Kategorie: / Komputery / RTV / AGD / Telefony / Ogród / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Sport / Gry

e-millennium.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.68
opinie o e-millennium.pl
2019-03-20

Duże komplikacje przy zamówieniu. Umawiamy się na odbiór osobisty, ale po przyjeździe okazuje się że inspektu nie ma bo czekają na dostawę. Mają sami podesłać na swój koszt. Nie wysyłają na nowy adres który został podany w dniu rzekomego odbioru osobistego. Paczka dociera na inny który był podany w pierwszym zamówieniu. Co do samego produktu nie ma żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2019-02-25

Wzorowa współpraca, zamówione materiały dostarczone szybko na adres dostawy, fachowa pomoc i doradztwo podczas montażu.

2019-02-17

sklep naprawde warty polecenia

5 / 5 2019-01-22

Wszystko wzorcowo, szybko i solidnie. Polecam wszystkim.

5 / 5 2019-01-21

Ciekawe unikatowe produkty do wykończenia każdego domu m.in. listwy startowe 20cm, czy bonie elewacyjne. Polecam jak najbardziej

5 / 5 2019-01-09

kupiłem schody strychowe, szybka i sprawna transakcja

2019-01-06

Bardzo dobra współpraca ze sprzedawcą

5 / 5 2019-01-05

Kupowałem już drugi raz i jestem mile zaskoczony i zadowolony.

2 / 5 2018-12-30

w skrócie - zwróciłam towar i ślad po moich pieniądzach zaginął. Nie polecam tego sklepu.

2018-12-20

Zdecydowanie sklep godny polecenia, kulturalna i elekwentna obsługa, realizacja zamówienia również bez zastrzeżeń

2018-12-13

Jest tak jak powinno być

2018-12-09

Brak podania producenta na stronie z produktem.Poza tym droga przesyłka oraz towar również.Reszta bez zarzutu.

5 / 5 2018-12-04

współpracę z firmą oceniam bardzo dobrze, produkt tez jest ok, nieco kłopotu było z kontaktem z przewoźnikiem - ale generalnie bardzo pozytywna opinia

5 / 5 2018-12-03

Bardzo pozytywnie oceniam e-millennium - szybka, profesjonalna transakcja.

5 / 5 2018-11-18

Zamówiłem towar w czwartek a w piątek po południu kurier dostarczył pod drzwi. Gratulacje za szybkośc działania i obsługę klienta. Na pewno będę korzystał z oferty sklepu jeszcze nie raz.

5 / 5 2018-11-15

pozytyw-zwłaszcza za szybkość dostawy.

5 / 5 2018-11-06

Polecam sprzedawce, kontakt rewelacyjny, obsługa również, wszystko przebiegło szybko i bez większych problemów.

5 / 5 2018-11-03

Przesyłka zrealizowana bardzo szybko. Towar dobrze zabezpieczony. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-02

Super cena, super jakość, błyskawiczna dostawa. Polecam gorąco. Zakupy bez ryzyka. Towar rewelacyjny.

2018-10-31

świąteczna gwiazdka dla sklepu, świetny kontakt i szybciuka dostawa, towar prima

2 / 5 2018-10-30

Totalne dno. Zamówiona została kamerka samochodowa, która w sklepie on-line była zamówiona. Potwierdzenie zostało złożone, w ich regulaminie podają że w przypadku braku możliwości realizacji niezwłocznie poinformują klienta. Oczywiście to bull shit nikt nie informuje. Po 5 dniach bo gwiazdka się zbliżała kontaktowaliśmy się ze sklepem i dopiero po mojej interwencji stwierdzili że nie mają tego sprzętu na sprzedaż... Mieli zwrócić kasę i nie zwrócili. Nikt z ich strony się nie kontaktuje, a ja już chyba z 5 razy. Zero przepraszam... niby się zarzekali 3 razy ze już kasę zwrócą, a wpływu brak... jest ponad miesiąc i nic.... NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM !!!!!!!

5 / 5 2018-10-14

Bardzo fajny sklep polecam GORĄCO!

2018-10-13

Brak dostawy zapłaconego towaru mineło 7mc!

5 / 5 2018-10-11

Jestem bardzo zadowolony, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam innym.

5 / 5 2018-10-02

bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar jak w opisie - zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-09-18

Jestem pod wielkim wrażeniem szybkości, sprawności i dbałości o klienta. Przesyłka dotarła bardzo szybko, kompletna i super zapakowana.

2 / 5 2018-09-07

W dniu 6 lutego 2014 roku zamówiłem schody, które miały do mnie dotrzeć wg zapewnień sprzedającego w ciagu trzech dni roboczych. Po wielu monitach i zgłoszeniu sprawy na policję, schody ostatecznie do mnie dotarły w dniu 11 marca 2014 roku, ale bez faktury. Wielokrotnie prosiłem sklep o przesłanie mi faktury, gdyz potrzebna mi jest do rozliczenia wydatków. Pomimo wielu deklaracji, że faktura zostanie wysłana, nie otrzymałem jej do tej pory.. Stanowczo nie polecam tego sklepu.

2018-09-06

Sklep rewelacja, wszystko zgodne z opisem, a wysyłka towaru w mgnieniu oka. Serdecznie Polecam

5 / 5 2018-08-26

ciekawa oferta asortymentowa m.in. listwy cokolowe 203 mm polecam serdecznie

2018-08-09

solidny i wiarygodny sklep, bezpośredni kontakt telefoniczny z klientem w przypadku jakichkolwiek wątpliwości co do dostawy

5 / 5 2018-08-07

wszystko ok, towar zgodny z opisem dotarł na drugi dzień

2018-08-07

bardzo fajny sklep, świetna obsługa i błyskawiczna dostawa - zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-07-31

Wszystko jest OK. Polecam.

5 / 5 2018-07-31

ok

2018-07-10

Pozytywna, zakup bezproblemowy, towar dostarczony w/g zamówienia.

5 / 5 2018-07-10

szybka i sprawna obsługa,

2018-07-05

bdb

5 / 5 2018-07-04

gorąco polecam ten sklep, od samego początku doskonały kontakt z działem sprzedaży, panowie wyjaśniali wszelkie wątpliwości, w momencie jak się zdecydowałam na zakup, towar dotarł w 24h, na pewno tam wrócę chodźby po akcesoria do szklarni.

5 / 5 2018-06-27

Sklep godny polecenia ,znakomity kontakt , wysyłka w ten sam dzień , towar w 100% zgodny z opisem , przesyłka zabezpieczona przed uszkodzeniem. Polecam tym którzy się zastanawiają czy warto.

5 / 5 2018-06-08

szybka realizacja zamowienia, dobre produkty oraz duży asortyment

5 / 5 2018-06-02

Profesjonalny, uczciwy i rzeczowy

5 / 5 2018-05-27

Szybko i bezproblemowo. Przez nieuwage popelnilem maly blad przy zamowieniu. Szybki kontakt ze strony sklepu blyskawicznie wyjasnil wszelkie watpliwosci. Tak trzymac.

2018-05-01

Precyzyjnie wykonane wyroby, idealnie opisane produkty, serdecznie polecam...

5 / 5 2018-04-10

Zamówiłem czytnik ebook oraz pianke do czyszczenia monitora z tego sklepu, zapłaciłem z góry przelewem, przesyłkę otrzymałem po 12 dniach... ok rozumiem, towar szedł z zagranicy, ale w żadne sposób nie zostałem przez nikogo z sklepu o tym powiadomiony! Dopiero po mojej interwencji udało mi się dowiedzieć dlaczego paczki jeszcze nie ma. Druga sprawa to sposób pakowania, sprzęt w oryginalnym pudełku włożony w drugie pudełko w którym luźno lata, jak dla mnie było to kiepsko zapakowane i narażało, w końcu nie tani sprzęt, na uszkodzenie. Jeszcze trzecia kwestia, w paczce był tylko czytnik, żadnej pianki, upłynęło już 12 dni, czekam kolejne parę dni, a ze strony sklepu ŻADNEJ informacji, dlaczego nie ma towaru za który zapłaciłem. Złożyłem reklamacje z mojego konta na stronie sklepu, ale tego chyba nikt nikt czyta, więc po kolejnych 2 dniach zadzwoniłem i prosiłem o wyjaśnienie, powód: brak towaru w magazynie, możemy Panu zwrócić pieniądze. Poprosiłem o zwrot, na pieniądze czekałem kolejne kilka dni, nawet nie chce mi się tego sumować ile to trwało... Podsumowując klient nie jest o niczym informowany przez sklep, chce coś wiedzieć to musi się wysilić i zdobyć informację (niekoniecznie uda mu się to za pierwszym razem), sposób pakowania pozostawia wiele do życzenia. Jestem średnio-źle zadowolony, raczej tu już nic nie kupię.

2018-04-09

Złożyłem zamówienie 17 XII 2013 i od razu je potwierdziłem. Do dzisiaj nikt ze sklepu nie raczył się w tej sprawie ze mną skontaktować (dosłownie: zero odpowiedzi na moje zamówienie i kolejne e-maile z prośbą o kontakt). Nie dość, że zabrakło prezentu pod choinką dla żony, to jeszcze muszę znaleźć nowy sklep i zacząć wszystko od początku...

5 / 5 2018-04-04

Bardzo szybka dostawa, z obslugi sklepu jestem rowniez bardzo zadowolony - pomocna :) Moge tylko polecic - ceny konkurencyjne

2018-04-03

kupowałam schody strychowe, bardzo dobry kontakt i doradztwo, wysyłka błyskawiczna - zdecydowanie polecam sklep.

5 / 5 2018-02-26

16Po raz pierwszy skorzystałem z oferty sklepu i muszę przyznać, że jestem bardzo usatysfakcjonowany, przede wszystkim z profesjonalnego podejścia do klienta. Przesyłka oczywiście błyskawiczna. Szczerze polecam wszystkim.

5 / 5 2018-02-24

Fachowa obsługa, dostawa towaru zgodnie z ustaleniami, polecam sklep.

5 / 5 2018-02-18

wszystko ok., szybko, konkretnie

5 / 5 2018-02-17

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, pełen profesjonalizm godny polecenia

1 / 5 2018-02-12

Zamówiłam towar, niestety opłaciłam od razu przelewem na konto. Nie otrzymałam żadnej informacji. Brak kontaktu ze sklepem. Nikt nie odpowiada na maile oraz nie odbiera telefonów. Dziś zgłaszam sprawę na policji.

1 / 5 2018-02-07

Bardzo duży negatyw. 08-10-2013 złożyłam zamówienie numer 653, na kwotę 414,21 zł. Zostało ono zrealizowane, ale nie otrzymałam dowodu zakupu – faktury, pomimo moich wielokrotnych telefonów i maili w tej sprawie. Chciałam się rozliczyć z US. Drugą sprawą jest zamówienie nr 723 złożone 3.03.2014. Nie doszło ono do skutku, ponieważ okazało się, że towar, który zamówiłam nie jest dostępny. Pieniądze wpłaciłam z góry na konto. Mimo telefonicznych zapewnień oraz mimo moich maili z przypomnieniem o zwrocie, pieniądze nie wpłynęły na moje konto. Odpowiedzi na maile również nie otrzymałam. Wielokrotnie w czasie telefonów zostałam zapewniona o przekazaniu sprawy do działu księgowości. Żadnego efektu. Może kwoty jakie straciłam nie są duże (w sumie około 100 zł), ale takie sytuacje wyprowadzają mnie z równowagi. Ta firma jest bezczelna, co najgorsze nadal prowadzi swoją działalność...

2018-01-31

Fajny sklep, bardzo życzliwa i kompetentna załoga, dokładnie wytłumaczono mi wszystkie niuanse dotyczące zakupowanego towaru - jakość towaru również oceniam bardzo wysoko. Wielki plus za dodatkowe informacje kontaktowe o przesyłce i kurierze.

5 / 5 2018-01-24

bardzo dobry kontakt i doradztwo, możliwośc negocjacji cen, szybka dostawa, wielki plus, polecam

2017-12-20

dobra

5 / 5 2017-12-18

Szybko i sprawnie , towar zgodnie z moim oczekiwaniem.

5 / 5 2017-12-11

Kupiłem w tym sklepie Listwy Cokołowe 103 mm, zostały szybko dostarczone do mojego domu, warto dodać, że zostałem bardzo dobrze obsłużony, miły kontakt, szybka dostawa i bardzo dobrze, że taki sklep istnieje...

5 / 5 2017-12-03

Sklep naprawdę godny polecenia. Transakcja super i bezproblemowa. Przesyłka przyszła ekspresowo.

5 / 5 2017-12-03

Bardzo sprawna, rzetelna i szybka obsługa.

5 / 5 2017-11-21

Sklep bardzo dobrze działający. Fachowe doradztwo, sprawna wysyłka i towar zawsze zgodny z opisem. Polecam!

3 / 5 2017-11-18

Proszę uważać na tego sprzedającego! Ponad rok temu zamówiłam w tym sklepie towar (drabinę) i do tej pory jej nie otrzymałam. Nie dostałam też zwrotu pieniędzy. Sprzedający nie odpowiadał na maile, natomiast podczas rozmów telefonicznych tłumaczył, że nie ma tej drabiny na stanie. Nie wiadomo dlaczego wystawiał produkt, którego nie ma u siebie w magazynie. Osoby, które odbierają telefon z tej firmy nie potrafią udzielić kompetentych informacji. Często kupuję rzeczy przez internet i muszę przyznać, że jest to najgorsza sytuacja i jakość obsługi jaka mnie kiedykolwiek spotkała. Zdecydowanie odradzam!

5 / 5 2017-11-16

Miła obsługa, fachowe doradztwo, szybka dostawa polecam serdecznie....

5 / 5 2017-11-08

polecam wszystkim

5 / 5 2017-10-27

Moim zdaniem sklep godny polecenia. Dobry kontakt mailowy, towar taki jak w opisie, szybka wysyłka.

2017-10-22

Pozytyw

5 / 5 2017-10-05

Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia oraz bardzo dobra jakość produktu. Serdecznie polecam...

2017-10-05

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. W przypadku wątpliwości pracownicy sklepu MILLENNIUM telefonują do kontrahenta a o zaawansowaniu w realizacji zamówienia informują mailowo. Gratuluję.

5 / 5 2017-09-20

Profesjonalna i miła obsługa. A towar zgodny z opisem na stronie (stan magazynowy) - w innych sklepach nie zawsze się to zgadzało.

1 / 5 2017-09-19

Przestrzegam wszystkich przed ta firmą. Niestey nie doczytałem wcześniejszych opnie a to po prostu oszusci. Po zapłaceniu za zamówiony towar, próbach kontaktu mailowego, telefonicznego, ani zamowinego towaru ani zwrotu pieniedzy. Pozostaje juz tylko zgłoszenie na policje...

5 / 5 2017-09-06

Fachowa i szybka, wręcz ekspresowa obsługa. Jestem bardzo zadowolona :)

5 / 5 2017-08-30

wszystko w najlepszym porządku, polecam

5 / 5 2017-08-25

Miły kontakt,szybka transakcja. Przyjemnie robić zakupy w takim sklepie.

2017-08-25

Miła i kompetentna obsługa, dostawa została zrealizowana w ciągu niecałych dwóch dni od zamówienia.

2017-08-22

8 grudnia 2013 zamówiłam w tym sklepie futerał do czytnika e-booków Odyssey. Wpłata poszła tego samego dnia na ich konto. Jedyny mail jaki od nich przyszedł do 20 grudnia 2013 to potwierdzenie złożenie zamówienia. Żeby się dowiedzieć o statusie przesyłki musiałam napisać na "Infolinię- czat" na ich stronie. Podali mi datę dostarczenia przesyłki na 18/19 grudnia! (bo podobno etui idzie z Francji o czym NIKT MNIE WCZEŚNIEJ NIE POINFORMOWAŁ). Ani 18 grudnia ani 19 grudnia nie OTRZYMAŁAM PRZESYŁKI. Międzyczasie napisałam kilka maili do "biura" i wykonałam kilkanaście telefonów. Nikt nie odbierał telefonu, oprócz Pani która nic nie wiedziała na temat mojej przesyłki i odsyłała mnie do "szefa". Ale telefon szefa milczał. Na moją uwagę, że Państwo są niepoważni i tak się nie traktuje klienta" Pani odpowiedziała:” To szef jest niepoważny, bo to on zamawiał to etui". W końcu 19 grudnia po południu łaskawie pani do mnie zadzwoniła z informacją, że przesyłka dojdzie 20 grudnia. Przesyłka doszła, ale bez faktury VAT (o którą prosiłam), bez żadnego rachunku czy paragonu. Teraz czekam na fakturą VAT, napisałam w tej sprawie maila w piątek do „biura”. NO i oczywiście zero reakcji.

5 / 5 2017-08-18

Rzadko spotykany profesjonalizm w poziomie obsługi klienta. Bardzo indywidualne podejście do każdego zamówienia, błyskawiczne reakcje i dbałość o szczegóły.

5 / 5 2017-08-12

Towar dotarł szybko, wszystko zgodne z opisem, jestem w 100% zadowolony z jakości usług i obsługi.

5 / 5 2017-08-12

Doskonały sklep, duży asortyment, miła obsługa polecam....

5 / 5 2017-08-01

Profesjonalizm i dbałość o najmniejszy szczegół, udane zakupy w miłej atmosferze polecam...

2017-07-23

Bardzo fajny, ciekawy sklep, warto zaznaczyć, że jako jedyni w kraju posiadają w swojej ofercie listwy cokołowe 16,18 oraz 20 serdecznie polecam naprawdę warto

5 / 5 2017-07-21

Bardzo dobry sprzedawca, zamówione schody strychowe dotarły do mnie bardzo szybko, schodki sprawują się bez zarzutu POLECAM !

2017-07-20

Bardzo dobry kontakt. Całą sprawęzałatwiłem w sobotę.

5 / 5 2017-07-19

Fajne produkty, ciekawe rozwiązania dla domu i ogrodu polecam sprzedawce

2017-07-18

bardzo fajny sklep z interesującymi produktami 100% pozytyw

5 / 5 2017-07-05

bardzo przyjemny sklep z ciekawymi produktami dla każdego domu polecam cieplutko

5 / 5 2017-06-27

Naprawdę fajny sklep polecam

5 / 5 2017-06-22

Fantastycznie prezentuje się ta boniareczka polecam...

5 / 5 2017-05-28

Bardzo szybka, miła obsługa, wysoki standard towaru serdecznie polecam

5 / 5 2017-05-18

Bardzo dobry sklep, godny polecenia, szybko, miło, przyjemnie. POLECAM

5 / 5 2017-05-12

Pozytywnie oceniam sklep, profesjonalna obsługa klienta.

5 / 5 2017-05-04

Dobrze że taki sklep istnieje. Polecam

5 / 5 2017-04-27

Kolejny bezproblemowy zakup w tym sklepie, dostawa na drugi dzień. Polecam.

5 / 5 2017-04-26

Zdecydowanie polecam - profesjonalne podejście do klienta. Towar wysokiej jakości, dostawa błyskawiczna.

2017-04-24

Produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-04-19

Gorąco polecam ten Internetowy sklep budowlany. budowanie z nim to czysta przyjemność i duża oszczędność. pozdrawiam

5 / 5 2017-04-17

jak zawsze pozytywnie, szybko i to co chciałem

5 / 5 2017-04-11

Profesjonalnie przeprowadzona transakcja, aktywny kontakt, bardzo udany produkt. Polecam bardzo.

5 / 5 2017-04-05

Bardzo dobry kontakt, zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Polecam.

5 / 5 2017-03-27

Bardzo dobry i sprawny kontakt z przedstawicielem firmy. Przesylka dotarla bez opoznien. Wszystko zalatwione profesjonalnie. Polecam goraco.

Rzetelne opinie o e-millennium.pl

e-millennium.pl

Siedziba
Koszalin

WWW
http://www.e-millennium.pl

Email
[email protected]

Telefon
94 3426247

Komórka
606 309900

Infolinia
801 003347

Logowanie