Kategorie: / Biuro / Militaria / Dom

e-domus.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o e-domus.com.pl
5 / 5 2019-03-14

Dobry asortyment, dobra cena, szybka realizacja

0 / 5 2019-03-06

Ten sklep jest naprawdę świetny. Wszystko było w pełni zadowalające. Kurier DHL dostarczył przesyłkę bardzo szybko. Produkty były estetycznie zapakowane i posegregowane. Co więcej, dostałem miłe niespodzianki w paczce. :) Pozdrawiam serdecznie personel obsługujący sklep. Wszystko było absolutnie pozytywne w 100%.

0 / 5 2019-03-06

Niesamowity sklep. Wszystko jest w doskonałym stanie. Przesyłka za pośrednictwem kuriera DHL była niezwykle szybka. Wszystko zostało starannie zapakowane i uporządkowane. Dodatkowo, do mojego zamówienia dodano miłe niespodzianki :) Serdecznie pozdrawiam całą obsługę sklepu. Jestem w 100% zadowolony/a.

5 / 5 2019-01-23

Bardzo szybka obsługa.

5 / 5 2019-01-18

dobry sklep,polecam

2018-12-05

W miarę sprawnie i bez kłopotów

5 / 5 2018-11-26

Profesjonalne podejście do klienta. Polecam Kupującym.

5 / 5 2018-10-25

Super Polecam !!!

5 / 5 2018-10-14

Wszystko ok . Polecam.

2018-10-02

Sklep godny polecenia. Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2018-09-28

jak zwykle szybko, sprawnie i rzetelnie, błyskawiczna i kulturalna reakcja na uwagi w przypadku spraw do wyjaśnienia

5 / 5 2018-09-21

Profesjonalny sklep.

2018-09-09

Ok. Sprawnie.Tanio.

2018-08-23

Realizacja zamówienia godna polecenia.

5 / 5 2018-08-06

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i bez żadnych kłopotów. Produkt jest w pełni funkcjonalny i lepiej spełnia moje oczekiwania niż mogłem się spodziewać na podstawie zdjęcia. Jest naprawdę niewielkich rozmiarów, co jest świetne. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-08-06

Szybko i bez żadnych trudności zrealizowano moje zamówienie. Produkt jest w pełni sprawny i jeszcze bardziej spełnił moje oczekiwania, niż przypuszczałem na podstawie zdjęć. Jest naprawdę niewielkich rozmiarów i rewelacyjny. Serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2018-08-05

Polecam

5 / 5 2018-07-24

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka i bez problemowa realizacja zamówienia. Dobry kontakt.

5 / 5 2018-07-21

Bardzo dobre ceny, szybka obsługa i ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-07-20

Przesyłka doszła bardzo szybko.

2018-07-18

Cena osprzętu o blisko 75% niższa niż w marketach budowlanych mówi sama przez się :)

5 / 5 2018-07-17

Szybko i sprawnie działająca firma ,Polecam

2018-07-17

Wszystko fajnie zalatwione dziekuje

2018-07-16

everything was perfect.

5 / 5 2018-07-13

ok

2018-07-12

Wszystko bardzo sprawnie!

2018-06-30

Jest O.K.

5 / 5 2018-06-19

Wysyłka przesyłki "za pobraniem" zajęła ponad siedem dni, a w paczce brakowało kilkunastu pozycji, mimo że były dostępne w sklepie. Mimo próby skontaktowania się telefonicznego, nie udało się to. Ostatecznie otrzymaliśmy mail informujący o planowanej wysyłce za około 7 dni. Paczka wciąż nie dotarła. Zakupy w tym sklepie trwają albo prawie miesiąc. To miejsce jest dla osób cierpliwych.

5 / 5 2018-06-15

Szybka dostawa.POLECAM

2018-05-30

Kontakt telefoniczny - konkretne, merytoryczne, szczegółowe odpowiedzi na pytania, przesyłka na drugi dzień

5 / 5 2018-05-27

Sprawna szybka obsługa oraz realizacja zamówienia, plus doradztwo techniczne.

5 / 5 2018-05-25

Super

2018-05-11

Godny polecenia, konkurencyjne ceny.

5 / 5 2018-05-02

Mój drugi zakup w dłuższym odstępie czasu ale zarówno podczas pierwszego jak i drugiego zamówienia wszystko przebiegło bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2018-04-27

Nie ma żadnej szansy na nawiązanie kontaktu. Napisałem komentarze w sprawie zamówienia, próbowałem zadzwonić, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Nikt nie odbiera telefonu, a także nikt nie reaguje na moje komentarze. Próbowałem skontaktować się w celu uregulowania płatności. Na szczęście dostawa była odpowiednia i zrealizowana szybko.

5 / 5 2018-04-19

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Informacja o przebiegu zamówienia. Nie było problemów.

5 / 5 2018-04-13

Polecam

5 / 5 2018-04-12

Ogólnie jestem zadowolony z zakupu, jednak niestety nie udało mi się trzy razy zmienić adresu dostawy. W rezultacie musiałem załatwić tę sprawę osobiście z kurierem.

5 / 5 2018-03-27

jak zwykle (to już kolejny raz) wszystko w najlepszym porządku, polecam sklep

5 / 5 2018-03-26

Jest dobrze. Długo trwało oficjalne zaksięgowanie wpłaty.Potem poszło szybko.

5 / 5 2018-03-18

Bardzo szybka dostawa. Wszystko w największym porządku. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-09

Bardzo fajny sklep, szybka i sprawna realizacja. Gorąco polecam.

2 / 5 2018-02-22

Nie mogę tego sklep/innej firmy polecić! Niestety, żałuję, że nie przeczytałem/am ostatnich opinii przed dokonaniem zakupu. Wygląda na to, że zamówionego produktu prawdopodobnie nie mają na stanie, mimo że w opisie jest napisane, że jest dostępny. Pieniądze zostały już wpłacone, a ja nie mam żadnego kontaktu z nimi. Od samego rana dzwonię na oba telefony, piszę e-maile, ale nie otrzymuję żadnej odpowiedzi. Jeśli to jest rzekomo firma z dużym doświadczeniem, to ja już dziękuję za takie firmy.

5 / 5 2018-02-12

Wszystko zgodnie z zamowieniem. Sprawna transakcja i szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem - stan idealny.

5 / 5 2018-02-03

zawsze spranie, szybko, sympatycznie

5 / 5 2018-02-01

Wszystko w jak najlepszym pożądku. Wysyłka szybka i bezproblemowa, towar w pełni zgodny z opisek i moimi oczekiwaniami. Oby więcej takich sprzedawców

5 / 5 2018-01-31

B. dobry i niezawodny sklep. Polecam

5 / 5 2018-01-19

Ok

5 / 5 2018-01-04

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie - o wszystkim byłem informowany z wyprzedzeniem - rewelacja.

5 / 5 2017-12-24

Wiele razy kupowałem w tym przedsiębiorstwie i zawsze byłem zadowolony z usług. Jednak po ostatnim zakupie zauważyłem, że coś nie gra. Oczekuję na moje zamówienie już od 10 dni po tym, jak opłaciłem je w całości. Na stronie internetowej widzę, że produkt został przygotowany do wysyłki, ale na moje zapytania e-mailowe nie udzielono odpowiedzi, a telefony pozostają bez odpowiedzi. Dlatego zwracam uwagę, że warto uważać na zakupy w tej firmie i zastanawiam się, czy firma nie ma trudności finansowych. Taka sytuacja nigdy wcześniej się nie zdarzyła i zawsze docierało do mnie wszystko bardzo szybko, więc zawsze bardzo sobie ją chwaliłem.

5 / 5 2017-12-22

Wszystko super!!!

0 / 5 2017-12-12

Sklep internetowy, który wymaga podania danych osobowych oraz danych do logowania i finalizowania zamówienia, nie zapewnia szyfrowania, co oznacza, że osoby trzecie łatwo mogą zdobyć dostęp do tych informacji w sieci. Próba korzystania z https tylko potwierdza, że ten sklep nie jest bezpieczny (posiada niewłaściwy certyfikat i nie wszystkie elementy strony są szyfrowane). W związku z tym, zdecydowanie nie jest zalecane dokonywanie zakupów w tym sklepie, który ma bardzo niski poziom bezpieczeństwa.

5 / 5 2017-11-26

wszystko jak najbardziej ok

2017-11-24

oki

5 / 5 2017-11-12

sprawna realizacja zamówienia; towar dostarczony bez zwłoki. polecam

5 / 5 2017-11-11

Polecam. Wszystko ok

5 / 5 2017-11-09

Super, szybka przesyłka, korzystna cena. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-11-08

Polecam

5 / 5 2017-10-21

Polecam jak najbardziej!Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany, zgodny z zamówieniem.

2017-10-09

Pełny asortyment, konkurencyjne ceny. Zdecydowanie polecam !!!

5 / 5 2017-10-05

Polecam

5 / 5 2017-09-28

Polecam, naprawdę rzetelny sklep

2017-09-15

Wszystko ok:)

5 / 5 2017-09-08

Wszystko w porządku. Pierwszy zakup u tego sprzedawcy bez problemowy- Polecam

5 / 5 2017-09-04

To jest typowy przykład internetowego oszusta. Brak dostępnych produktów i żadnych informacji na ten temat. Nie ma również wskazówek, kiedy towar będzie dostępny. Natomiast szybko pobrali moje pieniądze. Jestem ciekawy, czy w ogóle będą mi je zwracać i kiedy to się stanie.

5 / 5 2017-09-04

Tradycyjny, klasyczny zdezaktualizowany serwis internetowy. Nie ma dostępnych produktów ani jakiejkolwiek informacji na ten temat. Nie podano żadnego terminu dostawy towaru. Szybko jednak pobrali ode mnie pieniądze. Zastanawiam się, kiedy i czy w ogóle je mi zwrócą.

5 / 5 2017-09-04

POLECAM !!!!

0 / 5 2017-08-27

Niewątpliwie najlepsza firma, z jaką miałem styczność w ciągu ostatnich pięciu lat, była ta, z którą dokonywałem licznych zakupów nie tylko na Allegro. Chciałbym serdecznie pozdrowić właścicieli sklepu oraz ich doskonałych pracowników. Kupowanie w takiej firmie to prawdziwa przyjemność. Pozdrawiam, Wiesław Dudek.

0 / 5 2017-08-27

Najlepsza firma, z którą miałem styczność w ciągu ostatnich pięciu lat, to ta, od której kupowałem wiele rzeczy na Allegro i nie tylko. Serdeczne pozdrowienia dla właścicieli sklepu i ich doskonałych pracowników. Zakupy w takiej firmie to prawdziwa przyjemność. Pozdrawiam, Wiesław Dudek.

5 / 5 2017-08-17

Super sklep towar zgodny tanio szybko 1-klasa

5 / 5 2017-07-22

przysłano inny produkt niż zamówiłem; pomyłkę szybko skorygowano

5 / 5 2017-07-21

Wszystko w porządku, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-17

Wszystko Ok

5 / 5 2017-07-13

Szybko i sprawnie, polecam.

2017-07-08

Ok. Towar i dostawa w porzadku

5 / 5 2017-07-02

Szybko, zgodnie z opisem, bez nieprzyjemnych niespodzianek i nie zdzierają na kosztach przesyłki. Polecam.

5 / 5 2017-07-02

Wszystko OK

5 / 5 2017-06-25

Polecam sklep - błyskawiczna dostawa. Zamówienie zgodne.

5 / 5 2017-06-23

Jestem zaskoczony jakością obsługi i szybkością realizacji. Polecam towar i sklep.

5 / 5 2017-06-13

Wszystko ok szybko i sprawnie

2017-06-09

Realizacja zamówienia następnego dnia roboczego. Przesyłka dobrze zapakowana i zabezpieczona.

5 / 5 2017-06-08

Wszystkie zamówienia są realizowane szybko i skrupulatnie. POLECAM

5 / 5 2017-06-07

Szybka dostawa najtańszy produkt na rynku

5 / 5 2017-06-05

Kloejne udane zakupy, tak więc wystawiam najwyższą notę. Szybko, sprawnie i na temat.

5 / 5 2017-06-03

Polecam.

2 / 5 2017-05-07

Sklep nie godny zaufania, akceptuje zamówienia i pobiera opłaty za towary, których nie ma na stanie, nie informując klientów o ich dostępności na stronie internetowej. Dopiero po mojej interwencji w sprawie opóźnienia w realizacji zamówienia, poinformowano mnie, że towar będzie dostępny dopiero za kilka miesięcy. Jest to całkowita porażka, a ja nie polecam tego sklepu. Teraz czekam na zwrot pieniędzy i ciekawe jest ile zajmie to procesowanie. Sklep jest nieodpowiedzialny.

2017-05-06

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-04-30

Szybko celująco tani , polecam

2017-04-19

Nikt nie odbiera telefonów pomimo wielokrotnych prób przez kilka dni

5 / 5 2017-04-16

Towar doszedl na drugi dzien od zamowienia Polecam

5 / 5 2017-04-09

Ze względu na długi czas oczekiwania niepolecam. Konkurencyjne ceny towarów, jednak od przyjęcia płatności do wysłania towaru minął miesiąc.

5 / 5 2017-04-07

Troszkę długi czas oczekiwania ale ogólnie wszystko super!!! Polecam!!!

2017-04-07

Bardzo dobry

2017-03-28

Sklep bardzo czytelnie wykonany

Rzetelne opinie o e-domus.com.pl

e-domus.com.pl

Siedziba
Czechowice-Dziedzice

WWW
http://e-domus.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
032 445 70 65

Komórka
0 600 158 846

Infolinia
-

Logowanie