Kategorie: / RTV

e-dms.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-dms.pl
5 / 5 2018-12-13

Witam. Pierwsze moje zakupy w tym Sklepie i potwierdzają się opinie - SUPER SKLEP! Bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mailowy. Miła, fachowa obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia (1 dzień). Towar bardzo dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Szczerze polecam ten Sklep. Pozdrawiam. (2005)

5 / 5 2018-08-19

Bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Zamówiłem jednego dnia a nastepnego odebralem towar w sklepie. Polecam

2018-07-20

Świetne ceny, ekspresowa realizacja zamówienia - zamówiłam w niedzielę wieczorem, we wtorek po południu już miałam przesyłkę. Jedyny minus, to niemożność dodzwonienia się do firmy, ale być może były to przejściowe problemy z telefonami, a ja nie miałam potem potrzeby kontaktować się.

5 / 5 2018-07-11

super obsługa odpowiedż na każde pytanie informacja na bieżąco o przesyłce

5 / 5 2018-06-13

Wasz sklep jest godny polecenia moim znajomym i rodzinie. Dziękuję za fachową konsultacje i szybkie zrealizowanie mojego zamówienia jestem bardzo zadowolony z towaru i z waszego sklepu pozdrawiam

2018-04-18

Kolejny zakup i wszystko w porządku.

5 / 5 2018-03-11

Szybka wysyłka. Produkt posiadał znamiona użytkowania, podniszczone opakowanie. Zepsuł się po miesiącu czasu. Żaden z telefonów firmowych nie odpowiada. W końcu dodzwoniłem się na telefon komórkowy do sklepu e-dms. Pracownik poinformował mnie że serwis już nie działa ale przekazał mi informację żebym uszkodozny telefon TOPCOM AXISS 810 przesłał na adres sklepu. Tak też zrobiłem, ale paczki niekt nie podjął narażając mnie na dodtkowe koszty. Reasumując: zostałem z uszkodzonym, używanym (zamiast nowym) telefonem którego nie mogę zareklamować a firma pieniązki sobie wzięła. Telefon był dla starszej osoby !!!

2018-01-17

Nie chciałbym zapeszać ale to i dzisiaj rzadkość obsługa doskonała p.Ania jest tego przykładem. jeszcze raz dziekuję

5 / 5 2017-11-14

Polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-11-13

Zdecydowanie polecam! Miła i fachowa obsluga, w szczególności Pan, który kontaktowal się ze mną bezpośrednio po złożeniu zamówienia. Przesyłkę dostarczono szybko i bez zbędnych formalności. Jestem pewien, że współpraca z tą Firmą będzie kontynuowana.

2017-10-03

Wszystko doskonale.Zamówienie i przelew w sobotę wieczór(pieniądze na koncie sklepu w poniedziałek).Środa 17:00 telefon w domu.

5 / 5 2017-06-30

Po raz pierwszy dokonałam zakupu w Sklepie Digital Media Service Sp. z o.o. Polecam ten sklep, uważam, że jest godny zaufania.

5 / 5 2017-06-04

Wszystko w najlepszym porządku. Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-04-10

Polecam zakupy w tym sklepie. Ekspresowa przesyłka, dobry kontakt telefoniczny, zero problemu przy zwrocie uszkodzonego towaru.Wszystko rzetelnie, bezproblemowo!

5 / 5 2017-04-08

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. O statusie zamówienia informacja jest podawana na bieżąco. Polecam

Rzetelne opinie o e-dms.pl

e-dms.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.e-dms.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 532 74 64

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie