Kategorie: / Odzież i obuwie

e-horyzont.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.90
opinie o e-horyzont.pl
4 / 5 2019-03-24

Raczki, super, sprawdzę jak będę w Karkonoszach. Ale dopasowanie do buta super

4 / 5 2019-03-16

Pinguin 19-litrowy plecak był rewelacyjny podczas wyprawy w góry. Był lekki, dobrze zaprojektowany, ergonomiczny oraz niezwykle wygodny i praktyczny. Ponadto, został dostarczony na czas przed Bożym Narodzeniem.

5 / 5 2019-03-15

Polecam

5 / 5 2019-03-08

Witam, Z czystym sumieniem polecam - szybko i sprawnie- w pełni profesjonalnie . Pozdrawiam . Skorzystam jeszcze na pewno nie raz :)

5 / 5 2019-03-07

Polecam

5 / 5 2019-03-03

Musiałem oddać jeden przedmiot, więc postanowiłem skorzystać z opcji zwrotu w sklepie stacjonarnym Jack Wolfskin. Proces ten przebiegł bez problemów, a pieniądze zostały szybko zwrócone na moje konto. Gorąco polecam tę formę zwrotu wszystkim.

5 / 5 2019-03-03

Byłem zmuszony oddać jeden przedmiot i postanowiłem skorzystać z możliwości zwrotu w sklepie stacjonarnym Jack Wolfskin. Zwrot został przeprowadzony bez żadnych problemów i bardzo szybko otrzymałem pieniądze na swoje konto. Gorąco polecam tę opcję wszystkim.

4 / 5 2019-02-22

Jestem zadowolony

5 / 5 2019-02-21

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2019-02-19

Bardzo polecam!

5 / 5 2019-02-18

Wszystko OK. Krótki termin dostawy w okresie przedświątecznym.

5 / 5 2019-02-09

Towar w bardzo dobrym stanie, ładny.

5 / 5 2019-01-31

Profesjonalnie, przyjaźnie. Polecam :)

5 / 5 2019-01-29

Profesjonalizm zrozumienie klienta

5 / 5 2019-01-26

Profesjonalne a obsługa

5 / 5 2019-01-25

Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Jeszcze na pewno skorzystam.

5 / 5 2019-01-21

Świetny towar, doręczenie bez problemu. Polecam

5 / 5 2019-01-19

Wszystko bez zarzutu,obsługa,dostawa GLS.

5 / 5 2019-01-16

Kapitalna profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-10

polecam

5 / 5 2019-01-09

Najlepszy sklep internetowy na świecie . Rewelacyjne podejście do klienta od wielu lat do nich wracam ;)

5 / 5 2019-01-07

wszystko ok

5 / 5 2019-01-03

Wszystko OK.

5 / 5 2018-12-31

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-12-25

Sklep godny polecenia :)

5 / 5 2018-12-06

Jestem zadowolona z obsługi i chętnie dokonam ewentualnych kolejnych zakupów w sklepie E-Horyzont.

5 / 5 2018-12-02

Pełen profesjonalizm. Zawsze pewnie o szybko.

5 / 5 2018-11-28

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-27

Bardzo miła współpraca. Super szybka realizacja. Namiot potrzebowałem "na już". I był. Cena promocyjna. Nic dodać, nic ująć. Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2018-11-26

Sklep i produkt super zgodny z opisem

5 / 5 2018-11-24

Git, git

5 / 5 2018-11-22

transakcja przebiegla pomyslnie,szybka obsluga,polecam te firme

5 / 5 2018-11-16

wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-11-14

Kupuję w e-horyzoncie od dawna, dosc regularnie, i zawsze jestem zadowolona. I niech taki stan trwa i sie powtarza...

5 / 5 2018-11-11

wszystko bezproblemowo.

5 / 5 2018-11-11

Gorąco polecam zimowy asortyment sklepu w te zimne dni.

5 / 5 2018-11-11

Jak zawsze bezproblemowo.

5 / 5 2018-11-10

Horyzont jest sklepem, którego na pewno będę odwiedzać. Obsługa klienta jest rewelacyjna, a zamówienie jest realizowane błyskawicznie. Zamówiłem towar we wtorek do południa, a już w środę cieszyłem się z zakupionych rzeczy. Dodatkowo, obsługa w sklepie internetowym jest fachowa i bardzo cierpliwa. To powinien być wzór dla innych sklepów!

5 / 5 2018-11-01

Wszystko przebiegło O.K

5 / 5 2018-11-01

Otrzymałem produkt zgodny z zamówieniem i terminowo. Polecam.

5 / 5 2018-10-24

Szybka wysyłka. Śpiwór bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-10-22

Wszystko na najwyższym poziomie! Polecam

5 / 5 2018-10-18

Bezproblemowe zakupy. Polecam.

5 / 5 2018-10-16

polecam

5 / 5 2018-10-15

POLECAM

5 / 5 2018-10-14

super sklep, bardzo polecam, korzystałem wcześniej ze stacjonarnego ale zamówienie internetowe doszło szybko i bez problemu.

5 / 5 2018-10-06

Szybko i profesjonalnie

4 / 5 2018-10-04

Profesjonalna obsługa, troszkę się czeka ale warto, nigdy nie zawiodłam się na zamówionym towarze. Polecam !!

5 / 5 2018-10-03

Bardzo szybko realizowane zamówienia , bardzo miła i bezproblemowa obsługa , polecam !

5 / 5 2018-10-02

ocena na pięć

5 / 5 2018-09-30

Wszystko ok - polecam serdecznie

5 / 5 2018-09-27

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-26

Świetny sklep, to nie moje pierwsze zakupy i na pewno nie ostatnie. Dobra cena. szybka wysyłka, super.

5 / 5 2018-09-24

Szybko Sprawnie Polecam

5 / 5 2018-09-15

Jak zwykle super. Jestem stałym klientem i jak do tej pory nigdy się nie zawiodłem. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-09-05

Polecam jak najbardziej, to kolejny mój zakup w sklepie.

5 / 5 2018-09-02

Super obsługa, towar zgodny z zamówieniem, brak jakichkolwiek problemów ze zwrotem lub wymianą towaru.

5 / 5 2018-08-31

Bardzo szybka dostawa, bez problemów z odbiorem.

5 / 5 2018-08-28

Szybka obsługa

5 / 5 2018-08-28

Polecam_zakupy_w_e-Horyzont.

5 / 5 2018-08-26

Wszystko super

5 / 5 2018-08-25

Jest ok

5 / 5 2018-08-23

Wzorowy sprzedawca. Z przyjemnością polecam!

5 / 5 2018-08-23

Pełen profesjonalizm, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-18

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-08-14

Polecam!

5 / 5 2018-08-08

Cała transakcja przebiegła bez najmniejszych kłopotów. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-25

Szybko, sprawnie i bez problemów. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-07-25

profesjonalnie w każdym detalu:)

5 / 5 2018-07-22

polecam

5 / 5 2018-07-22

Profesjonalny, wiarygodny, doskonały.

5 / 5 2018-07-18

Polecam załogę sklepu nigdy nie miałem problemu z zakupionym towarem. Polecam.

5 / 5 2018-07-16

Tak jak zawsze szybko zgodnie z zamówieniem. Polecam sklep

5 / 5 2018-07-09

Transakcja ok

3 / 5 2018-07-07

Towar, który został zakupiony, był wcześniej rozpakowywany, a co więcej, możliwe, że nawet kilkukrotnie. O tym świadczył stan opakowania - pudełko było porozdzierane i sklejane kawałkami przezroczystej taśmy klejącej. Sam produkt został po prostu włożony do opakowania w jakikolwiek sposób.

3 / 5 2018-07-07

Nabyty przedmiot był wcześniej wyjmowany z opakowania, a najprawdopodobniej robiono to już niejednokrotnie. Świadczyć o tym mogła kondycja opakowania, które było podarte i sklejone kawałkami przezroczystej taśmy klejącej. Sam produkt został tylko na szybko upchnięty w opakowaniu.

5 / 5 2018-07-07

Polecam. Nawet w przypadku nietrafionych zakupów nie ma kłopotów ze zwrotem.

5 / 5 2018-07-05

Jestem zadowolony z realizacji mojego zamówienia. Zamówiona rzecz zgodna z opisem w sklepie, profesjonalna obsługa, terminowa wysyłka.

5 / 5 2018-06-30

Nieraz korzystałem z usług sklepu E-Horyzont i zawsze byłem zadowolony. Firma jest bardzo profesjonalna i daje możliwość wymiany towaru w ciągu 30 dni. Moje doświadczenia z kontaktem z obsługą były rewelacyjne, nie napotkałem żadnych problemów z zwrotem lub wymianą zamówionego towaru. Nawet mój kolega, który raz zareklamował plecak, otrzymał natychmiastową wymianę. Naprawdę polecam ten sklep, nigdy nie otrzymałem z niego produktów złej jakości.

5 / 5 2018-06-30

Dobra obsługa ,szybka wysyłka

5 / 5 2018-06-28

Polecam sklep,wszystko sprawnie,bez zarzutów.

5 / 5 2018-06-21

Świetna kurtka!

5 / 5 2018-06-20

ekspresowo i mega profesjonalnie, szybki kontakt, szybka wysyłka

5 / 5 2018-06-18

Firma działo szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-17

Dobry sklep

5 / 5 2018-06-15

Bardzo profesjonalny sklep, polecam.

5 / 5 2018-06-15

Szybka realizacja zamówienia. Produkt dobrze opakowany. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-06-14

Bardzo szybki i rzeczowy kontakt. Kupuję u nich od lat i z czystym sumieniem mogę polecić.

5 / 5 2018-06-13

Jak zwykle wszystko idealnie. Zarówno produkt jak i obsługa.

5 / 5 2018-05-29

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-05-26

Wszystko przebiegło O.K.

5 / 5 2018-05-26

Bardzo bogata oferta sklepu. Nie było problemu z odesłaniem produktu i uzyskaniem zwrotu kwoty zakupu. Zdecydowanie będę zaglądac tam często :)

5 / 5 2018-05-23

Ok. Wszystko gra.

5 / 5 2018-05-21

Dobry towar, zgodny z opisem a dostawa w terminie

3 / 5 2018-05-20

druga kurtke odsyłam

5 / 5 2018-05-17

szybko, zgodnie z opisem. Jedna uwaga, brakuje zdjęć toreb otwartych.

5 / 5 2018-05-13

Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-05-13

Towar wysłany ekspresowo. Zwrot i rozliczenie niepasujących rzeczy po przymiarce przebiegł bezproblemowo i szybko. Polecam.

4 / 5 2018-05-08

Towar w porządku, Czas realizacji mógłby być krótszy. Odbiór osobisty w sklepie z możliwością oddania towaru do sklepu - bez kosztów odsyłki.

5 / 5 2018-05-08

PROFWSJONALNIE, SZYBKO, MIŁO:)

5 / 5 2018-05-03

Sklep jak zawsze bardzo ok

5 / 5 2018-05-02

Zrobili dodatkową robotę logistyczną, żeby umożliwić mi zakup. Duży plus!

5 / 5 2018-04-27

Wszystko odbyło się bez zarzutu.

5 / 5 2018-04-25

super ok

5 / 5 2018-04-24

Płatność bez problemów, dostawa szybka, jakoś produktów super

5 / 5 2018-04-23

Polecam jak najbardziej ten sklep. Zakupy robiłem już nie pierwszy raz :-)

5 / 5 2018-04-23

Najlepszy sklep e internecie

5 / 5 2018-04-20

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-20

Jestem zadowolony. Wszystko o.k. Polecam!

5 / 5 2018-04-20

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-16

Polecam.

5 / 5 2018-04-14

Korzystam ze sklepu po raz kolejny, znów bezproblemowo i sprawnie :)

5 / 5 2018-04-09

Świetna obsługa, bardzo szybki czas realizacji

5 / 5 2018-04-08

Wszystko ok i na czas.

5 / 5 2018-03-29

Zamówiłem czekan Campa i jestem zadowolony i z czekana i z obsługi sklepu. Polecam!

5 / 5 2018-03-09

Transakcja szybka i przyjemna , obsługa na duży plus .Towar spełnił moje oczekiwania .

5 / 5 2018-03-09

Polecam zakup

5 / 5 2018-03-07

Bardzo profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-02-26

SUPER!!!!!!!!!

5 / 5 2018-02-26

Udane zakupy. Sklep polecam wszystkim zainteresowanym. Sam na pewno będę tutaj robił zakupy.

5 / 5 2018-02-24

Wszystko super

5 / 5 2018-02-22

Jak zawsze, wszystko profesjonalnie i szybko. Horyzont jest niezawodny:)

5 / 5 2018-02-22

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-20

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-02-15

poecam

5 / 5 2018-02-12

Na wypasie

5 / 5 2018-02-08

Polecam.

5 / 5 2018-02-04

Transakcja szybka. Brak uwag. Polecam.

3 / 5 2018-02-03

Produkty są doskonałe, dostawa odbywa się szybko, ale strona internetowa jest tragiczna! Strona często się zawiesza, nalicza podwójną cenę, a wpisywanie kodu promocyjnego obejmuje nawet rzeczy, których nie chce się zamówić. Np. produkty przecenione wychodzą drożej. Potrzebujecie lepszych informatyków. Jeśli uda się przebrnąć przez piekło zamówień, reszta jednak jest rewelacyjna.

5 / 5 2018-02-02

Szybka bezproblemowa dostawa.

5 / 5 2018-01-29

Wszystko OK. Towar został przesłany do sklepu w terminie wcześniejszym, niż się spodziewałem i to w okresie przedświątecznym.

5 / 5 2018-01-27

Dziękuję.

5 / 5 2018-01-26

Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-01-23

Bardzo miła obsługa w CH GALERIA ŁÓDZKA i doskonałe produkty, na które jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Pracownicy pomogli mi znaleźć i zaproponowali najlepsze rozwiązanie (niestety, ostateczny produkt nie był dostępny w sklepie stacjonarnym). Do zobaczenia!

5 / 5 2018-01-23

Obsługa w CH GALERIA ŁÓDZKA jest naprawdę świetna, a także produkty są zawsze doskonałe. Pracownicy pomogli mi i zaproponowali najlepsze rozwiązanie, chociaż ostateczny produkt nie był dostępny w sklepie stacjonarnym. Już nie mogę się doczekać, aż tam wrócę.

5 / 5 2018-01-16

Cool!

5 / 5 2018-01-05

Profesjonalna i miła obsługa. Przesyłka terminowa. Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-01-04

Od lat kupuję i zawsze jest w porządku Polecam

5 / 5 2018-01-02

Towar został dostarczony w ciągu dwóch dni od chwili dokonania przelewu, szybko, zgodnie z obietnicami.

5 / 5 2017-12-30

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-12-27

Co tu pisac wszystko ok .

5 / 5 2017-12-27

5+ polecam

5 / 5 2017-12-20

Jak zwykle szybko, sprawnie i profesjonalnie!

5 / 5 2017-12-13

Zawsze tu kupuje bo lubię markę Jack Wolfskin

5 / 5 2017-12-13

Profesjonalizm, jakość na najwyższym poziomie, polecam.

5 / 5 2017-12-10

Okokok

4 / 5 2017-12-08

Profesjonalne podejście do klienta i szybka wysyłka.

5 / 5 2017-12-06

Fajne ceny, szybka przesyłka - brawo!

5 / 5 2017-12-06

OOOOK

5 / 5 2017-12-05

Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-25

Wszystko przebiegło pomyślnie, profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-11-17

Jestem zadowolona z zamówienia

5 / 5 2017-11-17

ok. Polecam

5 / 5 2017-11-11

Ekspresowa realizacja zamówienia. Odbiór osobisty w kilku sklepach w różnych miastach.

5 / 5 2017-11-08

bardzo dobra współpraca

5 / 5 2017-11-07

mogłoby być trochę szybciej.

5 / 5 2017-11-05

Szybko, zgodnie z opisem. Najwyższa jakość produktów. Dobra informacja na temat statusu zamówienia.

5 / 5 2017-10-23

od lat robie zakupy w tym sklepie i nihdy sie nie zawiodlam, polecam

5 / 5 2017-10-21

polecam bardzo

4 / 5 2017-10-20

Troszkę długi czas dostawy poza tym wszystko super

5 / 5 2017-10-09

Profesjonalna miła obsługa.Towar wysokiej jakości,polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-07

Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko

5 / 5 2017-10-01

Odbierałem zakupy w stacjonarnym sklepie w Złotyc Tarasach i wszystko poszło miło i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-09-27

Warto kupować w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-24

To już są moje kolejne zakupy, obsługa w sklepie zawsze bardzo miła i pomocna..

5 / 5 2017-09-18

Markowa odzież za przyzwoitą cenę. Super uprzejma i szybka obsługa. Z czystym sumieniem polecam.

5 / 5 2017-09-18

Profesjonalna i szybka realizacja.

5 / 5 2017-09-16

Kolejne moje zakupy u Państwa, jestem zadowolona. Obsługa w sklepie stacjonarnym w Warszawie, ul. Mariensztat 8, bardzo miła i pomocna.

5 / 5 2017-09-15

Szybko i na temat Polecam

5 / 5 2017-09-11

Ok ok ok

5 / 5 2017-09-10

Polecam korzystanie z usług. Profesjonalnie i miło.

5 / 5 2017-09-07

Polecam ;-)

5 / 5 2017-09-04

Dostarczenie było bardzo szybkie, a towar był dokładnie taki, jak został opisany. Tabela rozmiarów była idealna, a obsługa była miła i udzielała precyzyjnych informacji podczas rozmowy telefonicznej. Polecam, a na pewno jeszcze skorzystam w przyszłości.

5 / 5 2017-09-04

Dostawa była niezwykle szybka, towar był dokładnie taki, jak opisano go na stronie. Tabela rozmiarów była idealna, a obsługa - zarówno podczas rozmowy telefonicznej, jak i osobiście - była bardzo sympatyczna i udzielała precyzyjnych informacji. Gorąco polecam, a na pewno jeszcze skorzystam z usług w przyszłości.

5 / 5 2017-09-01

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-08-26

Gorąco polecam sprzedającego.

5 / 5 2017-08-25

Super sprawnie i szybko

5 / 5 2017-08-19

Warto kupować w tym sklepie. Że względu na świetne promocje i profesjonalne usługi.

5 / 5 2017-08-17

Wszystko szybko i sprawnie

4 / 5 2017-08-15

wszyseko ok.

5 / 5 2017-08-14

Gładziutko i sprawnie.

4 / 5 2017-08-11

Produkt godny polecenia ze sprawdzonej firmy

5 / 5 2017-08-09

Jak zwykle bez problemów

5 / 5 2017-08-09

znakomity sklep

5 / 5 2017-08-09

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2017-08-07

Jestem w pełni zadowolona. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-08-06

Sprawna i szybka realizacja.

5 / 5 2017-08-05

bardzo fajny sklep

5 / 5 2017-08-02

Wszystko doskonale

4 / 5 2017-07-30

Jeste jak zawsze zadowolony

5 / 5 2017-07-27

Kolejne udane zakupy.

5 / 5 2017-07-23

Zamowienie zrealizowano bardzo szybko,towar super,ale kurtka za mala,bede wymieniac na wieksza.

4 / 5 2017-07-10

Paczka przyszła w terminie.

5 / 5 2017-07-07

Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka i bezproblemowy zwrot. Odzież i obuwie wiadomo bezkonkurencyjne. Polecam w 100%

5 / 5 2017-07-06

Wszystko super

5 / 5 2017-07-05

OK. Polecam.

5 / 5 2017-07-05

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-07-04

Polecam

5 / 5 2017-06-30

Profeska

5 / 5 2017-06-29

Polecam

Rzetelne opinie o e-horyzont.pl

e-horyzont.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
http://www.e-horyzont.pl

Email
[email protected]

Telefon
(58) 554 02 55

Komórka
-

Infolinia
(58) 554 02 55

Logowanie