Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

e-farm.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.85
opinie o e-farm.pl
5 / 5 2019-03-24

zakupy na medal , promocyjne ceny, szybka , bezproblemowa dostawa

5 / 5 2019-02-26

Polecam. Szybka dostawa. Dobry kontakt z klientem.

5 / 5 2019-02-24

Gorąco polecam aptekę e-farm.pl. Bardzo miła i rzetelna obsługa. Ceny są o wiele niższe od konkurencji z wielkim asortymentem. Paczka przyszła bardzo szybko, staranie zapakowana wraz z gratisami w środku. Polecam!

2 / 5 2019-02-18

Sklep Vichy e-farm.pl obsługuje firma e-farm.pl s.c.,\ zamówiony towar od ponad 2 tygodni i jak do tej ory go nie ma.Na 3 moje maile w tej sprawie zero odpowiedzi-zdecydowanie nie polecam-czas oczekiwania bardzo długi, brak kontaktu z firmą:(

2019-02-09

bardzo dostępna forma zakupu

2019-01-31

dobry

5 / 5 2019-01-30

Pozytywna

5 / 5 2019-01-03

Polecam ☺

5 / 5 2019-01-01

sklep super,towarbardzo dobry w dostępnych cenach,kontakt ze sklepem dobry,wysylka natychmiastowa.Napewno wroce tu na zakupy.Pozdrawiam.

2 / 5 2018-12-29

Zamowienie nie dotarlo firma kyrierska nie odpowiada a sklep pomimo zlozonej reklamacji nic nie robi w tej sprawie Dodam ze przesylka byla z gory oplacona Sprzedawca wzial pieniadze i reszte ma w d...Fiema niewiarygodna Nie polecam

2018-12-25

Dobry sklep. Duży wybór kosmetyków.

5 / 5 2018-12-23

Rzetelna obsługa,towar zgodny z opisem, polecam.

2018-12-23

Bardzo dobra

5 / 5 2018-12-16

Polecam

5 / 5 2018-11-19

duża liczba produktów, ceny niewygórowane, łatwy dostęp, szybka usługa, polecam

5 / 5 2018-11-04

Bardzo miła obsługa i szybkie zrealizowanie zamówienia.

2018-11-04

Duzy wybór kosmetyków dobrych marek w dobrych cenach, kontakt i realizacja bardzo dobra.

5 / 5 2018-11-03

Polecam

2018-10-20

Sklep oceniam pozytywnie.

2018-10-18

Jest w porzadku, wszystko na czas.

5 / 5 2018-10-15

Ogólnie polecam sklep. Produkty wszystkie według opisu. Paczka solidnie zapakowana. OK

5 / 5 2018-09-30

Bardzo pozytywna, szybka obsługa, doręczenie zgodne z umową, terminowe. Dziękuję.

5 / 5 2018-09-27

ok

2018-09-20

Duża oferta produktów dobrze opisana.

5 / 5 2018-09-18

Super sklep. Polecam

5 / 5 2018-09-07

Super polecam :)

5 / 5 2018-08-24

Rewelacyjna obsługa , kontakt , polecam

5 / 5 2018-08-19

Z zakupem i towarem wszystko super, ale jakiś czas po nim następuje fala spamu, które skutecznie mnie do nich zniechęca. Nie można być tak natarczywym wobec Klientów...

5 / 5 2018-08-03

polecam - szybko i psrawnie

5 / 5 2018-06-29

Poleca. Miła i szybka obsługa

5 / 5 2018-06-27

Dobra cena i szybka obsluga,polecam

5 / 5 2018-06-22

bardzo polecam

5 / 5 2018-06-20

dobry sklep ,umiarkowane ceny, zamówienia realizowane szybko

5 / 5 2018-06-19

Jak zawsze szybka przesyłka. Zdarzyła się pomyłka towaru, ale już następnego dnia nastąpiła jego wymiana. Bardzo dobry kontakt mailowy.

5 / 5 2018-06-14

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-05

Zakup i dostawa przebiegła sprawnie. Polecam.

2018-05-22

dobra

2018-05-20

sklep funkcjonuje sprawnie, wywiązuje się z terminów, dla mnie brakuje informacji, że przesyłka została przekazana kurierowi oraz możliwości zwolnienia z opłaty za przesyłkę powyżej jakiejś kwoty. W produktach z adnotacją darmowa przesyłka, opłata za przesyłkę jest wliczona tylko, że mniejsza.

2018-05-18

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-05-12

Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Pełny profesjonalizm, produkty jak w opisie. Kontakt z firma doskonały.

5 / 5 2018-04-22

Szybka dostawa, miła niespodzianka w postaci suwenirów, dziękuję.

5 / 5 2018-04-20

Duży asortyment. Atrakcyjne ceny. Szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2018-04-11

Obsługa miła, kompetentna,służąca zawsze pomocą i radą. Jestem bardzo zadowolona.

2018-04-09

Daję piątkę!!!

5 / 5 2018-04-08

super sprzedawca- polecam

5 / 5 2018-04-02

W aptece e-farm zamawiam regularnie produkty Vichy - mają szeroki wybór i bardzo korzystne ceny, często ciekawe promocje. Polecam.

5 / 5 2018-03-17

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia oraz z gratisów:) Dziękuję i na pewno wrócę na zakupy do e-farm:)

5 / 5 2018-03-14

pozytywna

5 / 5 2018-02-18

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-13

szybka obsługa

2018-02-03

Solidny sprzedawca, godny polecenia.

5 / 5 2018-01-27

Polecam, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-01-22

super sklep

5 / 5 2018-01-19

szybko, w dobrej cenie i dużo gratisów

5 / 5 2018-01-17

Transakcja przebiegła bezproblemowo i szybko :) Polecam i pozdrawiam :)

5 / 5 2018-01-14

Super! Polecam, szybka wysyłka, świetny kontakt.

5 / 5 2018-01-07

szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-01-05

Bardzo dobry sklep. Towar otrzymałam zgodny z zamówieniem i bardzo szybko. Polecam.

5 / 5 2017-12-22

Polecam obsługa szybka i sprawna

5 / 5 2017-12-11

Szybka wysyłka, żadnych problemów. Polecam !!!

5 / 5 2017-12-09

Super polecam

5 / 5 2017-11-29

Bardzo szybka realizacja zamówienia, świetny wybór kuriera. Rewelacyjne ceny!

2017-11-28

SKLEP BARDZO DOBRY

2017-11-27

dostałam przeterminowany kosmetyk!

5 / 5 2017-11-14

super

5 / 5 2017-11-10

Wszystko ok. Pełen pozytyw :)

5 / 5 2017-11-06

Bardzo pozytywna transakcja. Miła obsługa oraz szybka dostawa.

2017-11-04

Bardzo szeroki asortyment. Przystępne ceny. Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2017-10-26

Super

2017-10-18

W 100 % godny polecenia. Doskonały kontakt, miła obsługa, błyskawiczna wysyłka.

2017-10-17

sklep na 5

5 / 5 2017-10-12

Super, wszystko szybciutko Produkt bardzo dobrze zapakowany i co najważniejsze świetny kontakt z dostawcą. Na pewno jeszcze coś kupię! :)

5 / 5 2017-09-18

Sklep prowadzony profesjonalnie.Miło robić w nim zakupy.

5 / 5 2017-09-01

Profesjonalnie i szybko- Polecam

5 / 5 2017-08-28

Bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-08-26

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-08-24

Bardzo polecam :)

5 / 5 2017-08-23

Transakcja przebiegła sprawnie. Wszystko ok.

5 / 5 2017-08-22

zakupy w tym sklepie internetowym polecam

2017-08-18

fajny

5 / 5 2017-08-05

Polecam

5 / 5 2017-07-20

Szybka dostawa. Paczka świetnie zabezpieczona. Produkty zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2017-07-18

Polecam -szybka i miła obsluga. Ceny super.

1 / 5 2017-07-14

Minely 4 tyg od czasu kiedy kurier rzekomo dostarczyl mi przesylke Dzwonie pisze i nikt nie jest w stanie udziwlic mi informacji gdzie jest moje zamowienie Firma nie podejmuje zadnych dzialan o niczym mnie nie informuje Kontakt z firma fatalny Zlodzieje i tyle Nigdy wiecej e- farm

2017-06-15

Sklep godny polecenia

2017-06-12

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-05-21

Szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem.plus gratisy

2017-05-14

Rzetelny sklep - rozsądne ceny, wysyłka błyskawiczna.

5 / 5 2017-04-21

Bardzo szybka dostawa.Towar bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2017-04-20

bardzo pozytywna

Rzetelne opinie o e-farm.pl

e-farm.pl

Siedziba
Rąbień

WWW
https://www.e-farm.pl

Email
[email protected]

Telefon
(42) 611 09 80

Komórka
-

Infolinia
42 611 09 80

Logowanie