Kategorie: / Dom

e-posciele.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-posciele.com.pl
5 / 5 2019-01-08

super

5 / 5 2018-11-13

Uczciwy i rzetelny sprzedawca, polecam sklep

5 / 5 2018-10-30

Szybko i profesjonalnie. Gorąco polecam !!!

2018-08-25

W dniu 2014-04-06 zakupiłem na prezent pościel i prześcieradło. Okazało się, że prześcieradło składa się z dwóch zszytych kawałków. Na maila z zapytaniem dlaczego tak jest otrzymałem następującą odpowiedz: Dzień dobry, I gatunek dotyczy raczej jakości materiału, natomiast większość prześcieradeł w rozmiarze pow. 160cm jest doszywana, ponieważ standardowa szerokość tkanin to właśnie 160cm. Pozdrawiam Robert Gajek Uważam, że I gatunek powinien dotyczyć nie tylko materiału ale i całego produktu, ponadto w opisie na stronie internetowej nie ma informacji, że składa się ono z 2 części.

2018-08-11

Bardzo udane zakupy! Sklep godny polecenia - bardzo dobra pościel, ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-08-04

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Towar zgodny z opisem , pięknie zapakowany , dobra jakość produktów.Z ogromną przyjemnością polecam ten sklep.

2018-06-20

Sklep jest taki, jak strona internetowa, czyli dobry. Towar od dobrego po lususowy. Dobrze by było, gdyby była możliwość zamówienia i kupienia towarów w swoich wymiarach i tylko rzeczy wybranych, a nie kupowania całych kompletów.

2018-04-15

Zakup i wysyła bez problemów - ale jeden z kompletów pościeli zupełnie nie odpowiadał temu, co było na zdjęciu- dotyczy pościeli satynowej esy- floresy wrzosowe/- zamiast wrzosu jest brzydki odcień fioletu, natomiast w miejsce jak na zdjęciu fioletowych esów floresów - czarne. Pościel wygląda jak brzydka podróbka. Nawet nie przeproszono mnie za tę niezgodność.

5 / 5 2018-02-25

pozytywna

5 / 5 2017-11-13

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia ekspresowo przesyłka do mnie dotarła. Bez żadnych problemów. Polecam

5 / 5 2017-06-11

zakupiona pościel spełnia moje oczekiwania pod względem jakości,jestem zadowolona z zakupu i polecam innym

5 / 5 2017-05-18

Fachowa obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2017-05-02

Towar pięknie opakowany, zgodny z oczekiwaniami, szybka dostawa. Jestem pod wrażeniem . Pozdrawiam

5 / 5 2017-04-27

Polecam sklep! Zakupiłam komplet pościeli i 2 prześcieradła. Wszystko zgodne z opisem i fotografiami, dobrej jakości i bardzo ładne. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko.

5 / 5 2017-03-30

profesjonalnie ,szybka dostawa

Rzetelne opinie o e-posciele.com.pl

e-posciele.com.pl

Siedziba
Pruszków

WWW
http://www.e-posciele.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
663 487 789

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie