Kategorie: / Odzież i Obuwie

e-noma.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-noma.pl
5 / 5 2018-12-04

polecam ,szybka wysyłka a buty super . jedynie co mnie zdziwiło to fakt iż wysłyka miała być darmowa a niestety musiałem za nią zapłacić..

5 / 5 2018-09-24

Byłam zaskoczona szybką i łatwą obsługą. Na pewno jeszcze nie raz zamówię buty z tego sklepu :)

5 / 5 2018-08-27

bardzo szybko i sprawnie, mały minus za problemy techniczne na stronie ale poza tym ok

5 / 5 2018-08-14

Szybka realizacja 2 dni i dostałem buty. Jedyna uwaga to, żeby zawracać większą uwagę na czas przybycia kuriera.

5 / 5 2018-08-11

PLUS - Szybka dostawa. MINUS - Trudności z obsługą koszyka (wielokrotne błędy podczas próby zrobienia zakupów bez zarejestrowania, niewychwytywanie zamówionych przedmiotów).

5 / 5 2018-07-06

polecam ten sklep, szybko i solidnie

2018-03-23

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2018-03-15

Kupiłam w tym sklepie już dwa produkty i za każdym razem byłam bardzo zadowolona. Realizacja zamówienia była bardzo szybka. Polecam.

5 / 5 2018-01-18

ok

5 / 5 2018-01-09

Podczas mojego zakupu pojawił się problem wynikający z błędu systemu. Szybko i sprawnie udało się wszystko wyprostować. Polecam sklep.

5 / 5 2017-11-08

Super szybko, polecam.

5 / 5 2017-06-23

Dobry kontakt z obsługa, szybka realizacja zamowienia.

5 / 5 2017-06-05

Wszystko ok. polecam!

5 / 5 2017-04-28

Polecam

5 / 5 2017-04-14

Dobry kontakt, miła obsługa, szybka dostawa

Rzetelne opinie o e-noma.pl

e-noma.pl

Siedziba
Opalenica

WWW
http://www.e-noma.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 61 44 78 412

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie