Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

e-insportline.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.79
opinie o e-insportline.pl
5 / 5 2019-03-15

Polecam

5 / 5 2019-03-06

Wszystko ok .

5 / 5 2019-03-05

Polecam jakość, obsługę, sklep

5 / 5 2019-02-28

profesjonalna obsługa, wszystko na czas i z głową.

5 / 5 2019-02-25

SUPER

5 / 5 2019-02-24

Szybko sprawnie

5 / 5 2019-02-17

Szybka przesyłka. Towar ok.

5 / 5 2019-02-14

wszystko super

5 / 5 2019-02-10

Super

4 / 5 2019-02-02

Profesjonalna obsługa i szybka realizacja.

5 / 5 2019-01-27

Polecam!!!

5 / 5 2019-01-22

Polecam pod każdym względem!

5 / 5 2019-01-15

Polecam. Sprawnie, towar ok.

4 / 5 2019-01-09

na czas, towar zgodny z zamówieniem i opisem

1 / 5 2019-01-07

polecam

1 / 5 2019-01-04

Nie polecam firmy. Kupiłam rower stacjonarny, który po 10 miesiącach się zepsuł. Po trzech naprawach, w tym dwóch wizytach w serwisie, rower chodzi gorzej niż przed wysyłką do serwisu. Mam nagrania sprzed naprawy (gdzie rower chodził niemal bezgłośnie, a to była cecha, dzięki której go kupiłam) i po naprawie. Na nagraniu po naprawie rower rzęzi. Serwis twierdzi, że jest to normalna praca roweru. Firma przestała odpisywać na maile. Wstyd!

5 / 5 2019-01-03

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-12-29

OK. Polecam.

5 / 5 2018-12-28

polecam

5 / 5 2018-12-26

Polecam

5 / 5 2018-12-23

Polecam.

5 / 5 2018-12-19

Polecam

5 / 5 2018-12-15

Profesjonalna obsługa,szybkość działania,bezpieczne dostarczenie,pełen profesjonalizm,zadowolenie klienta,polecenie innym osobom

5 / 5 2018-12-15

Byłam zaskoczona szybkością realizacji zamówienia.Towar zgodny z zamówieniem,wysokiej klasy

5 / 5 2018-12-14

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka

5 / 5 2018-12-12

Ok....

5 / 5 2018-12-08

Polecam wszystkim. Szybko i sprawnie...

5 / 5 2018-12-07

Polecam

5 / 5 2018-12-01

Szybka dostawa, wszystko zgodne z opisem. Polecam

5 / 5 2018-11-29

Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam

4 / 5 2018-11-25

Wszystko ok.

5 / 5 2018-11-19

znakomity sprzedawca

5 / 5 2018-11-14

Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-11-09

100% zadowolenia i satysfakcji. Jeżeli chodzi o spodnie W-Tec Wicho to naprawdę towar 1-liga POLECAM

3 / 5 2018-10-30

Pozytywna opinia, mozna zaufać

5 / 5 2018-10-26

Poziom obsługi doskonały, bezproblemowy, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-10-24

Wszystko ok, dziękuję

4 / 5 2018-10-19

Wszystko ok gorąco polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-18

polecam

4 / 5 2018-10-14

w porządku

5 / 5 2018-10-03

Kask jest bardzo dobry jakościowo. Polecam.

5 / 5 2018-10-02

Jestem zadowolona z zakupionego produktu.

5 / 5 2018-10-01

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-09-26

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-09-25

Polecam !!!

5 / 5 2018-09-21

Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-09-14

jest super jestem zadowolony

5 / 5 2018-09-13

Profesjonalna obsługa. Ekspresowa dostawa. Polecam!

4 / 5 2018-09-10

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-07

wszystko ok

5 / 5 2018-09-04

Transakcja szybka i bezproblemowa.Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-08-25

Polecam

5 / 5 2018-08-24

Wszystko zgodnie z opisem, przesyłka szybka i sprawna :)

5 / 5 2018-08-22

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-20

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam!

5 / 5 2018-08-18

Towar i obsługa profesjonalna.

5 / 5 2018-08-11

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-05

Polecam, sprawnie zostałem załatwiony.

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-01

Polecam

4 / 5 2018-07-27

Super sklep

5 / 5 2018-07-24

Szybka i profesjonalna obsługa.Krótki termin realizacji zamówienia.Polecam

4 / 5 2018-07-21

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-07-21

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-07-17

Bardzo szybko, towar w 100% zgodny z opisem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-12

norma

5 / 5 2018-07-09

Dobra mata oraz poduszka. Polecam

5 / 5 2018-07-09

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, dobra jakość towaru. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-07-06

Wszystko w porządku

4 / 5 2018-07-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-01

Bardzo polecam, szybka realizacja zamówienia i wysyłka.

4 / 5 2018-06-27

Transakcja przebiegła pomyślnie, jednak sama mata, którą zamówiłam ma bardzo intensywny brzydki zapach, którego nie da się pozbyć :/

5 / 5 2018-06-26

Dobra i sprawna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-06-23

Wszystko w porządku. Transakcja przebiegła prawidłowo. Przedmiot zgodny z opisem.

5 / 5 2018-06-23

polecam

5 / 5 2018-06-19

wszystko ok

5 / 5 2018-06-15

wszystko ok

5 / 5 2018-06-14

OK. Polecam

5 / 5 2018-06-12

Super sprzedawca polecam

5 / 5 2018-06-06

Polecam ! ! ! !

5 / 5 2018-05-22

Profesjonalna obsługa,szybka wysyłka.Polecam!

5 / 5 2018-05-15

Sklep świetny

5 / 5 2018-05-14

Spoko

4 / 5 2018-05-13

Jestem zadowolona. Wszystko brzebiegało bez zarzutu...

4 / 5 2018-05-12

Wszystko OK

5 / 5 2018-04-29

profesjonalna obsługa polecam .

5 / 5 2018-04-26

Kółka super. Superszybkie zakupy.Polecam

4 / 5 2018-04-08

polecam

5 / 5 2018-04-02

Jestem zadowolony z obsługi

5 / 5 2018-03-24

Jest ok

5 / 5 2018-03-24

Wszystko ok !

5 / 5 2018-03-23

Paczka dotarła bardzo szybko, towar zgodny z opisem, polecam

5 / 5 2018-03-17

Szybko i na temat.

5 / 5 2018-03-13

Profesjonalna obsługa.Sprzęt godny polecenia

5 / 5 2018-03-07

Dobry sprzęt w dobrej cenie. Pozdrawiam

5 / 5 2018-02-25

POLECAM

5 / 5 2018-02-22

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka dostarczona przesyłka.

5 / 5 2018-02-21

Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2018-02-18

Gorąco polecam

3 / 5 2018-02-15

Jestem super zadowolona z zakupu w tym sklepie .Wszystko poszło sprawnie-polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-13

Polecam

5 / 5 2018-02-11

Zakup roweru treningowego dokonany przez Allegro. Wszystko przebiegło sprawnie i mega szybko. Polecam!

5 / 5 2018-02-08

Polecam

4 / 5 2018-01-31

Wszystko ok. polecam

4 / 5 2018-01-30

Ok dobra obsługa klienta...

5 / 5 2018-01-27

szybka wysyłka, towar bez zarzutu

5 / 5 2018-01-04

Polecam

5 / 5 2018-01-04

super

5 / 5 2018-01-03

Obsługa na wysokim poziomie, błyskawiczna wysyłka i miły kontakt

4 / 5 2018-01-02

Bez zastrzeżeń. Szybko, sprawnie i zadowolenie z użytkowania maty z zębami pirani

5 / 5 2018-01-02

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-12-30

profesjonalna obsługa, wysokiej jakości produkt

5 / 5 2017-12-21

Wszystko Ok

5 / 5 2017-11-30

Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Polecam zakupy u tego sprzedawcy.

5 / 5 2017-11-28

Profesjonalna obsługa klienta polecam sprzedającego w 100%. Udana tranzakcja.

5 / 5 2017-11-25

Zdecydowanie polecam ! Dziecko zachwycone.

5 / 5 2017-11-23

Szybko sprawnie profesjonalnie, chrzest bojowy ochraniaczy już się odbył, spisują się świetnie.

5 / 5 2017-11-15

Super

5 / 5 2017-11-13

Profesjonalnie

5 / 5 2017-11-12

Bardzo dobra

5 / 5 2017-11-12

Jestem zadowolony z obsługi

5 / 5 2017-11-10

wszystko sprawnie i bardzo szybko

5 / 5 2017-11-09

Super!

4 / 5 2017-11-02

Bardzo szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-10-29

GIT GIT

5 / 5 2017-10-29

Polecam

5 / 5 2017-10-19

Sklep spoko polecam

5 / 5 2017-10-06

super

4 / 5 2017-09-30

Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-23

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-09-22

Transakcja zrealizowana profesjonalnie i sprawnie

5 / 5 2017-09-18

Bardzo szybka realizacja, klient zadowolony

5 / 5 2017-09-13

Super!

5 / 5 2017-08-29

Profesjonalna obsługa,szybka wysyłka.Polecam!

5 / 5 2017-08-28

Wszystko O.K.

4 / 5 2017-08-24

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-13

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam

5 / 5 2017-08-04

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-08-02

Super sklep polecam

5 / 5 2017-07-26

Obsługa bez zarzutów

5 / 5 2017-07-20

wszystko ok

5 / 5 2017-07-19

Szybko ,profesjonalnie Polecam

4 / 5 2017-07-14

Szybko, sprawnie - polecam

4 / 5 2017-07-13

Polecam gorąco

5 / 5 2017-07-12

Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-07-09

Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2017-07-01

Jest ok

5 / 5 2017-06-30

Jestem super zadowolona z zakupu w tym sklepie .Wszystko poszło sprawnie-polecam ten sklep.

5 / 5 2017-06-30

Wszystko sprawnie i dobry kontakt.

5 / 5 2017-06-27

Sprawnie i szybko, polecam.

5 / 5 2017-06-10

Paczka mastepnego dnia u mnie. Rewelacja.

5 / 5 2017-06-05

Goood

4 / 5 2017-06-01

Ładne kostki

5 / 5 2017-05-28

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-05-22

Polecam

5 / 5 2017-05-17

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

5 / 5 2017-05-13

Pozdrawiam

5 / 5 2017-05-04

Szybka dostawa, produkt wysokiej jakości! Polecam!

5 / 5 2017-05-01

towar zgodny z opisem,szybka realizacja

5 / 5 2017-04-30

super

4 / 5 2017-04-29

Szybka wysyłka dobry towar

5 / 5 2017-04-27

Polecam.

5 / 5 2017-04-17

Super kontakt na czacie z obsługą.

5 / 5 2017-04-14

Super

5 / 5 2017-04-13

Zakup w pełni mnie zadowolił. Towar zgodny z zamówieniem, sprawna i szybka obsługa, super, polecam wszystkim ten sklep.

Rzetelne opinie o e-insportline.pl

e-insportline.pl

Siedziba
Kluczewsko

WWW
http://www.e-insportline.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
510 275 999

Infolinia
510 275 999

Logowanie