Kategorie: / Motoryzacja

e-wycieraczki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o e-wycieraczki.pl
2019-03-23

Sklep godny polecenia , wysyłka ekspresowa !!!

2019-03-17

Mniejszy wybór niż przed rokiem, może odpadły niskie jakości ? Sprawdzą.

5 / 5 2019-03-17

Super

2019-02-26

Bardzo dobry sklep

2019-02-25

Zamówiłem towar w tym sklepie dwa razy i za każdym razem jest 100% satysfakcji. Za drugim razem to był nawet expres.

5 / 5 2019-02-06

Wszystko super. Zaskoczył mnie bardzo szybki czas dostawy. Od zamówienia do dostarczenia nie minęły nawet 24 godziny

5 / 5 2019-01-31

Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2019-01-31

OK

5 / 5 2019-01-28

pelen profesjonalizm, nie kupuje już na allegro tylko tu,

5 / 5 2019-01-28

Bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-27

Szybko i sprawnie bez jakichkolwiek komplikacji.POLECAM

5 / 5 2019-01-23

Szybko sprawnie

2019-01-20

Dobra strona.

5 / 5 2019-01-17

Sprawna transakcja, wszystko ok

5 / 5 2019-01-17

Błyskawiczna obsługa. Towar bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2019-01-13

Szybka i sprawna obsługa i dostawa

5 / 5 2019-01-13

Sprawna i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-05

ok

2018-12-28

Bez problemów :)

5 / 5 2018-12-06

wszystko ok polecam

2018-12-03

Wszystko poszło bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-12-02

Polecam

2018-11-15

Bardzo dobrze opisany produkt, nie było problemu z wybraniem właściwego

5 / 5 2018-11-06

Bardzo szybko i sprawnie!

2018-10-31

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-10-21

polecam

5 / 5 2018-10-14

Szybka realizacja, dobre ceny.

5 / 5 2018-10-14

Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Towar został dostarczony następnego dnia po zamówieniu (płatność przy odbiorze).

2018-10-14

Ok.

5 / 5 2018-10-13

Super szybko i sprawnie

5 / 5 2018-10-12

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-11

wszystko super. Polecam !

5 / 5 2018-10-06

Szybko, sprawnie, bez zarzutu:)

5 / 5 2018-10-02

wszystko super - towar w ciągu 3 dni

5 / 5 2018-09-18

Szybka dostawa, w 20 godzin od zamowienia.

5 / 5 2018-09-17

bardzo dobry polecam

5 / 5 2018-09-15

SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-09-05

super polecam

5 / 5 2018-08-26

Polecam

5 / 5 2018-08-24

Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany. Polecam

5 / 5 2018-08-23

Najbardziej profesjonalna obsługa, z jaką do tej pory się spotkałem kupując w internecie. Zamówiłem 20 kompletów piór wycieraczek do firmowej floty. Nie było żadnych problemów z dostępnością. Otrzymałem najlepszą ofertę na rynku i dobrej jakości pióra marki OXIMO w dodatku z uniwersalnymi 10 typami mocowań. Dzięki temu, nawet jak pozostaną to można je odsprzedać do wielu innych marek pojazdów. Przesyłka dotarła bardzo dobrze zapakowana. Jej zawartość została przysłana do mnie sprawdzona i przygotowana od razu do montażu. Będę wszystkim polecał sklep e-wycieraczki.pl !!! Na pewno kupię tutaj jeszcze nie raz. Pozdrawiam i zapraszam innych poszukiwaczy wycieraczek oraz profesjonalnej obsługi w najlepszej cenie!

5 / 5 2018-08-21

Super że trafiłem na stronę tego sklepu.POLECAM

5 / 5 2018-08-19

Szybka realizacja zamówienia. Bez żadnych komplikacji. Tak powinien działać dobry sklep. Ja polecam.

5 / 5 2018-08-19

Polecam

5 / 5 2018-08-14

Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie a do tego support telefoniczny. Polecam.

5 / 5 2018-08-09

Zamówienie zrealizowane sprawnie i szybko, serdecznie polecam.

5 / 5 2018-07-30

Szybka i kompetentna obsługa. Super!

5 / 5 2018-07-29

Szybko , sprawnie i bezproblemowo . Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-07-28

Transkacja przebiegła szybko i bezproblemowo. Na pewno skorzystam w przyszłośći

5 / 5 2018-07-19

Super obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2018-07-18

Super sklep, wycieraczki przyszły szybko i w stanie idealnym. Zostały już także przetestowane w boju i spisują się rewelacyjnie. Serdecznie polecam:)

5 / 5 2018-07-03

Łatwe wyszukiwanie. Szeroki asortyment. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-06-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-22

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Pomimo pewnej przypadkowej pomyłki, sprzedawca bez problemu, w pełni profesjonalnie i szybko załatwił sprawę. Jeżeli chodzi o jakość towaru jestem w 100%-ach zadowolony. Gorąco POLECAM !!!

5 / 5 2018-05-18

fajna i szybka obsługa

5 / 5 2018-05-11

Serdecznie polecam. Fachowo i szybko.

5 / 5 2018-05-10

Super Sklep. Towar wysokiej jakości, nawet do nietypowych modeli. Bardzo dobre ceny i szybki czas realizacji.

5 / 5 2018-05-01

Szybka,sprawna i profesjonalna obsługa klienta.Polecam sklep.

5 / 5 2018-04-27

Super

5 / 5 2018-04-25

Szybka wysylka.,dobry. kontakt mailowy.

5 / 5 2018-04-17

Bardzo szybka realizacja zamówienia

2018-04-16

Z łatwością dokonuje się zakupów, nie potrzebne żadne wymiary - wystarczy podać model samochodu. Wszystko pasuje.

5 / 5 2018-04-10

Gorąco polecam, oferta cenowa bardzo korzystna, towar najwyższej jakości, szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-04-09

Bardzo dobry sklep. Łatwy wybór, szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2018-04-07

Polecam, szybka wysyłka , towar zgodny oraz super obsługa,

5 / 5 2018-03-31

Ok

2018-03-28

Bardzo dobra transakcja.

2018-03-19

bardzo dobry sklep, błyskawiczna wysyłka

5 / 5 2018-03-18

Polecam!

5 / 5 2018-03-11

Po raz kolejny szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-02

Jedno kliknięcie i towar zamówiony. Bardzo dobra obsługa i ekspresowa dostawa. Wtorek zamówienie, w środę towar u mnie.Polecam

2018-02-27

Bkyskawiczna wysyłka, wycieraczki miałem dzień po zamówieniu

5 / 5 2018-02-23

W sklepie zamawiałem już kilka razy i nigdy nie miałem uwag. Polecam ten sklep gdyż działają szybko, sprawnie, obsługa rewelacyjna.

5 / 5 2018-02-23

100% zadowolenia błyskawiczna realizacja zmówienia polecam

5 / 5 2018-02-19

Polecam.

5 / 5 2018-02-13

Szybko, łatwo i to, co trzeba

5 / 5 2018-02-12

OK,bardzo polecam

5 / 5 2018-02-08

Wszystko OK

5 / 5 2018-02-05

Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienie

5 / 5 2018-02-05

super polecam

5 / 5 2018-02-01

Super

5 / 5 2018-01-30

Sklep ok szybko realizowane zamówienie bez żadnego problemu. Zastrzeżenia mam tylko do produktu. Kupiłem komplet wycieraczek przednich do Peugot 407 polskiej firmy Aero, Podczas montażu okazało się, że jedna przy jednej wycieraczce nie pasuje mocowanie. Okazało się że mocowania są identyczne a powinny być lustrzanym odbiciem. Nie chciało mi się reklamować produktu wiec trochę ja musiałem przerobić. Pod tym względem jestem trochę zawiedziony.

5 / 5 2018-01-29

Polecam!

5 / 5 2018-01-24

Zamówiłem komplet wycieraczek przód i tył do swojego auta. Zamówienie złożyłem pod koniec tygodnia więc to normalne, że musiałem poczekać przez weekend na paczkę. Potwierdzenie drogą e-mailową od firmy kurierskiej GLS o terminie i godzinie dostarczenia paczki, poniedziałek między 8-00 a 13-00. Kurier doręcza paczkę o 11-05 czyli zmieścili się w planowanej godzinie dostarczenia paczki. Odbieram paczkę i teraz parę szczegółów odnośnie przesyłki. Produkt zgodny z opisem zapakowany w oryginalne pudełka. Do tego 3 komplety chusteczek do szyb i piór wycieraczek Bosch nie wiem czy to prezent od BOSCHA czy e-wyczieraczki.pl, ale super. Dołączona oczywiście faktura na życzenie klienta i na koniec wszystko zapakowane w duży niebiesko-biały karton sztywny przeznaczony do transportu firmy Bosch. Polecam i od razu chcę podkreślić, że nie jestem sponsorowany przez e-wycieraczki.pl ani przez markę Bosch, zwykły użytkownik wycieraczek samochodowych - Kowalski. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-23

polecam bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-01-22

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-01-15

polecam wszystkim .szybko i sprawnie .bez problemów.

5 / 5 2018-01-04

Transkacja przebiegla bardzo sprawnie i szybko, przesylke mialem juz na nastepny dzien. Polecam !!

5 / 5 2018-01-03

jak najbardziej na plus, gorąco polecam! dobrze opisany przedmiot,.

5 / 5 2017-12-24

O.K. Dobry kontakt, szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-12-22

Zaskakująco szybko! Jednego dnia zamówienie - na drugi dzień zrealizowane. Polecam!

5 / 5 2017-12-17

Profesjonalna szybka obsluga i co najwazniejsze tanio!

2017-12-14

godny polecenia

5 / 5 2017-12-14

Szybko, profesjonalnie. Polecam

2017-12-13

Bardzo dobry sklep dobra jakoś wycieraczek oraz cena konkurencyjna.

5 / 5 2017-12-10

Bardzo szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-12-07

Wszystko Ok

2017-12-06

Wszystko przebieglo pomyslnie

5 / 5 2017-12-05

Transakcja zrealizowana sprawnie i bez problemów. Polecam.

5 / 5 2017-11-28

Jest OK. B. szybka dostawa

5 / 5 2017-11-23

Bardzo szybka realizacja zamowienia.

5 / 5 2017-11-18

Szybko i bezproblemowo

5 / 5 2017-11-14

ok

5 / 5 2017-11-14

Ok

5 / 5 2017-11-08

Wszytko cacy, szybko i bez problemów. Polecam

2017-11-07

Zakupy bardzo sprawne. Towar idealny odebrałam na drugi dzień

5 / 5 2017-10-30

Jestem zadowolony z realizacji zamówienia. Polecam

2017-10-28

Dobra cena duży wybór

5 / 5 2017-10-22

Pozytywna

2017-10-21

transakcja przebiegła wzorcowo

5 / 5 2017-10-20

ok

5 / 5 2017-10-18

transakcja została załatwiona szybko i w/g umowy ,jestem zadowolony

5 / 5 2017-10-17

Wszystko tak jak powinno być.Polecam

5 / 5 2017-10-06

Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem i dobrej jakości. Stały kontakt z klientem i informowanie na bieżąco o stanie przesyłki - jestem jak najbardziej zadowolona.

2017-10-04

Dzisiaj otrzymałem przesyłkę, opakowanie transportowe nie uszkodzone natomiast oryginalne opakowanie wycieraczek, rozerwane. Wygląda jak by się na siłę ktoś do niego starał dostać (???) teraz się zastanawiam, czy to tzw "spady" czy produkt 100% jakości

2017-10-01

Wszystko w najlepszym porządku. Zamawiałem już któryś raz w tym sklepie i towar zawsze jest najwyższej jakości a przesyłka i informacje o wysyłce są bez zarzutów. Brawoooo

5 / 5 2017-09-22

Transakcja szybka i bezproblemowa. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-09-20

ok

5 / 5 2017-09-18

Polecam sklep i produkty - wycieraczki OXIMO.

5 / 5 2017-09-12

Polecam.

5 / 5 2017-09-11

Wyjątkowo szybka realizacja zamówień. Przystępne ceny.

5 / 5 2017-09-10

Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja. Zdecydowanie polecam!

2017-09-08

bardzo dobra

5 / 5 2017-08-30

Generalnie OK. Przydługie oczekiwanie ok. tygodnia

2017-08-29

W błyskawicznym tempie otrzymałam zmówione wycieraczki:)

5 / 5 2017-08-15

Szybka i fachowa obsługa

2017-08-08

dwa dni i wycieraczkę już miałem.

5 / 5 2017-08-07

100% Pozytywa!!!!!!!!!!!!!!!!! Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2017-08-05

Same pozytywy

2017-08-02

Sklep w porządku , wszystko jak z opisem.

5 / 5 2017-08-01

super

5 / 5 2017-07-30

Wszystko w porządku. Polecam.

2017-07-27

sprzedawca godny polecenia

5 / 5 2017-07-24

Szybko i sprawnie - polecam

5 / 5 2017-07-24

Super sklep, na pewno będę korzystać w przyszłości. Dziękuje i pozdrawiam

2017-07-23

Ekspresowa wysyłka, bardzo fachowe doradztwo co do prawidłowego rozmiaru piór wycieraczek, zero jakichkolwiek problemów z doborem do każdego auta i duży wybór. Z pewnością będę korzystać w przyszłości z oferty tego sklepu i polecać wszystkim znajomym

5 / 5 2017-07-22

Szybka i fachowa obsługa. Towar odpowiednio zapakowany i zabezpieczony. Skorzystam jeszcze nie raz.

5 / 5 2017-07-20

Bardzo szybka dostawa. Od zamówienia do dostarczenia mniej niż 24 godz. Towar zgodny z opisem i dobrze zapakowany na czas przesyłki. Polecam

5 / 5 2017-07-17

ok

5 / 5 2017-07-09

Bardzo solidny Sprzedawca, towar dokładnie taki jakiego oczekiwałem. A szybkość realizacji zamówienia to dodatkowy atut.

5 / 5 2017-07-07

Od 3 lat korzystam z oferty e-wycieraczki i jeszcze się nie zawiodłem. Bardzo dobre produkty w bardzo dobrej cenie. Polecam!

2017-07-05

Bez zastrzeżeń

2017-07-04

Perfekt sklep !

5 / 5 2017-06-28

Zakup OK. Polecam. Kurier nie przyszedł na czas więc paczkę otrzymałem z jeden dzień później.

5 / 5 2017-06-26

Szybko, sprawnie, solidnie, towar zgodny z zamówieniem - polecam

5 / 5 2017-06-10

Super sklep i super szybka dostawa

5 / 5 2017-06-10

Bardzo szybka i rzeczowa obsługa. O wszystkim byłem informowany na bierząco. NIe pozostaje mi nic innego, jak tylko polecić :-)

5 / 5 2017-06-03

Zamawiałem w sklepie po raz pierwszy i jestem absolutnie zadowolony. Wycieraczki dotarły praktycznie w ciągu doby od zamówienia i zapłaty. Jedno z opakowań było wprawdzie lekko naruszone, ale to raczej wina kleju, który puścił, a nie czyjejś ingerencji. Wycieraczki zgodne z opisem, nieuszkodzone, działają.

2017-06-02

dobry

2017-05-29

Bardzo rzeczowa obsługa. Dziękuję za podpowiedź z Pana? strony.

5 / 5 2017-05-28

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-20

Szybko i sprawnie. Towar dobrej jakości, Jestem w pełni zadowolona.

5 / 5 2017-05-18

polecam

5 / 5 2017-05-13

Towar przesłany bardzo sprawnie, zapakowany profesjonalnie. Obsługa szybka i rzetelna. Od zamówienia do dostarczenia towaru minęło naprawdę mało czasu. Polecam ten sklep!

5 / 5 2017-04-29

ok

5 / 5 2017-04-28

ok

2017-04-26

szukałam sklepu z możliwością, aby konkretny produkt zamówić podając konkretną markę lub rodzaj produktu, ze względów zdrowotnych nie mogę pozwolić sobie na jazdę po sklepach, więc jak najbardziej tutaj zostały spełnione moje oczekiwania

5 / 5 2017-04-24

Polecam

2017-04-20

wszystko zgodne z opisem, lecz opakowania od wycieraczek byly naruszone

5 / 5 2017-04-20

Szybko i bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2017-04-16

bardzo szybka realizacja zamówienia i pełen profesjonalizm.

2017-04-12

Wszystko w porządku poza czasem dostawy, zmieńcie sobie kuriera na takiego który poważnie traktuje klientów.

5 / 5 2017-04-08

Wszystko bardzo sprawnie. Polecam

2017-03-29

Sklep moim zdaniem profesional na najwyzszym poziomie

5 / 5 2017-03-28

Szybka wysyłka towar , zgodny z opisem.

Rzetelne opinie o e-wycieraczki.pl

e-wycieraczki.pl

Siedziba
Kluczewsko

WWW
http://e-wycieraczki.pl

Email
[email protected]

Telefon
41 243-60-25

Komórka
697550744

Infolinia
-

Logowanie