony bąbelkami. W paczce próbka innego produktu. Dziękuję i polecam!

5 / 5 2019-02-03

Polecam!

5 / 5 2019-02-01

Polecam sklep znajomym. Dostawa i zakupiony produkt ok. Będę robiła następne zakupy

5 / 5 2019-01-26

Jak najbardziej polecam sklep. Z początku bałam się że niska cena będzie miała odzwierciedlenie w jakości produktów . Absolutnie się moja obawa nie pokryła. Towar zgodny z ofertą,zapakowany i oryginalny. Towar wysłany bardzo szybko i bez problemów. Więc mogę z czystym sumieniem polecić.

5 / 5 2019-01-20

Wszystko w jak najlepszym porządku. Sprawnie i bezproblemowo. Perfumy oryginał, należycie zapakowane.polecam

5 / 5 2019-01-18

Polecam

5 / 5 2019-01-15

szybko, bezproblemowo, dobre ceny. Polecam sklep.

5 / 5 2019-01-05

Zdecydowanie polecam. Szybko, sprawnie, dostępnie cenowo. Będę wracać :)

5 / 5 2018-12-18

Fachowa i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-12-13

Atrakcyjne ceny duży wybór produktów błyskawiczna realizacja zamówienia. Gorąco polecam!

2018-12-10

Wielki pozytyw.

5 / 5 2018-11-14

Szybka, pewna transakcja. Z czystym sercem polecam.

2018-11-11

Zamówienie złożyłam 12.08., wtedy też przelałam pieniądze. Do tej pory czekam na zamówienie. Podany czas realizacji: 24h. Kpiny. W dodatku telefon kontaktowy wyłączony, na maile nikt nie odpisuje.

5 / 5 2018-11-07

jestem bardzo zadowolony, perfum ktory zamowilem(versace eros) to oryginal wiec polecam!

5 / 5 2018-11-02

Jestem zadowolona z zakupów, dość szybka realizacja- dodam że w momencie zamówienia wiedziałam o opóźnieniu to na plus dla sklepu. Towar dobrze zapakowany. Dostałam bardzo dużo próbek kremów, chociaż zamawiałam perfumy. Zdziwiły mnie ceny na produktach które różniły się znacznie od tych w sklepie. Przesyłka była darmowa od 350 złotych. Ogólnie polecam sklep i pewnie będę wracać. Powinni wybrać inną firmę kurierską.

2018-10-12

nadesłany towar okazał się nie być produktem zamówionym online! Próba kontaktu z infolinią okazała się nieudana.

5 / 5 2018-10-09

Świetny sklep. Wszystko bardzo szybko wysłane, zgodne z opisem. Ceny bardzo okazyjne.

5 / 5 2018-10-07

Szybko, sprawnie i super ceny. Polecam

5 / 5 2018-10-03

Sklep bardzo polecam !!!

5 / 5 2018-10-03

Bardzo szybka realizacja zamówień, polecam ten sklep w 100%

5 / 5 2018-10-03

Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z opisem.

2018-09-18

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-09-11

Polecam

2018-09-06

Bardzo dobry

5 / 5 2018-09-04

ekspresowa wysyłka, produkt oryginalny, zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-09-02

Jestem zadowolona z zamowienia. trwały zapach. Odkąd pokazał się na rynku - moj ulubiony, oprocz MAGNETISM i szarego LACOSTE. Polecam

5 / 5 2018-08-23

Szybka realizacja zamówienia, przystępne ceny, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-08-23

Jestem bardzo zadowolona.plecam.

5 / 5 2018-08-22

Pozytywna

5 / 5 2018-08-22

Szybko, sprawnie i dobre ceny. Polecam ten sklep :-)

5 / 5 2018-08-19

Polecam, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka.

2018-07-26

Przestrzegam przed zamawianiem produktów w tym sklepie. Na realizację swojego zamówienia czekałam 6 dni i się nie doczekałam. Straciłam tylko czas i pieniądze, ponieważ musiałam wydzwaniać, aby dowiedzieć się co z moim zamówieniem. Za każdym razem pani informowała mnie, że oddzwoni i oczywiście miała mnie gdzieś. Nie jest to firma rzetelna i nie warto tracić czasu na współpracę z nią.

5 / 5 2018-07-06

Szybko sprawnie i tanio. Polecam

5 / 5 2018-06-16

Polecam - błyskawiczna realizacja zamówień, wszystko super!

5 / 5 2018-06-14

Polecam

5 / 5 2018-06-05

szybko i beproblemowo POLECAM

5 / 5 2018-06-03

jestem zadowolona

5 / 5 2018-05-31

Szybka wysyłka, wszystko sprawnie załatwione. Polecam

5 / 5 2018-05-31

Wszystko w najlepszym porządku. Świetnie zabezpieczona przesyłka. Polecam!

5 / 5 2018-05-30

Polecam

2018-05-28

wszystko w najlepszym porządku. Zamówienie w czwartek rano, w piątek już paczka w paczkomacie do odbioru.

5 / 5 2018-05-26

Pełna satysfakcja, polecam :)

5 / 5 2018-05-06

Zakupy odbyły się szybko i sprawnie. Szybka dostawa . Polecam.

5 / 5 2018-04-16

super polecam

5 / 5 2018-04-14

profesjonalna obsługa, w miarę szybkie sfinalizowanie transakcji, sprawna przesyłka produktu

2018-04-14

Mega pozytyw !

5 / 5 2018-04-07

szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-03-25

Profesjonalna transakcja

5 / 5 2018-03-09

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-03-01

Super! Ekspresowa wysyłka!

2018-02-23

Drobne problemy z płatnośćia PayPal, jednak sprawnie rozwiązane.

5 / 5 2018-02-19

To już moje drugie zakupy w tym sklepie i jestem zadowolona, szybko, sprawnie i przede wszystkim bardzo atrakcyjne ceny, towar zgodny z opisem, zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-02-07

To był mój pierwszy zakup w tym sklepie i cała transakcja przebiegła pomyślnie. Paczka bardzo szybko dostarczona. Polecam sklep e-belle.pl

5 / 5 2018-02-06

Wszystko w najlepszym porządku. Zamówienie w jeden dzień, szybka realizacja i towar w domu dwa dni po zamówieniu. Oczywiście towar zgodny z zamówieniem i opisem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-30

Ok szybko

2018-01-14

Bardzo sprawna obsługa, towar świetnie zapakowany, sklep godny polecenia

5 / 5 2018-01-01

Polecam z przyjemnoscia

5 / 5 2017-12-27

Szybko i tanio. Polecam.

5 / 5 2017-12-10

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie e-belle .Dziękuję za próbki kosmetyków .POLECAM SERDECZNIE!!!

5 / 5 2017-12-08

Pozytywna

5 / 5 2017-12-01

Wszystko ok. Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt.Szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2017-11-20

Polecam.Bardzo szybka dostawa. :)

2017-11-15

Przesyłka ekspresowa, towar bardzo dobrze zapakowany, jakość produktu 100%.

5 / 5 2017-10-20

Polecam, wszystko sprawnie i szybko. Przekazywanie informacji na bieżąco o statusie zamówienia.

5 / 5 2017-10-18

Ok szybko

5 / 5 2017-10-06

Super, towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2017-10-03

Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła szybko, sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-09-19

Dobry sklep polecam

2017-09-12

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-08-31

Polecam ten sklep. Bardzo szybka realizacja zamówienia, a towar jest świetnie zapakowany i jest dzięki temu dostarczany w idealnym stanie.

5 / 5 2017-08-29

bardzo profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2017-08-28

Rewelacja. Szczerze polecam. Przesyłka ekspresowa, normalnie z dnia na dzień.

5 / 5 2017-08-23

Gorąco polecam. Transakcja przeprowadzona profesjonalnie.

5 / 5 2017-08-13

Super obsługa, szybko i bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-08-13

Polecam!

5 / 5 2017-08-10

Wszystko sprawnie, polecam

5 / 5 2017-08-07

Było bardzo profesjonalnie. Cena produktów, które kupiłam była najbardziej konkurencyjna.

5 / 5 2017-08-07

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa... Polecam... I pozdrawiam

2017-07-31

Bardzo dobry sprzedawca

5 / 5 2017-07-26

szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-07-08

Bardzo sprawna obsługa, polecam!

5 / 5 2017-06-30

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.

2017-06-09

REWALACJA!!!!

2017-05-22

Rewelacja

5 / 5 2017-05-20

bez zastrzeżeń,bardzo szybka realizacja

2017-05-10

Wszystko w najlepszym porządku :) Towar dużo tańszy niż u konkurencji :)

5 / 5 2017-05-10

Bezproblemowa transakcja, niskie ceny. Polecam

5 / 5 2017-05-05

Bardzo polecam, atrakcyjne ceny, towar zgodny z oczekiwaniami, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-05-02

Gorąco polecam, wszystko pięknie spakowane, bardzo szybka wysyłka!

5 / 5 2017-04-24

szybka przesylka, konkurencyjne ceny, towar zgodny z opisem. nic wiecej nie oczekuje od sklepu

5 / 5 2017-04-20

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-04-14

Dobry kontakt, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-04-14

Polecam!

5 / 5 2017-03-26

super sklep

Rzetelne opinie o e-belle.pl

e-belle.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.e-belle.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie