Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

e-sporting.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.72
opinie o e-sporting.pl
5 / 5 2019-03-24

Super gorąco polecam

4 / 5 2019-03-22

Towar dotarł wadliwy. Bardzo szybko otrzymałem dobry towar. Polecam.

5 / 5 2019-03-07

Polecam, super!

4 / 5 2019-02-26

Szybka transakcja, buty bardzo dobrej jakości

5 / 5 2019-02-20

Polecam

5 / 5 2019-02-17

Polecam!

5 / 5 2019-02-12

Polecam!

5 / 5 2019-02-09

nie dotyczy

5 / 5 2019-02-08

Serdecznie polecam!

5 / 5 2019-02-05

Polecam :)

5 / 5 2019-02-04

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-02

Wszystko super !!!

5 / 5 2019-02-01

Wszystko jak w Szwajcarskim zegarku, polecam!!!

5 / 5 2019-01-31

Profesjonalna obsluga.

5 / 5 2019-01-29

Szybko, sprawnie, bez problemów

5 / 5 2019-01-28

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Polecam

4 / 5 2019-01-24

Generalnie polecam sklep - buty super, dostawa szybka. Szkoda, że nie ma możliwości śledzenia przesyłki.

5 / 5 2019-01-20

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-01-16

Wszystko jak należy polecam

5 / 5 2019-01-12

polecam.

4 / 5 2019-01-04

Dobre ceny, duży asortyment. Długi czas oczekiwania na przesyłkę. Brak informacji o wysłaniu paczki. Brak możliwości śledzenia przesyłki.

5 / 5 2019-01-01

Wszystko zgodne z opisem buty take jak chcialam szybka dostawa POLECAM

5 / 5 2018-12-28

Zdecydowanie polecam. Szybka realizacja zamówienia oraz doskonałej jakości towar.

5 / 5 2018-12-25

Wszystko super!!!

5 / 5 2018-12-22

Sklep ok. Produkt również.

5 / 5 2018-12-14

Szybko sprawnie bardzo polecam

5 / 5 2018-12-11

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam

4 / 5 2018-12-04

może być

4 / 5 2018-11-28

Podobne bluzy mozna kupic w tunezji lub egipcie na targu

5 / 5 2018-11-26

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-11-25

Profesjonalna obsługa transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-11-21

Super szybką wysyłka buty super

4 / 5 2018-11-19

sklep super

5 / 5 2018-11-17

super

5 / 5 2018-11-09

Świetny sklep. Gorąco polecam.

4 / 5 2018-11-08

Szybka wysyłka. Żadnych problemów

5 / 5 2018-10-26

towar zgodny z opisem, szybka dostawa. polecam.

5 / 5 2018-10-26

szybka wysyłka transakcja przebiegła pomyślnie towar zgodny z oczekiwaniami

5 / 5 2018-10-20

Te buty mam już drugie poprzednie wytrzymały 7 lat, mam nadzieje że z tymi będzie tak samo. Polecam ten model, jest niezniszczalny!

5 / 5 2018-10-20

Wszystko było w porządku

5 / 5 2018-10-19

100 % polecam

5 / 5 2018-10-04

Klasa

5 / 5 2018-10-04

Szybko, sprawnie, profesjonalnie polecam.

5 / 5 2018-10-02

Bardzo udane zakupy.Wszystko zgodnie z opisem.Szybka i bezproblemowa dostawa.Polecam zakupy w tym sklepie,sam jeszcze na pewno skorzystam.

5 / 5 2018-09-30

Towar zgodny z opisem

4 / 5 2018-09-22

jest ok

5 / 5 2018-09-18

Jestem bardzo zadowolony;)

5 / 5 2018-09-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-16

Bardzo polecam!

5 / 5 2018-08-14

Wszystko jak najbardziej ok :)

5 / 5 2018-08-08

super sklep na pewno zrobię tu powtórne zakupy gorąco polecam

5 / 5 2018-08-03

Super

4 / 5 2018-08-03

SUPER SKLEP

5 / 5 2018-07-24

Dobrze

5 / 5 2018-07-24

Pewne i szybkie zakupy.Polecam.

5 / 5 2018-07-22

Szybko, bez jakichkolwiek problemów. Polecam!

5 / 5 2018-07-19

super sklep

5 / 5 2018-07-19

Profesjonalna firma

5 / 5 2018-07-17

Szybko sprawnie polecam

5 / 5 2018-07-11

Polecam, super !!!

3 / 5 2018-07-01

Cztery na pięć

5 / 5 2018-06-26

jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-06-23

Profeska

5 / 5 2018-06-15

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-06-04

Profesjonalna i super szybka obsługa, nawet w okresie przedswiatecznym.

5 / 5 2018-06-01

Polecam ma 5+

3 / 5 2018-05-26

Slaba jakosc. Wole FACTCOOL duzo sprawniejsza obsluga

5 / 5 2018-05-23

Wszystko elegancko

5 / 5 2018-05-21

Bez zarzutów

5 / 5 2018-05-18

Bardzo zadowolona z towaru oraz z szybkości przesyłki. Dziękuję i polecam wszystkim

5 / 5 2018-05-13

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-05-05

Zwrot i wymiana na inny model bez problemu....polecam.

4 / 5 2018-05-01

Profesjonalna obsług

5 / 5 2018-05-01

Szczerze polecam, transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-04-29

Obsługa na najwyższym poziomie, polecam ten sklep wszystkim znajomym i nieznajomym .

4 / 5 2018-04-29

Bardzo sprawna obsługa. Szybka dostawa

5 / 5 2018-04-24

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-24

Błyskawiczna dostawa. Musiałam wymienić towar i odbyło się to bezproblemowo i w bardzo szybkim tempie.

5 / 5 2018-04-14

Profesjonalna szybka obsługa, darmowa przesyłka.

5 / 5 2018-04-08

Polecam, fajnie rabaty :)

5 / 5 2018-04-07

Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-04-06

Bez większych problemów

4 / 5 2018-04-01

Transakcja okazała się bardzo szybka. Sądzę, że z pewnością polecę usługi swoim znajomym.

5 / 5 2018-03-26

Bardzo szybko , sprawnie i na temat!!! Polecam

5 / 5 2018-03-19

Wspaniała obsługa, która cierplwie odbiera telefon i pomaga dokończyć zamówienie online. Przesyłka dotarła w 24 godziny od momentu złożenia zamówienia. Gdyby mogło być tak wszędzie :) Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-03-19

Napewno będę stałą klientką

5 / 5 2018-03-13

Polecam i jeszcze raz polecam, super obsługą, szybkość i jakość na najwyższym poziomie!

5 / 5 2018-03-13

Zamówienie dotarło do mnie po dwóch dniach jestem zaskoczona

5 / 5 2018-03-04

Wszystko tak jak byc powinno.

4 / 5 2018-03-03

Jestem zadowolony

4 / 5 2018-03-01

Super, polecam

4 / 5 2018-02-26

Zdecydowanie polecam sklep.

4 / 5 2018-02-19

Szybka i sprawna dostawa, jednak brak informacji o numerze przesyłki. Ceny można znaleźć okazjonalne. Polecam

5 / 5 2018-02-17

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-02-16

Profesjonalna obsługa szybka wysyłka towar zgodny z zamówieniem polecam

5 / 5 2018-02-12

Profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2018-02-10

Wszystko w jak najlepszym porządku. Poleca !

5 / 5 2018-02-09

Perfekcyjna transakcja

5 / 5 2018-02-04

Dobry zakup,wzorowy sklep.

5 / 5 2018-01-30

Perfekcyjna obsługa.

5 / 5 2018-01-29

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!!

4 / 5 2018-01-28

Rozmiarówka butów dostępna na stronie, odbiega od rzeczywistego rozmiaru, proponuję zamawiać rozmiar mniejszy.

4 / 5 2018-01-25

Polecam

5 / 5 2018-01-23

Profesjonalna obsługa, towar w doskonałym stanie. Szybka realizacja zamówienia! Polecam gorąco!!

5 / 5 2018-01-22

Polecam

5 / 5 2018-01-21

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-19

POLECAM W 100%

4 / 5 2018-01-16

Brak jakich kolwiek zarzutów.

5 / 5 2018-01-16

Profesjonalna Obsługa. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

4 / 5 2018-01-14

Polecam. Krótki czas oczekiwania.

4 / 5 2018-01-11

Miła, kompetentna obsługa klienta. Polecam

5 / 5 2018-01-03

Pełen profesjonalizm! POLECAM

3 / 5 2018-01-03

Obsługa na średnim poziomie

4 / 5 2018-01-02

Wszystkiego było jak w opisie.

5 / 5 2017-12-27

Polecam.

5 / 5 2017-11-29

Szybko

3 / 5 2017-11-19

Nie Polecam.Jak wcześniej pisałam to problem z reklamacja.Co prawda po 10 miesiacach sklep zwrócił koszty obuwia,rzeczoznawcy + koszty wysyłki.Dzieki Rzecznikowi Praw Konsumentów zwrócono mi całość.Obuwie złej jakości ,noszone bardzo krótko i przetarcie siatki .Trzeba być wytrwałym i walczyć o swoje do końca.

4 / 5 2017-11-10

Profesjonalnie

4 / 5 2017-10-25

Jestem zadowolona z zakupów. Jak najbardziej polecam sklep, nie raz sama na pewno powrócę na kolejne zakupy :)

4 / 5 2017-10-14

Szybko przesyłka, bez żadnych problemów. Polecam!

5 / 5 2017-10-12

Jestem zadowolona, produkt spełnił moje oczekiwania, jakością nie odbiega od zamieszczonej oferty

4 / 5 2017-09-20

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-19

Profesjonalna obsluga, jakos produktu na wysokim poziomie. Polecam

4 / 5 2017-09-17

Trafna tranzakcja szybko zrealizowana .

5 / 5 2017-09-17

Zamówienie szybkie, niełatwe bo pomyliłem rozmiary, ale wymiana za darmo no i przesyłka w paczkomacie za free. Polecam gorąco i na pewno to nie ostatni zakup

5 / 5 2017-09-16

Super

5 / 5 2017-09-13

Polecam

5 / 5 2017-09-12

Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-09-11

Super sklep Polecam!! Śliczna i

4 / 5 2017-09-08

Transakcja przebiegła pomyślnie.

4 / 5 2017-09-03

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-01

Profesjonalna obsługa. Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-08-19

Szybko ,sprawnie , milo

5 / 5 2017-08-18

wszystko oky!

4 / 5 2017-08-10

super

5 / 5 2017-08-05

Szybka realizacja i wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-08-03

Wszystko zgodne z opisem, szybka dostawa. POLECAM!

5 / 5 2017-07-26

Wszystko pozytywnie

5 / 5 2017-07-23

Jestem zadowolony. Dostałem to co chciałem.

5 / 5 2017-07-21

Bardzo szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

4 / 5 2017-07-21

jestem zadowolona z zakupu. tanio i szybka dostawa

4 / 5 2017-07-17

Spoko obsługa

5 / 5 2017-07-15

Wszystko sprawnie.

5 / 5 2017-07-07

Szybko, tanio, bez problemowo

5 / 5 2017-07-03

Wszystko szybko i sprawnie.

4 / 5 2017-07-03

Profesjonale podejście do klienta.

5 / 5 2017-06-29

Świetna jakość. Szybka dostawa. Sklep wart polecenia.

5 / 5 2017-06-29

polecam w 100%

5 / 5 2017-06-21

Tak na 5

5 / 5 2017-06-16

Obsługa w pełni profesjonalna. Polecam

5 / 5 2017-06-07

Polecam

4 / 5 2017-06-06

Profesjonalna formuła sprawia że jesteś moja muza

5 / 5 2017-06-02

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-06-01

Polecam.

5 / 5 2017-05-24

POLECAM

4 / 5 2017-05-13

POLECAM!!

5 / 5 2017-05-11

Polecam e-Sporting!!!!

5 / 5 2017-04-29

Na pewno będę wracać na Waszą stronę!

5 / 5 2017-04-25

Super

5 / 5 2017-04-24

Bardzo profesjonalny sklep. Nie było problemu z wymianą obuwia na większy rozmiar, przesyłka przyszła bardzo szybko. Gorąco polecam :)

4 / 5 2017-04-22

Buty w dobrej cenie ale słabiej jakości .Noszone bardzo mało i w ciągu sześciu miesięcy przetarcie siatki.Problem z uznaniem reklamacji!!!!Gwarancja bez sensu jak nie uznawaja reklamacji.Sprawa w toku,jak się zakończy to dokończę opinię .

5 / 5 2017-04-22

Elegancko. Cena bardzo dobra, buty oryginalne i spełniły moje oczekiwania. Dostawa szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-04-03

Super obsługa A towar pierwsza klasa

5 / 5 2017-03-27

Wszystko Ok.

5 / 5 2017-03-27

Polecam

Rzetelne opinie o e-sporting.pl

e-sporting.pl

Siedziba
Wałbrzych

WWW
http://e-sporting.pl

Email
[email protected]

Telefon
74 665 25 29

Komórka
+48 607 035 151

Infolinia
+48 607 035 151

Logowanie