Kategorie: / Ogród / Dom

e-hortico.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o e-hortico.pl
5 / 5 2019-03-15

Sklep godny polecenia, szyba realizacja transakcji, świetny kontakt, towar zgodny z opisem. Po raz kolejny się nie zawiodłam, jak najbardziej polecam!

2019-03-11

Bardzo dobra

5 / 5 2019-03-04

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie

2019-02-27

Rewelacyjny sklep!

5 / 5 2019-02-23

OK

2019-02-01

godny polecenia

2019-01-29

Rewelacyjny

5 / 5 2019-01-22

Wszystko ok

2019-01-10

Mam nadzieję, że nawóz do trawy się sprawdzi. Zobaczę na wiosnę. Aktualnie jestem niezadowolona ze sposobu dostawy. 25 kg nawozu dostarczono do sąsiada, którego dom stoi 5oom od mojego. Przyczyną tego błędu było podanie przez e-hortico złego numeru ulicy.

5 / 5 2019-01-04

Bardzo miła , szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2018-12-25

z czystą przyjemnością polecam ten sklep !

2018-12-19

Wszystko OK!!!

2018-12-07

bardzo db komunikacja z sklepem

5 / 5 2018-12-03

Kupowałem nożyce po numerze fabrycznym ,bo nie było zdjęcia na stronie. Na szczęście trafiłem i towar dotarł szybko i bez problemów. Polecam

2018-11-24

Personel bardzo pomocny, choć wobec obowiązujących w PL bzdurnych przepisów bezsilny. Pan, który odebrał tel bardzo sumienny, oddzwonił jak obiecał z poradą.

5 / 5 2018-10-23

Transakcja przebiegła pomyślnie.100% polecam ten sklep.

2018-10-14

W uzupełnieniu poniższej punktacji zgłaszam następującą uwagę krytyczną: Odniosłem wrażenie, że Sklep nie przekazał kurierowi mojej informacji dodatkowej podanej przy składaniu zamówienia. Informacja ta wskazywała na najlepszą drogę dojazdową do mego domu. Tymczasem kurier zagubił się i dojechał kilka godzin po terminie określonym w SMS'ie informującym o terminie dostawy i to dzięki temu, że nawiązałem z nim z własnej inicjatywy kontakt telefoniczny po otrzymaniu SMS'u o nieudanym doręczeniu.

5 / 5 2018-10-09

POLECAM SKLEP KAZDEMU, SZYBKA I SPRAWNA OBSŁUGA.

2018-10-05

Rewelacyjny

2018-09-30

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-27

Obsługa na najwyższym poziomie...duży wybór towarów....dobre ceny...polecam ten sklep

2018-09-05

wszystko sprawnie bez problemów

5 / 5 2018-08-24

Szybko, sprawnie a do tego jeszcze miły kontakt od sprzedawcy, w celu uzgodnienia zamiennika. Polecam!

5 / 5 2018-08-13

Ekspresowa wysyłka! Polecam!

5 / 5 2018-08-06

Bardzo szybko, regularne informacje o tym co dzieje się z przesyłką. Rewelacja!

5 / 5 2018-07-13

Szybka, sprawna obsługa, polecam.

5 / 5 2018-07-01

profesjonalna obsługa, szybka realizacja - polecam!

2018-06-30

BDB

5 / 5 2018-06-28

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-27

Polecam. Duzy asortyment towaru. Szybka obsługa i dostawa. Polecam robienie zakupów w sklepie

5 / 5 2018-06-21

OK

5 / 5 2018-06-16

Goraca polecam.

2018-06-07

sprawna obsługa

5 / 5 2018-05-28

Polecam zakupy do dla przydomowego ogrodu.

5 / 5 2018-05-19

Oleomac BV 300 Dmuchawa spalinowa - świetna sprawa! Polecam!

5 / 5 2018-05-11

jestem zadowolony z obsługi,realizacji i jakości zamówionych nasion,które wg.mnie są nowe i o długiej przydatności do siewu. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-11

Miła obsługa, niskie ceny, towar wysokiej jakości. Polecam!

5 / 5 2018-05-04

Polecam sklep. Często robię w nim zakupy.

5 / 5 2018-04-24

Pełen profesjonalizm.

2018-04-23

bdb

5 / 5 2018-04-17

Szybko, sprawnie i solidnie

5 / 5 2018-04-10

szybko ,tanio i solidnie polecam

5 / 5 2018-03-26

Szybko , sprawnie , same zalety .

2018-03-24

Jestem pod wrażeniem ,bardzo miła obsługa.

5 / 5 2018-03-24

Bardzo dobry kontakt,super produkty

5 / 5 2018-03-22

W tym sklepie robię zakupy już od wielu lat. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-09

100% zadowolenia :) polecam

5 / 5 2018-03-07

jestem zadowolona z zakupu, sposobu przeprowadzenia transakcji i dostarczenia towaru. Polecam sklep e-hortico.pl!

2018-03-07

Zakupy w sklepie zrobiłem bez problemu. Dostawa nastąpiła po dwóch dniach. Paczka była dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2018-03-01

Zamowiony produkt 19 listopada, odebralam 28 listopada w Holandii. Szybka wysylka droga pocztowa ktora jest duzo tansza niz kurierska i w moim wypadku duzo lepsza. Paczka zapakowana w folie bombelkowa tak, ze nawet krysztaly by sie nie potlukly. Product otrzymalam nie uszkodzony w postaci dokladnie tak jak zamowilam. Jestem bardzo zadowolona. Jedynie nawiazanie kontaktu przez maila w moim przypadku nie bylo mozliwe, na szczescie na stronie jest takze numer komorki na ktory mozna napisac sms-a (w weekend) w razie potrzeby.

5 / 5 2018-02-13

szybko i bez problemu. Polecam

5 / 5 2018-01-30

wszystko super

2018-01-28

Sklep który można polecić.

5 / 5 2018-01-23

Pozytywna

5 / 5 2018-01-02

Szybko i rzetelnie. Sama przyjemność, polecam gorąco!

2017-12-18

godny polecenia

2017-12-17

Towar zgodny z zamowieniem,przesyka doszla blyskawicznie.

5 / 5 2017-12-17

Dobry kontakt ,bezproblemowo , polecam .

5 / 5 2017-12-01

Dobry kontakt, szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem. Godny polecenia

2017-11-16

Rewelacyjny sklep!

5 / 5 2017-11-11

Polecam

5 / 5 2017-11-10

Transakcja bez zarzutu szybka i zgodna z zamówieniem.

2017-10-29

Zamówienie, potwierdzenie zamówienia i przesyłka zgodnie z moimi oczekiwaniami. Obsługa prosta, łatwa i przyjemna. Dalej tak.

5 / 5 2017-10-24

OK

5 / 5 2017-10-20

POLECAM.

5 / 5 2017-10-20

Świetna, szybka i profesjonalna obsługa. Towar doszedł szybko, bardzo starannie zapakowany

5 / 5 2017-10-08

Polecam

5 / 5 2017-10-07

Polecam....w 100 %

2017-09-26

Sklep na najwyższym poziomie. Dziś zamówienie jutro dostawa. Wszystko w jak najlepszym gatunku. Mają we mnie nowego klienta. Gratuluję

5 / 5 2017-09-17

Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutów. Polecam sklep

2017-08-30

Rewelacyjny sklep!

5 / 5 2017-08-27

Szybko, sprawnie - pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-07-28

Szybko sprawnie bezproblemowo.

5 / 5 2017-07-28

błyskawiczna i profesjonalna obsługa, miły gratis do zamówienia 100% pozytyw

5 / 5 2017-07-14

Zamawiane środki ochrony roślin dotarły do mnie bardzo szybko i wszystkie które zamówiłam. Miłym gestem był drobny upominek w postaci nasion do kiełkowania, jestem zadowolona. z usług tego sklepu i polecam innym . Szkoda tylko ze nie wszystkie produkty reklamowane były dostępne

5 / 5 2017-07-08

Pozytywna

2017-07-03

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-07-02

super,szybka,polecam

2017-06-20

Transakcja przebiegła pomyślnie.

2017-06-14

Bardzo porządny sklep.

2017-06-12

Bardzo dobry sklep, wysyłka ekspresowa.

5 / 5 2017-05-31

Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa, zakupy robię w tym sklepie od wielu lat. Polecam

5 / 5 2017-05-22

Szybka przesyłka towar zgodny z zamówieniem. Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-17

wszystko ok. polecam

2 / 5 2017-05-12

Brakowało jednego opłaconego produktu. Napisałam do sklepu HORTCO niestety nawet nie napisano przepraszam. Więc nie polecam Teresa Martyniak

2017-05-08

dobra

2017-04-29

Mimo początkowych trudności technicznych firma stanęła na wysokości zadania.

5 / 5 2017-04-20

Ok

5 / 5 2017-04-19

szybko sprawnie polecam

2017-04-11

b.dobra

Rzetelne opinie o e-hortico.pl

e-hortico.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.e-hortico.pl

Email
[email protected]

Telefon
663 877 773

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie