Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / Telefony

e-planet.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o e-planet.pl
5 / 5 2019-03-07

OK

2019-03-06

wszystko bardzo dobrze

2019-03-01

bardzo dobra

5 / 5 2019-02-25

Mimo tego, że zbiornik na wodę w sklepie został uszkodzony - pęknięcie, sklep zachował się bardzo profesionalnie, zamieniając go na nowy. Nasza interakcja z obsługą była bardzo miła, więc zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2019-02-25

Pomimo uszkodzenia zakupionego sprzętu, sklep postąpił bardzo odpowiednio, zamieniając pęknięty zbiornik na nowy. Obsługa sklepu była bardzo miła, utrzymując doskonały kontakt. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-02-21

Bardzo dobry kontakt ze sklepem; szybka realizacja i wysyłka. Towar dobrze zabezpieczony. Rzetelny sklep. POLECAM!

2019-02-04

Rewelacyjny sklep. Bardzo dobra obsługa. Ekspresowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-18

Super, zakupy w e-planet to czysta przyjemność

2019-01-17

Błyskawiczna wysyłka. Jeden z najlepszych sklepów w internecie.

5 / 5 2019-01-08

Super sklep , polecam .Dobry kontakt, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-12-14

ok

2018-11-25

zamówiony towar otrzymałem w przeciągu jednego dnia - błyskawicznie

5 / 5 2018-11-22

POLECAM

2018-11-19

Dobra

5 / 5 2018-11-01

Szybko, sprawnie, bez zbędnych formalności. Tak powinny działać sklepy internetowe. Polecam wszystkim

2018-10-30

sklep oceniam pozytywnie bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-10-19

Jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości zrealizowanego zamówienia.

2018-10-07

Spoko luz i ponton, wszystko jak należy gotowe do odbioru, faktura wystawiona od ręki. Żadnych uwag.

5 / 5 2018-10-06

Rewelacyjny sklep, czas dostawy 1 dzień od zamówienia. Bardzo szybka reakcja ze strony sklepu i uprzejma obsługa.

2018-09-30

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-09-18

Jestem bardzo zadowolona z mojego doświadczenia zakupowego. Sklep utrzymuje świetny kontakt z klientami, a produkt, który zamówiłam, był doskonale zapakowany. Czas realizacji również spełnił moje oczekiwania. Obsługa była bardzo sympatyczna i uprzejma. Zdecydowanie polecam tę firmę, ponieważ jest godna zaufania i rzetelna.

5 / 5 2018-09-18

Jestem bardzo zadowolona z mojego zamówienia. Miałam świetny kontakt ze sklepem, a produkt został nienagannie zapakowany. Czas realizacji był również w porządku. Obsługa była bardzo sympatyczna i serdeczna. Szczerze polecam to miejsce. To naprawdę porządna firma!

5 / 5 2018-09-18

super ekspresowa realizacja zamówienia i dostawy, naprawdę polecam!

2018-09-18

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-09-08

Opinia o sklepie pozytywna. Wszystko szybko i na czas.

2018-09-07

Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry ale zakup nie został zrealizowany z powodu długiego czasu oczekiwania na zamówiony towar.

2018-08-26

Bardzo dobry. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-08-21

szybko produkt zgodny z opisem jak najbardziej polecam poniewaz ja NA PEWNO skorzystam!!!

5 / 5 2018-08-19

sympatyczna obsługa, szybka pomoc i wysyłka ekspresowa!

5 / 5 2018-08-17

Świetny sklep, polecam.

5 / 5 2018-08-04

Kupiłem ekspres do kawy w bardzo dobrej cenie, szybka i konkretna obsługa klienta...Polecam

5 / 5 2018-07-13

Polecam!

5 / 5 2018-07-06

Bardzo dobra, szybko i sprawnie otrzymałam produkt.

0 / 5 2018-07-03

Kontakt z tym sklepem był naprawdę rewelacyjny! Otrzymałem fachowe doradztwo, które było czymś więcej niż tylko zrealizowaniem mojego zamówienia. Sami zaproponowali mi niezbędne akcesoria, nie mając na celu jedynie zwiększenia wartości mojego zamówienia :) Śmiało mogę go polecić, mając czyste sumienie.

5 / 5 2018-06-19

sklep jest ok, polecam

5 / 5 2018-06-15

Otrzymałem dokładną i szybką informację o planowanym opóźnieniu. Miałem wolny czas, więc postanowiłem poczekać, wiedząc, że nie zdobyłbym tego towaru szybciej gdziekolwiek indziej. Jakość obsługi była również satysfakcjonująca, więc jestem zadowolony.

5 / 5 2018-06-15

Otrzymałem dokładną wiadomość o planowanym spóźnieniu, która została przekazana szybko i wiarygodnie. Ogólnie miałem wystarczająco dużo czasu, więc zdecydowałem się poczekać, ponieważ w żadnym innym miejscu nie mogłem otrzymać towaru szybciej. Ogólnie jestem zadowolony z jakości obsługi, która była na wysokim poziomie.

2018-06-10

Bardzo miła i uczciwa obsługa pomimo problemów z dostawą.

5 / 5 2018-06-09

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-05-29

Wszystko ok. Polecam wszystkim.

2018-05-26

Zgodnie z ocenami - sklep warty polecenia.

2018-05-02

Wszystko w porządku. Miła obsługa w miejscu odbioru.

5 / 5 2018-04-20

ok

2018-04-14

Solidnie ,zgodnie z wszelkimi opisami

5 / 5 2018-04-07

Polecam

5 / 5 2018-03-26

Polecam, żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-26

Szybko, sprawnie z dbałością o klienta

2018-03-20

Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-20

Zakup bez problemów, dobra cena, sprawnie, szybko. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-01-27

ok

2018-01-22

realizacja bez żadnych problemów

5 / 5 2018-01-07

Bardzo dobra współpraca ,szybka wysyłka, i dobre rozwiązanie z paczkomatami. Wszystko OK.

5 / 5 2017-12-28

Sklep na najwyższym poziomie!!!!! Z czystym sumieniem POLECAM!!

5 / 5 2017-12-26

Sklep godny polecenia,wiarygodny,szybko realizujący zamówienia,b.dobry kontakt z sklepem.

5 / 5 2017-12-24

Szybko i sprawnie polecam

2017-12-18

Błyskawiczna wysyłka towaru, a do zakupów przekonała mnie najniższa cena.

5 / 5 2017-12-10

Zamawiałam w tym sklepie po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi klienta. Realizacja zamówienia bardzo szybka

2017-12-09

Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-12-08

zakup produktu przebiegł bardzo sprawnie, profesjonalna obsługa i doradztwo, polecam.

5 / 5 2017-12-07

Całość super. Dziękuję. Polecam!!!

5 / 5 2017-11-30

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-27

Super polecam sklep wszystko zgodnie z zamówieniem bardzo szybka wysyłka i wzorowy kontakt z kupującym.

5 / 5 2017-11-10

Polecam sklep,ponieważ pracują tam kompetentne i pomocne osoby. Kontakt telefoniczny bardzo dobry, zamówiony towar przesłany błyskawicznie.

2017-11-03

godny polecenia

5 / 5 2017-10-26

Szczerze polecam. Choć to jest tylko moje osobiste zdanie, nie jest to jedyny sklep online, w którym zrobiłem zakupy. Naprawdę jestem zadowolony. W porównaniu z negatywnymi doświadczeniami z konkurencją, E-planet to pozytywne zaskoczenie. Łatwo wybieram produkty, płacę i czekam na kuriera. Czego więcej chcieć? Nie muszę dzwonić lub potwierdzać. Dla mnie zakupy online powinny właśnie tak wyglądać. Jeśli chcę porozmawiać ze sprzedawcą, pójdę do tradycyjnego sklepu. Duży plus i jeszcze raz gorąco polecam.

2017-10-13

wszystko w najlepszym porządku.

2017-10-11

Sklep git!

2017-10-10

pozytywnie

5 / 5 2017-10-09

Swietny kontakt, troska o kienta, szybka realizacja. Szczerze polecam!!

5 / 5 2017-09-21

Szybko i bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie towar zgodny z opisem i w rewelacyjnej cenie.

5 / 5 2017-09-06

Kupilem sluchawki Sennheiser PXC 450, cena bardzo konkurencyjna w stosunku do innych sklepow a takze blyskawiczna dostawa.Polecam ten sklep na zakupy.

5 / 5 2017-08-19

Miło, szybko, fachowo lepiej być nie może

2 / 5 2017-08-16

Nie mogę polecić tego produktu. W rzeczywistości, odradzam go. Kiedyś go zakupiłem, ale okazało się, że mimo że był dostępny, tak naprawdę nie był. To oznacza, że straciłem tylko czas i nerwy bez powodu.

2017-08-05

Pełen prfesjonalizm nic dodac nic ująć

2017-08-03

Ocena pozytywna.

2017-07-31

Zamówienie otrzymałem. Ładnie i pożądnie zapakowane. Jeden problem z błędnie wypełnionymi danymi na rachunku zostął sprawnie rozwiązany.

5 / 5 2017-07-26

Transakcja szybka i sprawna.

5 / 5 2017-07-25

Produkt, który zamówiłem, był niedostępny w sklepie. Po kilku godzinach otrzymałem kontakt w celu potwierdzenia zamówienia, w przypadku gdyby termin dostawy trwał dłużej niż 7 dni. Zdecydowałem się zrezygnować z zakupu, ale jestem bardzo zadowolony z obsługi.

5 / 5 2017-07-25

Sklep, w którym złożyłem zamówienie, nie miał produktu, który chciałem kupić. Po pewnym czasie skontaktowali się ze mną, prosząc o potwierdzenie zamówienia, jeśli termin dostawy byłby dłuższy niż 7 dni. Postanowiłem zrezygnować z zakupu, ale byłam bardzo zadowolona z obsługi.

0 / 5 2017-07-21

W skrócie, sklep nie dotrzymał umowy, ponieważ nie mieli zamówionego aparatu na stanie i nie byli w stanie go sprowadzić. Po trzech tygodniach zaproponowano anulowanie umowy. Ogólnie kontakt z sklepem był dobry, ale nie powinni wystawiać czegoś na sprzedaż, czego nie posiadają na stanie.

5 / 5 2017-07-20

Super szybka dostawa. Pełna informacja. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-03

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2017-07-02

Obsługa była szybka i miła, nie miałam trudności z kontaktem telefonicznym. Dodatkowo, nie było żadnego problemu z uzyskaniem dodatkowych informacji na temat produktu. Jestem bardzo zadowolona z usług i zdecydowanie polecam. Na pewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2017-07-02

Usługa była szybka i obsługa była miła. Nie miałam problemów z dodzwonieniem się do obsługi klienta. Również nie miałam trudności z uzyskaniem dodatkowych informacji na temat produktu. Jestem bardzo zadowolona z mojego doświadczenia i gorąco polecam tę usługę. Na pewno jeszcze skorzystam w przyszłości.

2017-07-01

Wszystko jak najbardziej ok!

5 / 5 2017-06-15

Bardzo fajny sklep. polecam!

5 / 5 2017-06-14

Profesjonalizm i rzetelność.

2017-06-08

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-06-05

Szybka wysyłka, dobry kontakt mailowy. Polecam

5 / 5 2017-05-31

POLECAM SZYBKO FACHOWO I SPRAWNIE

0 / 5 2017-05-23

Dostarczenie towaru było bezproblemowe. Niestety, słuchawki wyprodukowane przez znaną firmę miały nieprzyjemny dźwięk wydobywający się z niskich tonów. Mimo to, reklamacja została pozytywnie rozpatrzona w ciągu 14 dni. Kontakt z e-planet był nieco niejasny i pobieżny, a sama reklamacja trwała aż 22 dni. Zaleca się więc kupowanie sprzętu samodzielnie, aby w razie potrzeby móc go zwrócić bez konieczności podawania przyczyny - niestety, takie możliwości nie ma dla firm. Miałem nadzieję, że otrzymam wymianę słuchawek od ręki, ale tak się nie stało.

5 / 5 2017-05-14

Polecam

5 / 5 2017-05-14

Doskonały kontakt, szybka realizacja zamówienia, towar bez zarzutu. Dziękuję i pozdrawiam.

2017-04-05

godny polecenia

5 / 5 2017-03-30

Polecam, firma godna zaufania!

Rzetelne opinie o e-planet.pl

e-planet.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.e-planet.pl

Email
[email protected]

Telefon
226482129

Komórka
608632984

Infolinia
-

Logowanie