Kategorie: / Zegarki i biżuteria

e-watches.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.68
opinie o e-watches.pl
4 / 5 2019-03-18

Bardzo szybka wysyłka w okresie przedświątecznym. Doszła w dwa dni. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2019-03-11

Polecam zakupy w tym sklepie, solidna firma.

5 / 5 2019-03-03

Profesjonalna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Wszystko szybko, sprawnie bez jakiejkolwiek komplikacji. Polecam.

5 / 5 2019-02-28

Polecam zakupy w tym sklepie, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

4 / 5 2019-02-22

piękny zegarek

5 / 5 2019-02-18

Szybko, sprawnie. polecam

5 / 5 2019-02-16

Polecam!!!

1 / 5 2019-02-14

Profesjonalna obsługa. Polecam

3 / 5 2019-02-10

Zakup przebiegł zgodnie ze standardami. Na plus na pewno należy policzyć szybką realizację zamówienia. Niestety ocenę obniża znacząco niewywiązanie się z usługi dodatkowej. Zaznaczyłem checkbox „zapakuj na prezent”, a zamiast tego dostałem folię ozdobną i kokardkę wsadzoną do pudełka z zegarkiem. W tej sytuacji równie dobrze mogłem ją po prostu kupić i zapakować zegarek sam. Był to mój pierwszy kontakt z tym sklepem, ale ze względu na to niedopatrzenie najprawdopodobniej już nie powtórzę zakupu na tej stronie.

5 / 5 2019-02-07

Profesjonalna obsluga, bardzo szybka dostawa.

2019-01-31

Zegarek zamówiłam z prośbą zaparkowania jako prezent (taka informacja widniala tez na fakturze ), a przyszedł niestety nie zapakowany. Napisałam do firmy maila w związku z powyższym, jednak nikt mi nie odpisał. To były ostatnie zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-01-30

Transakcja szybka i profesjonalna

5 / 5 2019-01-26

Przesyłka dotarła ekspresowo. Wszystko zgodne z opisem. Jestem zadowolona

4 / 5 2019-01-22

100 % zadowolenia, zegarek przyszedł szybciej niż się spodziewałem. polecam

5 / 5 2019-01-15

Wszystko w porządku

4 / 5 2019-01-12

polecam

5 / 5 2019-01-12

Jest bardzo zadowolony z obsługi! Nawet początkowe zamieszanie wokół braku towaru zostało załatwione w pełni profesjonalnie i bez jakichkolwiek niedogodności dla mnie! Pełna prefeska!

5 / 5 2019-01-06

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, brak jakichkolwiek problemów. Towar zgodnie z opisem i zdjęciami.

4 / 5 2019-01-04

Profesjonalna obsługa, czas realizacji zamówienia zbyt długi jak dla mnie, ale poleciłabym ten sklep znajomym

5 / 5 2019-01-02

Wszystko super, polecam

4 / 5 2019-01-02

Wszystko genialnie!

5 / 5 2018-12-09

Polecam

5 / 5 2018-12-07

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-11-14

Zegarek zamawiany był z kuponów „MyBenefit” co troszkę pokomplikowało zamówienie przez nieuwagę pracownika, natomiast skontaktował się ze mną właściciel i wszelkie niedogodności załatwił od razu, bez żadnego problemu. Byłam mile zaskoczona profesjonalizmem. Obsługa wg mnie na plus, przesyłka została zrealizowana bardzo szybko, bo bodajże następnego dnia skontaktował się ze mną kurier. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-10-20

Polecam !!

5 / 5 2018-10-14

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-10-12

wysyłka ekspres, przesyłka zgodna z opisem

4 / 5 2018-10-03

bez zarzutów

4 / 5 2018-09-30

Dostałem szybko, działa.

5 / 5 2018-09-28

Polecam wszystko ok

5 / 5 2018-09-27

szybko, bez problemów, zegarek w porządku

5 / 5 2018-09-16

Profesjonalnie

4 / 5 2018-09-11

Polecam sklep ,kupuję od wielu lat w sklepach ,ale zdcydowałam się na zakup przez internet i jestem zadowolona ,towar zgodny z opisem .Super .

5 / 5 2018-09-09

Polecam!

5 / 5 2018-08-23

super szybka dostawa

5 / 5 2018-08-18

Profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep.

4 / 5 2018-08-18

Polecam. Wszystko przebiegło bez zarzutów.

4 / 5 2018-08-18

Ok. polecam.

5 / 5 2018-08-16

Wszystko ok

4 / 5 2018-07-28

Super

5 / 5 2018-07-28

Profesjonalna obsługa, atrakcyjne ceny, duży wybór, transakcja przebiegła szybko i przyjemnie

4 / 5 2018-07-20

Polecam

5 / 5 2018-07-15

Polecam !!!

5 / 5 2018-07-11

Profesjonalne podejście, szybko, najtaniej, status realizacji zamówienia przesylany na bieżąco

5 / 5 2018-07-10

Profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-06-21

Wszystko super.

5 / 5 2018-06-09

Wszystko było idealnie, polecam

4 / 5 2018-06-03

Wszystko profesjonalnie. Koperta zegarka okazała się nieco uszkodzona (raczej z winy producenta), ale firma dokonała wymiany bez żadnego problemu, biorąc wszelkie koszty odbioru i ponownej wysyłki na siebie. Polecam.

5 / 5 2018-05-31

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-05-30

Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Polecam

5 / 5 2018-05-27

Bardzo szybko i sprawnie. Gorąco polecam

5 / 5 2018-05-27

Wszystko bez najmniejszych problemów: paczka dobrze zapakowana,, wysłana bez zbędnej zwłoki, szybko dostarczona. Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2018-05-22

Zegarek Cluse spełnił moje oczekiwania. Wysyłka kosmicznie blyskawiczna! Polecam

5 / 5 2018-05-14

Wzorowa transakcja, bezproblemowy kontakt, polecam!

5 / 5 2018-05-14

polecam w 100%

5 / 5 2018-05-13

super

5 / 5 2018-05-01

Polecam. Opis towarów czytelny, zdjęcia wyraźne,. Zamawiam prawie tak samo, jakbym to robił na żywo. Zamówiony towar był zgodny ze specyfikacją w opisie. Przyszedł bardzo szybko. Opakowanie dobrze zabezpieczone.

5 / 5 2018-04-29

Polecam

4 / 5 2018-04-24

Thanks for a fast delivery

3 / 5 2018-04-23

Oki przesyłka dotarła

4 / 5 2018-04-20

in TIME AND PRODUCT IN GOOD QUALITY..would DEFIANTLY RECOMMEND

5 / 5 2018-04-08

Profesjonalny sprzedawca, duża oferta produktów w przystępnych cenach, sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-04-05

Super sklep

5 / 5 2018-04-03

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-03-28

Transakcja przebiegła błyskawiczenia. zegarek kupiony we wtorek, w środę miałam już na reku. Rewelacja.

5 / 5 2018-03-27

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-03-24

Polecam

5 / 5 2018-03-17

ok.Polecam

3 / 5 2018-03-16

12345

3 / 5 2018-03-12

Bardzo dobra obsługa klienta, szybki i sprawny kontakt kupujący-sprzedający. Polecam ten sklep. Aczkolwiek zastanowiłabym się nad zmianą firmy kurierskiej gdyż zakupiony zegarek nie został mi dostarczony lecz pozostawiony za bramą ogrodzeniową (grudzień-towar za ponad 500 zł) z informacją sms, ze paczka pozostawiona za płotem a w śledzeniu przesyłki była informacja że odebrałam osobiście. W takim przypadku w jaki sposób domagać się swoich praw w momencie uszkodzenia czy zgubionej przesyłki?

5 / 5 2018-03-12

Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-03-01

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-02-27

profesjonalizm w każdym calu. polecam

5 / 5 2018-02-23

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-19

Polecam.

4 / 5 2018-01-21

Wszystko ok, szkoda tylko, że cena dużo wyższa niż w innych sklepach

5 / 5 2018-01-11

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-01-08

Wszystko super

5 / 5 2018-01-06

Wszystko git.

5 / 5 2018-01-03

Szybko, dobrze, profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-01-02

szybko i zgodnie z opisem

4 / 5 2017-12-15

Termin dostawy był 3-7 dni, a dostawa była już następnego dnia! Więc jak najbardziej polecam!

5 / 5 2017-12-14

Szybko profesjonalnie szczerze polecam

5 / 5 2017-12-11

ciekawy zakup

4 / 5 2017-12-08

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-06

Szybki,bezproblemowy zwrot

5 / 5 2017-12-05

Szybko i sprawnie

4 / 5 2017-12-05

Jest OK. Warto kupować.

5 / 5 2017-11-09

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-10-31

Super.Polecam

5 / 5 2017-10-27

Wszystko w porzadku

5 / 5 2017-10-26

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-10-16

Profesjonalna obsługa,polecam!!!

5 / 5 2017-10-16

Zdecydowanie polecam :) dodane akcesoria do zapakowania na prezet. Zegarek dobrze zavezpieczony ;) super :)

5 / 5 2017-10-11

Profesjonalnie , błyskawicznie zrealizowane zamówienie. Zegarek perełka!!!

5 / 5 2017-10-08

Wszystko super. Polecam.

5 / 5 2017-09-28

Bardzo szybka przesyłka , spinki do mankietów które zamówiłam przyszły w oryginalnym opakowaniu , wszystko było bardzo dobrze zabezpieczone i spakowane

5 / 5 2017-09-28

Otrzymałem produkt, który był zgodny z opisanym w ofercie. Zapłaciłem częściowo bonem i częściowo przelewem bez żadnych komplikacji. Towar (zegarek na rękę) przybył do mnie zgodnie ze specyfikacją i w terminie szybszym niż zapowiedziany. Polecam Państwu zakupy w tym sklepie. Jacek z Łodzi.

2017-09-27

Otrzymałam używany zegarek z niekompletnym wyposażeniem.

4 / 5 2017-09-22

super jakość obsługi

5 / 5 2017-09-18

Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-09-12

Super szybka realizacja

5 / 5 2017-09-11

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-08

Profesjonalna i szybka obsluga

5 / 5 2017-09-05

wszystko bardzo sprawnie. polecam.

5 / 5 2017-08-31

Polecam

5 / 5 2017-08-24

Super.Polecam

5 / 5 2017-08-24

OK POLECAM :)

5 / 5 2017-08-23

Szybka obsługa. Zagarek bezpiecznie zapakowany,

5 / 5 2017-08-19

Profesjonalna i szybka obsługa, polecam ten sklep!

5 / 5 2017-08-10

Polecam

5 / 5 2017-08-09

Profesjonalnie.

5 / 5 2017-08-09

Zdecydowanie polecam

3 / 5 2017-08-06

Jedyny minus jest taki że miałem otrzymać do trzech dni, a wyszedł tydzień. Zależało mi na czasie i się zawiodłem. Poza tym towar zapakowany ok. A sam zegarek idealny jak na zdjęciach. Można polecić sklep, oczywiście jeżeli możesz poczekać dłużej na towar niż obiecują.

5 / 5 2017-07-27

POLECAM !!! Dobre ceny, wszystko ok.

5 / 5 2017-07-19

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-17

Błyskawiczna przesyłka, zegarek zapakowany ładnie na prezent, same superlatywy.

5 / 5 2017-07-15

Wszystko idealnie.

5 / 5 2017-07-13

oooooooooooooooooook

4 / 5 2017-07-07

Sklep solidny i godny zaufania.

5 / 5 2017-06-29

Polecam. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Dobra cena.

5 / 5 2017-06-10

Super

1 / 5 2017-06-10

Na stronie była informacja o czasie dostawy 3-5 dni, po 7 dniach po wysłaniu maila z prośbą o informacje o przesyłce zadzwoniła pani z informacja, ze przesyłka będzie mogła być wysłana dopiero za tydzień albo i dłużej, po o.

5 / 5 2017-06-03

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-06-01

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-05-30

Wszystko w porządku polecam

5 / 5 2017-05-25

Zegarek świetny, wysyłka błyskawiczna ( w 24h zegarek był u mnie )!!!!!!

5 / 5 2017-05-22

Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem, starannie i dobrze zapakowany.

5 / 5 2017-05-11

Wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2017-05-11

wszystko o.k

5 / 5 2017-05-06

Polecam

5 / 5 2017-04-23

Wszystko w jak najlepszym porządku ! Najlepszy sklep z markowymi, oryginalnymi zegarkami !

5 / 5 2017-04-20

Profesjonalnie i bardzo szybko. Polecam

4 / 5 2017-04-13

dobrze

5 / 5 2017-04-08

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-04-01

wszystko na plus.profesjonalnie i na czas.polecam

5 / 5 2017-03-27

Niestety tylko 5 gwiazdek za szybkość bo nie da się dać 6. Naprawdę mega szybko

Rzetelne opinie o e-watches.pl

e-watches.pl

Siedziba
Gliwice

WWW
http://www.e-watches.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie