Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

e-butydladzieci.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.82
opinie o e-butydladzieci.pl
5 / 5 2019-03-18

Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia

4 / 5 2019-02-18

Super sZybkie zamówienie i jakoś obsługi telefonicZnej również bez zastrzeżeń

5 / 5 2019-01-31

Bardzo szybka i profesjonalna usługa produkt spełnił nasze oczekiwania

5 / 5 2019-01-27

Polecam, buty zgodne z opisem ,duzy wybor i szybko do nas dotarly

5 / 5 2019-01-27

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo zybko. Bardzo dobra jakość produktu.

5 / 5 2019-01-22

super profesjonalnie i błyskawicznie

5 / 5 2019-01-15

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-12-30

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienie oraz z jakości zamówionych produktów.

5 / 5 2018-12-24

Super buciki miękka skórka jak tylko założyłam buciki synkowi nie chciał ich ściągnąć wygląda na to że muszą być bardzo wygodne skoro dziecko nie chce ich zdejmowac. Jeszcze nie testowaliśmy na dworzu bo nie ta pora ale za chwilę będziemy i już nie możemy się doczekać polecam są super i bardzo ladne

5 / 5 2018-12-11

Bardzo udane zakupy, szybka dostawa i upominek w środku:). Polecam sklep

5 / 5 2018-12-03

Wszystko sprawnie, przesyłkę dostałam błyskawicznie. Polecam :)

5 / 5 2018-10-28

Bardzo profesjonalna obsługa. zakup po południu, następnego dnia otrzymałam przesyłkę. bardzo sprawnie. polecam!

5 / 5 2018-10-23

Profesjonalna obsluga i podejscie do klienta a badanie stópek super sprawa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Poraz kolejny jesteśmy zadowoleni z bucików i badania stóp bedziemy oczywiście korzystać z waszego sklepu jeszcze nie raz i polecać znajomym.

5 / 5 2018-10-13

Polceam

5 / 5 2018-10-05

Agnieszka M.

5 / 5 2018-10-05

Idealnie

4 / 5 2018-10-03

Obsluga szybka, buciki rozm 22 troche wypadaja wieksze, z tego fasonu malo innej kolorystyki, byciki dobrze trzymaja pietę, sa ok

5 / 5 2018-10-02

jestem zadowolona

5 / 5 2018-09-26

Super

5 / 5 2018-09-25

super

5 / 5 2018-09-14

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-08

Wszystko ok.

4 / 5 2018-08-22

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-08-19

wszystko super sprawnie

5 / 5 2018-08-15

Zamawiałam kapcie dla dziecka. Przesyłka natychmiastowa. Produkt wysokiej jakości.

5 / 5 2018-08-03

Polecam

5 / 5 2018-08-03

Bardzo szybka wysyłka, jestem w pełni zadowolona

5 / 5 2018-07-19

Jak zwykle wszystko szybko i bezproblemowo! Polecam

5 / 5 2018-07-15

Jestem bardzo zadowolony z bucikow;)

4 / 5 2018-07-11

Polecam.

5 / 5 2018-07-11

Profesjonalna obsługa, transakcja szybka i zgodna z oczekiwaniami, buciki śliczne.

5 / 5 2018-07-06

Polski produkt wysokiej jakości, bardzo pomocna obsługa Pozdrawiam

4 / 5 2018-07-05

Dobra obsluga,buciki b.dobrej jakosci

5 / 5 2018-06-29

Sklep na wagę złota. Bardzo lubię robić tu zakupy. Myślę, że to głównie zasługa szerokiego wyboru i naprawdę bardzo miłej obsługi online, która zawsze potrafi fachowo doradzić. Córka jest zadowolona :)

5 / 5 2018-06-29

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-06-24

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Dziękuję.

5 / 5 2018-06-24

Szybko i sprawnie ❤️

5 / 5 2018-06-16

Duży wybór, szybka realizacja

4 / 5 2018-06-16

Super sZybkie zamówienie i jakoś obsługi telefonicZnej również bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-05-13

Polecam wszystko super i szybko załatwione Polecam towar 1 klasa.

5 / 5 2018-05-04

Wszystko w jak najlepszym porządku

4 / 5 2018-04-30

Jak najbardziej polecam wszystkim

5 / 5 2018-04-29

Nie mam zastrzerzeń.

5 / 5 2018-04-01

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-12

Kapcie Befado. Super. Przesyłka na czas

4 / 5 2018-03-09

Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-02-25

Super profesjonalnie i mega szybko!

5 / 5 2018-02-23

Bardzo szybka realizacja, świetnie opisana rozmiarówka.

5 / 5 2018-02-10

Profesjonalna obsługa, polecam.

3 / 5 2018-01-28

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-01-21

Szybki i łatwy zakup,obuwie pierwszej jakości .Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-10

Profesjonalanobsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna a otrzymane obuwie są w rzeczywistości jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu.

5 / 5 2017-12-29

Paczkę otrzymałam już kolejnego dnia od zamówienia. Do bucików dziecięcych zawsze dołączona jest jakaś drobna niespodzianka. To bardzo miłe

5 / 5 2017-12-12

Polecam

5 / 5 2017-12-11

Szybko. Gorąco polecam

5 / 5 2017-12-11

pełna profesja szyska przesyłka

5 / 5 2017-12-02

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-19

Super kapcie, kupuję ten model od lat dla mojego dziecka. Bardzo dobra cena.

4 / 5 2017-11-03

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie :-) buciki bardzo ładne. Jedynym minusem jest podany na stronie wymiar wkładki, który okazał sie o 3mm wiekszy w rzeczywistości, co jednak u małego dziecka robi różnicę, jeśli bucik ma być większy o 1cm lub 1,3cm.

5 / 5 2017-10-29

Wszystko ok, jak zawsze.

5 / 5 2017-10-26

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-09

Kolejny zakup z Krasnala i kolejny pozytywny komentarz. Obsługa przesympatyczna i realizacja na najwyższym poziomie. Polecam! Na pewno wrócimy tu kolejny raz.

5 / 5 2017-10-05

sprawnie i szybko polecam

5 / 5 2017-09-29

Super

5 / 5 2017-09-29

Wszystko ok.

5 / 5 2017-09-21

sprawnie i szybko polecam

5 / 5 2017-09-11

Transakcja i towar bez zarzutu

5 / 5 2017-09-11

Profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep. Szybka wysyłka.

5 / 5 2017-09-06

To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie i z pewnością nie ostatnie. Jestem bardzo zadowolona z wyboru bucików. Córka zachwycona, dobrze się jej chodzi w nowych butach. Ciesze się, że wybrałam właśnie ten sklep. POLECAM

5 / 5 2017-09-02

Transakcja przebiegała bez zastrzeżeń, przesyłka przyszła bardzo szybko, zdecydowanie polecam!

4 / 5 2017-08-20

Szeroki wybór w jednym miejscu

4 / 5 2017-07-22

Zakup udany!

5 / 5 2017-07-16

polecam, zamówienie otrzymałem bardzo szybko

5 / 5 2017-07-07

Bardzo szybka realizacja, świetnie opisana rozmiarówka.

3 / 5 2017-07-02

wszystko ok gdyby tylko był dostęp do aktualnego statusu zamówienia. po raz kolejny od chwili kiedy dokonałem płatności do momentu odebrania przesyłki nie miałem zielonego pojęcia co się dzieje z moim zamówieniem

5 / 5 2017-06-24

Bardzo szybka wysyłka, jestem w pełni zadowolona

5 / 5 2017-05-27

D jgfggh

5 / 5 2017-05-17

Wszystko ok jak nalezy

5 / 5 2017-05-12

profesjonalnie

5 / 5 2017-05-08

Super paputki polecam

5 / 5 2017-05-05

Profesjonalnie i szybko. Polecam!

5 / 5 2017-04-28

Wszystko ok.

5 / 5 2017-04-14

Wszysto oceniam na 5

5 / 5 2017-03-30

bardzo szybko i sprawnie , polecam

Rzetelne opinie o e-butydladzieci.pl

e-butydladzieci.pl

Siedziba
Toruń

WWW
http://www.e-butydladzieci.pl

Email
[email protected]

Telefon
792011023

Komórka
508111902

Infolinia
-

Logowanie