Kategorie: / Dom / Pozostałe

e-protools.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-protools.pl
5 / 5 2019-03-25

SUPER !!! EXTRA !!!

5 / 5 2019-03-16

Szybko i sprawnie .Polecam

5 / 5 2019-03-11

Dostawa szybka i bez problemów

5 / 5 2019-03-05

Co mogę napisać o sklepie jak nie mam do czego się przyczepić. Polecam go wszystkim kupującym z zamkniętymi oczami.

5 / 5 2019-03-01

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2019-02-24

super sklep

5 / 5 2019-02-23

Szybko i bezproblemowo POLECAM

5 / 5 2019-02-22

wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2019-02-13

Obsługa szybko, treściwie i miło odpowiada na zadane pytania. Po finalizacji transakcji (kupowałem na ich aukcji na Allegro gdzie interesujący mnie przedmiot był wystawiony nieco taniej niż na ich własnej stronie www, poza tym jest mi wygodniej kupować przez Alegora)wysyłka nastąpiła błyskawicznie a towar okazał się być pełnowartościowy (Beko TecLine Kraft klej w aerozolu).

5 / 5 2019-02-07

Świetny sklep z dobrymi cenami. Świetny kontakt z obsługą. Szybka realizacja. Zdecydowanie polecam

2019-02-04

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Miła obsługa i świetna informacja o przebiegu transakcji.

5 / 5 2019-01-24

Super sklep polecam innym kupującym.

5 / 5 2019-01-09

gorąco polecam

2019-01-07

Rewelacja !!!

2019-01-06

Ok !

2018-12-26

Opinia jak najbardziej pozytywna, godna polecenia.

5 / 5 2018-11-28

Polecam!!!

2018-11-20

Niestety sklep sprzedaje sprzęt którego nie posiada na stanie magazynowym co może się wiązać z dłuższym oczekiwaniem na zakup. Poza tym wszystko bardzo pozytywnie oceniam. Podczas zakupów online radzę telefonować do sklepu i pytać o dostępność artykułów, a nie sugerować się dostępnością online.

2018-11-18

Dobry sklep.

5 / 5 2018-09-28

Szybka wysyłka - zamówiony towar dostałem następnego dnia. Do tego zapłaciłem za list polecony, a wysłali kurierem, co przyspieszyło dostawę. Zamówiony towar też w porządku. Polecam zakupy w tym sklepie Jedyne zastrzeżenie mogę mieć do zdjęć sprzedawanych narzędzi - mogły by być ciut większe przy opcji powiększenia - bo czasem trzeba zwrócić uwagę na niektóre szczegóły, które są istotne przy doborze narządzi

5 / 5 2018-09-07

Szybko, sprawnie, pełny profesjonalizm

5 / 5 2018-08-30

Takie transakcje to prawdziwa przyjemność. Szybko, bezproblemowo, na najwyższym poziomie. POLECAM

2018-08-26

Opinia bardzo dobra.

5 / 5 2018-08-06

bardzo szybka wysyłka

2018-07-28

Wystawiam opinię pozytywną, gdyż mój zakup był udany, zamówione produkty były dokładnie takie jak w opisie, paczka świetnie zapakowana oraz na produkty była niska cena. Niemniej jednak kontakt z sklepem był przynajmniej słaby: wysyłka miała być zrealizowana po 24h, a paczka była u mnie po tygodniu. Na mój mail z zapytaniem o wysyłkę nie doczekałem się odpowiedzi.

5 / 5 2018-07-17

Szybko sprawnie i na temat !!!

5 / 5 2018-07-05

Mżna polecić ten sklep z czystym sumieniem. Szybko , sprawnie i bardzo, bardzo profesionalnie i miło.

5 / 5 2018-07-03

Wszystko OK. Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna dostawa. Solidne pakowanie. 100% pozytyw.

5 / 5 2018-06-30

Szybko i Sprawnie

5 / 5 2018-06-29

Polecam

5 / 5 2018-06-27

Szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt z czystym sumieniem mogę polecić zakupy.

5 / 5 2018-06-19

Bardzo dobry kontakt. Przesyłka w 100% zgodna z zamówieniem. Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie no i do tego atrakcyjna cena.

5 / 5 2018-06-18

Szybko, sprawnie i fachowo.

5 / 5 2018-06-14

Dobry kontakt, szybka wysyłka

5 / 5 2018-06-03

Fachowa obsługa i szybka dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-02

ok

5 / 5 2018-05-06

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-04-15

Super profesjonalny sklep, niepowtarzalny asortyment i niskie ceny. polecam!

5 / 5 2018-04-10

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Wysyłka ekspresowa. Polecam sprzedającego Protools_Sp_zoo

5 / 5 2018-03-17

Pozytywna

5 / 5 2018-03-16

Absolutny profesjonalizm !

2018-01-19

sklep warty polecenia

2018-01-17

dobra

5 / 5 2018-01-04

Każda transakcja przebiega szybko i sprawnie , do tego b, dobry kontakt . Polecam

5 / 5 2018-01-02

polecam transakcja szybka i sprawna

5 / 5 2017-12-30

Jak najbardziej polecam , szybko , solidnie towar zgodny z opisem , żadnych problemów

5 / 5 2017-12-11

Szybko, bez problemowo, towar zgodny z zamówieniem, oryginalnie zapakowany, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-12-02

Bardzo udane zakupy, dobry kontakt, fachowa obsługa i błyskawiczna wysyłka. No i oczywiście najlepsza cena! Polecam!

5 / 5 2017-11-23

Szybko i sprawnie szczerze polecam.

2017-11-14

Wzorowa opieka nad klientem. Wymienili mi na swój koszt towar który sam źle zamówilem a do tego zgubiłem paragon.

5 / 5 2017-11-12

KONTAKT ZE SKLEPU DO MNIE PO OKOŁO 80 SEKUNDACH -SZOK .NAPRAWDE POLECAM

5 / 5 2017-11-10

Szczerze polecam.Jestem bardzo zadowolona z dokonanych zakupów jak i podejściem do klienta:)

5 / 5 2017-11-10

Super sklep, polecam wszystkim.

2017-11-03

Rzetelny sklep. Perfekcyjna obsługa, towar zgodny z opisem, najwyższej jakości w bardzo atrakcyjnej cenie.

2017-10-07

Rewelacja

5 / 5 2017-09-08

Świetny, tani i oczywiście profesjonalny!

5 / 5 2017-09-01

Szybko,sprawnie i bezproblemowo.Polecam++++++

2017-08-19

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-08-07

Solidny sklep z profesionalnymi narzedziami.Polecam każdemu komu zależy na najwyższej jakości.

5 / 5 2017-07-30

Transakcja przebiegła wzorowo. Natychmiastowa dostawa. Szczerze polecam!

5 / 5 2017-07-22

super sklep

5 / 5 2017-07-22

Super szybko i fachowo

5 / 5 2017-07-16

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2017-07-13

Polecam !!!

5 / 5 2017-07-07

Pełny profesjonalizm, rzetelna obsługa i szybka realizacja zamowienia. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-07

wszystko ok

2017-06-30

znakomita obsługa klienta

2017-06-11

Dobry kontakt, fachowa obsługa.

5 / 5 2017-06-08

Bardzo dobra cena, bardzo doby kontakt, sprawnie, szybko, bez problemu! Polecam!

5 / 5 2017-06-01

Bardzo szybka dostawa. Idealna zgodność towaru z opisem.Polecam bardzo.

5 / 5 2017-05-17

Polecam!!!

5 / 5 2017-05-09

super

5 / 5 2017-05-07

Mega, Na wypasie wszystko Ok Lepiej być nie może :)

5 / 5 2017-05-03

Super szybko

5 / 5 2017-04-03

polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2017-04-01

Bardzo polecam ,szybka dostawa ,atrakcyjna cena

Rzetelne opinie o e-protools.pl

e-protools.pl

Siedziba
Ostrzeszów

WWW
http://www.e-protools.pl

Email
[email protected]

Telefon
625087668

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie