Kategorie: / Komputery / RTV / AGD / Telefony

E-multisklep24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.98
opinie o E-multisklep24.pl
5 / 5 2019-03-25

Szybka, sprawna obsluga. Polecam.

2019-03-25

Rewelacja!

5 / 5 2019-03-25

Towar bez zastrzeżeń, szybka dostawa.Polecam.

5 / 5 2019-03-22

działalność sklepu godna polecenia, więc polecam!!!!!!

5 / 5 2019-03-22

Szybko, sprawnie, polecam.

2019-02-26

WSZYSTKO skończyło się pomyślnie...

5 / 5 2019-02-24

przesyłka bardzo szybko i sprawnie zrealizowana

5 / 5 2019-02-24

pozytywna

2019-02-20

godny sprzedawca

5 / 5 2019-02-19

wszystko ok

5 / 5 2019-02-06

Super sprawnie szybko i przyjemnie

5 / 5 2019-01-24

Robiłam juz zakupy w tym sklepie 3 razy i jeszcze sie nie zawiodłam. Wszystko zgodne z opisem i szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-01-22

Szybko, sprawnie, bez problemów.

5 / 5 2019-01-20

Polecam Sprzedawcę! Szybka dostawa, nie zawyżone koszty, cały czas informacja o przebiegu transakcji i dostawy.

2019-01-18

Otrzymałam towar zgodny z zamówieniem i taki jak oczekiwałam. Dostawa bez zastrzeżeń.

2019-01-17

Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-01-15

Wszystko sprawnie, bez żadnych komplikacji, informacja o wysyłce i status zamówienia. Super!

5 / 5 2019-01-13

Wszytko w jak najlepszym porządku, gorąco polecam!!

2019-01-12

Transakcja przebiegła sprawnie.

5 / 5 2019-01-09

Polecam

5 / 5 2019-01-05

Szybko, profesjonalnie

2019-01-02

Przesyłka ekspres, zakupy zgodne ze zdjęciami i opisem, rewelacja

5 / 5 2019-01-02

Pozytywna

5 / 5 2019-01-01

Polecam!

5 / 5 2018-12-29

Bardzo przyjemna transakcja. Szybko, sprawnie i w bardzo dobrej jakości. Polecam.

5 / 5 2018-12-25

Polecam szybka wyslka . Zakupiony przedmot zgodny z opisem .

5 / 5 2018-12-19

Gorąco polecam,towar zgodny z opisem,szybka dostawa

5 / 5 2018-12-11

Polecam spzredawce

2 / 5 2018-12-07

NIE POLECAM! opłacone z góry a tu 13 dni oczekiwania na zamówione produkty i nic... i na koniec info że "zamówienie zostało anulowane przez obsługę administratora". Zastanawiam się czy nie skierować sprawy do powiatowego rzecznika praw konsumenta żeby nie było więcej takich nierzetelnych sprzedawców. Żenujące żeby w trakcie obowiązywania umowy był brak jakichkolwiek odpowiedzi na maile czy telefony. Omijajcie z daleka....

5 / 5 2018-11-07

super sklep

5 / 5 2018-11-05

Wszystko ok Goraco polecam .....

5 / 5 2018-10-29

polecam-bardzo dobry

5 / 5 2018-10-20

Wszystko bezproblemowo, bardzo szybka wysyłka, ja jestem zadowolony

5 / 5 2018-10-17

Polecam!

2018-10-14

Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-10-13

Szybko, sprawnie i bezkłopotów

5 / 5 2018-10-01

super sklep

5 / 5 2018-09-30

Mila i rzetelna obsluga. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-09-24

polecam

2018-09-24

dobra

2018-09-16

Świetna transakcja

5 / 5 2018-09-14

Polecam. Zamówienia realizowane expresowo, towar bardzo dobrze zabezpieczony. Korzystałam już trzykrotnie i na pewno w razie potrzeby kolejny raz wybiorę Państwa sklep.

5 / 5 2018-09-10

Wszystko super. polecam.

5 / 5 2018-09-06

Polecam. Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem i foto, szybka wysyłka. Gorąco polecam.

2018-09-01

Bardzo dobry

5 / 5 2018-08-30

Polecam !

2018-08-29

Przyjemna Transakcja Polceam.

5 / 5 2018-08-28

Wszystko ok . Szybko sprawnie.

5 / 5 2018-08-21

szybka realizacja zamówienia niż w aptece meli.....

5 / 5 2018-08-18

ok

5 / 5 2018-08-18

Polecam.

5 / 5 2018-08-14

Polecam

2018-08-10

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-08-09

Szybka wysyłka, atrakcyjna cena

5 / 5 2018-07-27

Towar zgodny z opisem. Szybka i sprawna obsługa klienta. Polecam!

5 / 5 2018-07-13

ok

2018-07-08

Wszystko w jak najepszym porządku

5 / 5 2018-07-07

Pozytywna

2018-07-07

Wysyłka błyskawiczna, produkt dobry jak obiecano.

5 / 5 2018-07-06

Wszystko w jak najlepszym porzadku szybko pewnie i bezproblemowo.Pozytyw w 100%-ach

5 / 5 2018-07-05

Polecam wszystkim.

2018-07-03

Świetnie

5 / 5 2018-06-30

Udane, szybkie zakupy. Etui i szkło hartowane idealnie pasują do mojego telefonu. Sprzedawca rzetelny i kontaktowy.

5 / 5 2018-06-25

Wszystko w porządku, szybka realizacja zamówień, towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-06-19

gorąco polecam uczciwy sprzedawca

5 / 5 2018-06-11

Szybko, sprawnie. Sprzedawca godny polecenia

2018-05-29

Wszystko ok! :)

5 / 5 2018-05-28

Super obsługa. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-05-26

Wszystko Ok dziękuję i pozdrawiam

2018-05-15

Dobry kontakt,pomoc w realizacji.

5 / 5 2018-05-09

polecam

5 / 5 2018-04-26

Świetny sklep! Bardzo niskie ceny, natychmiastowa wysyłka. Towary dobrej jakości, polecam wszystkim! :)

5 / 5 2018-04-25

Rzetelny. Zakup bez żadnych problemów, szybki. Towar bez zarzutu.

5 / 5 2018-04-21

Szybko, bez problemów

5 / 5 2018-04-18

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-04-13

Bardzo polecam!

5 / 5 2018-04-03

Polecam!

5 / 5 2018-03-30

Wszystko ok.

5 / 5 2018-03-23

szybka realizacja zamówienia niż w aptece meli.....

5 / 5 2018-03-22

bardzo szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia

5 / 5 2018-03-11

polecam sprzedającego....

5 / 5 2018-03-11

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam,

5 / 5 2018-03-08

Super szybko, bez problemów polecam !!

2018-03-06

Super i solidnie polecam sprzedającego.

5 / 5 2018-03-05

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, wszystko na 5+

5 / 5 2018-03-04

super sprzedawca

2018-02-22

Wszystko OK:)

5 / 5 2018-02-17

Polecam!

5 / 5 2018-02-09

Szybko i tanio. Jeśli będę jeszcze czegoś potrzebował to zacznę od E-multisklep24.pl

2018-02-06

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-02-05

super, szybko,łatwo i przyjemnie

5 / 5 2018-01-31

super sklep

2018-01-27

jak najlepsza

2018-01-27

Sklep spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2018-01-17

ok

5 / 5 2018-01-10

Super .

2018-01-04

Świetny

2017-12-27

Bdb

5 / 5 2017-12-26

gorąco polecam

5 / 5 2017-12-23

Wszystko przebiegło wzorowo.Polecam

5 / 5 2017-12-21

Super

2017-12-16

Doskonala

5 / 5 2017-12-15

Polecam. Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem i foto, szybka wysyłka. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-15

polecam, szybko i sprawnie

5 / 5 2017-12-12

Transakcja OK

5 / 5 2017-12-05

Szybka obsługa klienta. Pozytywne odczucia .

2017-12-04

wszystko sprawnie

5 / 5 2017-12-02

Sprawnie i szybko.

5 / 5 2017-12-02

sklep bez żadnych zastrzeżeń POLECAM wszystkim

2017-11-29

Ok. Wszystko zgodnie z ofertą.

5 / 5 2017-11-28

Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Bardzo polecam

5 / 5 2017-11-28

Wszystko ok Polecam

5 / 5 2017-11-27

Szybko, sprawnie w dobrej cenie! Polecam!

2017-11-23

Transakcja przebiegła pomyślnie Polecam

5 / 5 2017-11-23

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2017-11-16

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, wszystko na 5+

5 / 5 2017-11-14

bardzo szybka wysyłka, na kolejny dzień miałam juz walizkę, a czas goni. Walizka bardzo dobrze wykonana, solidna, kułka bardzo dobrze prowadzą

5 / 5 2017-11-14

Wszystko w porządku, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam sklep.

5 / 5 2017-11-13

Super

5 / 5 2017-11-08

Wszystko ok

2017-10-21

bdb

5 / 5 2017-10-15

Polecam :)

5 / 5 2017-10-10

Wszystko zgodne z opisem . Polecam

5 / 5 2017-09-30

ok

5 / 5 2017-09-25

wszystko OK

5 / 5 2017-09-15

mega zadowolony

5 / 5 2017-09-12

polecam

5 / 5 2017-09-05

Polecam

5 / 5 2017-09-01

Wszystko ok.polecam

2017-08-31

Wszystko na wysokim poziomie.

2017-08-22

Bardzo dobry

2017-08-13

Zakup udany, wszystko w 100% zgodne z opisem:) Sprzedawca,godny polecenia, pozdrawiam.

5 / 5 2017-08-11

Bardzo solidna firma, Polecam

5 / 5 2017-07-30

Wszystko super. Rzetelna firma. Polecam

2017-07-28

bez uwg, dobry sklep,

5 / 5 2017-07-26

Profesjonalna obsługa klienta .

5 / 5 2017-07-25

Super sklep! Takiego szukałem i znalazłe. Najwyższa jakoSć i super cena. Obsługa rewelacyjna. pozdrawiam

2017-07-24

Wszystko ok:)

5 / 5 2017-07-21

polecam szybko sprawnie towar super

5 / 5 2017-07-17

super

5 / 5 2017-07-17

Wszystko wporządku. Szybka wysyłka, przyzwoita cena, towar zgodny z opisem.... Polecam

5 / 5 2017-07-08

Profesjonaliści

5 / 5 2017-07-08

ok

5 / 5 2017-06-30

super, szybko,łatwo i przyjemnie

2017-06-27

Godny polecenia, transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-06-26

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka reakcja na reklamację (uszkodzenie towaru w transporcie), natychmiastowe rozwiązanie sprawy. Polecam

5 / 5 2017-06-23

Polecam ten sklep, profesjonalnie szybko dobra informacja mailowa. Towar zgodny z opisem i dobrej jakości.

5 / 5 2017-06-14

polecam

2017-06-12

Wszystko swietnie

5 / 5 2017-06-01

Polecam !

5 / 5 2017-05-31

Szybko sprawnie, plecam

5 / 5 2017-05-26

100% satysfakcji, polecam

5 / 5 2017-05-25

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-05

Bardzo dobry sklep. Polecam. :)

5 / 5 2017-05-04

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2017-04-25

Skladalaam zamówienie 3 razy, za każdym razem się nie zawiodłam 100 % zadowolenia ☺ . Polecam

5 / 5 2017-04-25

Rzetelny. Zakup bez żadnych problemów, szybki. Towar bez zarzutu.

5 / 5 2017-04-24

ekspresowa wysyłka, sklep godny polecenia, a sam zamówiony towar doszedł do mnie w stanie idealnym. Polecam

5 / 5 2017-04-21

Super, fajna strona bdb ceny.

5 / 5 2017-04-19

Bardzo dobry kontakt ,Expresowa wysyłka ,towar zgodny z opisem w 100% POLECAM !!!

5 / 5 2017-04-17

Obsługa profesjonalna.

2017-04-15

bardzo porządny godny polecenia

5 / 5 2017-04-14

transakcja udana polecam !!!

2017-04-04

Ok.

5 / 5 2017-04-02

Polecam,, szeroki wybór i błyskawiczna realizacja zamówienia. A także bardzo fajna strona i łatwa nawigacja.

Rzetelne opinie o E-multisklep24.pl

E-multisklep24.pl

Siedziba
Tychy

WWW
http://e-multisklep24.pl

Email
[email protected]

Telefon
535-579-414

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie