Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

e-medest.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.02
opinie o e-medest.pl
1 / 5 2022-12-29

Stanowczo odradzam, brak odpowiedzi na złożoną reklamacje o zawyżone koszty przesyłki.

1 / 5 2022-12-22

Apteka odmówiła zwrotu opłaty za przesyłkę po mimo przekroczenia minimalnej wartości zamówienia dla bezpłatnej przesyłki. Kontakt urwany, pierwsza odpowiedź lakoniczna, w stylu, że to wina informatyków.

2019-03-25

Zamówienie w ogóle nie zostało zrealizowane. Brak jakiejkolwiek informacji z apteki. Nie odpowiedzieli na maila, którego wysłałem. Minęły już 2 tygodnie od złożenia zamówienia. Dobrze, że wybrałem płatność przy odbiorze - nie muszę się martwić o zwrot pieniędzy.

2 / 5 2019-03-14

Od złożenia zamówienia minął miesiąc. Wpłata wpłynęła na konto apteki. Do chwili obecnej nie otrzymałam przesyłki. Zwrotu pieniędzy również nie. Po wielu próbach nawiązaniu kontaktu mailowego i telefonicznego udało mi się dwa razy połączyć z obsługą apteki . Każda rozmowa wyglądała tak samo. Usłyszałam tylko: sprawdzimy i oddzwonimy. Oczywiście nikt nie zadzwonił. Pierwszy raz spotkałam się z taką ignorancją i zwykła nieuczciwością. Następnym razem będę ostrożniejsza i zwrócę większą uwagę na wystawione już opinie, a te jak miałam się przekonać w większości są złe. Dziwi mnie tylko , że przy tak ogromnej konkurencji w tej branży obsługa apteki pozwala sobie na takie lekceważenie klientów. Oczywiście nie polecam.

2019-03-05

Fatalna apteka. Najgorsza z jaka miałam do czynienia. Dlaczego? Otóż 28.11.2016 zamówiłam i zapłaciłam. I nic. Status na stronie - w trakcie pakowania. Pakują już prawie tydzień (4.12.2016). Jeśli zależny Wam na czasie, tak jak mi - omijajcie ten sklep.

5 / 5 2019-03-04

polecam

5 / 5 2019-02-22

Wszystko dobrze polecam wszystkim

1 / 5 2019-01-17

NIestety opinia negatywna. Przelew wykonany dnia 3.12(sobota). Przesyłkę otrzymałem 12.12 (poniedziałek).

5 / 5 2019-01-13

szybko sprawnie polecam

2019-01-13

Produkty w dobrej cenie.

1 / 5 2018-12-29

Ostrzegam wszystkich , to sa klamcy i oszusci . Zamowilam un ich lek dla mamy niestety nie otrzymala go, dzwonilismy i za za kazdym razem mowili co innego - kłamali jak z nut naipierw wysłali poczta pozniej kurierem a dziś ich odpowiedz ze napewno kurier wyrzucił i oni nic nie mogą zrobić . A o zwrocie pieniędzy to juz nie ma mowy. Jednym słowem OSZUŚCI . Minęły trzy tygodnie nie ma leku i kontakt graniczy z cudem , nie mówiąc juz o zwrocie pieniędzy

5 / 5 2018-12-18

Wszytko super, przesyłka dotarła do apteki w dwa dni robocze.

5 / 5 2018-12-09

całkowicie polecam

2 / 5 2018-12-04

Zdecydowanie nie polecam zakupów w aptece Medest. Co z tego, że ceny są atrakcyjne skoro nie otrzymałam zakupionych medykamentów ? Telefon wyłączony lub nikt go nie odbiera. Całkowity brak kontaktu.

5 / 5 2018-11-16

ŚWIETNA APTEKA GORĄCO POLECAM

5 / 5 2018-11-15

polecam!

5 / 5 2018-11-15

pozytywna

5 / 5 2018-11-04

Polecam::)

2 / 5 2018-11-02

Mail, że przesyłka wysłana kurierem, niestety po tygodniu dalej jej nie mam, nikt nie odbiera telefonu. Nie odpisują na maile. NIE POLECAM!

5 / 5 2018-10-25

Wszystko ok - zamówienie szybko dostarczone.

5 / 5 2018-10-21

Miła i szybka obsługa.Polecam

5 / 5 2018-10-11

Towar OK, zgodny z opisem. Bardzo dobre ceny, przynajmniej na niektóre artykuły. Wszystko byłoby OK, gdyby nie szybkość realizacji zamówienia. 1,5 tygodnia czekałam na paczkę! W tej kwestii sklep e-medest w porównaniu z innymi sklepami wypada bardzo blado.

5 / 5 2018-10-07

Po pierwszym kontakcie z apteką opinie same pozytywne. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie.Informacje o statusie wysyłki pojawiały się w mojej skrzynce mailowej na bieżąco.Mieszkam około 500 km od Medest,a zamówione lekarstwo otrzymałam w przeciągu 24 godzin.Wszystko profesjonalnie zapakowane ,rok terminu ważności,zgodne z moimi oczekiwaniami.Osobiście będę korzystać i polecam innym.

5 / 5 2018-10-03

Szybko, tanio, profesjonalnie.

5 / 5 2018-10-02

Polecam ten sklep,szybka dostawa,towar ok.

2 / 5 2018-10-02

Totalny NEGATYW!! Za opakowanie calcium z miodem cena 2,82 a policzono po 8,40!! A były 4 sztuki!!! Pomimo 3 maili i 1 rozmowy tefonicznej z reklamacją ZERO REAKCJI!!!! NIE POLECAM TEGO SKLEPU I SUGERUJE SPRAWDZANIE PARAGONÓW!!!! I to były moje ostatnie zakupy w tym sklepie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 / 5 2018-09-25

Najgorsza apteka z jaka kolwiek miałam do czynienia. Nikomu nie polecam ! Oszustwo ze strony sprzedającego. Zero kontaktu brak odpowiedzi na e-maila. Moze po tej opinii racza sie do mnie odezwać w celu wyjasnienia zaistniałej sytuacji. Zamówiony produkt przyszedł inny niż powinien być ponadto w porwanym niekompletny opakowaniu. Zamowione zostalo 3 produkty dostałam 2 - z czego sa inne niz w zamowieniu. Ponadto dostałam 2 inne faktury. Jedna z produktami które zamowilam i ich nie otrzymałam a druga z produktami które mi przysłali. Jednym słowem oszustwo i strata moich pieniedzy. Gdyby byla taka możliwość to bym zamieściła zdjęcia aby Państwo mieli potwierdzenie.

3 / 5 2018-09-21

Odradzam!!! Zamówienie było złożone tydzień temu. Do dzisiaj brak jakiejkolwiek informacji o wysyłce. Brak odpowiedzi na e-maila. Żenada.

5 / 5 2018-09-18

Szybko i przyjemnie

5 / 5 2018-08-31

Witam, polecam zakupy w tym sklepie.

2018-08-12

Zamówienie złożone 28.11.2016 do dzisiaj tj. 10.12.2016 nie otrzymałem przesyłki , ani informacji o mojej paczce ...

2018-08-08

Miła niespodzianka od sklepu +100 ml w prezencie. Możliwe że to rekopensata za długi czas realizacji.

5 / 5 2018-08-06

Po ostatnim zamowieniu ktore bylo bardzo skomplikowane ale dotarlo , otrzymalam telefon z ogromymi przeprosinami i obietnica prezentu w postaci darmowego leku ktory uzywa mama . BRAVI wszystko przyszlo szybciutko i sprawnie oby tak bylo zawsze. polecam

5 / 5 2018-07-31

Jestem zadowolona. Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam!

2018-07-23

Przesyłka został źle zapakowana, skutkiem czego zawartość przesyłki została uszkodzona.

5 / 5 2018-07-16

szybko, sprawnie i solidnie

2018-06-29

Bardzo dobra informacja o produktach, sprawna obsługa.

1 / 5 2018-06-19

Zamówionego towaru po kilkunastu dniach nie otrzymałam, nie ma szans by skontaktować się ze sklepem - nie odpowiadają. Pieniądze przelane i zero odzewu... Nie polecam, oszuści.

2 / 5 2018-06-15

nie polecam , zamówienie opłacone, towaru nie otrzymałam, a w odpowiedzi podali mi nr przesyłki, który nie istnieje , później już zero kontaktu - kryminał, oszuści .

5 / 5 2018-06-06

Jestem bardzo zadowolona z szybkiej realizacji zamówień

1 / 5 2018-06-02

zamawiałem zestaw 2 butelki eliksiru z granatów a dostałem 1.moja opinia to jedno wielkie oszustwo.

2018-05-23

Bardzo dobra cena niestety na przesyłkę czekałem ponad 9 dni co w dzisiejszych czasach jest moim zdaniem nieakceptowalne. Pisałem w tej sprawie do sklepu jednak nikt nie raczył odpowiedzieć

3 / 5 2018-05-23

Odradzam jakikolwiek zakup w aptece online. Po wpłacie gotówki, zero kontaktu. Nie odbierają telefonów. Na napisanego po paru dniach maila o wyjaśnienie sytuacji, otrzymałem lakoniczną odpowiedź, że brak towaru, oraz, że zamówienie będzie anulowane. Na tym kontakt się urwał. Na pytanie mailem, kiedy otrzymam zwrot gotówki, nie dostałem żadnej odpowiedzi. Ostrzegam przed zakupami ! A sprawę finalnie kieruję na Policję, jeśli nie otrzymam pieniędzy.

2018-05-17

dobra

2018-05-02

Bardzo dobre rozwiązanie- przyspieszyłabym tylko czas realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-04-29

szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-04-25

Polecam!

5 / 5 2018-04-22

Pozytywna

2018-04-16

Fatalna obsługa, ogromne opóźnienia w dostawach.

2018-04-12

bardzo dobra.

5 / 5 2018-04-11

Polecam zakupy w tej aptece, szeroki asortyment, konkurencyjne ceny.Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

2018-04-09

Dobra

3 / 5 2018-03-21

Leki zamówiłam 29.11.16, do tej pory ich nie otrzymałam. Pomimo prób skontaktowania się z apteką nikt nie odpowiada,stanowczo odradzam zakupy w tej aptece.

3 / 5 2018-03-20

Zamówiłam w aptece 12 puszek mleka Nestle dla mojego dziecka. Otrzymałam towar z datą 3 MIESIĄCE DO KOŃCA TERMINU PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA, o czym nie było żadnej informacji podczas składania zamówienia. Po moim e-mailu z informacją, że chcę zwrócić mleko APTEKA NATYCHMIAST DODAŁA INFORMACJĘ NA STRONIE, ŻE MLEKO MA KRÓTKI TERMIN, ale na mojego maila nie odpisali !!! Ponownie wysłałam maila po kilku dniach, z żądaniem podania adresu i sposobu w jaki mam odesłać towar. Nadal cisza !!! WCISKAJĄ STARY TOWAR, KTÓRY W INNYCH APTEKACH JEST PRZECENIONY I NIE INFORMUJĄ KLIENTÓW !!! Zamawiałam wiele razy w innej aptece, ale niestety tym razem mleko było niedostępne, dlatego popełniłam taki BŁĄD zamawiając w firmie Medest DUO spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. !!! Zdecydowanie odradzam !!!

5 / 5 2018-03-05

wszytsko super

5 / 5 2018-02-28

pozytywna

5 / 5 2018-02-27

szybko i sprawnie

2018-01-22

Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.

2018-01-19

nie otrzymałem powiadomienia o realizacji zamówienia

5 / 5 2018-01-06

Polecam, szybka realizacja zmówień, bardzo dobry kontakt z obsługą, bardzo dobre ceny, promocje

2018-01-05

Brak fotografii do wielu produktow!

5 / 5 2017-12-09

Super szybka przesyłka ,polecam:)

2 / 5 2017-12-09

Po kilku dniach od złożenia zamówienia i opłaceniu należności, otrzymałem telefoniczne wyjaśnienie, że sklep nie posiada zamówionej i opłaconej już ilości towaru (w ofercie była znacznie wyższa ilość towaru, niż faktycznie apteka posiadała), wobec czego zgodziłem się na tę nieco mniejszą ilość oraz - zgodnie z żądaniem sklepu - podałem numer konta, na który powinna zostać zwrócona nadpłata. Towar otrzymałem dopiero po tygodniu, ale pomimo upływu już dwóch tygodni i ponownej prośbie o zwrot nadpłaty - pieniędzy mi nie zwrócono i nie dano jakiegokolwiek wyjaśnienia. NIE POLECAM TEJ NIEMRAWEJ I NIEUCZCIWEJ JEDNOSTKI!!!

5 / 5 2017-12-09

polecam, wszystko szybko, sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2017-12-06

jestem nie zadowolona z uslugi sklepu poniewaz nie otrzymalam zamowionego towaru to jeszcze nie oddano mi pieniedzy ktore wplacilam trwa to juz miesiac mimo interwencji telefonicznej

5 / 5 2017-12-02

Profesjonalne podejście do klienta. Szybka i bezpieczna wysyłka.

5 / 5 2017-11-25

jak zwykle wszystko ok.

2017-11-11

Zapłaciłem poprzez payu ponieważ zależało mi na błyskawicznej przesyłce. Sklep oferujący takie produkty powinien mieć świadomości że klient zamawiając opatrunki jest w "potrzebie''. Na paczkę czekałem 7 dni...

5 / 5 2017-11-11

Pełen profesjonalizm. Super podejście do klienta.

5 / 5 2017-09-16

Szybka wysyłka, produkt się zgadza, dotarł w całości.

5 / 5 2017-09-12

Super jak zawsze

2017-09-05

Zamówienie nr 16113017445898 złożyłam 30.11.2016, na kwotę 305,97 zł, opłaciłam 01.12.2016 i dotychczas nie otrzymałam zamówionego towaru. Od kilku dni w zakładce o stanie realizacji zamówienia jest napis: "Pakowane"

5 / 5 2017-08-18

Apteka jest jak najbardziej ok, trochę brakowało niektórych leków. Ceny przyzwoite. Jedyne zastrzeżenie mam co do przesyłki 7 dni to niestety za długo.

5 / 5 2017-08-14

Polecam zakupy w aptece Medest, ceny mają atrakcyjne, towar zgodny z opisem, termin realizacji - szału nie ma ale da się wytrzymać - 7 kolejnych dni i przesyłka była u mnie.

5 / 5 2017-08-14

Sklep rzetelny, dba o klienta. Gorąco polecam.

2017-08-11

Mam zamiar zaglądać do tego sklepu w przyszłości.

2017-08-07

Towar zgodny z zamówieniem. Dostarczony w przewidzianym terminie.

2017-08-05

Przeciętna

2017-07-16

Warty polecenia

5 / 5 2017-07-04

Ok

2 / 5 2017-06-29

Nie polecam - nikt nie odbiera telefonów, towar niezgodny z zamówieniem.

2017-06-04

28go listopada złożyłem zamówienie na leki. Następnego dnia otrzymałem potwierdzenie realizacji zamówienia. Do 9go grudnia nie miałem jednak żadnej informacji dotyczącej odbioru leków, dlatego udałem się do apteki z dowodami zakupu i zapłaty za zamówienie. Pracownica apteki nie umiała jednak wyjaśnić mi jaki jest status mojego zamówienia. Zaistniała śmieszna sytuacja gdyż do dnia dzisiejszego to jest 10go grudnia 2016 zamówienie moje nie zostało zrealizowane, mimo to otrzymałem ankietę do wypełnienia oceniającą jakość usług

2017-05-28

Sklep oferuje dosyć szeroką gamę produktów medycznych. Niestety okres oczekiwania na zamówienie jest bardzo długi. A w moim wypadku pomylono jeszcze na dodatek zamówienie. Raczej nie wybiorę się już na zakupy do tego e-sklepu.

2017-05-22

Było to moje pierwsze i ostatnie zamówienie. Czuję się zlekceważona. Minął tydzień od przyjęcia i potwierdzenia mojego zamówienia a ja jeszcze nie otrzymałam leków. To jest kpina z klienta, a moja opinia niech będzie przestrogą dla innych.

5 / 5 2017-05-20

OK

3 / 5 2017-05-13

Najgorsza firma z jaką się spotkałam, zero kontaktu, brak realizacji zamówienia. ODRADZAM Z NIMI WSPÓLPRACĘ! STRATA CZASU.

2 / 5 2017-05-07

Do dnia dzisiejszego nie dostałam towaru. Zeru odzewu na wiadomości email i telefony. Teraz wszystko trzeba sprawdzać, oszuści na każdym kroku. NIE POLECAM!!! Mam nadzieje, że w końcu im się karta obróci i tez ich ktoś tak potraktuje.

2017-05-01

Sama przyjemność przeprowadzać transakcje z takim sprzedawcą. Pozdrawiam

2017-05-01

Bardzo długi czas oczekiwania. Przesyłkę otrzymałam dopiero po tygodniu i jednym dniu

2017-04-28

Brak realizacji zamówienia, a zwrot pieniędzy czekam już prawie miesiąc. Obsługa nieskuteczna. To były moje ostatnie zakupy w tej aptece.

2017-04-14

Sprawna i przejrzysta obsługa sklepu, niskie ceny leków.

2017-04-14

Mila i fachowa obsługa.

Rzetelne opinie o e-medest.pl

e-medest.pl

Siedziba
Kutno

WWW
http://www.e-medest.pl

Email
[email protected]

Telefon
42 688-48-48

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie