Kategorie: / Motoryzacja

e-radia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-radia.pl
5 / 5 2019-02-09

Kupiłem walkie-talkie i zdecydowanie mogę polecić ekipę. Kontakt bezproblemowy zarówno telefoniczny jak i emaliowy, wszystko da się normalnie ugadać i widać (słychać z słuchawce :) ) chęć działania. Duża przyjemność w realizacji transakcji. Polecam.

5 / 5 2019-01-16

wszystko ok

5 / 5 2018-12-28

Bardzo dobry sklep, bardzo dobry kontakt kompetentni konsultanci, przesyłka szybka i dobrze zapakowana. Jestem bardzo zadowolony dlatego pozwoliłem sobie o dodatkowa opinie właśnie na OPINEO.

5 / 5 2018-11-14

Super obsługa pełne zadowolenia dogłębne zbadanie tematu i dobranie odpowiedniego sprzętu. Pełna satysfakcja.

5 / 5 2018-09-26

Profesjonalne podejście do klienta. Szybka przesyłka. Bardzo dobry kontakt. Polecam szczerze. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-22

Konkretne odpowiedzi na pytania zrozumiałe i praktyczne polecam konsultacje w razie jakis wątpliwosci.

5 / 5 2018-01-16

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar zgodny z opisem w 100% naprawde polecam, rzetelna obsługa bezproblemowy kontakt telefoniczny Dziękuję za transakcję.

2017-11-11

Słaba komunikacja z doradca, poprzez GG odpowiada tak jakby z przymusu i to na jedno z pytan nie udzielono mi odpowiedzi poprzez GG Jest też druga opcja "Aby zobaczyć szczegółowe informacje dotyczące Twojej transakcji kliknij poniższy link" tu wogóle nie dostałem żadnej odpowiedzi poprzez emajl, Także może sklep i dobry ale obsługa średnia co w mojej ocenie zakup pierwszy i ostatni

5 / 5 2017-09-03

Wszystko w najlepszym porządku. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Towar w 100% zgodny z opisem i świetnie zabezpieczony na czas transportu. Dziękuje za miłą i udaną transakcję, gorąco polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2017-08-02

Polecam zakupy udane trochę drogo na początek, ale zawsze można się potargować. Wysoki poziom wiedzy o towarze który sprzedają.

2017-07-28

Dobry sklep można polecić bardzo dużo rzeczy mają na stanie. Dobre podejście do klienta.

5 / 5 2017-06-20

super, polecam wszystkim

5 / 5 2017-06-05

Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM

5 / 5 2017-05-16

Bardzo dobry sklep dobra obsługa polecam gorąco.

5 / 5 2017-05-04

Bardzo dobry kontakt klient czuje się naprawdę indywidualnie nie jakaś masówka polecam

Rzetelne opinie o e-radia.pl

e-radia.pl

Siedziba
Wolbrom

WWW
http://www.e-radia.pl

Email
[email protected]

Telefon
032 644 11 58

Komórka
-

Infolinia
801 000 744

Logowanie