Kategorie: / Sport / Pozostałe

e-pamir.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-pamir.pl
5 / 5 2019-03-25

wszystko było ok zadziwiająca prędkość nadania przesyłki

5 / 5 2019-03-21

POLECAM!!!

5 / 5 2019-03-12

Zakupy super to juz moje 3 sandały source sa są rewelacyjne chodze na piesze pielgrzymki ok 600 km i tez na codzien cale lato .Polecam pozdrawiam serdecznie Bożena

2019-02-18

Wszystko w porządku!

2019-02-11

Świetny plecak w jeszcze lepszej cenie!

5 / 5 2019-02-08

polecam

2019-01-24

obsluga bez zarzutu.

5 / 5 2019-01-08

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie .Obsługa na wysokim poziomie,szybkia realizacja zamówienia jak również bezproblemowy kontakt przy konieczności sprostowania adresu dostawy.Szczerze polecam.

5 / 5 2019-01-02

Transakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2018-12-13

Super

2018-12-01

godny polecenia

5 / 5 2018-11-27

Wszystko tanio i szybko

5 / 5 2018-11-13

Polecam

5 / 5 2018-11-11

Szybko, sprawnie i słownie !

5 / 5 2018-10-22

Wszystkiego ok

5 / 5 2018-10-17

super!

5 / 5 2018-08-24

Profesjonalna usługa, wszystko sprawnie poszło, polecam wszystkim.

2018-08-17

wszystko okj

2018-07-23

.:-) :-) :-) :-) :-) :-)

5 / 5 2018-07-13

Szybka wysyłka, wszystko ok

5 / 5 2018-07-11

Wszystko super szybko :) Polecam

5 / 5 2018-07-10

Wszystko ok

2018-06-18

Całkowity profesionalizm

5 / 5 2018-06-12

Szybka transakcja. Polecam.

5 / 5 2018-06-09

profesjonalnie

5 / 5 2018-05-30

Polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko super!

2018-05-25

Duży wybór i różnorodność :)

5 / 5 2018-05-21

Polecam

5 / 5 2018-05-20

Rewelacyjna obsługa!!!!Towar idealny, błyskawiczna wysyłka.Polecam w 100%!!!!Dziękuję.

5 / 5 2018-05-17

Polecam ten sklep z premedytacją!

5 / 5 2018-05-06

Szybko i bez problemu. polecam

5 / 5 2018-05-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-04-12

Wszystko ok

2018-04-11

tak tak tak.... wymagane 5 znaków, spamowanie na email z prośbą o opinię. Zakup udany, ale nie wszyscy mają ochotę przy zakupie dostawać newsletter na wykonanie opini

5 / 5 2018-04-02

Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-27

Super profesjonalna obsługa i szybka dostawa. Towar zgodny z opisem i zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2018-03-21

Profesjonalna obsluga. Blyskawiczna realizacja zamowienia.

5 / 5 2018-03-19

super kijki

5 / 5 2018-03-10

Super sklep i ekspresowa wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-02-26

Polecam pod każdym względem.

5 / 5 2018-02-25

Szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-02-03

Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam!

5 / 5 2018-01-15

OK polecam

5 / 5 2017-12-31

Profesjonalna obsługa, polecam znajomym.

5 / 5 2017-12-25

Wszystko OK

5 / 5 2017-12-21

Cena trochę wyższa ale czas realizacji bardzo szybki.

5 / 5 2017-12-10

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-08

Wszystko super! Tak trzymać! Na plus jest informowanie klienta o statusie i ewentualnym wydłużeniu czasu realizacji. Mega!

5 / 5 2017-12-05

Polecam

5 / 5 2017-11-24

Wszystko ok. Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-11-19

jest ok

5 / 5 2017-11-17

Szybka wysyłka, plecak ok

2017-11-14

Obsługa klienta na dobrym poziomie.

5 / 5 2017-11-08

Wszystko w jak najlepszym porządku - polecam

2017-11-08

Bardzo sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-10-30

Godny zaufania. polecam.

2017-10-24

dobry sklep

5 / 5 2017-10-06

Paczka doszła bardzo szybko.

2017-10-06

Sklep godny polecenia :)

5 / 5 2017-09-30

Pełen profesjonalizm! Polecam!

5 / 5 2017-09-19

Polecam

5 / 5 2017-09-16

Super towar i super ekspresowa dostawa. Polecam sklep.

2017-09-13

Przesyłka zapakowana jak należy, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-08-20

super sklep

5 / 5 2017-08-10

Szybko i profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2017-07-31

Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, bardzo starannie i bezpiecznie zapakowany, pełna satysfakcja ! Szczerze polecam EPAMIR Sklep Górski.

5 / 5 2017-07-18

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-13

Polecam

5 / 5 2017-07-01

Dobre ceny ,szybka obsluga i wysylka.Polecam

5 / 5 2017-06-10

Polecam, szybka obsługa, korzystna cena

5 / 5 2017-06-06

Polecam sklep

2017-05-21

to juz mój kolejny zakup w tym sklepie. to juz samo w sobie potwierdza moje zadowolenie z obsługi.

5 / 5 2017-05-16

Szybko i zgodne z opisem.

5 / 5 2017-05-08

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-28

To już drugi plecak tej firmy który kupiłem w tym sklepie. Mały komin, reszta wydaje mi sie OK.

2017-04-21

Sprawnie i uczciwie.

5 / 5 2017-04-17

Było super

2017-04-15

Okokokok

Rzetelne opinie o e-pamir.pl

e-pamir.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://e-pamir.pl

Email
[email protected]

Telefon
888 116 981

Komórka
791197055

Infolinia
-

Logowanie