Kategorie: / Pozostałe

e-digi.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o e-digi.pl
2019-02-04

Świetny kontakt, dla mnie istotny był jak najszybszy czas realizacji (montaż w ciągu 2 dni) i dlatego złożenie zamówienia było uzależnione od dostępności towaru i terminu pojawienia się go u mnie lub w punkcie odbioru. Na szczęście w tym sklepie towar dostępny był od ręki i gotowy do odebrania już następnego dnia. Dodatkowy plus za informację telefoniczną, że wszystko już jest przywiezione, zapakowane i czeka na mnie :)

5 / 5 2019-01-22

Witam, gorąco polecam ten slep, obsługa rewelacyjna, szybkość załatwienia sprzętu świetna aż miło, pozdrawiam serdecznie!!

5 / 5 2018-10-10

Szybka, mila i zadowalajaca obsluga! Na pewno kolejnym razem znow wybiore E-DIGI!!!

5 / 5 2018-07-11

polecam sklep, szybka dostawa i miła obsługa. towar bez zarzutów.

5 / 5 2018-05-03

bardzo fachowy i miły kontakt. błyskawiczny zakup. Bardzo polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-27

rewelacyjna i bardzo miła obsługa, szybka realizacja zlecenia

5 / 5 2018-02-18

Polecam! Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2017-11-13

Sprawna i miła obsługa, transport i wniesienie bez problemów, możliwość zapłacenia w domu przy odbiorze. W poniedziałek zamówiłem pralkę i przyjechała już we wtorek. Polecam!

3 / 5 2017-11-12

Zakupiłem w sklepie pralke Bosch WAE2046MBY. Zostala dostarczona z opóźnieniem. Nie zawierała instrukcji obsługi (jakby towar był przepakowywany). Po mojej interwencji wysłali instrukcję e-mailem niekompletną. Po uruchomieniu doszło do awaryjnego działania. Nie odpowiadali na moje e-maile, a telefonicznie odpowiadali, że prezes zajmuje się sprawa. Napisałem reklamacje wysyłając listem poleconym. Odpisali, że nie ponoszą żadnej winy. Mam pralke i pralnię częściowo zniszczoną, a oni zignorowali klienta. Cała sprawa trwała prawie 3 miesiące. Odradzam zakupy w tej firmie.

5 / 5 2017-10-14

Przmiła obsługa, szybka realizacja, bez zadnych problemów. Jestem wybitnie zadowolona zarówno ze sklepu jak i z zakupu ;D

2017-10-02

Bardzo miła, fachowa i z humorem obsługa :) Dokładny opis i zdjęcie produktu co ułatwiło mi podjęcie decyzji zakupu. Dziękuję!

2017-09-24

Szkoda czasu na składanie zamówień w tym sklepie. W środę złożyłem zamówienia i natychmiast dostałem maila (z automatu) z potwierdzeniem i informacją abym czekał na fakturę proformę. Od tej pory cisza. W poniedziałek mailowo przypomniałem o zamówieniu i znów zero odzewu. We wtorek po kontakcie telefonicznym z mojej strony dostałem informacje, że armatura firmy koło jest przez najbliższe 3 tygodnie niedostępna i zamówienie będzie anulowane. Tydzień czekania po to żeby anulować zlecenie.

5 / 5 2017-09-08

Jestem pod wielkim wrażeniem obsługi sklepu e-digi.pl, potrzebowałam kupić pełne wyposażenie do kuchni nie znając się na tym zbyt dobrze, miałam tylko określone sprzęty i Pan Tomek Hoppe wybrał naprawdę tanie i bardzo solidne urządzenia, nie przepuszczałam, że będę w stanie zaoszczędzić ponad tysiąc złoty z tego co zaplanowałam na zakupy, ale Pan Tomek doradził i pomógł, ba, wybrał za mnie sprzęty, używam ich od ponad dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim internetowym "niedowiarkom" sklep e-digi.pl

5 / 5 2017-06-20

To już moje kolejne zakupy w e-digi.pl i znowu bardzo miłe zaskoczenia, zamówiłem telewizor w czwartek w piątek go odebrała osobiście, super szybko, super miło POLECAM

5 / 5 2017-04-16

W e-digi zakupiłem sprzęt AGD do kuchni za prawie 12 tys. i jestem bardzo zadowolony z wyboru właśnie tego sklepu. Zgodnie z moim życzeniem otrzymałem towar oryginalnie zapakowany, od polskiego dystrybutora niemalże prosto z jego magazynów (Siemens i Mastercook). Sklep potraktował moje zlecenie indywidualnie i zamówił także towar, którego nie miał w bieżącej ofercie a dla porównania w innym stosunkowo dużym, krakowskim sklepie internetowym dwóch pracowników zwodziło mnie dwa tygodnie po czym okazało się, że nie mogą zamówić tego co bezproblemów mogli zamówić pracownicy e-digi. Sprzęt był kompletowany i na bieżąco byłem informowany o realizacji zamówienia, ceny były z tych niższych w sieci. Dodam, że sklep ma własny transport z opcją wniesienia i kierowca bardzo profesjonalnie do tego podchodzi, nie ma problemu ze spokojnym sprawdzeniem sprzętu, czego nie można powiedzieć o kurierach. Obsługi klienta niektóre inne sklepy mogą się uczyć od personelu e-digi.

Rzetelne opinie o e-digi.pl

e-digi.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://e-digi.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie