Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Ogród

e-sklepoczyszczalnie.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-sklepoczyszczalnie.pl
5 / 5 2019-03-14

Frukko jest na prawdę świetnym sklepem internetowym oferującym bardzo korzystne oferty. Wykonanie strony wbardzo przejrzysty sposób. Usługi są w bardzo atrakcyjnej cenie, polecam!

2019-03-01

Sklep z pewnością zaspokoi potrzeby osób chcących zainwestować w oczyszczanie. Szeroki asortyment i przystępne ceny. Kontakt z obsługą również na wysokim poziomie, od razu uzyskałam odpowiedź na nurtujące mnie kwestie.

5 / 5 2019-02-21

Bardzo dobra oczyszczalnia ścieków. Profesjonalna i szybka obsługa. Klient na pierwszym miejscu i traktowany z szacunkiem. Super oferta i multum opcji. Polecam!

5 / 5 2019-02-12

Witam, Już kolejny raz korzystałem z z usług firmy Frukko. Przy budowie drugiego domu również wykorzystałem ich rozwiązania techniczne. Solidnie i profesjonalnie podchodzą do każdego klienta. Co ważne -> indywidualnie szukają rozwiązania problemu a nie na siłę coś wcisnąć. Szczerze Polecam

5 / 5 2019-02-06

MBOŚ to jak dla mnie najlepsze rozwiązanie przydomowej oczyszczalni. Polecam.

2019-01-20

Sklep godny polecenia. Ogromna ilość wysokiej jakości asortymentu, ceny nie są wygórowane. Ogromnym plusem jest dostawa gratis oraz możliwość montażu. Zamówienia realizowane są błyskawiczne a obsługa bardzo miła wobec klientów.

2019-01-15

Sklep godny polecenia. Bardzo podoba mi się bezpłatny transport :) I co najważniejsze - bardzo dobra jakość oferowanych produktów!

5 / 5 2019-01-14

Bardzo dobra lokalizacja sklepu. Miła i profesjonalna obsługa i ceny przystępne. Transport w dogodnym terminie.Często atrakcyjne promocje. Polecam wszystkim

5 / 5 2019-01-08

Frukko oferuje bardzo dobrą jakość w przystępnej cenie, mają ciekawe oferty i we wszystkim da się dogadać. Super ukierunkowanie na klienta. Polecam.

5 / 5 2018-12-21

Profesjonalna obsługa i wysoka jakość usługi. Polecam tę firmę wszystkim, którzy potrzebują pomocy z zakresu budowy przydomowej oczyszczalni ścieków. Redukcja odoru gwarantowana.

2018-12-17

Frukko ma w swojej ofercie produkty do oczyszczalni przydomowych i większych (dla firm). Zajmuje się także montażem instalacji oczyszczających. Oferta jest skierowana zarówno do klientów indywidualnych jak i do przedsiębiorstw. Produkty oferowane przez firmę są dobrej jakości, w przystępnych cenach i zgodne z wymogami UE. Firma zapewnia dostawę gratis na terenie całego kraju

5 / 5 2018-12-17

Super sklep Internetowy. Wspaniała oraz fachowa obsługa dot. Pani Agnieszki Bartoszek , bardzo życzliwa, wyrozumiała,wspaniale potrafi kontaktować się z klientem. Posiada umiejętność w przekonywaniu potencjalnych klientów do sprzedawanych urządzeniach oraz dużą wiedzę o sprzedawanych urządzaniach przez sklep internetowy Bardzo polecam ten sklep. Rzetelna obsługa. Chciałbym, aby takich sklepów internetowych było więcej w siec. Co wiele pisać SUPER SUPER

5 / 5 2018-12-11

Mam od 4 lat oczyszczalnie z drenażem od tej firmy frukko zbrionik jest solidny . Trzeba tylko dbać i stosowac instrukcje i wszystko śmiga jak trza. chłopaki znaja sie na rzeczy i moja propozycja nie bójcie się pytać ich o różne rzeczy. Naprawdę są pomocni. Dobre jest przy tym jak się wywoz brud z oczyszczalnii bo jeden duży dekiel się odkrywa i po temacie szambiarka nie ma problemu z dostępem.. Polecam

5 / 5 2018-12-05

Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu. Wszystko przebiegło po mojej myśli, bez żadnych problemów i opóźnień. Niezmiernie cieszy mnie to, że natrafiłam akurat na promocję noworoczną (moja radość była ogromna, ponieważ z reguły, gdy coś potrzebuję kupić to jest już niestety po promocji :(). Dodatkowo dostawa była darmowa, a panowie udzielili mi wiele niezbędnych rad w zakresie oczyszczalni ścieków.

5 / 5 2018-11-10

Bardzo szybka wysyłka,przedmiot mnie zadowala...polecam w 100%....dziękuje i pozdrawiam:)

5 / 5 2018-11-08

Bardzo dobrej jakości oczyszczalnie. Posiadają niezbędne papiery. Wszystko jak w opisach. Bardzo miła obsługa. Polecam. Ja jestem zadowolony.

5 / 5 2018-11-05

JEDNA Z NAJLEPSZYCH OCZYSZCZALNI, GWARANTUJĄ IDEALNY SPRZĘT, SZYBKO WSZYSTKO DOSTARCZAJĄ, WSPANIAŁA OBSŁUGA.

5 / 5 2018-10-17

Uczciwie polecam Kupiłem do siebie na wies w trzy lata temu w lecie Do dzis dziala i nie ma problemow

5 / 5 2018-10-11

Świetny sklep , szybka darmowa wysyłka kontakt z firma bardzo dobry . Urządzenia zgodne z opisem wysokiej jakości , myslę ze to jedna z bezkonkurencyjnych firm na naszym rynku . Z miłą chęcią polecam ją znajomym

5 / 5 2018-10-11

Jestem bardzo zadowolona - szeroki wybór produktów, darmowa dostawa, konkurencyjne ceny, a w dodatku możliwość montażu! Czego chcieć więcej? Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-10-11

mam sbr 4 dziala koło dwóch lat bez problemow. jak czegoś nie wiem to dzwonie do firmy i mi pomagają. polecam bo solidny produkt i porządna firma.

5 / 5 2018-09-07

Wielki plus za to, że firma sprzedaje polskie urządzenia, które są zgodne z europejskimi normami! Poza tym, są one objęte długoletnią gwarancją, dostarczane za darmo i są bardzo dobrej jakości (zgodne z opisem). Ceny konkurencyjne, kontakt bardzo miły, wysyłka szybka. Polecam ; )

5 / 5 2018-08-13

Miły sprzedawca. Łatwy kontakt. Szybkość obsługi klienta na wysokim poziomie. POLECAM GORĄCO!!

5 / 5 2018-08-11

Witam wszystkich czytających opinie. W zeszłym roku w czerwcu kupiłem w firmie Frukko oczyszczalnie dwukomorową. Cena była konkurencyjna choć trochę się bałem bo wiadomo jak to jest teraz. Towar przywieziona na działkę zapłaciłem przy odbiorze. Muszę szczerze napisać , że jakościowo produkt dorównuje dużym markowym producentom jak Kingspan I sotlarenz. Solidnie zrobiona oczyszczalnie. Oczyszczalnie zamontowałem i jestem z niej bardzo zadowolony. Podczas montażu nie wiedziałem paru rzeczy to zadzwoniłem do firmy frukko i pomogli mi telefonicznie. Naprawdę jako użytkownik polecam , ponieważ wszystko jest na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-08-08

Bardzo dobry sklep, bardzo dobra jakoś urządzeń które oferuje. Domowe oczyszczalnie ścieków dają nam możliwość dbania o środowisko, co jest bardzo dobrym wynalazkiem człowieczeństwo. Polecam !

5 / 5 2018-07-31

Podzielam inne opinie bardzo podoba mi się poziom obsługi i szybkość realizacji zleceń

5 / 5 2018-07-25

Sklep bardzo sprawna realizuje zamówienia. Niewątpliwym plusem jest darmowa dostawa. Mogę polecić tą firmę. Jestem zadowolony z ich usług.

5 / 5 2018-07-23

Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu. Wszystko przebiegło po mojej myśli, bez żadnych problemów i opóźnień. Niezmiernie cieszy mnie to, że natrafiłam akurat na promocję noworoczną (moja radość była ogromna, ponieważ z reguły, gdy coś potrzebuję kupić to jest już niestety po promocji :(). Dodatkowo dostawa była darmowa, a panowie udzielili mi wiele niezbędnych rad w zakresie oczyszczalni ścieków.

5 / 5 2018-07-11

Polecam tę firmę, nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Jest, z czego wybierać, proponują sporo ciekawych rozwiązań, które na szczęście są w przystępnej cenie. Popełniłam błąd, korzystając wcześniej z usług pewnej innej firmy; mam nadzieję, że mój komentarz pomoże dokonać właściwego wyboru innym zainteresowanym.

5 / 5 2018-06-07

Polecam firmę za wysokiej jakości oczyszczalnie dwukomorową , którą zakupiłem w 2013 r.

5 / 5 2018-06-01

Polecam produkty firmy Frukko Twoje Oczyszczalnie , a w szczególności to co zakupiłem tj: 1) Oczyszczalnia MBOŚ SBR 4 2) Zbiornik na wodę deszczową FRUKKO GARDEN SYSTEM 5000 Bardzo solidny produkt , widać gołym okiem , że to nie jakaś marketówka. Dobrze wykonane urządzenia. Sbr działa rewelacyjnie , naprawdę technologia najwyższej klasy i polskiej produkcji. Co do pracowników to bardzo duże kompetencje i znajomość branży i produktów. Bardzo duża cierpliwość do klienta. Bardzo dziękuję za profesjonalizm. Ważne, bardzo szybka dostawa z rozładunkiem. Obsługa po zakupie też bardzo dobra nie unikają pomocy przez telefon. Szczerze polecam wszystkim.

5 / 5 2018-05-18

Polecam osobom , które szukają dobrego produktu w konkurencyjnych cenach. Pracownicy mili i rzetelni. dostawa na budowe rozładunek bez marudzenia i narzekania - mili kierowcy Tylko musieliśmy się z kierowcami szukać chwilę gdyż Panowie zbłądzili . Taki mały szkopuł. My szukaliśmy oczyszczalni polskiej z polietylenu i trafiliśmy na frukko Ja z mężem jesteśmy zadowoleni. Czasami lepiej trochę dołożyć i kupić lepszy produkt niż jakiś wynalazek i żałować

2018-05-12

Bardzo dobry sklep związany z oczyszczalnią. Pod względem biologicznym nie mam żadnych zastrzeżeń, uważam, że produkty z tego sklepu są najwyższej jakości i na pewno spełnią oczekiwania wszystkich zainteresowanych osób.

5 / 5 2018-05-03

Witam Zakupilem u nich oczyszczalnie biologiczna Ustalilem dostawe i adres gdzie maja przywieźć. Poczatek bardzo dobry fachowy kontakt. Latwy system zamawiania bez rejestrowania. Dostalem towar i jestem bardzo zadowolony Widac ze dobra jakosc i wykonanie Polecam szczerze ta firme i jej produkty

5 / 5 2018-04-28

Polecam firmę za wiedze i profesjonalizm w działaniu. dzieki za pomoc produkt solidny polski dobrze dzialajacy Ja mam sbr dla 6 osób. Pozdrawiam Olek

5 / 5 2018-04-14

Sklep zdecydowanie godny polecenia. Posiada bardzo szeroką ofertę produktów naprawdę polskicj i naprawdę dobrej jakości. Najważniejsze że cena jest bardzo konkurencyjna a jakość lepsza od innych. Często również pojawiają się bardzo atrakcyjne promocje. Szczerze POLECAM!!

2018-03-18

Bardzo podoba mi się opcja montażu przez firmę, odpada dużo problemów i z transportem i z montażem. Tak trzymać !

5 / 5 2018-03-10

Dziękuję za dostarczony produkt dwukomorowa oczyszczalnie z drenażem. Polecam firmę za solidność i fachowe działanie.

5 / 5 2018-02-26

Jest to rzetelna firma, która posiada godną zaufania kadrę pracowników. Firma robi wszystko szybko dokładnie oraz co najważniejsze na czas.

5 / 5 2018-02-24

Sklep bardzo profesjonalny. Duża różnorodnosć metod oczyszczania, konkurencyjne ceny, miłe podejscie do klienta. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-01-26

Duży wybór,darmowa dostawa z możliwością zamontowania. Polecam ten sklep z czystym sumieniem. Ceny są naprawdę przystępne oraz jest gwarancja na zakupiony towar.

5 / 5 2018-01-25

dobra jakość zbiornika, w uzytkowaniu bardzo duży plus ma jeden właz centralnie umieszczony. Mam biologie mbosia od frukko i duzym plusem jest to że dają cały komplet razem ze skrzynką elektryczną i całą resztą. Generalnie polecam produkt i nie mam do niego zastrzeżeń. Obsługa w biurze bardzo rzeczowa tylko przy dostawie kierowca nie zabrał ze soba instrukcji natomiast została ona szybko przesłana pocztą co dodatnio plusuje dla firmy. oczyszczalnie mam od 2010 roku.

5 / 5 2018-01-20

mam biologiczna mboś 6 rozsaczenie w studni chłonnej. Ta firma frukko montowała mi kilka lata temu do tej pory dziala wszystko bez zarzutu trzymam sie instrukcji i nie mam problemu z oczyszczalnia dobre jest to ze jak mialem jakies pytania to dzwonilem i można liczyć na porade. Nie olewają klienta jak już kupil u nich. Ja mam wersje ze sterownikiem. Śmiało polecam.

5 / 5 2018-01-19

Bardzo zadowalająca oferta firmy. Jestem zadowolona z jakości produktów i usług. Obsługa szybka, a dodatkowo bardzo solidna i konkretna porada. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę i wystawić maksymalną ocenę.

5 / 5 2018-01-17

Jest ok, polecam.

5 / 5 2018-01-10

Witam, polecam firmę za profesjonalizm. Szybka obsługa. Kupiłem Oczyszczalnie MBOŚ SBR 4 i zbiornik na deszczówkę Frukko Garden System 3000 . Super sprawa. Jestem zadowolony, polski solidny produkt. Pozdrawiam

5 / 5 2017-12-31

Firma Frukko to profesjonalna polska firma o wysokiej jakości dysponowanych produktow, obsługi klienta i o szerokiej gammie dostepnych technologii sprzętu. Posiadają takie systemy jak oczyszczalnie biologiczne mboś, drenażowe, oraz wiele innych. Frukko również posiada produkty w ofercie dla gospodarstw domowych jak i duzych lokali gastronomicznych w postaci systemów separacji tłuszczów i przepompowni ścieków. Co ciekawsze, firma świadczy pomoc w uzyskaniu dotacji na zakup owych produktów. Według mnie, jest to firma godna zaufania (co potwierdza portal „Rzetelna Firma”), firma która posiada profesjonalną kadrę oraz wysokiej jakości produkty. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-12-24

Rzetelna firma i dobrzy fachowcy. Wszystko poszło zgodnie z planem, bez opóźnień czy jakichkolwiek problemów. Darmowa wysyłka na plus. Jestem zadowolona :)

5 / 5 2017-12-14

Bardzo duży wybór profesjonalnych produktów, dodatkowo darmowa dostawa, jak również możliwość montażu. To wszystko sprawia, że sklep naprawdę jest godny polecenia. Dodatkowym atutem są konkurencyjne ceny oraz długi okres gwarancji na sprzedawane produkty.

2017-12-09

Sklep posiada bardzo szeroką ofertę. Warto skorzystać z aktualnej Mikołajkowej oferty - jest bardzo korzystna. Firma godna polecenia.

5 / 5 2017-12-08

Jestem bardzo zadowolona z nowej oczyszczalni z drenażem.Bardzo dobrze działa. Wszystko poszło sprawnie i profesjonalnie i do tego w miłej atmosferze :)

5 / 5 2017-11-18

Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Przesyłka zapakowana dokłdnie, obsługa miła i co mnie zdziwiło - blyskawiczne zamówienie. Polecam każdemu, kto szuka tego typu produktów.

5 / 5 2017-11-16

Polecam

5 / 5 2017-11-15

To przedsiębiorstwo naprawdę godne polecenia zarówno dla firm, właścicieli dużych posesji jak i mniejszych domów czy mieszkań. Oferuje przede wszystkim ogromny, różnorodny asortyment przydomowych oczyszczalni ścieków, ale także mniejszych separatorów, m.in. tłuszczów negatywnie wpływających na środowisko. Wielkim plusem jest darmowa wysyłka każdego towaru oraz oferta montażu zamówionych urządzeń. W każdej chwili wolna jest także linia telefoniczna, dzięki której można w prosty sposób dowiedzieć się wszelkich szczegółów na temat oferowanych przez nich produktów. Szczerze polecam ich usługi wszystkim zainteresowanym ochroną środowiska, czy zwyczajnie własną oczyszczalnią ścieków. Firma rewelacyjna!

5 / 5 2017-11-11

Sklep warty uwagi, profesjonalne produkty oraz bardzo dobre ceny. Plusem jest możliwość montażu przez firmę

5 / 5 2017-11-07

Byłam zaskoczona jakością produktów, które zamówiłam. Absolutnie nie mam do czego się przyczepić – zarówno kontakt z klientem, zapakowanie przesyłki jak i sam sprzęt muszę ocenić na piątkę. Pracownicy firmy pomogli mi także wyborze najlepszego rozwiązania dla mojego gospodarstwa. Szczerze polecam!

5 / 5 2017-11-05

pozytywna

5 / 5 2017-10-26

Co najbardziej cenię ? Przede wszystkim profesjonalizm, rzetelność. Te 2 cechy są jak najbardziej widoczne :). Do tego dochodzi miła obsługa - miła obsługa to i lepsza satysfakcja z zakupionego produktu. Gorąąco polecam !

5 / 5 2017-10-24

"NASZ KLIENT NASZ PAN" takie chyba powinno być motto tego sklepu ! Wszystko przeprowadzone profesjonalnie, cieszy darmowa dostawa. Ceny produktów jedne z najniższych na rynku, SERDECZNIE POLECAM !

5 / 5 2017-10-11

Firma Frukko oferuje szeroki asortyment i konkurencyjne ceny. Profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa. Bardzo polecam, zwłaszcza, że nawet dostawa jest za darmo!

2017-10-10

Frukko Twoje oczyszczalnie to nowoczesna firma posiadająca certyfikat "Rzetelna firma" zajmująca się doradztwem, sprzedażą oraz montażem przydomowych oczyszczalni, separatorów m.in tłuszczów,skrobi, zbiorników na ścieki, szambo itp. instalacji. Więcej informacji znaleźć można bezpośrednio na stronie firmy.

5 / 5 2017-10-02

Jestem bardzo zadowolona z usług jakie wykonał dla mnie ten sklep. Dość, że wszystko odbyło się na czas z darmową dostawą, obsługa była bardzo miła to doradziła mi dodatkowo w zakresie oczyszczalni ścieków. Wszystko było bardzo profesjonalne wykonane i cieszę się niezmiernie, że natrafiłam na promocję noworoczną :).

2017-10-01

Firma jest bardzo konkretna. Nie ma problemu ze znalezieniem informacji na ich stronie internetowej na interesujący nas temat. Jeśli mamy problem z wyborem co dla nas będzie najlepszą usługą można zadzwonić i oczekiwać fachowej porady. Przede wszystkim bardzo interesująca jest biologiczna oczyszczalnia, ponieważ niewiele firm tak stawia na ekologię i oferuje tego typu usługę.

2017-09-28

firma Frukko będąca bezpośrednim dystrybutorem akcesoriów z dziedziny oczyszczania oferuje atrakcyjne ceny, szeroki asortyment, wysoką jakość zgodną ze standardami unijnymi, korzystny, terminowy, transport.

5 / 5 2017-09-27

Cześć wszystkim opiniodawcom. W lipcu minie 12 miesięcy od ogarnięcia przeze mnie tematu przydomowej oczyszczalni ścieków. Przed zakupem śledziłem rynek i firmy z tej branży. Finalnie zdecydowałem się na oczyszczalnie z firmy FRUKKO , oczyszczalnie biologiczną MBOŚ 6. Muszę powiedzieć że po tym czasie użytkowania jestem bardzo zadowolony. Oczyszczalnia działa bardzo dobrze.Nie ma brzydkich zapachów. Skrzynka elektryczna w zestawie profesjonalna i dobrze zabezpieczona. Jestem bardzo zadowolony. Polecam firmę FRUKKO oraz w/w oczyszczalnie naprawdę bardzo dobrej jakości urządzenie.

5 / 5 2017-09-24

Polecam firme frukko za fachowosc i profesjonalne podejscie Oraz umiejetnosc doradzenia. Duzy plus za to że nie wciskają klientowi co popadnie Tylko wybadają co klient potrzebuje i to jest bardzo dobre. Jeszcze raz polecam bo ich oczyszczalnie sa naprawdę solidne. I ważne ze dostarczają pod dom.

5 / 5 2017-09-21

Kontakt ze sklepem rewelacyjny, fachowe doradztwo i pomoc. Łatwy system zamawiania. Towar dostarczony zgodnie z opisem bez wad i ukrytych kosztów.Przy okazji wszystko odbyło się z zachowaniem wszelkich środków ostrożności. Polecam szczerze tą firmę i jej produkty.

5 / 5 2017-09-10

Polecam produkty danej firmy - bardzo ciekawe oferty pod względem kosztów, duży wybór. Towar dobrej jakości, solidnie wykonany. Miła i fachowa obsługa oraz szybki transport produktu.

5 / 5 2017-09-10

Firma godna polecenia, sklep posiada bogatą ofertę produktów. Oczyszczalnia ścieków działa bez zarzutu, błyskawiczna obsługa klienta i jeszcze dostawa gratis. Po prostu same superlatywy.

5 / 5 2017-09-01

Świetna oczyszczalnia, miła obsługa, szybka realizacja zamówień, oraz plusem są korzystne oferty i darmowa dostawa,firma oferuje także klientom pomoc w uzyskaniu dotacji. gorąco polecam

5 / 5 2017-08-27

Witam, polecam oczyszczalnie dwukomorową FRUKKO MBOŚ OG 3000. Bardzo dobry produkt. Bardzo dobra jakość wykonania i najważniejsze , że to Polski produkt. Co do firmy. Bardzo rzetelna i fachowa obsługa. Co ważne dostarczają towar pod wskazany adres bez marudzenia , że nie wjadą , że ciasno itp. Polecam każdemu , ponieważ widać że ludzie z tej firmy znają się na rzeczy i są profesjonalistami w swoim fachu. Dziękuję

5 / 5 2017-08-09

Dziękuję za rzetelne podejście do zaprojektowania przydomowej oczyszczalni pod moim nowo budowanym domem. Firma sprawie i fachowo wykonała projekt oczyszczalni. Polecam

2017-08-02

Bogaty asortyment, świetna jakość w doskonałych cenach. Dodatkowym plusem jest bezpłatna dostawa i rozładunek na terenie całej Polski. Mogę sklep szczerze polecić!

2017-07-31

Firma Frukko - Twoje Oczyszczalnie oferuje mnóstwo ofert, które są korzystne dla klientów! Przepompownie ścieków i wody, wykonywanie dużych oczyszczalni od projektu po budowę to część ofert, z których można skorzystać! Są również promocje sprzyjające klientom! Korzystałam z usług tej firmy i jestem pod ogromnym wrażeniem!

2017-07-26

Firma Frukko to firma, którą mogę szczerze polecić, dla naprawdę wymagających klientów. Wysoka jakość produktów i przystępne ceny czynią ją jedną z lepszych firm w swojej dziedzinie.

5 / 5 2017-06-28

Bardzo dobra firma. Drugi raz korzystałem z jej usług (bo drugi dom wyposarzyłem w taką oczyszczalnię) i gdybym potrzebował wybudować kolejną przydomową oczyszczalnię to z całą pewnością wybrałbym Frukko. Rzetelnie wykonują swoją pracę, potrafią doradzić, który rodzaj produktu jest najbardziej odpowiedni do danego domu. Bardzo stawiają na jakość i na zadowolenie klienta. Z czystym sumieniem polecam :)

5 / 5 2017-06-19

Bardzo duży wybór profesjonalnych produktów, darmowa dostawa, jak również możliwość montażu, konkurencyjne ceny oraz długi okres gwarancji na sprzedawane produkty. Sklep naprawdę godny polecenia

5 / 5 2017-06-11

Polecam. Jak dla mnie najwazniejsze że produkt 100 % sprawny. Ja kupiłem oczyszczalnie biologiczna simple działa od początku 2017 i jestem zadowolony. Polecam. PS. Dziękuję Panu Wieśkowi za profesjonalizm.

2017-06-10

Firma Frukko zajmuje się sprawną dystrybucją oczyszczania środowiska na kilka różnych sposobów. Jednym z nich jest biologiczne usuwanie odpadów i zanieczyszczeń poprzez szeroką gamę specjalnie zaprojektowanych zbiorników i urządzeń. Ich funkcjonalność opiera się na tym, że są budowane ze zbiorników monolitycznych, dzięki czemu mamy pewność, że nie dojdzie do wycieków szkodliwych substancji. Dodatkowo wszystkie produkty mają atesty i 10 letnie gwarancje. Dla tych, którzy bardziej są zainteresowani oczyszczaniem drenażowym, czyli dostosowanym do klientów zbiorowych mamy do zaoferowania łatwe i gotowe do montażu rozwiązania w zakresie skutecznej walki z zanieczyszczeniami. Wykonane z polietylenu oczyszczalnie są bardzo wytrzymałe, dzięki czemu zapobiega nieprzyjemnemu zapachowi czy jakiemukolwiek zapchaniu się drenów. Ciekawą alternatywą dla tego typu oczyszczalni są oczyszczalnie tunelowe, składających się z kilku modułów. Produkowane w Niemczech. Ostatnim sposobem jest oczyszczanie pakietowe z 3-krotnie większą wydajnością rozsączania niż tradycyjny drenaż. Mogą być montowane na wyjątkowo małych działkach w stosunkowo krótkim czasie. Odporne na warunki atmosferyczne. Zachęcam do korzystania z ofert sklepu Frukko.

5 / 5 2017-06-10

Bardzo dobra i fachowa porada. Kupiłem oczyszczalnie mboś og 2000 litrów . Produkt mega solidny. Polecam na 100 %. Będę polecał znajomym firmę FRUKKO.

5 / 5 2017-05-28

Duży wybór i przede wszystkim profesjonalna i kompetentna obsługa klienta. Pracownicy pomagają w wyborze. Sprzęt pierwszej klasy. Od zamówienia do dostarczenia kilka dnia. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-05-18

Polecam za: - szybka dostawę - za to że opis na stronie jest zgodny z zamówieniem - za kulturalnych i miłych pracowników - za pełen profesjonalizm i bardzo dobrą znajomość branży - za ludzkie podejście do klienta , który nie ma pojęcia o oczyszczalniach - za wysokiej jakości produkt Polecam wszystkim klientom szukającym oczyszczalni. Aga

5 / 5 2017-05-16

Firma oferuje szeroki wachlarz usług, wraz z przystępnymi cenami. Zdecydowanym plusem niewątpliwie jest bezpłatna dostawa na terenie Polski. Profesjonalna obsługa, wszystko wykonane na czas. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-04-30

Zakupiłem oczyszczalnie MBOŚ 6 biologiczną ze zbiornikiem 2000 na wodę jakieś dwa tygodnie temu . Towar dojechał w komplecie chłopaki rozładowali. Fakturka instrukcje wszystko gra WAŻNE jest certyfikat CE zgodny z normą. Sam produkt naprawdę bardzo solidny w ogóle nie jest gorszy od "super" marek . Tak trzymajcie FRUKKO P.S. Dobrze że mają fajne promocje. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-04-23

Zakupiłem w firmie Frukko u Pana Wiśniewskiego oczyszczalnie tunelową 2000. Wybrałem Jego ofertę z kilku przesłanych mi ofert i nie żałuję. Przede wszystkim bardzo dobry kontakt i doradztwo. Od razu widać że rozmawia się z fachowcem który dobrze zna to co sprzedaje i potrafi odpowiedzieć na wszystkie pytania. Piszę to z pełną odpowiedzialnością ponieważ do zakupu oczyszczalni przygotowywałem się długo żeby wybrać dla mnie optymalną. Fachowiec który montował mi oczyszczalnie zwrócił uwagę że kosz filtra jest duży zawierający dużo elementu filtrującego co nie jest powszechne w innych oczyszczalniach które dotychczas montował. Na pewno to wydłuży bezawaryjną pracę oczyszczalni. Mam nadzieje że będzie mi działać długo i dobrze, o czym napiszę za jakiś czas. Polecam. Jan M.

5 / 5 2017-04-23

Około dwa lata zamontowałam z mężem biologiczną oczyszczalnie MBOŚ 4 dla Mojej 4 osobowej rodziny od firmy FRUKKO. Polecam produkt, polecam obsługę. Solidna firma.

5 / 5 2017-04-15

Polecam produkt SBR 4 Zakupiłem zamontowałem i chodzi luksus. Dzieki za konkretne doradztwo i fachowość.

5 / 5 2017-04-11

Sklep godny polecenia. Jest to rzetelna firma, która posiada godną zaufania kadrę pracowników. Firma robi wszystko szybko dokładnie oraz co najważniejsze na czas.

2017-04-11

Bardzo łatwy kontakt. Zadzwoniłam i zostałam bardzo miło obsłużona. Doradzono mi i można bez problemu złożyć zamówienie telefonicznie.

5 / 5 2017-04-07

Szybka dostawa i sprawny montaż to się najbardziej liczy !

5 / 5 2017-04-01

Kontakt ze sklepem rewelacyjny, fachowe doradztwo i pomoc w wyborze oczyszczalni. Zamówienie bez najmniejszych problemów. Oczyszczalnia dotarła na miejsce i czeka na montaż. Bardzo rzetelna firma znająca się na swoim fachu. Polecam Wszystkim sklep i produkty.

Rzetelne opinie o e-sklepoczyszczalnie.pl

e-sklepoczyszczalnie.pl

Siedziba
Pniewo

WWW
http://www.e-sklepoczyszczalnie.pl/

Email
[email protected]

Telefon
604 979 252

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie