Kategorie: / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria

E-swiece.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o E-swiece.pl
5 / 5 2019-03-18

Polecam jak najbardziej. Świeca wykonana przepięknie

4 / 5 2019-03-12

Polecam

5 / 5 2019-03-06

Świeca bardzo ładna, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-03-06

Szybka realizacja, świeca i szatka do chrztu piękne. Polecam

5 / 5 2019-03-03

Profesjonalna obsługa, zrealizowałam już dwa zamówienia z tej firmy i jestem zadowolona.

5 / 5 2019-02-26

Profesjonalnie polecam .

5 / 5 2019-02-16

Wszystko na 5

4 / 5 2019-02-11

Rzetelna firma jestem zadowolona

5 / 5 2019-02-06

Polecam

5 / 5 2019-02-05

Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę, swieca i szatka bardzo starannie wykonane, zdecydowanie polecam!

5 / 5 2019-02-05

Towar zgodny ze zdjęciem i opisem, szybka realizacja. Polecam!

4 / 5 2019-01-27

Zakupy drugi raz i wszystko tak jak chciałem jak zamawiałem dostawa na czas tz. w ciągu 48 godzin. Polecam

5 / 5 2019-01-23

Wszystko wg zamowienia. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-01-19

Super

5 / 5 2019-01-17

Super polecam

5 / 5 2019-01-09

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2019-01-09

Super to już 3 moje zamówienie

5 / 5 2019-01-07

Zamówienie zgodne z oczekiwaniem. Super.

5 / 5 2019-01-03

Świeca (gromnica) do chrztu bardzo estetycznie wykonana. Bardzo szybka realizacja zamówienia z personalizacją. Za tak niewielką cenę, bardzo polecam.

5 / 5 2018-12-24

Produkt zgodny z zamówieniem bardzo szybka realizacja polecam

5 / 5 2018-12-19

Produkt zgodny z zamówieniem bardzo szybka realizacja , bardzo dobry produkt . Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-08

Polecam

5 / 5 2018-10-31

Super

5 / 5 2018-10-28

Polecam!!

5 / 5 2018-10-18

Przesyłka bardzo szybka, produkt piękny I cena również korzystna. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-10-15

Bardzo gorąco polecam

5 / 5 2018-10-08

Realizacja zamówienia w ekspresowym tempie. Polecam w 100%.

5 / 5 2018-10-08

Transakcja szybką i przyjemna. Polecam

5 / 5 2018-10-01

Profesjonalna i szybka obsluga

5 / 5 2018-09-19

Polecam

5 / 5 2018-09-17

Polecam

5 / 5 2018-09-10

Szybka realizacja zamówienia. Produkty bardzo dobrej jakości, pięknie ozdobione. Zdjęcia produktów odpowiadają rzeczywistemu wyglądowi.

5 / 5 2018-09-09

Polecam

5 / 5 2018-09-07

Szybko, sprawnie i solidnie!!! Szczerze polecam.

5 / 5 2018-08-29

Bard o zadowolona xx

5 / 5 2018-08-25

Serdecznie polecam.

4 / 5 2018-08-20

Rzetelna firma i szybka wysyłka

5 / 5 2018-08-19

Super zakup

4 / 5 2018-08-17

Piękna szatka i święca do chrztu za niewielkie pieniążki :) polecam

5 / 5 2018-08-15

Super obsługa, polecam.

5 / 5 2018-08-13

super

5 / 5 2018-08-06

Profesjonalna i szybka obsługa.

4 / 5 2018-08-04

Zakupiłam świecę i szatke na chrzest. Produkty polecam. Dodatkowo płatne pudełko na świece uważam że powinno zawierać się w cenie gdyż jest słabej jakości. Zamówiłam te za 5 zł. Boże krówki wypadły super jako poczęstunek dla gości.

5 / 5 2018-07-31

Świeca jak i biała szatka są ślicznie wykonane. Biała szatka jest wieksza od standarowej i wykonana bardzo dokładnie a świeca jest pięknie przyozdobiona. Ze szczerym sercem polecam.

5 / 5 2018-07-31

to moje kolejne zakupy u tego sprzedawcy i kolejny raz towar wysokiej jakości, bardzo szybka wysylka i dostawa, profesjonalna i mila obsługa.polecam

5 / 5 2018-07-29

Polecam

5 / 5 2018-07-27

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja.

5 / 5 2018-07-23

Szybka wysyłka, produktywność bardzo ładne.

5 / 5 2018-07-19

wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-07-19

Ekspresowe wykonanie grawerunek oraz wysyłka. Produkt zgodny z opisem. Dobra komunikacja ze sklepem. Polecam!

5 / 5 2018-07-06

Jestem bardzo zadowolona, zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-03

Polecam. Bardzo ładnie wykonanie.

4 / 5 2018-06-17

Jestem berdzo zadowolona z usług sklepu. Zdjęcia produktu są zgodne z ofertą. Na świecy przystrojenia są wykonane starannie i nic się nie odkleja. Przesyłkę otrzymałam szybko. Kurier z usmiechem na twarzy dostarczył mi paczkę. Minus jest jeden. Chodź paczka oznaczona 'fragile' kartonik był nadgnieciony. Było niewystarczająco dużo wypełnienia chroniącego zawartość. Na szczęście towar nie uległ zniszczeniu podczas transportu. Ocena ogólna na 5 z minusem.

5 / 5 2018-06-17

Polecam wszystkim. Super ceny, świetna obsługa klienta, poprosiłam o szybszą wysyłkę i na drugi dzień ją otrzymałam. Szatka i świeca pięknie zdobione, haft z imieniem i datą idealny.

5 / 5 2018-06-10

Polecam

5 / 5 2018-05-26

polecam :)

5 / 5 2018-05-22

Szybko zgodnie z opisem. Polecam

5 / 5 2018-05-22

Profesjonalna obsługa,szybka realizacja zamówienia i ekspresowa dostawa.Produkt zgodny z opisem :)

5 / 5 2018-05-16

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-16

elegancki komplet do chrztu polecam obsługa ekspresowa

2018-05-09

Zakupiłam świecę i szatke na chrzest. Produkty polecam. Dodatkowo płatne pudełko na świece uważam że powinno zawierać się w cenie gdyż jest słabej jakości. Zamówiłam te za 5 zł. Boże krówki wypadły super jako poczęstunek dla gości.

5 / 5 2018-04-14

Polecam

5 / 5 2018-03-31

Szybka wysyłka i obsługa na piątkę, jestem bardzo zadowolona jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-03-29

Profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-03-20

Świetna obsługa, szybka realizacja, piekny produkt! Polecam!

5 / 5 2018-03-15

Polecam w 100%

4 / 5 2018-03-08

Zamówienie zrealizowane bezproblemowo. Obsługa miła i znająca się na rzeczy. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-06

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-03-02

Profesjonalna obsługa, wszystko zgodne z zamówieniem, gorąco polecam.

1 / 5 2018-03-01

Szybkie i profesjonalne wykonanie produktu. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-02-09

Wszystko sprawnie i bez najmniejszych problemow. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-08

Wszystko odbyło się perfekcyjnie. Towar bardzo dobry.

5 / 5 2018-02-02

Wszystko bez zarzutu, mam jedynie maleńką uwagę co do jakości grawertu

5 / 5 2018-02-01

Szatka do chrztu przepiękna Natychmiastowa dostawa

5 / 5 2018-01-31

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-01-31

Wszystko na najwyższym poziomie, bardzo szybko doszło, sama księżniczka fajna, grawer się zgadza, Mały chyba zadowolony:)

5 / 5 2018-01-26

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-25

Polecam zakupy. Expresowa wysyłka.

5 / 5 2018-01-15

Profesjonalna obsługa towar dostarczony bardzo szybko serdecznie polecam ta firmę.

5 / 5 2018-01-11

Polecam.Rewelacja

5 / 5 2018-01-09

Pelen profesjonalizm

5 / 5 2018-01-07

Polecam wszystkim ten sklep. Bardzo dobra jakość produktów, szybka realhzacja zamówienia oraz bardzo dobry kontakt ze strony sprzedawcy.

5 / 5 2018-01-03

Przesyłka dostarczona dość szybko. Niestety świeca jest uszkodzona (złamana). Nie polecam

5 / 5 2018-01-01

Polecam wszystkim i sama nie omieszkam skorzystać jeszcze w razie potrzeby

5 / 5 2017-12-28

Realizacja wykonana bez zarzutów.

5 / 5 2017-12-24

Jestem zadowolona z zakupu. Produkty takie jak na zdjęciach. Szybka realizacja zamówienia. Haft ładnie wykonany.

5 / 5 2017-12-23

polecam bardzo

5 / 5 2017-12-14

Ekspresowa realizacja, piękna świeca, precyzyjnie wykonana i dobrej jakości. Polecam!

5 / 5 2017-12-10

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-11-30

Szatka do chrztu przepiękna Natychmiastowa dostawa

5 / 5 2017-11-29

Profecjonalna obsługa. Polecam w 100%

4 / 5 2017-11-25

Obsługa bez zarzutów, szybka realizacja zamówienia, wykonanie bardzo dobre. Niestety kartonowe opakowanie na świece, za które trzeba dopłacić zostało zniszczone, prawdopodobnie podczas pakowania (próba wciśnięcia szatki, która nie mieściła się w kartoniku). Całe zamówienie zapakowane w duży karton (elementy nie były stabilnie umieszczone).

5 / 5 2017-11-23

Towar zgodny ze zdjęciem i opisem, szybka realizacja. Polecam!

5 / 5 2017-11-14

Świeca z szatką zamówiona przeze mnie robi wrażenie. Starannie zapakowana i zdobiona. Bardzo dobry prodkukt z czystym sumieniem polecam.

5 / 5 2017-11-13

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-11-13

Profesjonalna obsługa do tego szybka i zgodna z opisem towaru. Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie:)

5 / 5 2017-11-11

Pelen profesjonalizm

5 / 5 2017-11-10

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Polecam w 100%

5 / 5 2017-11-06

Świetna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Szybka przesyłka do uk.

5 / 5 2017-10-30

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-17

Profi tip top

5 / 5 2017-10-10

Pelen profesjonalizm.

5 / 5 2017-10-02

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-29

Super polecam. Pięknie wygląda świeca na chrzest i szatka.

5 / 5 2017-09-25

Szybko, sprawnie, przedmiot zgodny z opisem

5 / 5 2017-09-24

Polecam!

5 / 5 2017-09-21

Super polecam wszystkim

5 / 5 2017-09-13

dobra jakość i szybkość realizacji

5 / 5 2017-09-12

Profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-09-04

Jestem bardzo zadowolona polecam wszystkim z całego serca

5 / 5 2017-09-02

Polecam zakupy w tym sklepie. To moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nieostatnie

5 / 5 2017-09-02

polecam

5 / 5 2017-08-28

Świetnie

5 / 5 2017-08-26

Obsługa i realizacja perfekcyjna. Byłam mile zaskoczona przebiegiem zakupu. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-08-21

Polecam :-)

2017-08-20

super

5 / 5 2017-08-13

Super produkty:) napewno złoże niejedno zamówienie. Wysyłka i czas realizacji bardzo szybki

5 / 5 2017-08-02

Szybka wysylka, polecam

5 / 5 2017-07-28

Polecam

5 / 5 2017-07-21

Wszystko super.

5 / 5 2017-07-17

Wszystko przebiegło pomyślnie :)

5 / 5 2017-07-17

Super. Polecam

5 / 5 2017-07-08

Polecam

4 / 5 2017-07-08

Polecam ten sklep choć ceny wygórowane.

5 / 5 2017-06-30

Profesjonalna obsługa. Wszystko zgodnie z opisem. Szybka przesyłka.

5 / 5 2017-06-26

Obsługa rewelacja, dostawa ekspresowa. zamowilam dzisiaj a na drugi dzien bylo na miejscu:)

5 / 5 2017-06-21

Szybkie i profesjonalne wykonanie produktu. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-06-21

Jak najbardziej polecam. Szybka i bezproblemowa wysyłka. Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2017-06-13

Profesjonalna obsługa, wszytko na czas i piękna świeca tak jak w opisie. Polecam tę stronę bardzo chętnie dalej.

5 / 5 2017-05-28

SKLEP I JAKOŚĆ WYSŁANEGO TOWARU ORAZ CZAS WYSYŁKI GODNE POLECENIA.

5 / 5 2017-05-25

Profesjonalna obsługa,szybka dostawa,dobrze zabezpieczona przesyłka :)

5 / 5 2017-05-09

Super polecam wszystkim

5 / 5 2017-05-02

Polecam w 100% Szybko,tanio i takie jak w opisie ☺

5 / 5 2017-04-28

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Transakcja oraz realizacja przebiegła bardzo sprawnie

5 / 5 2017-04-27

Zamówienie dotarło dużo szybciej, niż się spodziewałam. Bardzo dobra jakość produktów, przystępna cena. Polecam

5 / 5 2017-04-26

Profesjonalna obsługa i szybkie zrealizowanie zamówienia i estetyka wykonania.Napewno polecę znajomym.

5 / 5 2017-04-25

Polecam!!!!

4 / 5 2017-04-13

Świeca piękna.

5 / 5 2017-04-01

Profesjonalna obsługa, zamówiony towar bardzo dobrze zapakowany. Błyskawiczna realizacja. Polecam

Rzetelne opinie o E-swiece.pl

E-swiece.pl

Siedziba
Kędzierzyn-Koźle

WWW
http://e-swiece.pl

Email
[email protected]

Telefon
513472221

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie