Kategorie: / Biuro / Militaria / Dom

e-domus.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o e-domus.com.pl
5 / 5 2019-03-14

Dobry asortyment, dobra cena, szybka realizacja

2019-03-06

Świetny sklep. Wszystko w 100% porządku. Błyskawiczna wysyłka kurierem DHL. Wszystko ładnie spakowane i pogrupowane. Dodatkowo do paczki dorzucono miłe bonusy :) Pozdrawiam serdecznie obsługę sklepu. 100 % POZYTYW

5 / 5 2019-01-23

Bardzo szybka obsługa.

5 / 5 2019-01-18

dobry sklep,polecam

2018-12-05

W miarę sprawnie i bez kłopotów

5 / 5 2018-11-26

Profesjonalne podejście do klienta. Polecam Kupującym.

5 / 5 2018-10-25

Super Polecam !!!

5 / 5 2018-10-14

Wszystko ok . Polecam.

2018-10-02

Sklep godny polecenia. Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2018-09-28

jak zwykle szybko, sprawnie i rzetelnie, błyskawiczna i kulturalna reakcja na uwagi w przypadku spraw do wyjaśnienia

5 / 5 2018-09-21

Profesjonalny sklep.

2018-09-09

Ok. Sprawnie.Tanio.

2018-08-23

Realizacja zamówienia godna polecenia.

5 / 5 2018-08-06

Realizacja zamówienia błyskawiczna, bez problemów. Towar sprawny i bardziej trafił w moją potrzebę niż widziałem to na zdjęciu. Faktycznie mikroskopijny, super. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-08-05

Polecam

5 / 5 2018-07-24

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka i bez problemowa realizacja zamówienia. Dobry kontakt.

5 / 5 2018-07-21

Bardzo dobre ceny, szybka obsługa i ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-07-20

Przesyłka doszła bardzo szybko.

2018-07-18

Cena osprzętu o blisko 75% niższa niż w marketach budowlanych mówi sama przez się :)

5 / 5 2018-07-17

Szybko i sprawnie działająca firma ,Polecam

2018-07-17

Wszystko fajnie zalatwione dziekuje

2018-07-16

everything was perfect.

5 / 5 2018-07-13

ok

2018-07-12

Wszystko bardzo sprawnie!

2018-06-30

Jest O.K.

5 / 5 2018-06-19

Wysyłka "za pobraniem" trwała ponad tydzień, brak kilkunastu pozycji w paczce, (brak na magazynie pomimo dostępności w sklepie). Po próbie kontaktu telefonicznego (nieudana) ,przyszedł mail,o przewidzianej wysyłce za ok. 7 dni. Paczka nadal w drodze. Zakupy w tym sklepie trwają prawie miesiąc. Sklep dla cierpliwych.

5 / 5 2018-06-15

Szybka dostawa.POLECAM

2018-05-30

Kontakt telefoniczny - konkretne, merytoryczne, szczegółowe odpowiedzi na pytania, przesyłka na drugi dzień

5 / 5 2018-05-27

Sprawna szybka obsługa oraz realizacja zamówienia, plus doradztwo techniczne.

5 / 5 2018-05-25

Super

2018-05-11

Godny polecenia, konkurencyjne ceny.

5 / 5 2018-05-02

Mój drugi zakup w dłuższym odstępie czasu ale zarówno podczas pierwszego jak i drugiego zamówienia wszystko przebiegło bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2018-04-27

Brak jakiejkolwiek możliwości kontaktu. Pisałem komentarze do zamówienia, dzwoniłem i brak odzewu. Telefonu nikt nie odbiera. Nikt nie odpowiada na komentarze. Próbowałem się skontaktować w sprawie płatności. Na szczęście przesyłka była poprawna i szybka.

5 / 5 2018-04-19

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Informacja o przebiegu zamówienia. Nie było problemów.

5 / 5 2018-04-13

Polecam

5 / 5 2018-04-12

Ogólnie jestem zadowolony z zakupu. Ale niestety 3-krotna próba zmiany adresu dostawy zakończyła się niepowodzeniem. Musiałem niestety sprawę załatwić z kurierem :(

5 / 5 2018-03-27

jak zwykle (to już kolejny raz) wszystko w najlepszym porządku, polecam sklep

5 / 5 2018-03-26

Jest dobrze. Długo trwało oficjalne zaksięgowanie wpłaty.Potem poszło szybko.

5 / 5 2018-03-18

Bardzo szybka dostawa. Wszystko w największym porządku. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-09

Bardzo fajny sklep, szybka i sprawna realizacja. Gorąco polecam.

2 / 5 2018-02-22

Nie polecam!!! Szkoda że nie przeczytałem przed zakupem ostatnich opini. Zamówionego towaru nie posiadają prawdopodobnie na stanie mimo że w opisie pisze dostępny. Pieniądze wpłacone i brak jakiegokolwiek kontaktu z nimi, cały dzień dzwonię na oba telefony piszę e-maile i echo. Jeśli to ma być firma z wieloletnim doświadczeniem to ja dziękuję za takie firmy.

5 / 5 2018-02-12

Wszystko zgodnie z zamowieniem. Sprawna transakcja i szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem - stan idealny.

5 / 5 2018-02-03

zawsze spranie, szybko, sympatycznie

5 / 5 2018-02-01

Wszystko w jak najlepszym pożądku. Wysyłka szybka i bezproblemowa, towar w pełni zgodny z opisek i moimi oczekiwaniami. Oby więcej takich sprzedawców

5 / 5 2018-01-31

B. dobry i niezawodny sklep. Polecam

5 / 5 2018-01-19

Ok

5 / 5 2018-01-04

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie - o wszystkim byłem informowany z wyprzedzeniem - rewelacja.

5 / 5 2017-12-24

Wielokrotnie dokonywałem zakupów w tej firmie i zawsze byłem bardzo zadowolony. Jednakże po ostatnim zakupie, stwierdzam, że w firmie dzieje się coś niedobrego. od 10 dni czekam na zamówione i opłacone zamówienie. Status na stronie przygotowane do wysyłki. Nikt nie raczył odpowiedzieć na mój e-mail z zapytaniem co się dzieje z moim zamówieniem. Telefonów nikt, nie odbiera. Radzę uważać z zakupami. Czyżby firma miała upaść? Nigdy podobne sytuacje nie miały miejsca. Zawsze przesyłki docierały bardzo szybko. Za to sobie tę firmę chwaliłem.

5 / 5 2017-12-22

Wszystko super!!!

2017-12-12

Sklep na stronach gdzie podawane są dane osobowe, dane do logowania oraz finalizowane jest zamówienie nie wymusza stosowania szyfrowania. Postronne osoby mogą w prosty sposób podejrzeć te dane w sieci. Próba ręcznego skorzystania z https utwierdza mnie w przekonaniu, że nie warto robić zakupów w tym sklepie (niewłaściwy certyfikat oraz nie wszystkie elementy strony objęte szyfrowaniem). Bezpieczeństwo na bardzo niskim poziomie.

5 / 5 2017-11-26

wszystko jak najbardziej ok

2017-11-24

oki

5 / 5 2017-11-12

sprawna realizacja zamówienia; towar dostarczony bez zwłoki. polecam

5 / 5 2017-11-11

Polecam. Wszystko ok

5 / 5 2017-11-09

Super, szybka przesyłka, korzystna cena. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-11-08

Polecam

5 / 5 2017-10-21

Polecam jak najbardziej!Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany, zgodny z zamówieniem.

2017-10-09

Pełny asortyment, konkurencyjne ceny. Zdecydowanie polecam !!!

5 / 5 2017-10-05

Polecam

5 / 5 2017-09-28

Polecam, naprawdę rzetelny sklep

2017-09-15

Wszystko ok:)

5 / 5 2017-09-08

Wszystko w porządku. Pierwszy zakup u tego sprzedawcy bez problemowy- Polecam

5 / 5 2017-09-04

POLECAM !!!!

5 / 5 2017-09-04

Klasyczny internetowy KRZAK. Brak towaru na stanie i informacji o tym. Brak deklaracji kiedy towar będzie. Szybko to wzięli jedynie moje pieniądze. Ciekawe kiedy oddadzą i czy w ogóle.

2017-08-27

Najlepsza firma z ostatnich 5 lat z jaką miałem do czynienia ,a kupowałem bardzo dużo na Allegro i nie tylko .Pozdrawiam Właścicieli sklepu i ich doskonałych pracowników ,kupowanie w takiej Firmie to jest przyjemność ,Pozdrawiam Wiesław Dudek .

5 / 5 2017-08-17

Super sklep towar zgodny tanio szybko 1-klasa

5 / 5 2017-07-22

przysłano inny produkt niż zamówiłem; pomyłkę szybko skorygowano

5 / 5 2017-07-21

Wszystko w porządku, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-17

Wszystko Ok

5 / 5 2017-07-13

Szybko i sprawnie, polecam.

2017-07-08

Ok. Towar i dostawa w porzadku

5 / 5 2017-07-02

Szybko, zgodnie z opisem, bez nieprzyjemnych niespodzianek i nie zdzierają na kosztach przesyłki. Polecam.

5 / 5 2017-07-02

Wszystko OK

5 / 5 2017-06-25

Polecam sklep - błyskawiczna dostawa. Zamówienie zgodne.

5 / 5 2017-06-23

Jestem zaskoczony jakością obsługi i szybkością realizacji. Polecam towar i sklep.

5 / 5 2017-06-13

Wszystko ok szybko i sprawnie

2017-06-09

Realizacja zamówienia następnego dnia roboczego. Przesyłka dobrze zapakowana i zabezpieczona.

5 / 5 2017-06-08

Wszystkie zamówienia są realizowane szybko i skrupulatnie. POLECAM

5 / 5 2017-06-07

Szybka dostawa najtańszy produkt na rynku

5 / 5 2017-06-05

Kloejne udane zakupy, tak więc wystawiam najwyższą notę. Szybko, sprawnie i na temat.

5 / 5 2017-06-03

Polecam.

2 / 5 2017-05-07

Sklep nierzetelny, sprzedaje i przyjmuje zamówienie oraz pieniądze za towar, którego nie posiada, bez stosownej informacji na swojej stronie o dostępności towaru. Natępnie dopiero po mojej interwencji na opóźnienie w relizacji informuje mnie że towar będzie dostępny za KILKA MIESIĘCY. Porażka nie polecam, właśnie czekam na zwrot pieniędzy i ciekawe ile sobie poczekam. Sklep nierzetelny.

2017-05-06

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-04-30

Szybko celująco tani , polecam

2017-04-19

Nikt nie odbiera telefonów pomimo wielokrotnych prób przez kilka dni

5 / 5 2017-04-16

Towar doszedl na drugi dzien od zamowienia Polecam

5 / 5 2017-04-09

Ze względu na długi czas oczekiwania niepolecam. Konkurencyjne ceny towarów, jednak od przyjęcia płatności do wysłania towaru minął miesiąc.

5 / 5 2017-04-07

Troszkę długi czas oczekiwania ale ogólnie wszystko super!!! Polecam!!!

2017-04-07

Bardzo dobry

2017-03-28

Sklep bardzo czytelnie wykonany

Rzetelne opinie o e-domus.com.pl

e-domus.com.pl

Siedziba
Czechowice-Dziedzice

WWW
http://e-domus.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
032 445 70 65

Komórka
0 600 158 846

Infolinia
-

Logowanie