Kategorie: / Artykuły Zoologiczne

e-sklep.kakadu.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.69
opinie o e-sklep.kakadu.pl
1 / 5 2022-05-05

Kakadu

Nie polecam nikomu! Na zamówienie czekałam prawie 2 tygodnie, po czym przyszło niekompletne i z pomylonym towarem. Przez stronę internetową nie da się złożyć reklamacji, a dodzwonienie się na infolinię graniczy z cudem... w przeciągu 3 dni miał przyjechać kurier w celu wymiany błędnych towarów, a po 5 dniach, bez żadnych wyjaśnień dostałam informację o anulowaniu zamówienia. Dostałam zwrot pieniędzy za towar, którego brakowało, ale za ten wysłany błędnie już nie (A niestety, nie nakarmię królika karmą dla świnek morskich....)

5 / 5 2021-10-15

Nie polecam. Długi termin dostawy, worek z karmą rozerwany a następnie sklejony. Brak wymaganej wagi 12 kg. jest 11,4.

5 / 5 2019-03-23

Polecam w 100%

5 / 5 2019-03-16

Obsługa na wysokim poziomie ,napewno skorzystam ponownie.

4 / 5 2019-03-16

Błyskawiczna realizacja - zamówienie złożyłam w niedzielę, a w poniedziałek w południe już było przygotowane do odbioru. Zapewne jeszcze wrócę do tego sklepu.

5 / 5 2019-03-11

Polecam

5 / 5 2019-03-07

Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2019-03-06

Gorąco polecam

5 / 5 2019-03-02

Bardzo szybko i bez problemów. Zamówienie złożone 31.10 po godz. 14 dotarło 2 listopada. Polecam wszystkim.

5 / 5 2019-02-28

Jestem pod wrażeniem szybkości wysyłki, gratulacje. Na pewno do Was wrócę :)

5 / 5 2019-02-26

Profesjonalna obsługa, zrealizowali zamówienie wcześniej niż pisali o czym poinformowali telefonicznie. Napewno będę zamawiać częściej.

5 / 5 2019-02-22

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-02-19

Bardzo dobra opsuda i tanie jedzie dla zwierząt.

5 / 5 2019-02-18

Szybka dostawa , produkty bardzo dobrej jakości , polecam :)

5 / 5 2019-02-15

Polecam ten sklep

5 / 5 2019-02-15

wszystko sprawnie jak zawsze ;)

4 / 5 2019-02-12

Polecam

5 / 5 2019-02-09

Transakcja szybka, obsługa miła. Polecam

4 / 5 2019-02-07

Polecam!

5 / 5 2019-02-07

Wszystko w najlepszym porządku . Zadowolona z zakupu

5 / 5 2019-02-05

Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka

5 / 5 2019-02-05

Jak zawsze zadowolona w 100% !

5 / 5 2019-02-02

Wszystko super

5 / 5 2019-02-01

Profesjonalna obsługa, przyjemność kupowania i pupil szczęśliwy

5 / 5 2019-01-31

profesjonalna obsługa polecam ten sklep i jego produkty

5 / 5 2019-01-30

Super !!!

5 / 5 2019-01-29

wszystko ok

5 / 5 2019-01-28

Legowisko zgodne z opisem. Czas realizacji bardzo szybki. Gorąco polecam

4 / 5 2019-01-26

Prosto i szybko

5 / 5 2019-01-22

Super

5 / 5 2019-01-21

szybka obsługa i wysyłka, polecam

4 / 5 2019-01-15

Wszystko dziala sprawnie.Uwazam ze fajnie bylo by dostac jakis rabat lub Maly prezent za zamowienie.W przeciagu dwoch tyg.kupilam towar za 1200 zl wiec milo bybylo.Mam psa i kota.Niech firma o tym pomysli.

5 / 5 2019-01-08

Jak zawsze szybka wysyłka, pracownicy pomocni a ceny bardzo przystępne. Gorąco polecam!! ;)

4 / 5 2019-01-03

Polecam sklep w 100%. Robię zakupy od kilku lat i zawsze wszystko jest w porządku. Do tego w porównaniu z innymi sklepami dla zwierząt są atrakcyjne ceny.

5 / 5 2018-12-27

Profesjonalna obsługa i do tego bardzo szybka. Polecam

5 / 5 2018-12-19

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-12-19

Sklep godny zaufania z profesjonalną obsługą i szybką wysyłką. Z przyjemnością Polecam.

4 / 5 2018-12-19

Bardzo szybka wysyłka , duży wybór .

1 / 5 2018-12-18

Obsługa na dobrym poziomie,natomiast wieczny problem z czasem oczekiwania na przesyłkę oraz SMS z kodem. Fatalne pakowanie produktów do przesyłki w czarną folię, poklejonych między sobą taśma klejąca.

5 / 5 2018-12-15

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-12-14

Tak samo jak telekarma polecam! Darmowa wysyłka od niskiej kwoty i dobre ceny produktów. Plus za szybkie płatności payu. Wystarczy kupić i zapłacić przed godziną 14 i wysyłają natychmiast, następnego dnia rano jest dostarczone.

5 / 5 2018-12-10

Wszystko przebiegło zgodnie. Na pewno wrócę tu wrócimy

5 / 5 2018-12-10

Szybka wysyłka, wszystko ok

5 / 5 2018-12-09

pełna profeska )

5 / 5 2018-12-07

Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.

4 / 5 2018-12-06

Profesjonalizm.

2018-12-04

Czuje się oszukana. Na stronie były podane godziny, jezeli zamówię do określonej to przesyłką zostanie wysłana tego samego dnia i będzie u mnie na dzień następny, niestety tak nie było. Z odpowiedzią na maila też się nikomu nie śpieszyło, to byłby moje pierwsze i podejrzewam, że ostatnie zakupy w tym sklepie.

3 / 5 2018-12-04

Udane Zakupy

5 / 5 2018-11-29

Polecam. Szybko, profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-24

Jeden z najlepszych sklepów internetowych! Polecam

5 / 5 2018-11-22

Szybko i profesjonalnie ze strony sklepu jak i kuriera. Pozdrawiam i polecam w 100%.

5 / 5 2018-11-21

super

5 / 5 2018-11-21

Jak najbardziej polecam zakupy dla naszych pociech w sklepie kakadu

3 / 5 2018-11-18

Przesyłka dotarła szybko, ale pokarm był kiepsko zapakowany, zioła były w małym pudełku, pod naciskiem piasku do kapieli I pod innymi akcesoriami, przez co zioła były kompletnie zgniecione :( Cud, ze siano przetrwało razem z pyłem do kąpieli, bo oba te produkty zostały przeczepione taśmą do malego pudełka...

5 / 5 2018-11-14

Bardzo szybka realizacja oraz wysylka zamowienia :) paczucha przyszla w nienaruszonym stanie. Slicznie dziekuje i napewno tu wroce . Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-12

Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-05

Dobra cena, szybka przesyłka, różnorodność towaru.

5 / 5 2018-11-03

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam

5 / 5 2018-11-02

atrakcyjne ceny, sprawna wysyłka

5 / 5 2018-10-27

Jak zawsze zadowolona w 100% !

3 / 5 2018-10-26

Wszystko w porządku, ceny przyzwoite, zamówienie zrealizowane. Jedyne zastrzeżenie jest takie, że wysyłka nie nastąpiła tego samego dnia, jak to jest podane na stronie sklepu, pomimo zamówienia i opłacenia przed 15-tą. Poza tym ok, polecam sklep.

5 / 5 2018-10-23

zadowolona

5 / 5 2018-10-19

Zadowolony

5 / 5 2018-10-15

Gdyby jeszcze kurier był tak samo profesjonalny to byłoby wspaniale. Dwa razy obserwowałam go przez okno jak szuka miejsca do zaparkowania, ale ze go nie znalazł po pół godzinie przychodził SMS że paczkę mam odebrać osobiście z punktu bo nikogo nie zastał w domu. Jego lenistwo jest zatrważające

5 / 5 2018-10-12

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-10-06

PROFESJONALNA I SPRAWNA OBSŁUGA. GORĄCO POLECAM

5 / 5 2018-10-06

Genialne zamówienie

5 / 5 2018-10-04

Przesyłka na drugi dzień, bez jakichkolwiek problemów, polecam!

5 / 5 2018-10-03

Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa, zamówienie dobrze zabezpieczone.

5 / 5 2018-10-02

Szybka realizacja zamówienia, polecam.

4 / 5 2018-09-29

Polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-09-29

Wszystko super! Ceny niższe niż stacjonarnie, szybka realizacja, zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-09-29

Szybki zakup oraz realizacja zamówienia. Paczka profesjonalnie zapakowana, a towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-09-27

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Klatka dla chomika była uszkodzona, natychmiast uznano reklamację, wysłano nową i przeproszono za utrudnienia. Bardzo miła Pani Iza z działu reklamacyjnego. Towar zgodny z opisem. W 100% polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-09-22

Wszystko na wysokim poziomie. Polecam

4 / 5 2018-09-21

Jestem zadowolona:) polecam

5 / 5 2018-09-15

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-04

Polecam!

5 / 5 2018-09-02

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-01

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie ,transakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2018-09-01

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dostawa na drugi dzień.

5 / 5 2018-09-01

szybka realizacja zamówinia

5 / 5 2018-08-27

Polecam!

5 / 5 2018-08-25

wszystko szybko, sprawnie i ok:)

5 / 5 2018-08-22

Polecam zakupy w sklepie kakadu

4 / 5 2018-08-19

Sklep OK.

5 / 5 2018-08-17

Wszystko w porządku. To moje drugie zakupy.

4 / 5 2018-08-16

Firma Kakadu w porządku. Zastrzeżenia mam do czasu otrzymania przesyłki tzn. do firmy Inpost. W dniu 19.02.19 r. otrzymałam informację , że w paczkomacie czeka na mnie przesyłka. Jednak nie mogłam jej odebrać bo skrytka nie chciała się otworzyć. Zadzwoniłam na infolinię i otrzymałam informację, że następnego dnia przyjdzie do mnie sms z nowym kodem do otwarcia skrytki. Nie przyszedł, za to 21.02.19 r. o godz. 2 w nocy przyszedł sms z informacją, że paczkę mogę jeszcze odebrać do godz. 14,oo. Potem paczka zostanie przekazana do oddziału w Klaudynie. Kolejny raz zadzwoniłam na infolinię. Pani powiedziała, że dzisiaj (21.02.19 r.) kurier przełoży paczkę do innej skrytki, a ja otrzymam smsa z nowym kodem. Po godzinie 15-ej otrzymałam smsa, że niestety nie odebrałam paczki. Paczka czeka w punkcie odbioru 3 dni robocze. Zadzwoniłam na infolinię i dowiedziałam się, że pewnie nikt kurierowi nie powiedział o przełożeniu paczki. Pani przyjęła moje zgłoszenie i powiedziała, że w punkcie jest zgłoszona interwencja i paczka w piątek 22.02.19 r. zostanie zwrócona do paczkomatu a ja otrzymam smsa z nowym kodem do otwarcia skrytki. Do godz. 16,oo sms nie przyszedł. Ponownie zadzwoniłam na infolinię i co się dowiedziałam? Paczka nie wyszła z punktu do paczkomatu. Powód? Może nie było kuriera w punkcie? W poniedziałek odebrałam paczkę.

5 / 5 2018-08-11

Szybko, łatwo i bez problemów.

5 / 5 2018-07-21

Jestem bardzo zadowolony ale szkoda że gratisy są takie słabe i że pokazane są rzeczy których nie można już wybrać.

5 / 5 2018-07-17

Świetne ceny, promocje i szybka wysyłka. Przyszła ładnie zapakowana, nic nie pokruszone - super, polecam!

5 / 5 2018-07-15

Profesjonalna obsługa. Wszystko szybko i bez żadnych problemów, towar zgodny z opisem, polecam w 100%.

4 / 5 2018-07-10

Paczka dotarła do mnie w następny dzień, także tutaj ogromny plus! Jeszcze nigdy się nie zawiodłam na sklepie kakadu, oby tak dalej :)

5 / 5 2018-07-06

szybko i profesjonalnie.Polecam!!!

5 / 5 2018-07-05

Polecam. Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-07-03

Jestem zadowolona ze sklepu.

5 / 5 2018-06-25

Pierwsza przesyłka uszkodzona - jeden telefon i jeden mail do sklepu i wszystko mega szybko załatwione, drugi produkt bezpłatnie przesłany w expresowym tempie. Super firma.

5 / 5 2018-06-22

Polecam

5 / 5 2018-06-20

Wszystko byłoby w porządku, ale niestety, pomylono jeden produkt, i zamiast pasty odkłaczającej dostałam preparat odstraszający... Hm, może i do czegoś się przyda :) Ale na następny raz proszę uważniej pakować zamówienie.

5 / 5 2018-06-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-10

Bardzo szybka dostawa. Towar bardzo dobrej jakości. POLECAM.

5 / 5 2018-06-07

Profesjonalna obsluga. Polecam

5 / 5 2018-05-31

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam :))

4 / 5 2018-05-21

Ekspresowa dostawa. Szybka i miła obsługa. Nie dostałam niestety rachunku za moje zakupy

4 / 5 2018-05-19

Polecam zakupy w tym sklepie.

3 / 5 2018-05-12

Dostawa długa ale okres świąteczno-noworoczny więc mimo tego ok.

4 / 5 2018-05-12

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-09

jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy

5 / 5 2018-05-08

Świetna szybka obsługa !!!!

5 / 5 2018-05-07

Wszystko zgodne z moim zamówieniem, bardzo szybka przesyłka, starannie zabezpieczona przesylka

5 / 5 2018-04-26

Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-04-26

In general, everything went well. No particular comments form my side

5 / 5 2018-04-21

Satysfakcja w 100%. Polecam.

4 / 5 2018-04-20

Jestem zadowolona. Polecam :)

5 / 5 2018-04-18

Polecam robienie zakupów w e-sklepie :)

5 / 5 2018-04-13

Polecam korzystanie z tego sklepu, ceny są bardzo korzystne, a obsługa jest bardzo miła i profesjonalna

5 / 5 2018-04-11

Wszystko okej, sprawnie i szybko

5 / 5 2018-04-01

Everything went well and in general I have a good impression of the service provided. One thing which I would like to highlight is that the website could be renovated a bit.

5 / 5 2018-03-29

Bardzo szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2018-03-22

Supersklep, szybko, sprawnie, miły kontakt

5 / 5 2018-03-20

Opłaca się. Dużo taniej niż w sklepie stacjonarnym + darmowa przesyłka :)

5 / 5 2018-03-17

Ogromnie polecam sklep Kakadu! Wszystko na 6+ !

5 / 5 2018-03-11

wszystko przebiegło ok, zamówienie zgodne

5 / 5 2018-03-10

Szybka wysyłka.Polecam.

5 / 5 2018-03-03

Rewelacyjne ceny, szybka dostawa. Paczka solidnie zapakowana. Polecam.

4 / 5 2018-03-01

Bardzo szybka i sprawna dostawa. Towar zgodnie z zamówieniem

3 / 5 2018-03-01

Przesyłka w bardzo dobrym tempie, ale zamówienie kompletnie pomieszane, brakowało jednej pozycji, a pomylone zostały trzy.

4 / 5 2018-02-19

Polecam

1 / 5 2018-02-19

Nie posiada

5 / 5 2018-02-06

Polecam.

5 / 5 2018-02-05

wszystko jak najlepiej

5 / 5 2018-02-03

Nie jestem zadowolona. Sklep nie spełnił moich oczekiwań.

5 / 5 2018-01-27

Bardzo szybko zrealizowane zamowienie

4 / 5 2018-01-24

Ogolnie ok, sam strecz nie wystarcza na spakowanie, zaklejenie dodatkowo tasma byloby super

5 / 5 2018-01-21

Bardzo szybka dostawa

4 / 5 2018-01-19

Profesjonalne obsługa szybka wysyłka polecam

5 / 5 2018-01-19

Transakcja jak zawsze bardzo udana, na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-01-18

Polecam!

5 / 5 2018-01-16

Polecam!

5 / 5 2018-01-13

Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam

3 / 5 2018-01-10

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-01-06

Wszystko super :) Polecam sklep

5 / 5 2017-12-27

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-24

super

4 / 5 2017-12-16

O niebo taniej niż w sklepach stacjonarnych

5 / 5 2017-12-13

Super. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Przystepne ceny

4 / 5 2017-12-06

Transakcja szybka, polecam!

5 / 5 2017-12-02

Wszystko szybko i sprawnie. Mogę śmiało polecić.

3 / 5 2017-11-29

Transakcja przebiegła bardzo szybko natomiast zakupione przedmioty została owinięta tylko folią (nawet nie bąbelkową) i w ten sposób przewiezione.

5 / 5 2017-11-23

Wszystko ok.polecam.

5 / 5 2017-11-15

Bardzo szybko, sprawnie i tanio :)

5 / 5 2017-11-11

Bardzo szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-11-10

polecam

4 / 5 2017-11-07

Sklep jest ok i szybko wysłali zamówione przeze mnie produkty, ale niestety czekałam na dostarczenie ich przez firmę do paczkomatu :(

5 / 5 2017-11-04

Jestem bardzo zadowolona, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam

4 / 5 2017-10-31

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-10-30

dobre ceny, szybka dostawa, polecam

5 / 5 2017-10-23

Szybka dostawa. Szczerze polecam.

4 / 5 2017-10-20

Polecam zakup, wszystko szybko, sprawnie. A produkty wysokiej jakości.

5 / 5 2017-10-03

Wszystko super.

5 / 5 2017-09-27

Bardzo sprawnie przeprowadzana transakcja. Błyskawiczna wysyłka. Przedmiot zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-09-23

Profesjonalnie pod każdym względem

5 / 5 2017-09-22

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-20

Wszystko zgodnie z opisem. Przestępne ceny. Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-09-13

Transakcja jak zwykle szybka. Najlepsze ceny. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-09-04

polecam sklep

5 / 5 2017-08-28

Polecam

5 / 5 2017-08-23

Sklep i obsługa godna polecenia

5 / 5 2017-08-20

Polecam ten sklep

5 / 5 2017-08-20

Polecam.

5 / 5 2017-08-19

Wszystko super. Przesyłka doszła jeszcze w dniu zamówienia! Polecam

5 / 5 2017-08-16

Wszystko byłoby w porządku, ale niestety, pomylono jeden produkt, i zamiast pasty odkłaczającej dostałam preparat odstraszający... Hm, może i do czegoś się przyda :) Ale na następny raz proszę uważniej pakować zamówienie.

5 / 5 2017-08-09

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-08-02

Błyskawiczna wysyłka - towar dostałam juz kolejnego dnia. Paczka dobrze zabezpieczona i towar zgodny z zamówieniem. Polecam

4 / 5 2017-07-26

Dobra obsługa, bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-07-24

Regularnie zamawiam karmę dla kotów w sklepie internetowym kakadu i jestem bardzo zadowolona. Zamówienie jest realizowane bardzo szybko.

5 / 5 2017-07-24

świetna opcja!

5 / 5 2017-07-23

Polecam :)

5 / 5 2017-07-21

Super sklep ! Dużo promocji. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-07-15

szybko, profesjonalnie i bezproblemowo, zawsze bedę tam kupować

5 / 5 2017-07-12

wszystko ok :) polecam

4 / 5 2017-07-10

Bardzo szybka i bezproblemowa transakcja. Jedyne uwagi mam do pakowania, gdyż najczęściej zamawiam siano dla królika oraz czasem jakieś dodatkowe smakołyki i jest to wszystko okręcone folią i oklejone taśmą, natomiast bardzo często worki z sianem są przez to uszkodzone. Możliwe, że są złapane taśmą przy pakowaniu i się rwą podczas transportu, nie wiem, ale często mam ten problem, że wysypuje mi się siano z uszkodzonego worka.

5 / 5 2017-07-05

bdb++++

2017-06-30

Na zgłoszenie o braku wszystkich zamówionych produktów od trzech dni obsługa klienta upewnia się czy na pewno, czy sprawdziłam przesyłkę i ze mogło gdzieś się schować. Ale konkretów brak

5 / 5 2017-06-24

Szybka dostawa, atrakcyjne artykuły,dobre ceny. Polecam robienie zakupów w sklepie KAKADU !

5 / 5 2017-06-21

szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-06-17

Super szybko

3 / 5 2017-06-04

Z ostatniego zamówienia byłam srednio zadowolona przez popsuta klatkę i pomyłki w zamówieniu ze strony sklepu. Na infolinii informpwano mnie, że żeby wymienić produkty muszę jeździć po Warszawie albo placic z własnej kieszeni za wysyłkę. Byłam tak zła i czułam sie oszukana, że nie miałam zamiaru już więcej stąd zamawiać. Niestety sytuacja mnie zmusiła do drugiego zamówienia. Tym razem również była pomyłka (nawet nie miałam zamiaru tam znowu dzwonić). Ale humor bardzo poprawił mi kurier, przesympatyczny, przywiózł dwa dni wcześniej niz planowano. Tylko dlatego niesmak po zamówieniu jest mniejszy. Ale więcej już nie zamówię

5 / 5 2017-06-02

100% satysfakcji

5 / 5 2017-05-21

szybka realizacja zamowienia.

4 / 5 2017-05-20

Będę kupować

5 / 5 2017-05-17

Mimo że zamówienie złożone niedługo przed świętami paczka doszła w ekspresowym tempie

5 / 5 2017-05-17

Szybka realizacja zamówienia, polecam.

5 / 5 2017-05-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-12

Bardo dobre artykuły w dobrej cenie

5 / 5 2017-05-08

Wszystko super szkoda tylko że do zamówień nie odrzucają ulotek z rabatem na kolejne zamówienie

3 / 5 2017-05-01

Z ostatniego zamówienia byłam srednio zadowolona przez popsuta klatkę i pomyłki w zamówieniu ze strony sklepu. Na infolinii informpwano mnie, że żeby wymienić produkty muszę jeździć po Warszawie albo placic z własnej kieszeni za wysyłkę. Byłam tak zła i czułam sie oszukana, że nie miałam zamiaru już więcej stąd zamawiać. Niestety sytuacja mnie zmusiła do drugiego zamówienia. Tym razem również była pomyłka (nawet nie miałam zamiaru tam znowu dzwonić). Ale humor bardzo poprawił mi kurier, przesympatyczny, przywiózł dwa dni wcześniej niz planowano. Tylko dlatego niesmak po zamówieniu jest mniejszy. Ale więcej już nie zamówię

5 / 5 2017-04-28

Transakcja przebiegła bardzo szybko. Polecam

5 / 5 2017-04-26

polecam

5 / 5 2017-04-25

Tanio, szybko i solidnie.

Rzetelne opinie o e-sklep.kakadu.pl

e-sklep.kakadu.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.e-sklep.kakadu.pl

Email
[email protected]

Telefon
022 762 97 07

Komórka
-

Infolinia
800 080 550 22 256 99 50

Logowanie