Kategorie: / Komputery / Foto / Telefony / Biuro / Gry

e-link24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-link24.pl
2019-02-24

jest wszystko tak jak w opisie mam sprzent o którym marzyłem

2019-01-20

Transakcja przeprowadzona wzorowo

5 / 5 2018-12-22

Polecam ten sklep :)

5 / 5 2018-11-19

Szybko bez poblemów. OK

2018-11-12

Po mojej poprzedniej ocenie obsługa sklepu z własnej inicjatywy błyskawicznie "zasypała" mnie informacjami o swojej polityce odnośnie instrukcji, które to informacje uznaję za wyczerpujące. W takiej sytuacji cofam moje zastrzeżenia odnośnie poziomu obsługi klienta. Życzę dalszych starań dla utrzymania tak wysokiego zaangażowania.

5 / 5 2018-10-20

polecam wszystkim

2018-08-08

Mimo że towar był oznaczony jako dostępny otrzymałem maila z info o niedostępności tego modelu. Wybrałem zatem jeden z zaproponowanych innych laptopów. Dnia 30.10. do sklepu wpłynął mój przelew, poinformowano mnie, że towar otrzymam 2.11. Dnia 07.11 (!) poinformowano mnie, że przesyłkę właśnie przekazano firmie kurierskiej i pownina być dostarczona nazajutrz. Dotarła 9.11.

2018-05-01

Bardzo dobry sklep,dobry kontakt,towar zgodny z opisem,natychmiastowa wysyłka

5 / 5 2017-12-24

Dobra i szybka dostawa -bez problemów . Towar zgodny z zamówionym.

5 / 5 2017-12-06

Wszystko sprawnie i szybko, towar 1 klasa, sklep godny polecenia!! Nie ma takiej opcji, ze towar mógłby być uszkodzony, wszystko na najwyższym poziomie:)

2017-10-22

Nie ma co do dopisywać opinii, Oceny mówią same za siebie! Jedynie trudno mi ocenić poziom obsługi klienta, ponieważ wystarczył mi kontakt w postaci przesyłanych przez sklep maili z informacjami o stanie zamówienia.

5 / 5 2017-10-09

Super kontakt, ultraszybka realizacja z dnia na dzień.

5 / 5 2017-08-22

Bardzo szybka i konkretna realizacja zamówienia. Minusem jest fakt, że klep wystawił błędną fakturę VAT, mimo, że wszystkie dane podane były prawidłowo. Ale każdemu może się przytrafić pomyłka. Ogólnie sklep godny polecenia.

2017-07-01

Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep. Zakupione towary są zgodne z opisem i fabrycznie zapakowane. Obsługa rzeczowa, sprawna i kompetentna.

5 / 5 2017-04-07

Sklep godny polecenia, dobry i szybki kontakt, bardzo szybka wysyłka (towar przekazany kurierowi jeszcze tego samego dnia, co wpłata), a do tego dobre ceny.

Rzetelne opinie o e-link24.pl

e-link24.pl

Siedziba
Zielonka

WWW
http://www.e-link24.pl

Email
[email protected]

Telefon
0222128260

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie