Kategorie: / Ogród / Zegarki i biżuteria

E-pilarz.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o E-pilarz.com
5 / 5 2019-03-20

Szybkko, profesjonalnie, polecam

5 / 5 2019-03-18

Polecam, skorzystam jeszcze ..

5 / 5 2019-03-11

Wszystko wporzadku 100% zadowolenia

5 / 5 2019-03-10

Ok transakcja

5 / 5 2019-02-21

Polecam wszystko ok

5 / 5 2019-02-14

Dzięki za gratisy drugie zamówienie i kolejne prezenty pozdrawiam zespół e-pilarz

5 / 5 2019-02-13

szczerze polecam ten nowy sklep ! Dobry kontakt @ jak i telefoniczny szybka reakcja na zamówiony produkt i fachowe doradztwo przy wyborze produktu! dziękuję :)

5 / 5 2019-02-11

O lubię Was wiecie jak zadbać o klienta

5 / 5 2019-01-07

Szybko sprawnie konkretnie polecam !!! Oby tak dalej

5 / 5 2018-12-30

Polecam

5 / 5 2018-12-02

Dziękuje szybko sprawnie bezproblemowo

5 / 5 2018-11-30

Jestem pełna podziwu super ekipa pozdrawiam Pana Daniela

5 / 5 2018-11-26

Towar dostarczony błyskawicznie przed świętami, solidnie zapakowany. Polecam!!!

5 / 5 2018-11-13

Sprawnie. Dzięki !

5 / 5 2018-10-31

Wczoraj kupiłem a dzis z rana już kurier z paczką jestem pod mega wrażeniem szybkości realizacji zamówienia

5 / 5 2018-10-27

Super kontakt ze sprzedającym mało tego bo co chodzi o dylemat wyboru produktu doświadczony zespół e-pilarz pomógł mi dokonać trafnego wyboru jeszcze raz bardzo dziękuje pozdrawiam

5 / 5 2018-10-16

Profesjonalna obsługa. Błyskawiczna wysyłka. Myjka świetna. Polecam !!!

5 / 5 2018-09-12

W końcu sklep z porządnymi produktami tego typu

5 / 5 2018-09-02

Lubię robić zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-08-19

Pierwsza ocena ale jak najbardziej pozytywna i miłe zaskoczenie przy rozpakowaniu bo dostałem fajne gadżety markowe jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam

5 / 5 2018-08-19

Jestem zadowolony z zakupów z epilarz.com i polecam wszystkim

5 / 5 2018-08-17

Elegancko

5 / 5 2018-07-28

Polecam zdecydowanie ten sklep, miła obsługa i szybka realizacja zamówienia :)

5 / 5 2018-07-23

Przesyłka dotarła b. Szybko, dobrze zapakowana. Polecam

4 / 5 2018-06-28

Śmiało można polecić przesyłka została wyspana po 2 dniach ale w zamian dostałem mały prezent. Polecam pozdrawiam

5 / 5 2018-06-26

Wszystko ok polecam ten sklep

5 / 5 2018-06-11

Super! dzięki, szczerze polecam ten sklep !!!

5 / 5 2018-06-03

Profesjonalna obsługa, polecam.

4 / 5 2018-05-26

olbrzymia paczka jak na ilość produktów które zamówiłem sklep jest ok tylko oczekiwanie na przesyłkę długo trwa ,asortyment stihl też jest super trzeba go powiększyć jeszcze o kilka akcesoriów towar orginalny ni Chińska kupa Polecam

5 / 5 2018-05-24

Polecam

5 / 5 2018-05-23

Polecam super obsługa i szybka dostawa

5 / 5 2018-04-28

poleceam ! Żeby wszyscy tak podchodzili do tematu było by super

5 / 5 2018-04-25

Wrócę napewno dziękuje za udaną transakcje pozdrawiam

5 / 5 2018-04-09

Komunikatywność, sprawność i zgodność z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-04-03

Oby tak dalej to już drugie zamówienie w tym sklepie i będę napewno częściej bo naprawdę jest wszystko na wysokim poziomie dzięki za gratis pozdrawiam zespół e-pilarz.com

5 / 5 2018-03-29

Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, bardzo dokładnie zapakowany. POLECAM !!!

5 / 5 2018-02-19

Ok wrócę napewno

5 / 5 2018-02-18

Polecam ten sklep solidne podejście do zamówienia

5 / 5 2018-02-17

Wszystko dobrze dziękuje

5 / 5 2018-02-15

Piękny i solidny produkt

5 / 5 2018-02-14

Szybka dostawa sprzęt taki jak w opisie polecam 100%:)

5 / 5 2018-01-15

Super obsługa i czas realizacji. Polecam

5 / 5 2018-01-09

Wszystko dobrze dziękuje za gratisy dołączone do zamówienia

5 / 5 2017-12-26

Super super super i jeszcze raz super

5 / 5 2017-12-23

Profeska na największym poziomie, dzięki !

5 / 5 2017-12-11

Elegancja Francja

5 / 5 2017-12-09

Super sklep. Dobre ceny. Realizacja zamówienia ekspresowa!

5 / 5 2017-12-02

Polecam wszystkim

4 / 5 2017-11-23

nie najlepsza oferta ale moze byc

5 / 5 2017-11-15

Super

5 / 5 2017-11-10

Genialna firma od tej pory zaopatruje się tylko u Nich POLECAM!!!!

5 / 5 2017-10-26

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-25

Polecam ten sklep

5 / 5 2017-10-16

Bez uwag, profesjonalnie i szybko. Tak powinien działać każdy przedsiębiorca sprzedawca.

4 / 5 2017-10-03

Wszystko OK. POLECAM W 100%.

5 / 5 2017-10-01

Bardzo dobra firma

5 / 5 2017-09-30

Genialny sklep i super obsługa

5 / 5 2017-09-29

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-09-22

Polecam !!!

5 / 5 2017-09-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-11

Polecam ten sklep

5 / 5 2017-08-11

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-07-19

Szybko sprawnie profesjonalnie

5 / 5 2017-07-16

Polecam.

5 / 5 2017-07-07

Jest dobry to sklep kupować się nie bać

5 / 5 2017-07-04

Dobra oferta dzięki za szybką dostawę

5 / 5 2017-06-25

Polecam wszystko ok

5 / 5 2017-06-09

Zacnie polecam

5 / 5 2017-05-25

Super zakupy, sprawnie konkretnie polecam

5 / 5 2017-05-07

Polecam

5 / 5 2017-04-25

Może być ja daje 5 teczkę

5 / 5 2017-04-23

Nic dodać nic ująć piękna transakcja

5 / 5 2017-04-22

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność :)

5 / 5 2017-04-20

Super, polecam serdecznie :D

5 / 5 2017-04-16

Szybka dostawa, wszystko ok.

5 / 5 2017-04-11

Sztos !!!!

5 / 5 2017-04-02

Jesteście super będę częściej polecam !!!

Rzetelne opinie o E-pilarz.com

E-pilarz.com

Siedziba
Obsza

WWW
http://www.e-pilarz.com/

Email
[email protected]

Telefon
84 689 10 21

Komórka
603 114 962

Infolinia
-

Logowanie