Kategorie: / Dom

e-dom24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.57
opinie o e-dom24.pl
5 / 5 2019-02-08

Polecam sklep . Zakupiony wkład wraz z akcesoriami otrzymałam bardzo szybko zgodnie z ustaleniami. Bardzo mila obsługa.

2018-09-04

Najgorszy sklep internetowy z jakim przyszło mi handlować

5 / 5 2018-07-29

Bardzo dobry kontakt zarówni przed zakupem jak i w trakcie.Fachowe doradztwo.Polecam goraco.Klientka

5 / 5 2018-07-12

Polecam sklep e-dom24, kupiłam wkład Zuzia 16kW z akcesoriami, bardzo dobra, profesjonalna obsługa i szybka wysyłka towaru. Gorąco polecam!!! Mała

5 / 5 2017-08-12

Bardzo polecam. Miła obsługa. Sami ustalili wszystko z moim instalatorem.Szybka dostawa. Kupiłam wkład zuzia panoramiczny 16kw i dodatki.

2 / 5 2017-07-29

Sklepu nie polecam.Zamówiłam drzwiczki do kominka 14 dniu temu od razu wykonałam przelew i do tej pory drzwiczek nie otrzymałam. Ponadto żadnej informacji co dzieje się z przesyłką.

5 / 5 2017-06-19

Polecam! Dostawa błyskawiczna- z dnia na dzień, fakt, że zamówienie składałem rano. Bardzo miła i fachowa obsługa- po konsultacji dobrałem wszystkie akcesoria.

5 / 5 2017-05-16

Witam i polecam ten sklep jest bardzo dobra obsługa i bardzo szybko zostaje zrobione zamówienie ja już zagranicy zamawiałem 6 kominek z płaszczem wodnym i akcesoria doszly szybko i solidnie

Rzetelne opinie o e-dom24.pl

e-dom24.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.e-dom24.pl

Email
[email protected]

Telefon
792 135 999

Komórka
+48 695 164 484

Infolinia
-

Logowanie