Kategorie: / Sport

e-sportowiec.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.82
opinie o e-sportowiec.com.pl
5 / 5 2019-03-15

ok

5 / 5 2019-03-15

rewelacja! towar wysokiej jakości, szybka dostawa, wszystko super!

4 / 5 2019-03-14

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2019-03-14

Rewelacja. Towar następnego dnia po złożeniu zamówienia już u mnie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.

4 / 5 2019-03-05

Sklep sprostał moim wymaganiom, jednak ekipa musi zwrócić większą uwagę na szczegóły podczas pakowania towaru, w mojej paczce zabrakło jednego elementu. Produkt po złożeniu cudowny!

5 / 5 2019-03-04

Godny polecenia :-)

4 / 5 2019-03-03

Wszystko przebiegło sprawnie.

1 / 5 2019-03-03

O sklepie nie mam zdania, gdyż do zawarcia transakcji nie doszło, natomiast jeśli chodzi o obsługę klienta przez specjalistę do spraw sprzedaży, dawno nie zetknąłem się z tak apatycznym pracownikiem. Krótko rzecz ujmując chciałem nabyć rower w cenie 2000 zł, zostałem poinformowany, że rower dotrze do mnie w stanie fabrycznym, czyli bez regulacji. Okazało się, ale o tym specjalista mi nie powiedział, że istnieje możliwość regulacji przed wysyłką za dodatkowe 80 zł. Ze względu na to, zaproponowałem (rower był wyprzedażowy), żeby regulację dodano mi w pakiecie promocyjnym i usłyszałem, że to niezgodne z polityką firmy. Gratuluję firmie polityki, mam nadzieję, że rynek ja zweryfikuje. Tymczasem rower kupiłem gdzie indziej.

5 / 5 2019-02-28

Wszystko tak jak powinno byc. Rower solidnie zabezpieczony. Szybka dostawa i bardzo dobry komtakt ze sklepem

5 / 5 2019-02-25

SZOK! W czwartek składałem zamówienie, robiłem przelew. Tego samego dnia rower złożono, przygotowano, profesjonalnie i bezpiecznie zapakowano i nadano kurierowi, a w piątek, czyli po 24H sprzęt był u mnie!!! REWELACJA!!!

4 / 5 2019-02-24

TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA ZGODNIE Z UMOWĄ I SZYBKO

5 / 5 2019-02-22

Polecam sklep.

5 / 5 2019-02-17

Jestem zadowolona z obsługi, szybka realizacja zamówienia. Kontaktowałam się ze sklepem telefonicznie, udzielono mi kompetentnej odpowiedzi. Polecam.

5 / 5 2019-02-09

Fachowa porada, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2019-02-07

Znakomity sklep. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi. Zakupiony sprzęt dostarczony błyskawicznie. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-28

Polecam sklep z czystym sumieniem. Bardzo dobry kontakt telefoniczny przed zakupem oraz pomoc w wyborze właściwego modelu. Rower został wysłany wcześniej niż wstępnie zapowiadano. Mały problem pojawił się z drobnymi elementami (w czasie transportu połamał się jeden odblask i brakowało dwóch uchwytów linki przerzutki tylnej), ale szybka reakcja na zgłoszenie i dosłanie nowych elementów wskazuje na właściwe podejście do klienta.

5 / 5 2019-01-18

Wszystko OK. Szybka dostawa, rzeczowe doradztwo, polecam.

5 / 5 2019-01-17

bez problemów szybka realizacja zamówienia polecam

5 / 5 2019-01-17

Prosta szybka operacja

5 / 5 2019-01-08

Bardzo miła, pomocna i fachowa obsługa. Świetny kontakt telefoniczny i mailowy. Towar dobrze opakowany i zgodny z opisem. C. Konkurencyjne ceny. Sklep wart polecenia. Na pewno skorzystam ponownie z oferty

5 / 5 2019-01-07

Towar szybko doręczony, solidnie zapakowany. Bardzo dobry kontakt i doradztwo. Polecam

5 / 5 2019-01-03

Profesjonalna obsługa, doskonały kontakt, szybka wysyłka. Serdecznie polecam. Proszę nie sugerować się trochę "oldschoolowym" wyglądem strony, bo nadrabiają to obsługą klienta na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-12-25

Super obsługa. Szybka realizacja, fachowa obsługa i bardzo elastyczne podejście do klienta. Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-22

Gorąco polecam.

3 / 5 2018-12-21

Wszystko ok, pudło w którym przyjechał rower nie było zbyt dobrze zabezpieczone. Na szczęście bez uszerbku dla roweru.

5 / 5 2018-12-15

Super szybka dostawa. Bardzo dobry kontakt telefoniczny.

5 / 5 2018-12-11

Polecam gorąco

5 / 5 2018-12-06

TIP TOP! Produkt bardzo wysokiej jakości. Bardzo szybka realizacja, bezproblemowa komunikacja, wszystkie informacje o paczce dostępne online - tak to powinno wyglądać. Jak lubisz mieć pewność w zakupach serdecznie polecam.

5 / 5 2018-12-01

Super!

4 / 5 2018-11-19

jest ok

5 / 5 2018-11-12

Sprzęt jest Ok

5 / 5 2018-10-21

Wszystko ok. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Solidnie, tanio terminowo. Polecam

5 / 5 2018-10-18

Zakup szybki, bezproblemowy. Wszystko jasne. Polecam

5 / 5 2018-10-05

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-03

Wszystko szybko, sprawnie i konkretnie. Polecam

5 / 5 2018-09-28

najlepszy! ludzie przemili! rower cudny!

5 / 5 2018-09-26

Szybko i sprawnie, POLECAM !!!

4 / 5 2018-09-25

Wszystko zgodnie z opisem, towar w najlepszej cenie, bardzo szybka wysyłka. Obsługa na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2018-09-22

Super kontakt, szybka przesyłka POLECAM !

4 / 5 2018-09-22

Rower w nienaruszonym stanie. Błyskawiczna wysyłka. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-09-19

Bardzo szybka wysyłka super obsługa Polecam

5 / 5 2018-09-16

wszystko ok

4 / 5 2018-09-15

Szybka akcja rower na drugi dzień

5 / 5 2018-09-14

B.dobra ; wymiana towaru (z mojej pomyłki ) bez żadnego problemu i dodatkowych kosztów za powtórną przesyłkę towaru.

5 / 5 2018-09-04

Świetnie!

5 / 5 2018-08-29

Błyskawiczna transakcja za bardzo dobra cenę!

5 / 5 2018-08-21

Szybko , sprawnie , bez problemów.

5 / 5 2018-08-21

Bardzo szybka wysyłka zakupionego roweru. Zamówiony rower zgodny z opisem na stronie. Obsługa sklepu na bardzo dobrym poziomie. Polecam!

5 / 5 2018-08-13

bardzo szybka dostawa, rower zapakowany rewelacyjnie, kontakt ze sprzedawcą bez zarzutów,

5 / 5 2018-08-03

Sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2018-08-02

Szybko , sprawnie i profesjonalnie - polecam.

5 / 5 2018-07-25

Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Bardzo niskie ceny.

5 / 5 2018-07-14

Sprawa przebiegła zgodnie z ustaleniami. Polecam!

5 / 5 2018-07-11

Duży wybór rowerów różnych marek, częste promocje i sprzęt w konkurencyjnych cenach. Na duży plus również bezpośrednie i indywidualne podejście do klienta , świetny kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia oraz bardzo dobrze zabezpieczona wysyłka (rower). Na minus brak możliwości płacenia jednym z szybkich i bezpiecznych systemów płatności tj. np.: PayU, PayPal, niedokładnie skręcone (śrubki na ważnych elementach napędu) elementy pomimo wykupienia dodatkowej usługi złożenia oraz kilka lekkich i głębszych rys na ramie (rozumiem, że stąd m.in. dużo niższa, atrakcyjna cena). Żeby było jasne, minusy te nie mają znaczącego wpływu na ocenę końcową ale zawsze może być lepiej. Jestem bardzo zadowolony i na pewno polecę ten sklep znajomym. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-07-08

Towar szybko doręczony, solidnie zapakowany. Polecam

5 / 5 2018-07-07

Transakcja bardzo szybka i pomyślna. Tylko kurier do bani zachowywał się jak burak.

5 / 5 2018-06-24

bardzo dobry kontakt i oraz miła i fachowa obsługa polecam serdecznie

5 / 5 2018-06-20

ok godny polecenia

4 / 5 2018-06-16

Profesjonalnie wysłana przesyłka (rower) i na czas tak jak chciałem.

4 / 5 2018-06-14

Szybko, sprawnie i na temat. Serdecznie polecam!

4 / 5 2018-06-04

Dostałem pełna informację, pomoc w transakcji, poradę co do promocji. Extra.

5 / 5 2018-06-03

Git, git.

5 / 5 2018-05-29

Wszystko sprawnie z fachową poradą. Polecam

5 / 5 2018-05-22

Pelen profesjonalizm. Nacialem sie dwa dni wczesniej na zakupach i lepiej eksponowanej w sieci konkurencji i nie zaluje. Jak na razie rower sprawuje sie swietnie, przyjechal zmontowany praktycznie bezblednie (tylko siodello trzeba bylo odkrecic i nasmarowac bo trzesczalo). Polecam

5 / 5 2018-05-21

Wszystko szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-05-19

Gorąco polecam. Szybko sprawnie i konkretnie. Bardzo miły kontakt ze sklepem

5 / 5 2018-05-17

Transakcja przebiegła bez problemu. Zakupiony rower również w porządku, zeszłoroczny model w przyzwoitej cenie. POLECAM

5 / 5 2018-05-10

Wszystko OK. Szybko i bezproblemowo. Polecam

4 / 5 2018-05-02

Polecam ten sklep, brak jakich kolwiek problemow

5 / 5 2018-05-01

po prostu polecam trzymajcie poziom

5 / 5 2018-04-30

Błyskawiczna wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany. Szybki kontakt i fachowe doradztwo. Polecam.

5 / 5 2018-04-24

bardzo dobra i miła obsługa

5 / 5 2018-04-16

Przesyłka błyskawicznie doręczona mimo zmian w zamówieniu jakich dokonywałem na ostatnią chwilę telefonicznie. Miła i rzeczowa rozmowa telefoniczna, bardzo dobre doradztwo. Polecam sklep bo ja jeszcze tu wrócę ;-)

5 / 5 2018-04-15

Super kontakt, błyskawiczna wysyłka. Polecam gorąco.

4 / 5 2018-04-11

Sprawnie, szybko i na temat

5 / 5 2018-04-06

Bardzo dobry kontakt, sprzęt zapakowany odpowiednio. Szybki czas dostarczenia roweru. Ogółem - bez zarzutu :)

5 / 5 2018-04-04

Zakup przebiegł pomyślnie. Polecam sklep innym chętnym do skorzystania z ich usług.

5 / 5 2018-04-02

Super kontakt ze sklepem. Zamowienie dotarło wtedy kiedy prosiłem. Rower realnie ustawiony i taki jaki miał być. W pełni polecam sklep.

5 / 5 2018-04-01

Wszystko w najlepszym porządku, zaskoczyli mnie sprawnością realizacji zamówienia

5 / 5 2018-04-01

Szybko, sprawnie, bez problemu. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka

5 / 5 2018-03-31

Bardzo miła i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-27

Super, naprawdę polecam, rowerek pięknie zapakowany, bardzo szybka dostawa, jeśli jeszcze raz będę kupowała rower to tylko w e-sportowiec, dziękuję bardzo!

5 / 5 2018-03-26

Sklep polecił mi znajomy i musze przyznać, że miał całkowitą rację. Transakcja przeprowadzona błyskawicznie. Towar zgodny z opisem. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Oby wiecej takich sklepów.

5 / 5 2018-03-13

Bardzo dobry kontakt, fachowe porady, szybka wysyłka, rower dobrze zapakowany, rewelacja - polecam.

5 / 5 2018-03-11

Zamawiasz. Płacisz. Dostajesz. Wszystko szybko, sprawnie i wygodnie. Dokładnie tak powinny wyglądać zakupy przez internet.

5 / 5 2018-03-09

Wszystko szybko i profesjonalnie Polecam

5 / 5 2018-03-07

POLECAM !!!

5 / 5 2018-03-04

Spoko. Szybko i solidnie. Polecam.

5 / 5 2018-03-01

Dobre ceny, dobra komunikacja, szybka realizacja zamowienia. Wszystko tak jak powinno być w dobrym sklepie internetowym

2018-02-25

Przed dokonaniem zakupu skontaktowałem się ze sklepem, żeby spytać o rozmiar paczki w jakiej wysyłają rower - normalnie nie jest to aż tak ważne, ale dla mnie była to dość istotna sprawa, żeby rower został wysłany rozkręcony w jak najmniejszej paczce. Pracownik sklepu spytał jeszcze o konkretny model i zapewniał mnie jaki będzie rozmiar przesyłki. Po otrzymaniu przesyłki od kuriera okazało się że zostałem okłamany - dostałem skręcony rower w paczce o pół metra dłuższej. Na pytanie dlaczego tak się stało sklep zdobył się na standardowe teksty o tym, że inny pracownik pisał, inny pakował i nastąpił brak komunikacji, za co przepraszają. Jednak jeszcze bardziej żenujące, niż te oklepane tłumaczenia, były oskarżenia, że to ja jestem częściowo winny tej sytuacji, bo powinienem był napisać jeszcze raz w komentarzu do zamówienia jak ma wyglądać przesyłka - zupełnie tak, gdybym nie był wcześniej poinformowany jak standardowo wygląda każda przesyłka.

5 / 5 2018-02-23

Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy plus fachowe doradztwo w sparawach doboru roweru

5 / 5 2018-02-20

Wszystko szybko i sprawnie Informacje o zmianie statusu. Błyskawiczna wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-02-19

Co tu bużo pisać. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony :) Dałem 4 najwyższe oceny, ponieważ ten sklep na to zasługuje !!! Następne rowerowe zakupy zaczynam od przejżenia ich oferty.

5 / 5 2018-02-05

Szybka wysyłka. Dobra cena.

5 / 5 2018-02-05

Kontakt mailowy ze sklepem bardzo dobry. Zamówienie dotarło następnego dnia (jak podał w mailu pracownik sklepu). Produkt zgodny z zamówieniem. Rower świetny.

5 / 5 2018-01-17

Szybka wysyłka , bardzo dobry kontakt . Z przyjemnością polecił bym ten sklep znajomym i napewno będę robił zakupy w tym sklepie. Polecam.

5 / 5 2018-01-14

Rewelacja. Rower został wysłany po dwóch godzinach od zakupu. Super kontakt mailowy i telefoniczny. Super rabaty.

5 / 5 2018-01-14

Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Dziękuję.

5 / 5 2018-01-13

Przygotowanie merytoryczne na wysokim poziomie. Doskonały kontakt. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-01-13

Szybka i miła obsługa, jeszcze szybsza dostawa polecam

5 / 5 2018-01-09

Sklep godny polecenia transakcja przebiegła bardzo szybko i bez komplikacji. Polecam

5 / 5 2018-01-07

Sklep warty polecenia - internetowe zakupy przebiegają bardzo sprawnie, produkty są zgodne z opisem, a w razie wątpliwości obsługa szybko odpowiada na pytania drogą mailową lub telefonicznie

5 / 5 2017-12-30

Wszystko w porządku, rower oryginalnie zapakowany, najlepsza cena i błyskawiczna dostawa. Polecam!

5 / 5 2017-12-29

Super, bardzo polecam, ja na pewno jeszcze skorzystam z tego sklepu.

5 / 5 2017-12-27

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Towar dobrze zapakowany i zgodny ze specyfikacją. Polecam!

5 / 5 2017-12-15

super sklep i obsługa

5 / 5 2017-12-09

Rewelacja! Dostawa z prędkością dźwięku!

5 / 5 2017-12-05

Bardzo szybka wysyłka, dobra obsługa klienta

5 / 5 2017-12-03

fachowe doradztwo, produkty godne polecenia, szybka wysyłka

5 / 5 2017-11-24

Szybko i profesjonalnie. Nic dodać nic ująć.

5 / 5 2017-11-22

Wszystko przebiegło jak należy. Udany zakup roweru. Rower przyszedł złożony, moje czynności to tylko wyprostowanie kierownicy i przykręcenie ***ów i już mogłem jechać. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-20

Szczerze polecam, szybko, rzetelnie, tak jak należy.

5 / 5 2017-11-19

Bardzo miła i szybka obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam!!! Najniższa cena na rynku! Błyskawiczny transport!

5 / 5 2017-11-14

Wszystko OK. Terminowo. Dobry kontakt.

5 / 5 2017-11-10

Super obsługa i kontakt. Wszystko załatwione błyskawicznie. Polecam.

4 / 5 2017-11-09

Polecam:)

4 / 5 2017-11-09

Dobry kontakt, błyskawiczne odpowiedzi na moje pytanie nawet w niedziele. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-11-04

Doskonała obsługa. Pracownicy sklepu działają błyskawicznie. Bardzo miła obsługa

5 / 5 2017-10-26

Świetny sklep, świetna obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-10-17

Świetnie zorganizowane, błyskawiczna dostawa, polecam

3 / 5 2017-10-11

Rower uległ nieznacznemu uszkodzeniu podczas transportu (korba w szprychach, zarysowana korba i szprychy przedniego koła). Proponowano mi wymiane korby na nową, ale ostatecznie z tej propozycji zrezygnowałem; na inne formy rekompensaty sklep się nie chciał zgodzić.

4 / 5 2017-10-09

spoko

5 / 5 2017-10-09

rzeczowy super kontakt mimo pierwszego kontaktu towar jak w opisie polecam

5 / 5 2017-10-01

Szybkie dostarczenie dobrze zapakowanego roweru. Produkt zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-09-30

Wszystko w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam! :)

5 / 5 2017-09-25

Super sklep, szybka reakcja

5 / 5 2017-09-13

Polecam sklep

5 / 5 2017-09-02

polecam wszystkim . profesionalne podejscie . fachowe rady . doskonały kontakt . błyskawiczna realizacja zamowienia . starannie zapakowany rower . dostawa w kilka godzin .

5 / 5 2017-08-31

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, sprawnie i szybko zrealizowana transakcja, błyskawiczna dostawa (po 24 godzinach od złożenia zamówienia towar został dostarczony na drugi koniec Polski). Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-08-28

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-27

ogólna ocena bardzo dobra, z pozdrowieniami

5 / 5 2017-08-26

Znakomita obsługa, bardzo profesjonalna i błyskawiczna. Wyjątkowo zależało mi na czasie. całość transakcji łącznie z dostarczeniem towaru kurierem w ciągu 24 h. Ogromny pozytyw.

5 / 5 2017-08-26

Towar zgodny z zamówieniem. Miła i fachowa obsługa, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-08-25

Wszystko w najlepszym porządku, uczciwie polecam sprzedawcę

5 / 5 2017-08-20

Sklep godny polecenia. Zamówiony rower zgodny z opisem. Szybka realizacja i przesyłka, poziom obsługi klienta bdb,

5 / 5 2017-08-07

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-08-04

Wszystko w najlepszym porządku! Polecam!

4 / 5 2017-08-03

Bardzo fachowa, dodatkowo sympatyczna obsługa.Pomimo , że zostałem poinformowany o możliwości wysłania towaru w okolicach 14 dni rower przyjechał znacznie wcześniej.Przesympatczny kierowca dopełnił bardzo dobrego wizerunku firmy.Rower dużo dużo taniej niż w innych sklepach . POLECAM!!!

4 / 5 2017-08-02

polecam, wszystko zgodne z wcześniejszymi ustaleniami

4 / 5 2017-08-01

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja

5 / 5 2017-07-29

Wszystko ok. Towar szybko doręczony. Dobry kontakt

5 / 5 2017-07-25

Bezproblemowy kontakt ze sklepem, szybka realizacja zamówienia. Cena za rower najlepsza w internecie. POLECAM!

5 / 5 2017-07-24

Polecam.

5 / 5 2017-07-19

Ogromny wybór rowerów w dobrych cenach, profesjonalna obsługa i ekspresowa wysyłka :) rower dotarł następnego dnia !!! Polecam!

5 / 5 2017-07-18

Rewelacja ekspresowa dostawa bez żadnych komplikacji. Rower w stanie idealnym polecam

5 / 5 2017-07-15

Sklep super

5 / 5 2017-07-15

Polecam sklep, konkurencyjne ceny, miła obsługa i fachowe porady, dobry kontakt z klientem i co najważniejsze błyskawiczna wysyłka. Zero rozczarowań!

5 / 5 2017-07-06

Gorąco polecam sklep.Miła o szybka obsługa. Ekspresowy transport :)

5 / 5 2017-07-04

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-06-24

Wszystko OK!!!

5 / 5 2017-06-15

Raz jeszcze dziękuję za bardzo sprawną realizację mojego zamówienia.

4 / 5 2017-06-14

Szybki, rzeczowy kontakt. Dobra znajomość towaru że strony obsługującego pracownika, wysoka kultura obsługi.

5 / 5 2017-06-13

Wszystko ok. Bardzo szybka wysyłka. Konkurencyjna cena towaru.

5 / 5 2017-06-11

To już drugi zakup. Oba przebiegły perfekcyjnie. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-05-29

Sklep super ! Cena jest no piękna za lea f2 2016 988 zł !!!! Sklep profesjonalny :) super najlepszy sklep

5 / 5 2017-05-21

fachowość, słowność,rzetelnoość

5 / 5 2017-05-19

z godnie z opisem łatwy montaż bez wahania polecam merida sec.300 pozdrawiam

5 / 5 2017-05-15

Rzetelny sprzedawca, fachowe doradztwo przy zakupie roweru oraz błyskawiczna wysyłka super roweru. Polecam! Rower Kross Lea R6 2016

5 / 5 2017-05-09

Bardzo udany zakup. Na przyszłość, przed zakupem, w pierwszej kolejności będę sprawdzała ofertę w tym sklepie. Rower, którego poszukiwałam nie był dostępny w wielu sklepach, natomiast tutaj dostępny było od ręki i w najlepszej cenie.

5 / 5 2017-04-30

Fachowe doradztwo. Szybka wysyłka.

4 / 5 2017-04-29

bardzo pozytywna

5 / 5 2017-04-29

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Zamowiony rower Giant przywieziony calkowicie akrecony i wyregulowany, jednym slowem siadac i jechac :-) Polecam

5 / 5 2017-04-18

Super szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem, bezproblemowy kontakt ze sprzedawca.

5 / 5 2017-04-14

Konsultant bardzo kompetentny, potrafi dobrze doradzić, cierpliwie odpowiada na każde pytanie. Serdecznie polecam. Miło kupuje się jeśli klient jest tak profesjonalnie obsługiwany.

5 / 5 2017-04-01

Sklep umożliwił mi zakup towaru, który już nie był dostępny w salonie firmowym. Profesjonalna i szybka obsługa, transport bez zarzutu; gorąco polecam.

Rzetelne opinie o e-sportowiec.com.pl

e-sportowiec.com.pl

Siedziba
Ostrołęka

WWW
http://www.e-sportowiec.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
29 760 22 02

Komórka
604 629 173

Infolinia
-

Logowanie