Kategorie: / Biuro

e-szkolniak.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-szkolniak.pl
2019-01-27

Bardzo duzy wybór akcesoriów

2019-01-23

Sklep godny polecenia, konkurencyjne ceny

5 / 5 2019-01-16

szybko, profesjonalnie, sympatycznie

5 / 5 2019-01-03

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.Polecam

5 / 5 2018-12-30

Super szybka obsługa, gorąco polecam :)

5 / 5 2018-11-30

Szybka dostawa, dobra jakość produktów, dostawa zgodna z zamówieniem, bardzo miły kontakt, profesjonalizm, solidność i rzetelność.

5 / 5 2018-10-10

Super, polecam!

5 / 5 2018-10-03

Profesjonalne podejście do klienta,produkty dobrej jakości,kontakt i czas dostawy ok.

5 / 5 2018-09-28

Kupiłam w tym sklepie wyprawkę do przedszkola dla większej grupy (bloki, kredki, nożyczki, farby, bibuła, kleje itd.). Ceny rewelacyjne, kontakt wspaniały. Gorąco polecam, mam nadzieje że za rok znów zrobię w tym sklepie zakupy.

5 / 5 2018-09-16

szybkie i solidne wykonanie usługi, plecak solidnie i ładnie wykonany.

5 / 5 2018-09-10

super plecak warto kupic,przesylka szybko,polecam

2018-09-03

Wszystko super.Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-29

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-08-22

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka transakcja.

5 / 5 2018-08-22

Towar zgodny z opisem, wszystko na czas, szybko, sprawnie, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie!

2018-08-21

Szkolniak

5 / 5 2018-08-20

Bardzo polecam, konkurencyjne ceny, ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-08-01

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.Polecam

5 / 5 2018-07-12

Jestem zadowolony z wybrania tego sklepu, gdyż oferuje duży wybór artykułów szkolnych i biurowych w wielu sztukach, a także posiada możliwość wyboru w miarę niedrogiej przesyłki i to przyczyniło się w głównej mierze, że wybrałem ten sklep internetowy.

5 / 5 2018-05-31

Sklep godny polecenia szybka wysyłka profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-05-28

Super sklep bardzo miła obsługa.

5 / 5 2018-05-27

Bardzo miła i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2018-05-24

Kolejny mój zakup w e-szkolniaku i kolejny pozytyw. Polecam

5 / 5 2018-04-27

Fantastyczny kontrahent, oby więc takich w allegro. Gorąco polecam.

2018-04-11

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-04-04

polecam

5 / 5 2018-03-28

Polecam

5 / 5 2018-02-28

Dobra obsługa. Świetny telefoniczny kontakt. Cóż tu pisać wszystko widać w ocenia. Osobiście polecam.

5 / 5 2018-02-27

Bardzo profesjonalna obsługa , towar w dobrej jakości

5 / 5 2018-01-22

Super expresowa dostawa!

5 / 5 2018-01-01

Sprawnie, na czas, zgodnie z ofertą. Czego chcieć więcej. Polecam

2017-12-30

Solidny, godny polecenia

5 / 5 2017-11-12

Jestem zadowolona z transakcji - zamówione produkty przyszły szybko, wszystko było ok. Dobry kontakt telefoniczny, sprzedawca wyjaśnił od razu wątpliwości związane z produktem. Polecam

2017-11-02

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka. Zdecydowanie POLECAM !!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-10-30

Cała strona sklepu jest bardzo ładnie zaprojektowana. Pozwala to na szybkie znalezienie produktu.

5 / 5 2017-10-26

polecam

2017-10-24

Expresowa dostawa, zgodny z opisem, zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-10-10

najlepsza cena, polecam

2017-09-28

Wszystko czytelne, jasne zasady

2017-09-19

Przyjemne zakupy. Ekspresowa wysyłka ze sklepu i dostawa 'Siódemką'.

5 / 5 2017-09-17

Szybko, Sprawnie , Dobry Kontakt, Pełen Profesjonalizm. POLECAM I POZDRAWIAM

5 / 5 2017-08-31

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym, pełen profesjonalizm, rzetelność, szybka dostawa,towar dobrej jakości.

2017-08-21

Bardzo dobry. Rzetelna obsługa.

5 / 5 2017-08-14

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-31

Szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany. Dobry wybór towaru po przystępnych cenach.

5 / 5 2017-07-26

Ok

5 / 5 2017-07-22

Rzetelny sprzedawca. Polecam

5 / 5 2017-07-04

Sklep internetowy godny polecenia . Szybka wysylka , dobry kontakt z obsluga i przedewszystkim dbalosc o klienta . Szczerze polecam :)

5 / 5 2017-06-21

Super ekstra.

5 / 5 2017-05-31

Super szybko, dostawa do domu, ceny konkurencyjne. Polecam gorąco

5 / 5 2017-05-26

pozytywna

5 / 5 2017-05-03

Przesyłka zrealizowana bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2017-05-02

Bardzo szybka wysyłka ,dobry kontakt ,zakupy w tym sklepie robiłam szybciej ,zawsze było wszystko w porządku , przesyłka była na następny dzień.

5 / 5 2017-05-01

polecam!

5 / 5 2017-04-20

Jestem zadowolona ze zakupu bidonu i śniadaniówki .

5 / 5 2017-04-15

Szybko, sprawnie, rzetelnie. Kolejne udane zakupy. Dziękuję i polecam

Rzetelne opinie o e-szkolniak.pl

e-szkolniak.pl

Siedziba
Grudziądz

WWW
http://www.e-szkolniak.pl

Email
[email protected]

Telefon
(56) 690-41-33

Komórka
600094614

Infolinia
(56) 690-41-33

Logowanie