Kategorie: / Pozostałe

e-heat.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-heat.pl
5 / 5 2018-12-14

Bardzo fajny sklep! Gorąco polecam! Bardzo dobry kontakt, rewelacyjna szybkość dostawy i fachowe doradztwo! Dawno nie robiłem zakupów w takim sklepie - następnym razem też u nich kupię.

5 / 5 2018-06-17

jestem zadowolona - chociaż ukrytych kosztów było sporo to i tak ostatecznie towar miał dobrą cenę :-)

2017-12-23

Bardzo miła obsługa ,ceny przyzwoite a nie jak w wielkopolsce zamówienie 21.02.2011 dostawa 25.02.2011 daty mówią same za siebie DUŻY POZYTYW Poz.A.P

5 / 5 2017-11-07

No i kolejne udane zakupy w tym sklepie i to na większą kwotę - bardzo fajny sklep!! Tym razem postarali się jeszcze lepiej - są bardzo dobrzy!! POLECAM!! Następnym razem również skorzystam z ich usług!

2017-11-01

dobry kontakt telefoniczny, mają niskie ceny

5 / 5 2017-10-19

ŚWIETNY SPRZEDAWCA POLECAM GORĄCO NISKIE CENY SZYBKA I PROFESJONALNA OBSŁUGA.

2017-09-10

Zbyt długo trwa dostawa tj. 12 dni i co najgorsze zmieniono wersję wysłanego towaru bez żadnej konsultacji. Mam teraz zbyt mało czasu na wymianę, czyli muszę kupić w innym miejscu właściwy rodzaj towaru. Bardzo kiepsko to wypadło. Totalna LIPA.

Rzetelne opinie o e-heat.pl

e-heat.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.e-heat.pl

Email
[email protected]

Telefon
81 744-20-41

Komórka
512-201-851

Infolinia
-

Logowanie