Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

e-goodchoice.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o e-goodchoice.pl
2 / 5 2019-01-01

Wysyłka ok, niestety, koszulki bardzo odbiegają od standardów, a zamówiłam cztery :( Koszulka żółta "get strong or die trying" damska i męska - super wygląda, ładny napis, niestety, już po wzięciu w rękę okazało się, że to plastik najgorszego sortu. Nie odprowadza wilgoci, bardzo brzydko pachnie na treningu, najgorszy "sportowy" materiał, jaki w życiu widziałam i nosiłam. Koszulka "Pump" - tu już napis dużo gorszej jakości, ale krój jest jeszcze gorszy... Miałam ją na sobie raz na silowni właśnie na zajęciach typu pump. Po każdym przysiadzie sztywny materiał podnosi się do góry i widać pół pleców... Najgorsza z tych czterech kupionych. Koszulka "Never give up" - nareszcie materiał przyjemniejszy w dotyku i noszeniu! Tu jednak pojawił się kolejny problem. Napis jest chyba wprasowywany ręcznie... Ponieważ jest pozaciągany i marszczy koszulkę i to znacznie! Ogólnie jestem bardzo, ale to bardzo niemiło zaskoczona :/ Fajne pomysły na koszulki, ale samo wykonanie to skandal. W sklepie stacjonarnym nikt by ich nie kupił. Może dlatego cena taka niska jak na "sportową" koszulkę. Ale w znanej sieciówce można dwa razy taniej duuuuużo lepszą jakościowo koszulkę kupić. BARDZO NIE POLECAM!

5 / 5 2018-12-18

Wszystko ok - wysyłka sprawna, produkty dobrej jakości. Polecam!!

5 / 5 2018-10-12

Szybka wysyłka, mam kilka par legginsów oraz koszulek. Ćwiczę w nich codziennie i często piorę - nic się nie dzieje z nadrukami. Super opcja spersonalizowania swojej koszulki, idealne na prezent. Polecam!

5 / 5 2018-09-20

Kupiłam różne produkty z oferty sklepu. Koszulki są bardzo dobrej jakości. Nic się nie dzieje z nadrukami mimo częstego prania. A torba na siłownię jest nieoceniona! Miła obsługa i dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam!!!

5 / 5 2018-09-02

Od kilku miesięcy mam przyjemność trenować w koszulkach i leginsach firmy GoodChoice. Jestem zadowolona z jakości ubrań, są wygodne, podczas prania nic się z nimi nie dzieje, kroje rewelacyjne.

5 / 5 2018-07-22

Wysyłka na czas. Spodenki rowerowe wysokiej jakości i wygodne. zamówiłem.tez.bluze i spodnie dresowe, fajne w doty. Wszystko ok, brak zastrzeżeń.

5 / 5 2018-05-31

Mega polecam. ;)

5 / 5 2018-05-11

Bez zastrzeżeń. Profesjonalnie, szybko i porządnie ! Na pewno skorzystam jeszcze nie raz !

5 / 5 2018-03-20

Krótki czas realizacji zamówienia, informacja za każdym razem, kiedy zmieniał się status przesyłki, polecam!

2018-01-18

Kolejne zamówienie i kolejny raz wszystko świetnie. Czas, jakość i obsługa. Wielkie dzięki. Pozdrawiam

2017-10-04

Wzorowo :)

5 / 5 2017-08-04

To już moje drugie zamówienie. I znowu wszystko mega profesjonalnie, szybko i bezproblemowo. I do tego super miła i kontaktowa Pani Marta. Gorąco polecam

5 / 5 2017-08-03

Jestem bardzo mile zaskoczony jakością koszulek. Zamówiliśmy z kumplami koszulki z naszym nadrukiem na turniej siatkówki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo sprawna obsługa i bardzo szybka realizacja . Polecam!!!

5 / 5 2017-06-10

Super, szybka wysyłka, bardzo dobra jakość produktów

5 / 5 2017-04-08

świetne ciuszki w fajnych cenach, miła obsługa, POLECAM!

Rzetelne opinie o e-goodchoice.pl

e-goodchoice.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://e-goodchoice.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie