Kategorie: / Pozostałe

e-pazur.com Opinie Klientów

średnia ocen: 3.56
opinie o e-pazur.com
5 / 5 2019-01-24

Sklep ok. Dobre ceny, fajne pakiety. No i ekspresowa dostawa. Polecam!

2018-12-24

Masakra! Pomieszane paczki, doszło kompletnie cos innego niz zamawiałam, a obsługa nie moze sie połapać co komu wysłała i obdzwania klientów z prośbą o sprawdzanie zawartości paczek. Zamiast karmy mam tylko stracony czas na infolinii, zepsute nerwy i psa bez jedzenia dzien przed wyjazdem na urlop! Nigdy wiecej!

5 / 5 2018-12-05

Sklep rewelacja. Duży wybór, dobre ceny i ekspresowa dostawa. Mój pies również zadowolony :-)

5 / 5 2018-06-21

Polecam ten sklep. Zamawiałem pokarm dla psa już kilka razy, zawsze dostawa jest szybka, psiak dostał nawet gratis :)Towar jest zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony.

2 / 5 2018-05-25

0/5 Wystawiono dzisiaj Beznadziejny sklep, a w zasadzie to prostacka obsluga. Poza tym slaby kontakt i zupelna IGNORANCJA, Na mojego maila o doslanie faktury spotalem sie z beczelnoscia typu SPADAJ GOSCIU, a jak sie nie podoba to idz do innego sklepu. SZOK!!!! Ale po opiniach nawet tych nielicznych widac ze moje spostrzezenia sa jak najbardziej uzasadnione. Towar jak towar normalny, ale sklepu NIE POLECAM NIKOMU, w ogole im nie zalezy na klientach przy byle powodzie tryskaja nienawiscia, jakies PROSTACTWO. Dlatego uwazam ze nalezy im sie SOLIDNA RYNKOWA NAUCZKA, bo rynek nie toleruje chamstwa dlatego licze na solidarnosc innych.

5 / 5 2018-05-05

Super ceny, szybka przesyłka, co tu dużo pisać - zapewne jeszcze tu wrócę.

5 / 5 2018-03-23

Polecam ten sklep. Bardzo szybko zrealizowano moje zamówienie. Towar bez zastrzeżeń. Na bieżąco, mailowo byłam informowana o statusie mojej przesyłki.

1 / 5 2017-11-23

Uwaga na Oszustów!!! Wystawiają towar, którego nie posiadają i dopiero po moich interwencjach, dostaje odpowiedz po wielu dniach, że zamówienie anulowano. Pieniądze przelałam. Na dodatek towar na stronie nadal widnieje jako dostępny. Ciekawe ile osób w tym czasie zamówiło, a sklep obraca pieniędzmi klientów. Składam zawiadomienie na policję !!!

2 / 5 2017-07-31

Masakra, nie polecam. zapłaciłem z góry za karmę 8-go, prośba aby doręczenie było 10-tego, od dziesiątego codziennie dostaję informacje w doręczeniu a jest 16-ty a karmy nie ma! Sprzedawca umywa ręce odnośnie braku dostarczenia przez firmę kurierską - TWIERDZI ŻE ONI WYSŁALI I MAM SIĘ BOKSOWAĆ Z FIRMĄ KURIERSKĄ!!!!! TO SKANDAL!!! NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM.....!!!!

2 / 5 2017-04-30

Nie polecam! Otrzymałam jeden produkt za mało. Zamieniają produkty na inne nie informując o tym klienta. Dostajesz inne produkty bo zamówionych nie mają na magazynie.

Rzetelne opinie o e-pazur.com

e-pazur.com

Siedziba
Korycin

WWW
http://www.e-pazur.com

Email
[email protected]

Telefon
796798921

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie