Kategorie: / Pozostałe

e-sklepmuzyczny.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-sklepmuzyczny.pl
5 / 5 2021-06-15

To jakaś firma krzak, zero kontaktu. Nie polecam.

5 / 5 2019-03-03

Zawsze będę kupował sprzęt muzyczny w tym sklepie! Dlaczego?- ponieważ nie dość, że miła obsługa i profesjonalizm, to jeszcze wielka cierpliwość dla klijęta (-a zadawałem mnóstwo pytań. ) Zakupiony sprzęt został dostarczony szybko i dobrze zapakowany. -Działa znakomicie! Polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym.

2019-02-12

Sklep jak najbardziej godny polecenia, obsługa i kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, towar odpowiednio zabezpieczony do wysyłki

2019-01-27

Zakupy w sklepie RaBas to czysta przyjemność. Nie tracę czasu na poszukiwania, rzucam hasło co mnie interesuje a Maciej potrafi wyszukać, doradzić. Okazało się, że jest muzykiem znającym się na rzeczy i będącym właśnie u źródeł i to pozwala mu lepiej zrozumieć innego muzyka i jego potrzeby. Kiedy miałem problem z drobną wadą gitary, nie musiałem czekać, wydzwaniać i denerwować się, o wszystko zadbał. Full serwis - zachęcam wszystkich, zarówno zawodowców jak i amatorów na zakupy w RaBas, to czysta przyjemność. Osobiście zamierzam dokonać kolejne zakupy tylko w RaBas. Życzę wszystkim tego samego - Marek Kopczyński.

5 / 5 2019-01-23

E-sklep na najwyższym poziomie.Pan Maciej to osoba kompetentna, życzliwa, podchodząca do klienta w sposób serdeczny, wyczulona na indywidualne prośby i potrzeby klienta.Co najważniejsze, mimo formuły realizacji on-line zakupy są bezpieczne, a sklep budzi zaufanie.Oby tak dalej.Dzięki serdeczne, polecam RaBas!k.

2018-08-26

Znakomity kontakt tel - mailowy,doskonała fachowość personelu,świetna organizacja i polemika.:)pzdr gorąco Jacek Biały Czerwiński:Oddział Zamnięty,Norbi,Massey&Kubix

5 / 5 2018-07-31

Gorąco polecam zakupy w Rabas. Znakomity kontakt tel. - mailowy, fachowość, kompetencja i świetna organizacja. Pzdr. Piotr Sawicki (Iowa Super Soccer, Roboty na Wysokości)

2018-06-27

Sklep na piątkę. Obsługa ponad przeciętna (nawet w święto można się kontaktować co w internetowym sklepie rzadkość). Towar terminowo dostarczony.

5 / 5 2018-05-23

bardzo pozytywna

5 / 5 2018-03-21

Sklep ideał - kontakt, ceny, szybkość realizacji - wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-03-14

Świetna współpraca,bardzo dobry kontakt,fachowa porada i bardzo szybka dostawa zamówionego towaru.Polecam wszystkim!!!

5 / 5 2017-12-17

Zrobiłem dość duże, kompleksowe zakupy, od trudno dostępnego oprogramowania, po instrumenty, nagłośnienie i osprzęt. Mimo, że miałem specyfikację bardzo szczegółowo wybraną to wszystko przebiegło wybitnie sprawnie i z dbałością o każdy detal, świetny kontakt ze sklepem, RaBas ma najniższe ceny jakie udało mi się znaleźć w Polsce. Na pewno wrócę do tego sklepu przy kolejnej potrzebie zakupów. Polecam!

5 / 5 2017-11-06

Państwo prowadzący sklep bardzo pomocni i mili. Szybki i przyjemny kontakt, a zamawiany towar dostarczony o czasie. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-07-03

Fachowa i szybka obsługa, dbałość o szczegóły... z mojej strony polecam każdemu kto ceni sobie profesjonalną i bezstresową współpracę ze sprzedawcą.

2017-04-03

Sklep na piątkę. Obsługa ponad przeciętna (nawet w święto można się kontaktować co w internetowym sklepie rzadkość). Towar terminowo dostarczony.

Rzetelne opinie o e-sklepmuzyczny.pl

e-sklepmuzyczny.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie