Kategorie: / Komputery

e-promar.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-promar.pl
2019-03-25

Dobry kontakt, mozliwy odbior osobisty i platnosc kartą.

2019-03-20

Godny polecenia.

5 / 5 2019-03-12

Polecam sklep - bdb ceny

2019-03-09

tylko polecać innym klientom

2019-03-07

Rzetelna firma, sprawna obsługa, doskonała komunikatywność i chęć pomocy. Zdecydowanie polecam ten sklep.

2019-03-02

Pomimo "natychmiastowej wysyłki" towar został wysłany w czwartek mimo, że zamawiany był w sobotę. Po za tym bez zastrzeżeń.

5 / 5 2019-02-25

Polecam

5 / 5 2019-02-13

Bardzo szybka realizacja zamowienia, paczka dobrze zapakowana .Polecam

5 / 5 2019-02-10

Blyskawiczna wysylka w dniu zamowienia, bardzo dobry kontakt ze sklepem, potwierdzenie o nadaniu przesylki i tracking no. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2019-02-09

Mega pozytyw! polecam

5 / 5 2019-02-05

Sklep jak najbardziej polecam. Szybka wysylka, towar bez najmniejszych zastrzezen, dobry kontakt mailowy.

5 / 5 2019-02-02

Wszystko OK! .Polecam .

5 / 5 2019-01-31

Gorąco polecam!

5 / 5 2019-01-18

Bardzo dobry kontakt ,jakosc produktow rowniez bardzo dobra.mila obsluga a co najwazniejsze bardzo szybka wysylka.

5 / 5 2019-01-16

Ok

2019-01-15

Transakcja z zastrzeżeniami.

5 / 5 2018-12-31

Szybka i fachowa obsługa. Polecam

2018-12-18

W porządku.

5 / 5 2018-12-14

Bardzo dobry sklep, polecam.

5 / 5 2018-12-13

Szybko i sprawnie.

2018-12-12

dobra

5 / 5 2018-12-11

dziękuje, towar przyszedł bardzo szybko i zgodny z zamówieniem. polecam

5 / 5 2018-11-29

Wszystko OK, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-28

Pozytywna

5 / 5 2018-11-28

Wszystko ok.

5 / 5 2018-11-21

Rewelacja. Polecam ;)

5 / 5 2018-11-19

Bardzo solidny sklep a kierownik bomba miły uprzejmy dziś zamawiasz a jutro już przesyłka jest dostarczona aż miło robić zakupy polecam nikt nie będzie zawiedziony.

5 / 5 2018-11-12

Polecam sklep - przesyłka w dzień po zamówieniu, dostawa kurierem następnego dnia roboczego. Sprzęt zgodny z opisem, oryginalnie zapieczętowany i sprawny w 100%.

5 / 5 2018-11-05

Polecam

2018-11-04

Kontakt bardzo dobry, wysyłka w tempie ekspresowym, Wszystko na 100%

5 / 5 2018-11-03

Szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2018-10-29

ok

2018-10-25

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-10-24

Profesjonalizm i fachowość

5 / 5 2018-10-22

Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Jak na wakacjach nad morzem spalił mi się zasilacz do laptopa, to pracownicy dołożyli wszelkich starań aby zasilacz dotarł do mnie kolejnego dnia od zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-10-20

bardzo pozytywna ocena- szybka obsługa, tylko poczta polska przed świętami trochę opieszała!!!

5 / 5 2018-10-18

Polecam

2018-10-14

Ok.

5 / 5 2018-10-11

Godny polecenia sklep, jestem bardzo zadowolona za błyskawiczny kontakt mailowy, i jeszcze szybszą wysyłkę w 100% polecam

5 / 5 2018-10-10

Polecam ten sklep. Towar ok. Obsługa ok.

2018-10-03

Sprawna obsługa i konstruktywne doradztwo przy zakupie, bez narzucania konkretnego modelu.

5 / 5 2018-10-02

szybka realizacja i towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-09-29

Bardzo dobry kontakt telefoniczy, kompetentny personel Polecam

5 / 5 2018-09-21

Rewelacja. Szybko i konkretnie. Drugiego dnia od zaplaty otrzymałem przesyłkę.

2018-09-18

bardzo bry

5 / 5 2018-09-18

Polecam, szybko i bez żadnych problemow

5 / 5 2018-09-17

Szybko, zamówiony art.ok. Polecam.

5 / 5 2018-09-14

Polecam

5 / 5 2018-09-08

Polecam!

2018-09-08

Wszystko dobrze

2018-09-01

wszystko w jak najlepszym porządu

5 / 5 2018-08-26

POLECAM

2018-08-23

Błyskawiczna wysyłka, dobra komunikacja ze sklepem (w moim przypadku wystarczyły automatycznie generowane przez sklep wiadomości), storna internetowa bez zastrzeżeń. Zasilacz miał końcówkę trochę inną niż oryginalna, ale ostatecznie pasuje (zresztą to wina firmy Asus a nie sklepu).

5 / 5 2018-08-20

Ok

2018-08-18

Błyskawiczna reakcja

5 / 5 2018-08-17

Sklep bardzo dobry znalazłam szybko potrzebny produkt

2018-07-27

Bardzo pozytywna.

5 / 5 2018-07-25

Profesjonalny

5 / 5 2018-07-13

Super. Wszystko gra.

5 / 5 2018-07-09

OK

5 / 5 2018-07-09

wszystko OK

5 / 5 2018-07-07

Polecam

2018-06-29

Kontakt z kilentem bez uwag. Popełnilem błąd przy wypełnianiu zamówienia. Nastepnego dnia juz do mnie dzwoniono.

5 / 5 2018-06-22

ok

5 / 5 2018-06-12

Błyskawiczna wysyłka, polecam!

5 / 5 2018-06-09

Sklep warty polecenia. Transakcja dokonana szybko.

5 / 5 2018-06-02

ok

5 / 5 2018-06-02

Polecam

2018-05-27

Duzy I prosty wybor,

5 / 5 2018-05-25

Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko.

5 / 5 2018-05-21

Szybka obsługa klienta i szeroki asortyment

5 / 5 2018-05-18

Szybka, bezproblemowa obsługa. Zamówiony towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-03

OK

2018-04-30

Niby sklep-krzak, a jednak obsługa na poziomie :)

2018-04-30

Porządny sklep!!!!

5 / 5 2018-04-29

tanio szypko i solidnie-polecam

2018-04-27

w 100 % pozytywna

5 / 5 2018-04-11

Fajny i dobry sklep oraz szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym :)

5 / 5 2018-04-07

Wszystko było ok.

5 / 5 2018-03-17

Sprawna i szybka wysyłka, czytelna strona internetowa. Polecam sklep.

5 / 5 2018-03-09

Sprawnie, rzetelnie, szybko

5 / 5 2018-03-07

OK

5 / 5 2018-03-05

sklep ok, godny poleciea

5 / 5 2018-03-01

wszystko OK.

2018-02-21

dobra

2018-02-10

Zgodniez opisem i na czas

5 / 5 2018-02-08

Bardzo rzetelny dostawca. Zamówiłem zły zasilacz, ale sprzedawca wymienił mi na dobry bez dodatkowych kosztów . Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-02-04

Szczerze polecam, bardzo szybka wysyłka i produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-01-29

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia, polecam!

2018-01-23

Błyskawiczna realizacja, informowanie na bieżąco o postępach transakcji. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-01-20

Szybka i sprawna obsługa, towar dostarczony zgodnie ze specyfikacją

2018-01-19

ok!!!

2018-01-19

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-01-17

świetny kontakt, szybka i profesjonalna obsługa!!!

5 / 5 2018-01-07

Super szybka transakcja. Zakupiony towar zgodny i sprawny w 100% Z całą przyjemnością polecam !!!

5 / 5 2018-01-05

Bardzo szybko wysyłka, towar ok

5 / 5 2017-12-31

dobra informacja szybka realizacja

5 / 5 2017-12-29

W porządku, szybka wysyłka, produkt bez wad

5 / 5 2017-12-27

Polecam

5 / 5 2017-12-13

Produkt zgodny z opisem, sprawny, dostarczony zgodnie z przewidywanym terminem. Na bieżąco aktualizowane informacje o stanie przesyłki, zarówno podczas jej przygotowywania, jak i w transporcie. Jestem zadowolony z oferty sklepu, przebiegu transakcji oraz jakości obsługi do momentu odbioru. Polecam.

5 / 5 2017-12-12

Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. przesyłka przyszła przed czasem.

2017-12-11

zadowolona z zakupu w 100%, przesyłka natychmiastowa

5 / 5 2017-12-10

Gorąco polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-12-06

Bardzo sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie, nie było najmniejszych problemów.

5 / 5 2017-12-04

OK

2017-11-18

Wszystko dobrze

5 / 5 2017-11-13

super

2017-11-12

Witam 30 maja wysłałem już dwie opinie w tej sprawie. Jedną do opineo, drugą do e-promar, ale jeszcze raz.

5 / 5 2017-10-31

Bardzo profesjonalne podejście go klienta, towar zgodny z opisem. Szczerze polecam ten sklep!

5 / 5 2017-10-25

super obsługa

5 / 5 2017-10-22

Super! Polecam!!!

5 / 5 2017-10-18

Sprawna i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-10-18

szybka obsługa

5 / 5 2017-10-15

Poszło sprawnie i be żadnych problemów. Polecam

2017-10-14

Bardzo dziekuję za błyskawiczną realizację zamówienia.

5 / 5 2017-10-08

szybki i profesjonalny sklep, to mój drugi zakup i drugi bardzo udany

5 / 5 2017-09-24

Szybka wysyłka towar zgodny z opisem Polecam

5 / 5 2017-09-24

Wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.

5 / 5 2017-09-20

Zakup ok..

2017-09-06

Sklep godny polecenia. Wszystko bez zastrzeżeń. Obsługa na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-09-02

WSZYSTKO OK

5 / 5 2017-08-27

Wiarygodny, szybko działający

5 / 5 2017-08-19

Wszystko OK*-.,,.-**-.,,.-*Polecam w 100%.*-.,,.-***Współpraca to sama przyjemność *-.,,.-**-.,,.-* POZDRAWIAM.

5 / 5 2017-08-08

polecam,szybkie i sprawne zakupy z aktualizacja statusu zamówienia na bieżąco

5 / 5 2017-08-07

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam;)

2017-08-06

Wszystko błyskawicznie i bez jakichkolwiek problemów,wręcz wzorowo

5 / 5 2017-08-05

The best adwertising is word of mouth from a satisfied customer - Najlepszą reklamą, jest reklama zadowolonego klienta ! Istotnie, jestem zadowolony z wszystkich etapów realizacji mojego zamówienia z małym "ale", bo samo fizyczne dostarczenie winno jednak mieć miejsce w terminie podanym przez przedstawiciela Firmy w trakcie kontaktu telefonicznego, aby nie siedzieć bezcelowo przez dwa dni w domu, w oczekiwaniu na kuriera.

2017-08-04

Bardzo sprawnie

2017-08-02

Firma działa sprawnie, lecz towar kupiony już różnie

2017-07-30

Wszystko w najlepszym porządku

2017-07-14

Bardzo dobra i rzetelna obsługa.

5 / 5 2017-07-11

rzeczowa informacja oraz bardzo szybka realizcja

5 / 5 2017-07-11

super, błyskawiczna wysyłka, zapasowego zasilacza do hp pavilion 065sw nie znalazłem nigdzie indziej!

2017-07-11

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-11

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam

2017-07-10

Bardzo dobra

5 / 5 2017-07-09

Szybko sprawnie i przyjemnie.

5 / 5 2017-07-09

Bardzo szybki czas reakcji, świetny kontakt, polecam.

5 / 5 2017-07-02

Miła, profesjonalna obsługa oraz szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-06-30

Polecam wszystko bardzo o.k.

5 / 5 2017-06-27

Profesjonalne podejście do sprzedaży internetowej oraz poważne traktowanie klienta. Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-06-27

polecam

5 / 5 2017-06-21

Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-06-17

Ok, tylko długo czekałem na wysyłkę. Po wysyłce towar był nastepnego dnia.

5 / 5 2017-06-14

Towar wysłany w ciągu około pół godziny po zamówieniu i paczka w paczkomacie na drugi dzień rano. Polecam!

5 / 5 2017-06-10

Realizacja zamówienia przebiegła szybko, bez najmniejszych problemów

5 / 5 2017-06-10

Pierwszy raz tu robiłem zakupy i jestem zadowolony. Rzeczowo, szybko i profesjonalnie.

2017-06-10

Bezproblemowa transakcja.

5 / 5 2017-06-07

Polecam!

5 / 5 2017-05-30

bardzo szybka obsługa

5 / 5 2017-05-27

wszystko odbylo sie Ok.

2017-05-26

godny polecenia

2017-05-22

Akcesoria do laptopa (zasilacz i akumulator) przyszły dzisiaj, porządnie zapakowane i nieuszkodzone.

5 / 5 2017-05-15

Bardzo szybka realizacja i dobra komunikacja. Polecam.

2017-05-06

Godny polecenia. Współpraca bez najmniejszego zarzutu.

2017-05-04

Transakcja przebiegła bezproblemowo.

5 / 5 2017-04-30

Sklep prowadzony profesjonalnie polecam

5 / 5 2017-04-29

ok

5 / 5 2017-04-28

Szybko i bezproblemowo, polecam.

5 / 5 2017-04-25

Cała transakcja przebiegła tak jak należy, czyli szybko i skutecznie. Produkt zgodny z opisem, obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie, Polecam!

5 / 5 2017-04-20

Jestem bardzo zadowolona ,błyskawiczna dostawa towar zgodny z zamówieniem . Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

2017-04-19

Sklep świetny.

5 / 5 2017-04-13

Jestem bardzo zadowolony z zakupu- forma zapakowania przesyłki - najlepsza, jaka kiedykolwiek do mnie trafiła! Sprzęt działa bez zarzutów, zdecydowanie polecam :)

5 / 5 2017-04-12

Rzetelny, dobra informacja o procesie realizacji zamówienia. Polecam!

2017-04-12

Przejrzysta strona, dobry kontakt

Rzetelne opinie o e-promar.pl

e-promar.pl

Siedziba
Toruń

WWW
http://www.e-promar.pl

Email
[email protected]

Telefon
566617373

Komórka
535723535

Infolinia
-

Logowanie