Kategorie: / Telefony

e-halo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.45
opinie o e-halo.pl
2019-03-24

Jak obiecałem pisze komentarz po transakcji. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Telefonem jestem po prostu zachwycony. Dostałem normalną fakturę vat nie jak u innych vat marża. Telefon, nowiutki z polską instrukcją i kartą gwarancyjną.

2 / 5 2019-02-24

nie polecam, telefony to odrzuty z produkcji!!! po paru miesiącach się rozsypują!!! telefon dotarł bez instrukcji w j. polskim, poinformowali, że z ich strony można instrukcję ściągnąć - ale to nieprawda, instrukcji nigdy nie udało się ściągnąć ani ze strony e-halo, ani z żadnej innej, beznadzieja!!!

2 / 5 2019-01-13

UWAGA !!! Ten sklep sprzedaje nie oryginalne telefony jak i również akcesoria do tych telefonów. Kupiłem nokię 5310 xp, otrzymałem nie oryginalną baterię i jakąś ładowarkę z tak zwanym "adapterem", ładowarka ładuje jak chce. Zgłosiłem reklamacje na wymienione mankamenty 13.10.2011r., do tej pory nie otrzymałem żadnej informacji od sklepu. NIE POLECAM TEGO SKLEPU !!!!

5 / 5 2018-12-31

Dokonałem zakupu oraz przelewu w niedziele po południu, a telefon otrzymałem we wtorek rano także bardzo szybko. Obsługa i sklep pełen profesjonalizm, polecam tym którzy się mogą wachać ;)

2018-12-20

Nokię 6303i zamówiłem w środowe późne popołudnie. Tego też popołudnia dokonałem przelewu, który pewnie został zaksięgowany w czwartek. W piątek przybył kurier z telefonem. O tym, że sprzedawca jest godny polecenia niech świadczy fakt, że chciało mi się tu wrócić i napisać ten komentarz, czego dotąd jeszcze nigdy nie czyniłem :)

5 / 5 2018-12-08

02.02.2011r o godzinie 17tej złożyłem zamówienie na Samsunga S8000 Jet, równocześnie dokonując zapłaty przelewem a w piątek o 13tej, już mogłem cieszyć się telefonem który dostarczyłn kurier. Telefon zgodnie z opisem na stronie "E-Halo" fabrycznie nowy(orginalana folia na wyświetlaczu) sprawny i co również ważne w bardzo atrakcyjnej cenie. Gorąco wszystkim polecam zakupy w "E-Halo". Obsługa+asortyment+dostawa na najwyższym poziomie. Wielka 6+.

5 / 5 2018-08-13

Muszę przyznać że po raz pierwszy zamawiałem coś z neta i miałem obawy ale przesyłka doszła do mnie w ciągu 24 godzin w doskonałym stanie i sprawna więc jestem zadowolony ze sklepu :-} pozdrawiam

5 / 5 2018-04-08

Uwaga na ten sklep!! Otrzymałam NOKIE okazała sie podróbą z Meksyku. Nie działała. Aparat nie łapał sieci,. Szybko zwróciłam . Ale zwrot pieniedzy po 21 dniach od zwrotu aparatu.

5 / 5 2017-12-29

Sklep:OK,towar:OK,cena:OK,dostępność:OK,obsługa OK,kontakt OK.

2017-12-18

Przed zamówieniem zapytałem czy telefon ma polską drukowaną instrukcję (telefon dla dziecka). Otrzymałem pozytywną odpowiedź więc dokonałem zakupu. Telefon dotarł bez instrukcji, z logo Orange, które jest sprytnie ukryte na zdjęciach. Po interwencji w sprawie instrukcji otrzymałem odpowiedź: "Przeszukałam cały internet, jeszcze nie ma instrukcji w języku polskim, jest w angielskim, ale jak tylko się pojawi wyśle linka ze stroną do Pana". Szczyt bezczelności. Oczywiście kontakt ze sklepem został urwany. Przed zakupem obiecają wszystko licząc na to, że po zakupie klient nie zdecyduje się zwrócić telefonu - tak jak było w moim przypadku gdyż został wręczony jako prezent dla dziecka. przed zakupem została podana celowo nieprawidłowa informacja mająca zachęcic do zakupu. Jeżeli chcecie kupić to co zamierzacie to omijajcie ten sklep z daleka. P.S. Sklep nie stosuje numeracji zamówień aby uniknąć prawdziwych komentarzy.

2017-10-25

Znam ten sklep od paru lat. Cena była najlepsza i to z normalną fakturą VAT.

5 / 5 2017-10-15

Szybkie doręczenie, towar kompletny,nie rozczarujecie się. Polecam:)

5 / 5 2017-08-07

Zero problemów. Profesjonalny sklep. Szybka piłka. Zamówienie. Dostawa na drugi dzień. Telefon jak na zdjęciach w sklepie. Polecam!

5 / 5 2017-07-05

Jeśli chodzi o kupno, to nie mam żadnych zastrzeżeń... Po awarii telefonu i odesłaniu do "PROFESIONALNEJ" firmy, zaczęły się przysłowiowe "Schodki", tj. Telefon został wysłany w Czerwcu br. Po 2 miesiącach milczenia od strony "SKLEPU" postanowiłem zadzwonić i dowiedziec się co z TELEFONEM?! Szczerze powiedziawszy zostałem spławiony, wkręcając mi "KIT", że od 2 miesięcy nie mogą dostać płyty głownej... ale już za tydzień będzie naprawiony i wysłany... "Tydzień" Trwał aż do teraz(tj.13-09-2012). Byłem mile zaskoczony tak "SZYBKIM!!!" Terminem naprawy, ale... Po włożeniu baterii i podłaczeniu do ładowarki... Czarny ekran ślnił, więc nieomieszkałem zadzwonić do "PROFESIONALNEJ" firmy i dowiedzieć się co mam z tym zrobic, odp. była następująca:"Proszę go przysłać, a w ciągu TYGODNIA naprawimy". Postanowiłem nie wysłać telefonu na TYDZIEŃ, a oddać go do Prawdziwego serwisu,a tam w przeciągu 1,5h Telefon ożył. Na koniec dodam, iż jakość serwisu tego sklepu (e-halo) była poniżej krytyki, no bo przecież jak można "łatać" telefon taśmą izolacyjną.

5 / 5 2017-04-15

Polecam. Szybka sprawna transakcja.

Rzetelne opinie o e-halo.pl

e-halo.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.e-halo.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie