Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci

e-maluszek.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.62
opinie o e-maluszek.com.pl
5 / 5 2019-03-18

super sklep,polecam

5 / 5 2019-03-09

polecam

5 / 5 2019-02-09

Szczerze polecam!

2019-01-29

Opinia pozytywna. Produktu nie było na stanie magazynu, ale Pani ze sklepu zadzwoniła i uprzedziła klienta,co się rzadko zdarza.

2019-01-16

Złożyłam zamówienie 27.września. 1 października dokonałam zapłaty - przelewem. Wybrałam dostawę InPostem. Do dzisiaj, 7. października, nie mam ani przesyłki, ani żadnej informacji ze sklepu pomimo tego, że wysłałam już dwa maile z zapytaniem co z moim zamówieniem. To mój pierwszy zakup w e-maluszku i obawiam się, że ostatni.

5 / 5 2018-12-30

Polecam, Wszystko ok

2018-12-24

Sklep godny polecenia,

2018-11-17

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, sklep godny polecenia. Produkt zgodny z opisem.

2018-10-26

pianki dla dzieci przeterminowane brak odzewu na złożoną reklamację.

2 / 5 2018-10-26

Towar zamawiany był inny od tego który otrzymalam, brak kontaktu mailowego . SZCZERZE NIE POLECAM

5 / 5 2018-10-05

wszystko bezproblemowo, szybko i bez zarzutow

5 / 5 2018-09-28

Bardzo sprawne zakupy, szybko bez komplikacji.

5 / 5 2018-08-12

Bezproblemowa transakcja i bardzo szybka wysyłka. Sklep jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2018-08-12

Sklep ok interesujace oferty, przystepne ceny.

2018-08-10

Godny polecenia

5 / 5 2018-08-08

Polecam

2018-08-01

Nie działa błyskawicznie, jak inne, o czym wiem z doświadczenia, ale działa zadowalająco.

2 / 5 2018-07-29

Sklep całkiem fajny. Gorzej z paczkomatami, także tego sposobu dostawy nie polecam.

5 / 5 2018-07-01

Polecam w 100%. Towar tani, szybka realizacja zamówienia. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Transakcja na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-06-21

Zakup przebiegł pomyślnie i bardzo szybko

2018-06-01

towar zgodny z oczekiwaniami

5 / 5 2018-05-03

DOBRY KONTAKT ORAZ SZYBKA WYSYŁKA! POLECAM

2018-05-01

Dobry

3 / 5 2018-04-16

Niestety odradzam. Zamówiłam butelkę Tommee Tippee z drugą gratis oraz zakrętki do butelki. Realizacja zamówienia odbyła się super szybko. Sklep obciążył mnie kwotą jak za zestaw 2 butelek (lekko wyższa cena niż pojedyncza butelka), jednak wysłał pojedynczą bez informowania mnie o zmianie zamówienia. Po kontakcie ze sklepem upewniłam się, że zestaw jest dostępny i odesłałam butelkę. Niestety dzień później otrzymałam maila, że jednak zestawów nie mają i proszą o numer rachunku do zwrotu zamówienia. Mój mail z numerem rachunku wysyłałam dwukrotnie, ponieważ pracownik nie mógł go znaleźć. Ostatecznie zostałam z zakrętkami do butelek i kosztem dostawy przewyższającym całość zamówienia.

2018-04-16

dobra

2018-04-02

Jestem pod wrazeniem.Jakosc zapakowania przesylki mozna troche poprawic.Dziekuje.

2018-03-23

Wystawiają towar do sprzedaży, którego nie mają na stanie :(

5 / 5 2018-02-11

Polecam

5 / 5 2017-12-03

Bardzo dobry kontakt i uczciwe podejście do klienta. Drobne niedociągnięcia jeśli chodzi o aktualność zdjęć i modeli sprzedawanych towarów. Bezproblemowa wymiana towaru. POLECAM sklep E-maluszek

5 / 5 2017-11-16

Błyskawiczna przesyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupionego inhalatora oraz pieluch wielorazowych. Zdrowie dziecka to najważniejsza kwestia.

5 / 5 2017-11-15

Polecam

5 / 5 2017-11-12

Sprawnie i szybko.

2017-09-18

bardzo mila obsluga.sklep jest godny polecenia gdyz ma bardzo konkurencyjne ceny produktow w porownaniu do innych sklepow internetowych.osobiscie kupilam produkty marki Tommee Tippe od butelki po smoczki.w bliskiej przyszlosci napewno skorzysta z ofert tego sklepu.

5 / 5 2017-07-12

szybka wysyłka paczki.

2017-05-20

spoko sklep

2017-04-14

Wszystko w porządku.

2017-03-26

Ok.

Rzetelne opinie o e-maluszek.com.pl

e-maluszek.com.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
http://www.e-maluszek.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
788885999

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie