Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

e-futbol.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-futbol.pl
5 / 5 2019-03-18

Super!

5 / 5 2019-03-12

Super sklep błyskawiczna wysyłka dobra jakosc. Polecam

2019-03-06

ok.

2019-03-02

Dobry sklep warty uwagi. Teraz już wiem gdzie kupić swój sprzęt do grania.

5 / 5 2019-03-01

super

5 / 5 2019-02-19

super

5 / 5 2019-02-15

Towar zgodny z opisem, w miarę szybka dostawa, polecam ten sklep

2019-02-13

ok.

2019-02-01

wszystko na wysokim poziomie !

5 / 5 2019-01-26

polecam

5 / 5 2018-12-27

Bardzo szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-12-11

Polecam

5 / 5 2018-12-05

Super kontakt, ekspresowa wysyłka. Polecam

2018-12-04

Wszystko w jak najlepszym porządku,

2018-12-03

wzorowo jak zawsze

5 / 5 2018-11-09

Wszystko czego potrzebujesz w najlepszych cenach ! Świetna obsługa i szybka realizacja zamówienia.

2018-10-31

Bardzo dobra

5 / 5 2018-10-24

super

2018-10-18

Profesionalny sklep sportowy. Najlepsze akcesoria bramkarskie z jakimi miałem do czynienia. Zakupy w tym sklepie, to dobrze zainwestowane pieniadze dla kazdego sportowca. Na pewno nie raz jeszcze zrobie tu zakupy.

2018-10-13

Bogata oferta produktów

5 / 5 2018-10-11

CZYTELNA STRONA INTERNETOWA . DUŻY WYBÓR ARTYKUŁÓW W PRZYSTĘPNYCH CENACH.POLECAM

5 / 5 2018-10-07

Sklep godny polecenia, ciekawa oferta, szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt.

5 / 5 2018-09-08

bardzo dobry polecam

5 / 5 2018-08-31

Szybko, tanio, wygodnie!

5 / 5 2018-08-18

Bardzo szybka i zgodna z oczekiwaniami realizacja. Wszystko zgodnie z wytycznymi. Na bieżąco byłem informowany na temat przesyłki. Pełen profesjonalizm

2018-08-09

okk

5 / 5 2018-08-08

wszystko ok

2018-08-06

przesyłkę otrzymałam następnego dnia po złożeniu zamówienia....

2018-08-05

Sklep rewelacyjny

5 / 5 2018-08-04

Sklep zaufany, jakość towaru bardzo dobra oraz transport bardzo szybki

5 / 5 2018-07-17

Polecam!

5 / 5 2018-07-08

Podczas zamówienia wszystko jasno wytłumaczone , szybka przesyłka a buty super, jestem przekonana że mój chłopak też będzie z nich zadowolony , pozdrawiam !

2018-07-03

Sklep świetny, dobre produkty oraz ich jakość, zamierzam już tylko kupować poprzez e-futbol

5 / 5 2018-07-02

Świetny sklep, kupuję tam już kolejną parę rękawic i za każdym razem wszystko było na najwyższym poziomie. Polecam.

5 / 5 2018-07-01

ok polecam

5 / 5 2018-06-09

Polecam :]

2018-06-06

Witam. Pierwszy raz w sklepie i pełne zadowolenie!

5 / 5 2018-05-22

Polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-05-07

szybka i profesjonalna obsługa.Koszulka wysłana w przeciągu dwóch dni. Gorąco polecam

5 / 5 2018-04-15

transakcja przebiegła bez problemowo, szybko

5 / 5 2018-04-03

Bardzo dobra współpraca, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-04-01

bardzo polecam

2018-03-17

warto skorzystać z oferty

5 / 5 2018-03-14

Sklep e-futbol to zdecydowanie najwyższa półka jeżeli chodzi o piłkarskie sklepy internetowe. Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta!

5 / 5 2018-03-13

Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-03-11

Wszystko ok.

2018-03-10

Duży wybór asortymentu. Towar dobrej jakości.

5 / 5 2018-03-06

Bardzo szybka realizacja dostawy. Zgadzała się zarówno ilość, rozmiar, jak i kolor zamówionych produktów. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-03-05

Fachowa obsługa, towar zgodny z opisem. Polecam na pewno tu wrócę na zakupy. Dzięki i pozdrawiam.

5 / 5 2018-03-01

pozytyw mega, szybka dostawa, towar zgodny

5 / 5 2018-02-24

Super,polecam

2018-02-22

ok.

5 / 5 2018-02-11

polecam bardzo

5 / 5 2018-02-06

bardzo szybka dostawa i profesionalna obsluga .Bardzo polecam !!!

5 / 5 2018-02-06

Super sklep, dobrej jakości towar i szybka realizacja zamówienia.

2018-01-24

dobrze zapakowane, towar zgodny z opisem, dostawa niestety spowolniona przez InPost :/

5 / 5 2018-01-18

ok

5 / 5 2018-01-17

Profesjonalny sklep piłkarski :D

5 / 5 2018-01-11

pelny profesjonalizm.widac ze zalezy im na zadowoleniu kupujacych.

5 / 5 2018-01-08

Sklep internetowy ok. szybka dostawa i powiadomienia o realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-12-23

Super! Niezwykle szybko, jeden dzień zamówienie w drugi dostawa. Polecam bez żadnych wątpliwości.

5 / 5 2017-12-20

Gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-11

Szybko, sprawnie, fachowo.

5 / 5 2017-12-02

Jestem zadowolony z przeprowadzonej transakcji.

5 / 5 2017-11-22

polecam!!!

5 / 5 2017-11-19

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Fachowa rozmowa telefoniczna. jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-11-05

Rzetelnie szybko uczciwie

5 / 5 2017-11-02

szybka wysylka, produkt zgodny z zamowieniem

5 / 5 2017-11-01

szybka transakcja, po wpłacie na konto towar za 2 dni w domu! Polecam!

5 / 5 2017-11-01

Profesjonalny sklep. Szybkosc realizacji przesyłki błyskawiczna.

5 / 5 2017-10-21

Korki tanie sa i szybko przyszły. Miałem problem z rozmiarem na poczatek, ale wymnienili mi rozmiar bez problemu. Bardzo fajny sklep, bede polecal kolegom.

5 / 5 2017-10-19

Szybka realizacja zamówienia i dobra robota! :D

5 / 5 2017-10-19

Super, super, super. Polecam w 100%

5 / 5 2017-10-11

jestem bardzo zadowolony z usługi

2017-10-05

Jak najbardziej na plus.

5 / 5 2017-09-30

Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-09-24

Polecam

2017-09-02

Rewelacja

5 / 5 2017-08-17

polecam

5 / 5 2017-08-05

Polecam ! Szybka przesyłka oraz super obsługa klienta ;)

5 / 5 2017-07-22

super szybko. Polecam

2017-07-21

bardzo dobry

5 / 5 2017-06-15

kupiłam dress super polecam

5 / 5 2017-06-14

Wszystko profesjonalnie i na tip top. Polecam Serdecznie!

2017-06-10

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-06-07

Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka! polecam :)

5 / 5 2017-05-30

Szybka realizacja i możliwość edycji zamówienia przed wysłaniem...przydało mi się to bardzo gdyż nie wiedziałem jak spersonalizować rękawiczki po zamówieniu :d

2017-05-29

sklep oki - natychmiastowa realizacja!

5 / 5 2017-05-21

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam ten sklep!

5 / 5 2017-05-08

ok

Rzetelne opinie o e-futbol.pl

e-futbol.pl

Siedziba
RYBNIK

WWW
http://www.e-futbol.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 42 602 43

Komórka
512 096 675

Infolinia
32 75 57 682

Logowanie